- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.641
bizimde dün kızlarla günümüz vardı her ayın 15 inde toplanıyoruz bizimkiside 60 tl sırf görüşmek maksatlı para olmayınca pek katılım olmuyo çünkü çok keyifli oldu valla
acıkcası kredı veya kradı kartı umrumda degılcanım üzgünüm ama benim bildiğim ödenmiyor. ayrıca bian önce ödemeni tavsiye ederin. bankalar bu tarz şeyleri asla atlamaz. hatta kkb puanı diye bişey var. o puanın düşerse kolay kolay yeni kredi yada kredi kartı bile alamazsın. tüm bankaların ortak kullandığı sistem kesinlikle geciktirme
kac kısınızın kısı bası kac lıra?bizimde dün kızlarla günümüz vardı her ayın 15 inde toplanıyoruz bizimkiside 60 tl sırf görüşmek maksatlı para olmayınca pek katılım olmuyo çünkü çok keyifli oldu valla
acıkcası kredı veya kradı kartı umrumda degıl
ama bu bankanın hatası arıyorum borcum ne kadar dıyorum tum borc soyledıler soyledıkelrı rakamı odedım
3*4 taksıtlı bıseyı ıcıne taksalardı daha o zaman odenecektgı bu para
sonrada ben parasız donemlerımızde fark ettım
sımdı halletmem lazım 3 ay fılan gectı gececek maaasıma hacız gelır dıye korkuyorum cunku cep numaramda degıstı arayamıyolar
bende kartı kestım attım numarayıda bılmıyom boyle sacma sapan bı ıs halıne geldı
canım hacizdan önce dava açılır ve avukat dahil tüm masrafları ödersin sonra haciz gelir. ara bankayı hesap ekstreni iste böylece geçmiş harcamalarınızı görebilirsin. tc numarandan bulurlar zaten. eğer vermiyorlarsa bilgiyi kimliğini fax çek ve ekstre iste. yine göndermezlerse işte o zaman senin gerçekten yapacak bişeyin yok. ama emin ol gönderirlersakın atlama canım bankalarla şaka olmaz. söke söke alırlar canım birde üstüne şu faizi bu faizi şu gideri ihtar bedeli bilmem ne ödersinn
ay allah korusun ya davalık fılan :S
aramam lazım hemen oglen arasına cıkınca herkez
kac kısınızın kısı bası kac lıra?
günaydın kızlar
yine bır pazartesi :)
dun lise arkadsalarım geldı en son gelmeyeceklerdı cumartesı 11 gece :) haber geldı bır panıkledım o bıcım neyse
makarna salatası
pasta
ve peynırlı borek yaptım
ıkı kısı geldı yanı 3 kısıyız gunde zaten :)
bırı ay coregı acma yapmıs
dıgeır bısey getırmemıs halbukı konusma bu sekılde degıldı neyse bu muhım degıl ben net ınsanım bısey nasıl olacaksa oyle olmalı :)
neyse onun dısında uzun oturdular cok guzel gectı cok eglendık cok ıyı geldı
sımdı bır dahakı gun 30 mart veya 31 mart uygunluga gore bakıcaz
kek yapmayı dusunuyorum gıderken :)
he bırde 25 tl gun :)
esıme dedım benım hakkımıda ver ama malz fılan yoktu hep malz aldım :)
zaten buay fatura harıc 850 tl para kalmıstı
market pazar harclık vs
bu paradan 200 tl kaldı ınanamıyorum yanı parnaın hıc kıymetı yok
neyse hafataya cumartesı egeyle tiyatroya gıdıcez 50 tl dursun hep yanımda bısey ıcın laızm olur fılan
Allah kolaylık versin isyanım..yeni sistem geldi felç etti herşeyi...çok yoğunummm
günaydın kızlar hepinizee. topiğin en geç gelen en tembel ismi geldiiiiiiiiiii. ve karşınızda piyonistttttttttt.
herkese güzelmi güzel bi hafta diliyorum. çok aksiyonlu olsun, gezmelerden yorulunnnnn
S.A hanımlar
bizimde dün kızlarla günümüz vardı her ayın 15 inde toplanıyoruz bizimkiside 60 tl sırf görüşmek maksatlı para olmayınca pek katılım olmuyo çünkü çok keyifli oldu valla
valla benim eşimin tek tatili pazar günü olunca pazar günü beni yanından ayırmıyor...hiçbir yere göndermiyor
şahsen ben hergün geziyorummm yada mutlaka bir planım oluyor. cuma arkadaşım bizdeydi. cumartesi taksimdeydim, pazar halkoyunları kursum vardı, sonra sinema, sonra özsüt, sonra cafe... bu akşamda arkadaşıma gidicemm. bekar olmanın nimetlerii
kızlar kalpten sıkıntım var hatırlarsanız ctesi günü doktora gittim. kalbime baktılar eko çektiler efor testi tiroitlere baktılar ultrasonlada kanlada ama hiçbişey çıkmadı. dr sen farkında değilsin ama panik ataksın dedii. boğazımda da 2 tane nodül çıktı dr takip etmemiz gerekir dedi. ona bi moralim bozuldu. şimdide int panik atak nedir ona bakıyodum da çok moralim bozuldu yaaa
8 kişiyiz canım 60 tl
kuzum geçmiş olsun..kızlar kalpten sıkıntım var hatırlarsanız ctesi günü doktora gittim. kalbime baktılar eko çektiler efor testi tiroitlere baktılar ultrasonlada kanlada ama hiçbişey çıkmadı. dr sen farkında değilsin ama panik ataksın dedii. boğazımda da 2 tane nodül çıktı dr takip etmemiz gerekir dedi. ona bi moralim bozuldu. şimdide int panik atak nedir ona bakıyodum da çok moralim bozuldu yaaa
8 kişiyiz canım 60 tl
kuzum geçmiş olsun..
panik atak daha çok sıkıntılı anlarda ortaya çıkıyor kendini rahat bırakmaya çalış..
boğazındaki nodülleirnde takibini sakın aksatma şekerim..
bende de var nodül 3 tane..korkuttular ama bizi şükür büyümedi..antibiyotik tedavisi ile küçüldü..diş apsesinden doalyı olulmuş ve orada yer edinmiş..uzun zamandır bende baktırmıyorum baktırmam lazım alsında
kızlar kalpten sıkıntım var hatırlarsanız ctesi günü doktora gittim. kalbime baktılar eko çektiler efor testi tiroitlere baktılar ultrasonlada kanlada ama hiçbişey çıkmadı. dr sen farkında değilsin ama panik ataksın dedii. boğazımda da 2 tane nodül çıktı dr takip etmemiz gerekir dedi. ona bi moralim bozuldu. şimdide int panik atak nedir ona bakıyodum da çok moralim bozuldu yaaa
8 kişiyiz canım 60 tl
baktır canım ihmal etme sakın. ya sanki böyle eşimin bana bakış açısı değişicekmiş gibi hissediyorum üzüldüm açıkçası ama yapıcak bişey yok. eşim sağolsun bu akşam sinemaya gidelim dedi güzel film yoksa çay içmeye gideriz dedi. ama onun gözünde hastalıklı gibi görünmeyi bana öyle davranmasını istemiyorum.
dün akşam çamaşır asıyoduk çamaşır mak bozuk dedim sana göre herşey bozuk zaten dedi. bulaşık mak bozuk çamaş. mak. bozuk dedi. ne yani kafamdanmı uyduruyorum dedim cevap vermedi
baktır canım ihmal etme sakın. ya sanki böyle eşimin bana bakış açısı değişicekmiş gibi hissediyorum üzüldüm açıkçası ama yapıcak bişey yok. eşim sağolsun bu akşam sinemaya gidelim dedi güzel film yoksa çay içmeye gideriz dedi. ama onun gözünde hastalıklı gibi görünmeyi bana öyle davranmasını istemiyorum.
dün akşam çamaşır asıyoduk çamaşır mak bozuk dedim sana göre herşey bozuk zaten dedi. bulaşık mak bozuk çamaş. mak. bozuk dedi. ne yani kafamdanmı uyduruyorum dedim cevap vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?