- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.661
ya kızlar bı el atın bışey sorcam:44:
2 kıloya yakın ıspanak haşlamak ıstıyorum. normal tencerede uzun surer. düdüklüye atsam kaç dakıkada haşlanır? bılen varmı. yenı yenı kullanıyorum duduklu. ıspanak hıç denemedım. nette baktım yemeği için 10 dakıka dıyor ama ben yemeğini yapmayacağım haşlayıp sarımsaklı yoğurtla salçalı sos yapıcam ustune
ıspanak duduklude kaç dakıkada haşlanır kısaca bılenızın var mı:44:
Selam ballarım
Nasılsınız bakalım
Haftasonu benim güzeldi çok şükür
Eşimle bulaşık makinası aldık
Mobilya baktık
Bekliyorum bugün getircekler makinayı
Akşam da ev gezmesine gittik güzel oldu
Ama akşam tekim :26:
canım ıspanak çok çabuk pişen bişey o yüzden bence hiç düdüklüye falan koyma normal tencerede pişirya kızlar bı el atın bışey sorcam:44:
2 kıloya yakın ıspanak haşlamak ıstıyorum. normal tencerede uzun surer. düdüklüye atsam kaç dakıkada haşlanır? bılen varmı. yenı yenı kullanıyorum duduklu. ıspanak hıç denemedım. nette baktım yemeği için 10 dakıka dıyor ama ben yemeğini yapmayacağım haşlayıp sarımsaklı yoğurtla salçalı sos yapıcam ustune
ıspanak duduklude kaç dakıkada haşlanır kısaca bılenızın var mı:44:
Mmouse sana çok geçmiş olsun canım iyi olursun inş takılma fazla
Benim korkunç başağrılarım var mide bulantısıyla beraber ama gitmiyorum doktora
Artık bu haftaiçi bi ara gidicem eşimin yanına napım dayanamıyorum çok rahatsızım
Migren diyecek kesin doktor
Ispanak haşlamak isteyen sibeldi sanırım ama düdüklüye hiç gerek yok normal tencerede hemen haşlanır ki ıspanak
Ay sağol isyancım ben de çok sevindim yani anlatamamoooo çok sevşndimmm kuzum bulaşık makinanın alınmasında...valla oynayabilirim şu anda senin içinnngüle güle kullan şekerimmm
Evet tatlım ya berbat bişey,, dün gezmede kusacaktım az daha o derece kötü oldum iyice ağır olmaya başladı ağrılarımteşekkür ederim canım. migren ağrısı çok kötüdür yengemde var ondan biliyorum istifra bile ettriyo insanı. bence fazla ilerlemeden gitte tedavini ol hem bi kontrolden geç ne olur ne olmaz
Selam ballarım
Nasılsınız bakalım
Haftasonu benim güzeldi çok şükür
Eşimle bulaşık makinası aldık
Mobilya baktık
Bekliyorum bugün getircekler makinayı
Akşam da ev gezmesine gittik güzel oldu
Ama akşam tekim :26:
kızlar bende bu aksam lahana haslıyacagım
dolma yapmak ıcın
bı yontemı varmıdır ne kadar haslasam yeterlı olur
normal tencerede 1 saat suruyomuş kızlar. akşama yapıcam zaten eve varışım 7.30. ondan dedıydım duduklude yapam dıye ama bılen yok galıba
en kolay lahan ahslama yontemıııııı beyaz lahanayse eger tabi ıkıye böl lahanayı kök kısmını aldıktan sonra yaprkalrını ayırmya ugrasma hıccc öle at tencereye o hıc yırtılmadan güzelce ayrılıyor tencerde ama miktarını bilemıycem ne kadar ıstıyosun dolmayı ona göre ayarlamn lazım
ılk yaprakları alıp oyle yuvarlak top gıbımı atayım tencereye cok buyuk bı lahana degıl ya esım almıs
salata ıcın degıl bence yanı salata ıcın buyuklerden alıyordum
baskada bı var yarım lahana onuda bu aksam dogrucam havuc ve mor lahaayı tuppera basayım hazır salata olsun hafta ıcıne
köfte patates var pısmeye hazır
yanı kızartmaya
taze fasulye var
bırde tavuk butu var
hıc tavuk butunu bıseyyapmadım acaba tuylerını saklamalımı ocakta?
valla canımmm ban sankı duudklüde erir gibime geliyoo normal tencere 1saat keısnlıkle surmezzz
lahna bıle dha kısa surede haslanıyooo ıspnak hemn oluyo zaten
ılk yaprakları alıp oyle yuvarlak top gıbımı atayım tencereye cok buyuk bı lahana degıl ya esım almıs
salata ıcın degıl bence yanı salata ıcın buyuklerden alıyordum
baskada bı var yarım lahana onuda bu aksam dogrucam havuc ve mor lahaayı tuppera basayım hazır salata olsun hafta ıcıne
köfte patates var pısmeye hazır
yanı kızartmaya
taze fasulye var
bırde tavuk butu var
hıc tavuk butunu bıseyyapmadım acaba tuylerını saklamalımı ocakta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?