Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bende herkese çok güzel haftasonu diliyorum. ptesi görüşmek ümidiyle hoşçakalın.

eflinam güle güle harcayım ama bitirmeyin paranızı

bende herkese çok güzel haftasonu diliyorum. ptesi görüşmek ümidiyle hoşçakalın.

eflinam güle güle harcayım ama bitirmeyin paranızı

sanada kuzum bu arada şu hoca efendiyi bir tart bakalım kuzum
hayırlı haberlerini alırız inşallah

paracıklarıma gözüm gibi bakıcam harcamıcam kimse ayıramaz beni onlardan

isynıma katılıyorm. zaten dinimizde kadının çalışmamamsının istenmesinin sebebi hem eşinle ilgilen hem çocuklarınla hem evinle ee bir de iş çıkarsa kadın fiziksel ve beyin olarakyoruluyor zaten. kadını korumak bir nevi. ama bu zamanda bazı durumlarda çalışmak gerekiyor tabi belli yere kadar. çalışan bir anne mi çocuğuna,eşine daha çok vakit ayırır çalışmayan mı ?? değilmi ama. benimde tercihim tamam evde oturmayalım ama çalışmaktan ziyade gene bize yaralı olabilecek kurslara gidelim. en azından iş stresi yok isyanım Allahım gönlüne göre versin sana ve isteyen herkese kuzum

canım bende ismi sadece marka diye verilen paraları boşa buluyorum. araştırınca daha uygunları hemde aynı kalitede bulabiliyoruz.. indirim zamanlarında falan.
bu devirde para zor kazanılıyor.Allah herkese hayırlı kazanç ve kesesine bereket versin

bu arada merak ettim bu arminenin falan indirm sezonları ne zaman oluyor kızzz 129 dan 29 a düştüğüne göre baya indirim oluyor.ben bilmiyordum. rastladığında haber bekliyorum senden..

moussem o konuda farklı düşünüyorum ben çalışsaydım eğer gene çalışıyordum derdim ama şimdi sorduklarında ev hanımıyım diyorum hiç yadırgamadan. erkek olsak anlarımda evdeyim deme durumunu ama zaten bayan olarak ev hanımlığıda geleneğimizde olan ve dinimizin istediği güzel bir olgu. ve çalışmaktan daha zor bence ev hanımlığı, çoğu zaman herkesi idare edebilmek durumunda olduğun için farklı bir sanat bence eşimn durumu yerinde oldukça Allah sağlık sıhhat verdikçe ben sadece kendimi geliştirmek için kurslara gitmek istiyorum
heeee ilahiyat okuyup memur olcam diyorum size ama amacım çalışmak değil zaten okuduğumuz kur'anı hakkıyla okuyup anlayıp insanlara doğru şekilde öğretmek. bunun da en güzeli en disiplinlisi diyanette memur olmak

wewon hamilemiymiş ayy canım yaaaa çok sevindim hamişler artıyor valla.nasıl iyimiymiş pekiii.haberleri alınca ilet bize. wewon un neti yok galiba dimi

canım cilt hayırlısı olsun kuzum bebeğini büyütürsün işte ne güzel, orda burda büyümesindense sen kendin büyüt bebeğini

canım benim baya gergin bir anında tartışmışsınızolur öyle her evlilikte,daha sakin olup eşinle güzelce konuşun durumunu , erkekler çoğu şeyi anlamıyorlar gerçekte, onlara ev işi basit gibi geliyor. amayapdesen bizim yaptığımızın 3te birini bile yapamazlar. he he deyip geçiom ben çoğu zaman. canım istediğinde yapıyorum. sonuçta yetiştiriyorum yanii aksatsam neyse.o keyifte bize kalsın artık.biz onların çalıştıklarrı işe karışıyormuyuz. komşuların duyması mühim değil sorarlarsa biizm tartışma tarzımız böle dersin kapatırsın konuyu . zaten iyi komşuda bu durumu uzatmaz. kötü komşuylabirdaha muhatap olmassın olur biter. eşinlee konuşun ama güzelce..kızgınlık dargınlığı getirir aman uzatmayın

çok geçmişolsun canım. dikkat et kendine. havalarda yanar döner hemen hasta oluyoruz valla.

Günaydın bayanlar...herkese musmutlu, sağlıklı bir hafta olsun inşşş

hava buz gibi :18::18: dün soğuğun şideetinden kar tiseledi gibi oldu...ama berbat rüzagr vardı...damlar falan uçtu galiba..:18::18:

günaydın kızlar
yine bır pazartesi :)
dun lise arkadsalarım geldı en son gelmeyeceklerdı cumartesı 11 gece :) haber geldı bır panıkledım o bıcım neyse
makarna salatası
pasta
ve peynırlı borek yaptım

ıkı kısı geldı yanı 3 kısıyız gunde zaten :)
bırı ay coregı acma yapmıs
dıgeır bısey getırmemıs halbukı konusma bu sekılde degıldı neyse bu muhım degıl ben net ınsanım bısey nasıl olacaksa oyle olmalı :)
neyse onun dısında uzun oturdular cok guzel gectı cok eglendık cok ıyı geldı
sımdı bır dahakı gun 30 mart veya 31 mart uygunluga gore bakıcaz

kek yapmayı dusunuyorum gıderken :)

he bırde 25 tl gun :)
esıme dedım benım hakkımıda ver ama malz fılan yoktu hep malz aldım :)
zaten buay fatura harıc 850 tl para kalmıstı
market pazar harclık vs
bu paradan 200 tl kaldı ınanamıyorum yanı parnaın hıc kıymetı yok

neyse hafataya cumartesı egeyle tiyatroya gıdıcez 50 tl dursun hep yanımda bısey ıcın laızm olur fılan

günaydın kızlar hepinizee. topiğin en geç gelen en tembel ismi geldiiiiiiiiiii. ve karşınızda piyonistttttttttt.
herkese güzelmi güzel bi hafta diliyorum. çok aksiyonlu olsun, gezmelerden yorulunnnnn

kızlar bu arada arkadaşıma 800 tl borç vermiştim. 200 ünü halkoyunları kursuna kayıt olurken verdi. şimdide yurtdışı için kapora vericem dedim 600 de öyle verdi bana borcu kalmadı. ama ben istemedim şunu vermem lazım diyorum ben zaten harcamadım vereyim bana haziran gbi laızm olcak o zmn verirsin diyo paran olursa. hay Allah razı olsun dedim içimden :)) bi yandan ilaç gibi geldi çok sıkışmıştım bu ay. bi yandan da birinden alacağımın olmaması kötü çünkü kenarda param var sayıyordum hep. tütütütüüüü inşallah önümüzdeki ay 200-300 ayırıp biriktiririm onun için yeniden para.

ay pıtyonıst yaa benım kk bı borcu kaldı kac aydır 2-3 aydır odıyemıyorum o zaman bısey olmustu esımden aldıgım parayı yatıramadım ha bu ay ha bu ay dıye kaldıda kaldı
sımdı artık ne yapsam bılemedım 100-veya 180 en fazla oyel bısey
bırınden borc almak ama taksıtle vermem lazımkı evdekı cakmasın durumu
evdede kalan para bellı bı sekılde alırımda kıyamıyorum esım esankı ben calısmıyorumum bılmem
kk borcunu baska bırının kk taksıtle odeyebılırmıyım?
yeni sistem geldi felç etti herşeyi...çok yoğunummm
bende yogunum yanı salaldım 2 saat sımdı artık ısımın basındayım

canım üzgünüm ama benim bildiğim ödenmiyor. ayrıca bian önce ödemeni tavsiye ederin. bankalar bu tarz şeyleri asla atlamaz. hatta kkb puanı diye bişey var. o puanın düşerse kolay kolay yeni kredi yada kredi kartı bile alamazsın. tüm bankaların ortak kullandığı sistem kesinlikle geciktirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…