Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
erkek milleti anam işte...yardım etmezler tirp yaparsın anlamazlar...anca bağırırsın o zaman dank eder kafalarına ama sende biraz fazla sert tepki göstermişin tatlım daha az sinirle söleyebilirdin değilmş..benim pasta atmam oalyına dönmüşş

koptumm :) ama bölge hep aynı he,
Sen bulgaristanda doğdun dime

aynen öyle canım hatta oraya ek olarak:
1986-1990 bulgaristan
1990-1991 bursa ekliyorum ama ben hatırlamıyorum bu kısmı 4 yaşında falandım

Alıcaz canım ya ama sorun bulaşık değil aslında..
Bacağım ağrımış ordan oraya iş yapcam diye,, çamaşır ser topla dür ütüle tatlı yap sarma sar buzluğa at bi sürü şey..
Gelip de bana demiyor var mı bişey yardım edeyim diye...
Bi de mecburmuşum gibi afra tafra yapıyor bana daha önce yapsaydın bugüne bırakmasaydın diyor...
Ben de dedim karşında kölen yok ben senin hizmetçin değilim bu ev işlerini yapmaya mecbur değilim,,
Aman hikaye işte anası öle yetiştirirse adam napsın...
İyice nefret ettim kadından da..
Biz istanbula gitcektik haftasonu( ama vazgeçtik )kadın bizden önce gitmiş oğlunu görmek için,,,
Ona ayrı çıldırdım bi gün önce de buna sebep kavga etmiştik ,,
Biz gezmeye gidiyoruz ne fırsatçılık yapıyorsa
Bundan sonra antalyaya falan gidersek önden gönder ananı dedim artık

Evet zaten bi sürü şey üstüste geldi.
Ama benim derdim beni anlamaması
Ya bulaşıktan şikayet ediyorum o gün kaç tencere yıkadım bilmiorum
Bana iki bulaşık zoruna gidiyor tembelsin diyor!
Bn evdeyim çalışmıyorum diye döne döne bulaşık yıkamak zorunda değilim ki

Daha da öncesi konu komşuya iki paraalık etmesi
En nefret ettiğim şeydir yaa kavga ediyosan edebinle et
Komşuyu kahveye çağırmaya utanyorum şu an o derece

Anasına ayrı sinir oldum
Beyinsiz kadın

haklı olduğun noktalar var canım ama olsun yinede anası için huzurunuzu bozma. toz konduramazlar bunlar annelerine. kusura bakma derleşmek için çok iyi bir arkadaş değilim sanırım. benimde hazmedemediğim noktalar var çünkü kendi hayatımda. sen yenidendoğdum dan akıl alırsın o çok güzel yazmış az önce. ama ben seni haklı buluyorum dolduruşa getirmiş olmayayım

Tatlım zaten haklıyım ki ben
Yok aslında bakmayın burda anlattığıma,, çok bunaldım anlatmak istiyorum
Burda güzel bi bağ var aramızda başka biişey
Ama komşuların bilmesine gerek yoktu,,
Kendimi böyle ortalarda kocasından dayak yiyenler gibi hissediyorum
Hayatta en nefret ettiğim şeydi başıma geldi

sen çok alınganlık yapmışsın canım benim. en basiti aileni örnek al hiçmi kavgası gürültüsü olmuyo evin? böyle şeyler tadı tuzu. bak bide ne kadar üzülmüşse ağlamış yani sonunda. ne sen üzül nede onu üz başkasının gözünde ne duruma düştük diye, seninn hayatın senin evin senin kocan. kime ne. ne halde evli olanlar var siz medeni bir şekilde kavga etmişsiniz. ama bitti gitti. geçmişin yükünü sırtımızda taşırsak ohoooooo kamburumuzdan doğrulamayız. dün dündü bugün bugün yeni nir gün. sende akşam hazırla mis gibi yemeğini, tatlını, mumunu bekle kocanı

BEN ANLAMADIM
IKI KERE KAVGA OLDU senı komsuna rezılmı ettı anlayamadım
buarada annesıne olanı mevzuyu gecıyorumda ben mantıklı bakıyorum suanda tabakları fırlattıgın anda benım ıcın haklılıgın soz konusu degıl cok agresıf hareketler
kac kısı tabak atarkı
calısmaya baslasan aslında, yada kendını yormadan ıs yapsan
ben gunun tam 12.30 saatını dısarıda gecıyorum gunde 7 saat uyudugunu dusunursen dusunkı yorgunlugu bıktınlıgı prensescım

buna benzer bir tartışmayı yakın zamanda eşimle bende yaptık. benim sıkıntım eşim çok dağınık ve birşeyi yap demeden yapmaz. bizde bir hafta sonu misafir gelicek dışarı alışveriş yapmamız lazım ben harıl harıl evde iş yapıyorum eşim sokaklarda oyalanıyo. eve geldi kızdığımı anladı öpmeye kalktı bn bir başladım bağrmaya ama dolmuşum. aynı senin dediğin gibi kendimi hizmetçi gibi hissetmeye başlamıştım çünkü. o bizim içşn dönüm noktası oldu eşim hatasını anladı ve şimdi yardımcı ama yine söylemem lazım.
sende durum biraz farklı çünkü çalışmıyosun o yüzden eşin senden bazı şeyleri biraz fazla istiyo olabilir. yaptığın hareket sen ne kadar sinirli olsan da yanlış olmuş çünkü yenidendoğdum doğru söylüyo. bişeyler koparsa aranızad barışsanızda eskisi gibi olmaz. bence daha sakim olmalısın ben konuşularak çözülmücek bşişey olduğunu düşünmüyorum

Kız eşime fırlatmadım anacım tabakları
Yıkarken sinirlendim lavaboya attım
Ben bana muamelesinden hoşlanmıyorum çalışsam da bu böyle çalışmasam da
Odayı değiştirelim çok bunaldım diyorum , tv oraya gitmez mecbur o odada kalacak taşıyamayız diyor,,
Umrunda değil yani benim ne yaşadığım ne hissettiğim,,
Bunun gibi bi sürü şey
Baştan nasıl giderse öyle devam ediyor ve ben devam etmeyecem bazı şeylere..
Bakalım zaman ne gösterecek
Gerekirse yemek de yapmayayım bakalım anlar mı yediklerinin kıymetini :44:
İnsan vlenince eşeketen düşmüşe benziyo dedi geçen yengem
Valla hak veriyorum yani

kızlarr bugün hastalığım iyice artık işe bile gidemedim...güya kocamda beni bakmak için gitmedi ama kim kimi bakıyo pek anlamadım..güya bana kahvaltı hazırlayacaktı..şimdi uyandı beyfendi...

prenses canım takma bir çok erkek böyle zaten.heleki anneleri söz konusu olursa allah allah... ..ama tabakları atmanda hiç hoş olmamış.komşulara gelincede herkes kendi evine baksın...

bu sırada dün geceki fırtınada neydi..wewonthelove da hamişmiş demek..vay be gittikçe hamişler artıyo...

İnşallah dediğin gibi halledebiliriz canım
Ben hala çok kızgınım ya hemen taşınmalıyım bu evden herkes bizi konuşmadan :18:
Eşim erken çıkmış geliyor çıkıyorum ben kızlar
Yazan yazar ben akşam okurum
Sağolun tesellileriniz için
Ama hala canım sıkkın
Öptüm hepinizi

ben sırtakı havasında yere attın sandım ama tabakları kırdın yanı sınırden
aslında sen kızkenden alıstıktın ev ısıne yemek ısıne dımı ama hatılıyorum yanı ebn
neden boyle oldu bak az once en can alıcı yerı yazmamısım
4.5 saatini evde geciriyorum artık tv ızlersın cocugu yemekmı yedırırsın
temızlıkmı yaparsın naparsan yap :S
bence abartma ya cok tıtızsın yada ıs yapmak zor gelıyor takılma lutfen gec

kım hamıleymıs :)
wewonthelov kv geldımı yanına acaba buarada bılen varmı?
buarada dun gecekı fırtınayı bılmıyorumda camasırlarım sucuk olmus telde :S
sabah makıneye attım makıneyı kurdum eve gıdınce serıcem
sana galıba o ev ıyı gelmedı prensescım daha havadar bı eve cıkarsanız en ıyısı olur dıye dusunuyorum

kuzum hepimizde bu durumlar var ne yazıkki...
benim eşimde bir gıdım yardım etmiyor etmediği gibide bana temizlik yapma etme diyor..akıllı evi .okmu götürsün yani değilmi..
çok zenginiz ya eve temizlikçi alalım 2 haftada bir değilmi..
sinir oluyorum ama kendimi sakinleştiriyorum..en azından yemeğe yarsım ediyor..sofrayo kaldırıyor..temizlik yaparkende belki ortalık topluyor bunada şükür diyorum..
ama zamanla onlarda alışacaklardır bir öğreticez birşeyleri sabırla ve inatla

kızlar size bazı konularda katılıyorum bazılarında değil
şöyleki;erkekler hepimizin bildiği gibi kaba g.t oluyorlar
biz ne kadarda çalışsakta ,ölsekte,günün 12 saatini dışarda geçirsekte eve gelince
yemeğimizi,temizliğimizi vs vs yapmak zorundayız çünkü biz kadınız ve bunlarıda doğuran analarıda kadın ve öyle görmüşler
çevremdeki bayanaların %95 i bu konudan şikayetçi haklı olarak ee tabiki benim nişanlımda böle olacak burası kesin
ama bir yandanda erkeklerin bizi köle gibi görmelerinede gıcık oluyorum
biz hep yapmak zorundayız herşeyi ama onlar işten gelince yorgunum,ölüyorum deyip hopp yemeğe sonra tv karşısında yatmayı kendilerine hak sayıyorlar ona çok kızıyorum
çalışmayan bayanlarda evde yoruluyorlar sonuçta ne var bir tabağını lavaboya koysa veya kirlileri sepete atsa vs vs
bizim istediğimi bu gidipte cam silsin,halı silsin,wc yıkasın demeyiz zaten ama yok anacım nerdee
sonra patlama noktasına geliyoruz ve olan oluveriyor
yani erkekler bizi azcık anlasalar sorun olmuck ama
onun için biz kadınlar çocujlarımızı nasıl yetiştirirsek eşleride ilerde o derece rahat ederler
bizde analar aman oğlum sen ye aman oğlum sen yapma aman oğlum yorulursun diye diye adamlar
evet diyor bizim hiç bişi yapmamamız lazım bizim annemiz bize bişry yaptımasdı ama eşim benden iş bekliyorlar diye düşünüyorlar

Kızlar eşim geldi ama yemek istemedi aç değilmiş aman napım geldim pc başına
İstanbula gitcektik ark.nın düğününe ama ben istemedim
Oturacak mobilyamız yok bi de dünyanın masrafını yapamazdık sonuçta bi haftasonu için
Uçak biletleri çok pahalı, benim giyecek kıyafetim yok düğünde, bi de anası önden gitmiş iyice gıcık oldum
Arkadaşı kırılmış bana tafra yapıyor
Çok istiyorsan git dedim şimdi geldi surat asık
Ben olsam gitmezdim arkadaş da olsa o kadar yol parası harcanmaz yazıktır:26:

herkese hayırlı hafta sonları bayanlar
hepiniz allaha emanet olsun
hafta sonu istanbul donacak diyorlar ama bakalım hayırlısı
hepinizi kocaman öpüyorum

bu arada avanslarımızıda aldık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…