Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bizimde dün kızlarla günümüz vardı her ayın 15 inde toplanıyoruz bizimkiside 60 tl sırf görüşmek maksatlı para olmayınca pek katılım olmuyo çünkü çok keyifli oldu valla

bizimde dün kızlarla günümüz vardı her ayın 15 inde toplanıyoruz bizimkiside 60 tl sırf görüşmek maksatlı para olmayınca pek katılım olmuyo çünkü çok keyifli oldu valla

valla benim eşimin tek tatili pazar günü olunca pazar günü beni yanından ayırmıyor...hiçbir yere göndermiyor

şahsen ben hergün geziyorummm yada mutlaka bir planım oluyor. cuma arkadaşım bizdeydi. cumartesi taksimdeydim, pazar halkoyunları kursum vardı, sonra sinema, sonra özsüt, sonra cafe... bu akşamda arkadaşıma gidicemm. bekar olmanın nimetlerii

acıkcası kredı veya kradı kartı umrumda degıl
ama bu bankanın hatası arıyorum borcum ne kadar dıyorum tum borc soyledıler soyledıkelrı rakamı odedım
3*4 taksıtlı bıseyı ıcıne taksalardı daha o zaman odenecektgı bu para
sonrada ben parasız donemlerımızde fark ettım
sımdı halletmem lazım 3 ay fılan gectı gececek maaasıma hacız gelır dıye korkuyorum cunku cep numaramda degıstı arayamıyolar
bende kartı kestım attım numarayıda bılmıyom boyle sacma sapan bı ıs halıne geldı

kac kısınızın kısı bası kac lıra?

canım hacizdan önce dava açılır ve avukat dahil tüm masrafları ödersin sonra haciz gelir. ara bankayı hesap ekstreni iste böylece geçmiş harcamalarınızı görebilirsin. tc numarandan bulurlar zaten. eğer vermiyorlarsa bilgiyi kimliğini fax çek ve ekstre iste. yine göndermezlerse işte o zaman senin gerçekten yapacak bişeyin yok. ama emin ol gönderirler sakın atlama canım bankalarla şaka olmaz. söke söke alırlar canım birde üstüne şu faizi bu faizi şu gideri ihtar bedeli bilmem ne ödersinn

ay allah korusun ya davalık fılan :S
aramam lazım hemen oglen arasına cıkınca herkez

ay allah korusun ya davalık fılan :S
aramam lazım hemen oglen arasına cıkınca herkez

valla canım ilk işleri ödenmeyince ihtar çekmek olur buda 100-120 tl gibi bişey. fazladan bununda parasını senden alırlar. dediğim gibi acilen ara borcunu öğren havaya vereceğine en azından borcunu ödersin 100 tl da az para değil yanii

kızlar kalpten sıkıntım var hatırlarsanız ctesi günü doktora gittim. kalbime baktılar eko çektiler efor testi tiroitlere baktılar ultrasonlada kanlada ama hiçbişey çıkmadı. dr sen farkında değilsin ama panik ataksın dedii. boğazımda da 2 tane nodül çıktı dr takip etmemiz gerekir dedi. ona bi moralim bozuldu. şimdide int panik atak nedir ona bakıyodum da çok moralim bozuldu yaaa

kac kısınızın kısı bası kac lıra?

8 kişiyiz canım 60 tl

gecmış olsun cnm korkulcak bırşey yok. nodullerı kontrol altında tutuyorlar o yuzden çağırıyolar hep
panık atak : zengın ve unlu kişilerin hastalığı....... imza Burhan Altıntop

ohhh kuzum hafta sonun güzel geçmiş :))

yeni sistem geldi felç etti herşeyi...çok yoğunummm
Allah kolaylık versin isyanım..

günaydın kızlar hepinizee. topiğin en geç gelen en tembel ismi geldiiiiiiiiiii. ve karşınızda piyonistttttttttt.
herkese güzelmi güzel bi hafta diliyorum. çok aksiyonlu olsun, gezmelerden yorulunnnnn

geç gelmişin kuzum ama topikte kimse yok yaaa, nazar değidi nazarr...

aleyküm selam hoşgeldin aramıza...yaş ,oturduğun yer ,medeni durum gibi bildirimleri bekliyoruz

benimde bu hafta hep günlerim üst üste geldi. perşembe mahalle günü 20 şer tl 12 kişiyiz.
cuma günü kursta günümüz var 10 ar liradan 15 kişiyiz. cumartesi akraba günümüz var 50 tl den 11 kişiyiz.

yanmışım bennnn
valla benim eşimin tek tatili pazar günü olunca pazar günü beni yanından ayırmıyor...hiçbir yere göndermiyor

en güzeli kuzum boşver şimdi yeni evliliğin tadını çıkar sonra zaten gidersinbenimkide vardiyalı ya ondan gidebiliyorum yoksa gitmem.
valla açıkçası çok dedikodu dinlemektense eşimle vakit geçirmek daha cazip geliyor bana.
bazen gitmiyorum bile eşim evde olduğunda

ohhh piyonistime bak sen gez gezzz, bizde gezdik zamanında

canım benim sıkma canını , zamanın şartları insanda panik atak yapabiliyor, stersten geliyor ne gelirse zaten. daha sakin v rahat olmaya çalış..

kuzum geçmiş olsun..
panik atak daha çok sıkıntılı anlarda ortaya çıkıyor kendini rahat bırakmaya çalış..
boğazındaki nodülleirnde takibini sakın aksatma şekerim..
bende de var nodül 3 tane..korkuttular ama bizi şükür büyümedi..antibiyotik tedavisi ile küçüldü..diş apsesinden doalyı olulmuş ve orada yer edinmiş.. uzun zamandır bende baktırmıyorum baktırmam lazım alsında

baktır canım ihmal etme sakın. ya sanki böyle eşimin bana bakış açısı değişicekmiş gibi hissediyorum üzüldüm açıkçası ama yapıcak bişey yok. eşim sağolsun bu akşam sinemaya gidelim dedi güzel film yoksa çay içmeye gideriz dedi. ama onun gözünde hastalıklı gibi görünmeyi bana öyle davranmasını istemiyorum.
dün akşam çamaşır asıyoduk çamaşır mak bozuk dedim sana göre herşey bozuk zaten dedi. bulaşık mak bozuk çamaş. mak. bozuk dedi. ne yani kafamdanmı uyduruyorum dedim cevap vermedi

geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin. ama boşuna üzülme bizde gitsek emin ol en az 3 hastalık çıkartır o doktorlar. ayrıca ona bakarsan bende de obsesif kompulsif var kişilik bozukluğu yani ama kimse inanmıyor nedense bunun olmasına tek neden de çok doğrucu olmam mesela saat 27 geçiyorsa 27 dir bana göre 25 yada 30 değildir, biri yalan söylüyorsa benim için bitmiştir , hayatımda herkes ya siyahtır ya beyazdır grilere yer yoktur, çok detaycıyım. dr lar herşeyden bi hastalık bulmaya çok meraklı takma sen. kontrollerini yaptır tabii ama çok dert edecek şeyler olduğunu sanmıyorum. yinede geçmiş olsun.

kuzm ne alakası var eşinin sana bakış açısı değişmesi ile :44::44::44:
eşin herşey sana bozuk derken takılmıştır belki..şimdi senin moralin bozuldu ya ondan takıyosundur olur olmaz herşeye..
hem bak eşin ne güzel düşünmüş sinema falan..aferim enişeteye..
giç sıkma tatlın canını..hastalıkta, sağlıkta diye boşuna söz vermedik değilmi biz

aman canım taktığın şeye bak. hastalıkta sağlıkta diye söz vermedinizmi siz birbirinize nasl bakacakmış bakayım sana hastalıklı gözüyle. hem aslında hastaysanda o gözle baksın, baksınki şevkat göstersin beraber atlatın. ama tabii senin bişeyin yokmuş çok şıükür. ama hasta olan birine o gözle bakmasında sakıncada yok.
ayrıca eşyaların bozulmasıyla ilgili bakış açınada hayran kaldım. erkeklerin klasik lafıdır ne yaptında bozdun. hiçbişey kendiliğinden bozulmaz zaten hep biz bozarız onlara göre. 3-5 makine alıyorlar onlarda 15 yıl bozulmasın istiyorlar. olduuuuuuuuu. akşam sinemaya falan gitte kafanı dağıt bencede. taktığın şeylere bak alem kız seniii

doğru söylüyosunuz sanırım ben biraz fazla taktım kafaya o yüzden ne yapsa batıyo sanırım şu anda. akşam kafam dağılsın biraz. dün akşam eşimle güreştik zaten bayağı stres attık bu akşamda bi tekrarllarız kafaya taka taka zorla kendimi hasta edicem ne uyuzum

ya kızlar bı el atın bışey sorcam:44:
2 kıloya yakın ıspanak haşlamak ıstıyorum. normal tencerede uzun surer. düdüklüye atsam kaç dakıkada haşlanır? bılen varmı. yenı yenı kullanıyorum duduklu. ıspanak hıç denemedım. nette baktım yemeği için 10 dakıka dıyor ama ben yemeğini yapmayacağım haşlayıp sarımsaklı yoğurtla salçalı sos yapıcam ustune
ıspanak duduklude kaç dakıkada haşlanır kısaca bılenızın var mı:44:

huhuhu hatunlar ben geldim
Ama kimse beni merak etmemiş mi ayolll
Neyse ben kendimi hatırlatayım o zaman didim ve geldim
işler acayip yoğun hanımlar
nüyük bir proje işi aldık c.tesi mesaiye geldi elemanlar
ben gelmedim ama çok şükür
evraklar yığılmış daha yeni bitirdim vallahi ölüyorum ve uykusuzum

Sizler ne alemdesiniz geçmişi okuyayımda geleyim anacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…