Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

kuzum hiç denemedim ama ıspanak yumuşak oolduğu için laynadıktan sonra yani fışıldatıktan sonra 5 dk yeterli olur bence

Selam ballarım
Nasılsınız bakalım

Haftasonu benim güzeldi çok şükür
Eşimle bulaşık makinası aldık
Mobilya baktık
Bekliyorum bugün getircekler makinayı
Akşam da ev gezmesine gittik güzel oldu
Ama akşam tekim :26:

oooo çok sevşndimmm kuzum bulaşık makinanın alınmasında...valla oynayabilirim şu anda senin içinnn güle güle kullan şekerimmm

Mmouse sana çok geçmiş olsun canım iyi olursun inş takılma fazla
Benim korkunç başağrılarım var mide bulantısıyla beraber ama gitmiyorum doktora
Artık bu haftaiçi bi ara gidicem eşimin yanına napım dayanamıyorum çok rahatsızım
Migren diyecek kesin doktor
Ispanak haşlamak isteyen sibeldi sanırım ama düdüklüye hiç gerek yok normal tencerede hemen haşlanır ki ıspanak

canım ıspanak çok çabuk pişen bişey o yüzden bence hiç düdüklüye falan koyma normal tencerede pişir

teşekkür ederim canım. migren ağrısı çok kötüdür yengemde var ondan biliyorum istifra bile ettriyo insanı. bence fazla ilerlemeden gitte tedavini ol hem bi kontrolden geç ne olur ne olmaz

kızlar dün modokoya gittik
gelmen lazım,görmen lazım diyorlar ama reklamda
bir girdik zor canımızı attık dışarı
nasıl bir pahalılıktır o zor çıktık
çok güzel şeyler var ama fiyatlar çok fahiş

oooo çok sevşndimmm kuzum bulaşık makinanın alınmasında...valla oynayabilirim şu anda senin içinnn güle güle kullan şekerimmm
Ay sağol isyancım ben de çok sevindim yani anlatamam
Bi de oturma grubu alayım o zaman büyük bi eksiğim tamamlanacak Allahın izniyle
Kanepe takımı düşünüyorum kızlar yaa siz ne dersiniz?
Yemek ve salon takımları taşınınca alırım inşallah

teşekkür ederim canım. migren ağrısı çok kötüdür yengemde var ondan biliyorum istifra bile ettriyo insanı. bence fazla ilerlemeden gitte tedavini ol hem bi kontrolden geç ne olur ne olmaz
Evet tatlım ya berbat bişey,, dün gezmede kusacaktım az daha o derece kötü oldum iyice ağır olmaya başladı ağrılarım
Uyku bile uyuyamıyor insan ağrıdan

normal tencerede 1 saat suruyomuş kızlar. akşama yapıcam zaten eve varışım 7.30. ondan dedıydım duduklude yapam dıye ama bılen yok galıba

BENDE TEKIM ksam
esım 6 gun
gunduz 13:00 evden cıkıp gece 00:30da gelıyor
dıger 6 gun 21:15te cıkıyor(bu bıraz ıdare eder) sabah 08:00 evde oluyor
dıger 6 gun
06:00da evden cıkıyor oglen 16:00da evde oluyor

su son vardıya 15:0-23:00 ıdı ılk bas yazdıgım cok sıkıcı ıdı ya :S

kızlar bende bu aksam lahana haslıyacagım
dolma yapmak ıcın
bı yontemı varmıdır ne kadar haslasam yeterlı olur

kızlar bende bu aksam lahana haslıyacagım
dolma yapmak ıcın
bı yontemı varmıdır ne kadar haslasam yeterlı olur

en kolay lahan ahslama yontemıııııı beyaz lahanayse eger tabi ıkıye böl lahanayı kök kısmını aldıktan sonra yaprkalrını ayırmya ugrasma hıccc öle at tencereye o hıc yırtılmadan güzelce ayrılıyor tencerde ama miktarını bilemıycem ne kadar ıstıyosun dolmayı ona göre ayarlamn lazım

normal tencerede 1 saat suruyomuş kızlar. akşama yapıcam zaten eve varışım 7.30. ondan dedıydım duduklude yapam dıye ama bılen yok galıba

valla canımmm ban sankı duudklüde erir gibime geliyoo normal tencere 1saat keısnlıkle surmezzz
lahna bıle dha kısa surede haslanıyooo ıspnak hemn oluyo zaten

ılk yaprakları alıp oyle yuvarlak top gıbımı atayım tencereye cok buyuk bı lahana degıl ya esım almıs
salata ıcın degıl bence yanı salata ıcın buyuklerden alıyordum
baskada bı var yarım lahana onuda bu aksam dogrucam havuc ve mor lahaayı tuppera basayım hazır salata olsun hafta ıcıne

köfte patates var pısmeye hazır
yanı kızartmaya

taze fasulye var

bırde tavuk butu var
hıc tavuk butunu bıseyyapmadım acaba tuylerını saklamalımı ocakta?

Yenidendoğdum yaprakları ayırıp batırıp çıkartıyorum kaynar suya ben...
Bekletmeye gerek yok fazla sıcak suda..
Pazı aldım ama hiç sarasım yok şahsen bugün...

evet canım hıc yapraklarını ayırmyla ugrasman gerek yok ölede
oluyo ama hıc ugrasma butun at ama kökünü al kı ayrılsın o haslandıkça ikiye böl lahanayı yarını bı hasla yarısnı bı cok kolay oluyo

tavuk butunudaa derisini ben hep ayırdğım için yemedıgımzı
için tüğleriyle uğraşmam ama öle fırınlayacaksan yada kızartacaksan tuylerıni yak öncee ocakta

Son düzenleme:
Kızlar oturma odası olması amacıyla kanepe takımı düşünüyorum ama sizce başka türlü mü alayım?
Hem yatak da olur misafir ağırlarım rahatça..
Çok mu klasik olur??
Örtü diktirecem şöyl güzel bi kumaşla,,bi de fon perde yaptırcam aynı kumaşla...:44:

benim pirinç pilavım vardı...şimdi giderken kanat ve but tavuk alıcam fırına vericem patatesle ohh miss gibi

valla canımmm ban sankı duudklüde erir gibime geliyoo normal tencere 1saat keısnlıkle surmezzz
lahna bıle dha kısa surede haslanıyooo ıspnak hemn oluyo zaten

erir mi:26: hiç aklıma gelmedı bu. o zaman bıldığımden şaşmayım ben. hoş bildiğimde yok annem yapardı ben yenı denıcem

top gibi butun dgeıllll heee ortadan ıkıye kesıpp önce bır yarısnı sonra bı yarıısnı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…