- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.621
bende herkese çok güzel haftasonu diliyorum. ptesi görüşmek ümidiyle hoşçakalın.
eflinam güle güle harcayım ama bitirmeyin paranızı
ben onu kocadan para beklemek olarak görmüyorum kuzum..dinimizcede kadın mecbur olmadıkça çalışmamalı...
şahsen durumumuz iyi olsa evimde olmak evime eşime daha iyi bakmak isterdim..kadın olarak gçrevm bu benim..şimdi çalışıyorum ama maaşlarımı ortak harcıyoruz..ben çalışmasamda olacak..
inş. bebek oluncaya kadar eşimin çok güzel bir işi olur bende bebeğime kendim bakabilirim...aminnn :26::26::26:
kuzum aker,armine,kayra,pier cardin,vakko,tekbir,arslanlı vs vs bunlar çok pahalı bencede evet
ama bende seozn sonrlarına bakıyorum mesela bir tane çok şık bir tunik aldım armineden 129 tl iken ben 29 tl aldım
ssezonda almam hayatta gerek yok israf tamamen
zaten bir eşarba 100-120 tl para vermek bana haram gibi geliyor
aynı şekilde bir eteğede 150-200 vermem
parayı soktat toplamıyorum ben anam ağlıyor vallahi
hee durumum yok değil çok şükür ama yinede almam
alanada kızıyorum açıkçası biraz
bende bende
canım açıkçası sende benim kafadansın
durumumuz çok çok iyi olsa bende çalışmam
çocuğuma eşime bakarım
kusrlara giderim,günlere,toplnatılara giderim
şimdi ödüm kopuyr benzinden valla
ama o zaman atlarım istediğim her yere arabam ile giderim
yani bnede durumum çok iyi olsa çalışmam
eşimde bana bakmak zorunda
Allah işlerimize zeval vermesin ok çok güzel işler nasip etsin bizede eşlerimizede ele güne muhtaç etmesin Allah dualarımızı şu mübarek cuma saati kabul etsin aminn..
kızlar bende evde oturamam kurs falan hikaye çalışınca daha farklı insanın kendine daha fazla güveni oluyo bu para kazanmakla alakalı değil. eşimin yanında sen ne iş yapıyosun diye sorduklarında ev hanımıyım demeyi hiçbir zaman istemem. bide ben evde oturabileek yapıda biri değilim.
geçen dedim ya size izinlerim birikmiş kullanıcaksın dediler başlta sevindim ama şimdi kara kara düşünüyorum aman eve gidip napıcam öğlene kadar uyusam ne uyumasam ne evde sorumluluk daha çok üstümde olucak. eşim bu sefer kusur bulmaya başlıcak eminim. ayrıca ben pasif olucam yatmanın sonu yok arkadşalar. çalışın kendiniz için eşiniz için değil.
benim arkadaşımın 2 çocuuğu var evde otururken hergün bunalımdı şimdi çalışıyo mutlu. neden evde oturunca düşünmeye çok vakti oluyo insanın düşünsem herşeyi kafayı yerim. o yüzden binlerce şükürler olsun ki her sabah gelebildiğim bir işim var
kızlar sizlere bir haberim var wewolonn vardıyaaaaaa dün konustuk 3 aylık hamileşmişşşşşşşşşşşş
bu arada benmde günüm gecti hamile olabilrimmmmm2 günn gecti inş. olurum hastaaaaa.bebek olunca eşim çalışmayacaksın diyor
Canlarım merhabaa
Ailemin yanındaydım dün akşam geldim ne güzeldi
Döndük geldik napalım evimiz burda...
Allah sağlık versin de yine giderim napayım...
Kara kış geliyomuş valla yakacaz gazları
Sabah kursa gittim bi geldim benim balkon açık yatak odasının camı da açık nasıl olduysa :18:
İyi korktum valla ama neyse ki herşey yerli yerinde...
Hamilelik haberleri artıyor maşallah...
Nedense çocuk hiç ama hiç istemiyorum Allahıma büyük konuşmak da istemem ama
Gitmeden önce eşimle çok kötü kavga ettik kızlar sinirlerim çok bozuldu bulaşık yıkarken tabakları aldım aldım fırlattım eşime çok sinirliyim hala...
Bi insan kıyamet de kopsa evindekini belli etmeyecek konu komşuya..
Bizim bağrışlarımızı bütün apartman duydu heralde ya rezillik....
Pazartesi sabah uçağım var diye herşeyi yerli yerinde bırakmak istedim dört dönüyorum evde...
Zaten bulaşık yıkamaktan bıkmışım habire bulaşık çıkıyor sinir olmuştum..
Eşim habire oturuyor yada gidip sigara içiyor...
Şunu kaldır götür desen götürmez ama sigara yormuyor beyimizi...
Pijamalarını yıkamamı sölemiş ben duymamışım..
Deedim yıkananların içinde selede var al..
Bana surat yapıyo getirmiyorum diye..
Ben senin annen değilim git kendin al zaten yorgunum bi ucundan tutmuyorsun dedim...
Dün o evde yokken yapsaymışım!!
Bu cevabı duyunca delirdim...
Yine bulaşık yıkıyordum o da sigara içiyor mutfak penceresinde..
Kendime hakim olamadım sinirden aldım fırlattım tabakları..
Kendimi çok kötü hissettim dön dön bulaşık yıka dur hizmetçi gibi...
Cam açık bana bağırıyo napıyosun diye..Oturdum kırıkları daha da kırmaya çalışıyoırum beni aldı ittirdi..
Ve perde açık,, yan komşu kesin çıktı baktı...
Ki benim komşularım çok meraklı biliyosunuz,, dip apartmandaki bi kadın benden önceki kiracıların saç baş kavga ettiğini falan görmüş zamanında,, o derece evlere bakar,,
O olayı biz devam ettiriyoruz artık...
Camı kapat salak mısın ne bağırıyosun demişim farkında değilim,,
Ama kendime küfürler ediyorum evlendiğim için bu hale geldiğim için...
Eşim de geldi beni bırakmıyor napıyosun diyor,,
Sonra dedim görürsün sana napacam
Gidip dönmyecem sandı
O da kapıları çarpıyor kumandayı kırıyor bi sürü bağırdı
Gitti ağladı
Nyse gece yarısı bana sarıldı barıştı güya ama
Ben hala kızgınım
Beni konu komşuya rezil etti ya daha da içim düzelmez
kızlarr bugün hastalığım iyice artık işe bile gidemedim...güya kocamda beni bakmak için gitmedi ama kim kimi bakıyo pek anlamadım..güya bana kahvaltı hazırlayacaktı..şimdi uyandı beyfendi...
prenses canım takma bir çok erkek böyle zaten.heleki anneleri söz konusu olursa allah allah... ..ama tabakları atmanda hiç hoş olmamış.komşulara gelincede herkes kendi evine baksın...
bu sırada dün geceki fırtınada neydi..wewonthelove da hamişmiş demek..vay be gittikçe hamişler artıyo...
günaydınn şekerimmm...nerelerdesinnn sennGünaydın kızlar...
Herkese iyi haftalar.....
günaydınn şekerimmm...nerelerdesinnn senn
Buralardayım canım eskisi kadar çok girmiyorum
Sen nasılsın
neden girmiosun tatlım bizi sevmiomusun artıkk
ay pıtyonıst yaa benım kk bı borcu kaldı kac aydır 2-3 aydır odıyemıyorum o zaman bısey olmustu esımden aldıgım parayı yatıramadım ha bu ay ha bu ay dıye kaldıda kaldıkızlar bu arada arkadaşıma 800 tl borç vermiştim. 200 ünü halkoyunları kursuna kayıt olurken verdi. şimdide yurtdışı için kapora vericem dedim 600 de öyle verdi bana borcu kalmadı. ama ben istemedim şunu vermem lazım diyorum ben zaten harcamadım vereyim bana haziran gbi laızm olcak o zmn verirsin diyo paran olursa. hay Allah razı olsun dedim içimden :)) bi yandan ilaç gibi geldi çok sıkışmıştım bu ay. bi yandan da birinden alacağımın olmaması kötü çünkü kenarda param var sayıyordum hep. tütütütüüüü inşallah önümüzdeki ay 200-300 ayırıp biriktiririm onun için yeniden para.
bende yogunum yanı salaldım 2 saat sımdı artık ısımın basındayımyeni sistem geldi felç etti herşeyi...çok yoğunummm
ay pıtyonıst yaa benım kk bı borcu kaldı kac aydır 2-3 aydır odıyemıyorum o zaman bısey olmustu esımden aldıgım parayı yatıramadım ha bu ay ha bu ay dıye kaldıda kaldı
sımdı artık ne yapsam bılemedım 100-veya 180 en fazla oyel bısey
bırınden borc almak ama taksıtle vermem lazımkı evdekı cakmasın durumu
evdede kalan para bellı bı sekılde alırımda kıyamıyorum esım esankı ben calısmıyorumum bılmem
kk borcunu baska bırının kk taksıtle odeyebılırmıyım?
bende yogunum yanı salaldım 2 saat sımdı artık ısımın basındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?