Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

valla kuzum çok güzel modern kanepeler var kesinlikle ondan al...kanee hem kullanışlı hemde daha makul fiyatları..
şahsen biz taşınırsak evimiz büüyk olursa oturma odasına köşeminin aynu kumaşundan 3 kiişilik tek kanepe alıcam..

erir mi:26: hiç aklıma gelmedı bu. o zaman bıldığımden şaşmayım ben. hoş bildiğimde yok annem yapardı ben yenı denıcem

bence erir o buharlaa vallaaa düdüklüdee tencerede gercekten cabuk olur ben 1saatte kuru fsulye pısırırım 1saat surermı ıspnakkkk :)) sen normal tencerde yap

bende dün akşam ıspanak yemeği yaptım akşam eve gidince yemek hazır belki yanına hemen bi makarna yaparım ohh mis gibi
kızlar bu arada ben turşu kurmak istiyorum aranızda bilen varmııı :26:

bende dün akşam ıspanak yemeği yaptım akşam eve gidince yemek hazır belki yanına hemen bi makarna yaparım ohh mis gibi
kızlar bu arada ben turşu kurmak istiyorum aranızda bilen varmııı :26:

valla cnaım bende cok ıstıyormmm tursu yapmayıııı bu aralarrrr
2 3 ay oncee yapmıstım bıber vee domates
tursusu cok guzel olmustu bitti şimdi lahan turşusu yapmak ıstıyorum
sen hangsıınden yapmak ıstıyosun

ohh ortalık kızışmış yemek muhabbetine dönmüş. hiç sevmem yemekle uğraşmayı ben kaçayım aranızdan. size afiyetler olsun. yarasın hepiciğinizee. sevgilerr

vay hatunlara bak hele... ben nasıl ıspanak haşlanacağını bıle tam bılmıyorum bızım kızlar turşu kurmaktan bahsediyor:26:

şimdi fasulye lahana ve havuç zamanı üçünüde yapmak istiyorum valla ayyy biliyosan bana da anlatırmısın pratik bi hesabı varmı bunun sonuçta mühim olan şey suyunu ayarşayabilmek

şimdi fasulye lahana ve havuç zamanı üçünüde yapmak istiyorum valla ayyy biliyosan bana da anlatırmısın pratik bi hesabı varmı bunun sonuçta mühim olan şey suyunu ayarşayabilmek

lahanayı kucuk kcuuk parçalara bölüp üzarine kaynamıs suyuu dokup hemn suzunce ve uzerıne tekrar soguk su tutunca erımıyo fasulyede kaynamıs suyun ıcıne fasulyeyı yıkayp temızleyıp at 2dakıka

rengı hafıf donene kadr bekletıp hemn soguk suyaaa atıyosun oda öle oluyooo

içinedee biraz sarmısak ve acı bıber atıyosun sarmısakları soyup ıster butun ıstersen ıkıye bolup atabılırsın
5kiloluk kavanoza 3 baş sarmısak iri olanlardan yetıyo tabı 2bucuk bardak flanda sirke koyuyosun sırkelı svemıosan sarmısagı dha cok koyacaksın
tuzunu ve suyunuda sole ayarlıyorum normal yemekten bıraz tuzlu olucak tadı ozman guzel oluyooo sirkeyıde suyuna katıyorum her tarfına esıt dgaılsın dıye ben böle yapıyorum cnım annemden gordugum kadarıylaa

maaşallah hatunlarım sizlere
turşu falan kırmayıda biliyormuşsunuz ne güzel
az kaldı son15 dk eve gitmek istiyorum
bu arada ellerim o kdara soğukki istanbul buz resmen

akşam kendime latte alıcam
rejim kaçamağı yapıcam banane yavvvvv bişiler olmaz
millet ünlü kafelerde bir fincana 9-10 tl veriyor
a101 den 0,45 kuruşa alıyorum yapışyorum kendime anacımmmmm

ay evettt benımde buz gıbıydı butun gun ellerım hele baskşehir tarafı hepten buzzzzz cumartesı aksmaı
kar yagdı bzıım oaryaaa:)

ay evettt benımde buz gıbıydı butun gun ellerım hele baskşehir tarafı hepten buzzzzz cumartesı aksmaı
kar yagdı bzıım oaryaaa:)

kuzum sen başakşehrde misin
bende şu an ikitelli sanayi sitesindeyim
çok yakınız birbirimize
gerçekten ellerim buz gibi dün -1 i gördüm arabada şok oldum

kuzum sen başakşehrde misin
bende şu an ikitelli sanayi sitesindeyim
çok yakınız birbirimize
gerçekten ellerim buz gibi dün -1 i gördüm arabada şok oldum

günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeee

evet canım başakşehirde oturuyorum bende daha önce ikitelli sanayide çalıştım bilirim oraları sen hangisinde çalışıyosun canım

günaydın hanımlarr kısa bi aranın ardın ben geldimmm
işlerim bazen yoğun oluyor eleman vardı yanımdaa artık gelmesini istemiyorum
çünkü müdür bana verdi elemanı ama herkes kendi işini yaptırıyoo benim işler birikiyoo
eee haliyle ne oluyor bütün işler yığınla goodu bekliyo
dedim artık gelme ben yapıyorum onunlamı uğraşacam beee bir gün gel bir gün gelme
gribim geçti çok şükür ama hapşuruklarım devam ediyor :18:
dünde egl oldumm çok fena olduğum için eve gönderdilerr yakındaa kapının önüne koyacaklarr
ösledim sohbetinizi ama artık pek fazla zevk alamıyorum sohbetlerden

inşş geçer canımcımm merak etme zamanla geçecek
Evet cnm artk ckmam gerkyo ama bu ayıda ckrtmam lazm skntlrmz var brazckta

herşeyin hayırlısııı canım

günaydın kızlaarrrr

canım herşeyi anladım da sirkesini falan suyunun tuzunu nasıl ayarlıyosun. bide normal yemeklik tuzlamı yoksa kaya tuzumu ne diyolar onunlamı yapıyosun..

günaydınnn canımm...
işler bizimde baya yoğun yaa arkadaş doğum iznine gitti resmen yıkıldı işler üstüme kötü oldu..
topik çok sessiz ama bunu yapanda biziz...giremiyoruzki..maşalah piyonist, eflinam, gofretto bunlar baya canlı tutmaya çalışıolar..2 ay sonra bende onlarla birlikte olucam..arkadaş gelsin izindende inşş :26::26:
seninde regl ağırların geçmedi be kuzum..bir doktora görün istersen bu kadar şiddetli ağrı çekiosan

günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeee

Evet canım başakşehirde oturuyorum bende daha önce ikitelli sanayide çalıştım bilirim oraları sen hangisinde çalışıyosun canım

sanada günaydın canımmmm
Ben marmara san.sitesindeyim canım sen hangisinde çalıştın
bende iyi bilirim bu tarafı
başakşehirde liseden günden arkadaşım var 5.etaptı sanırım
sular vadisinin karşısında

günaydınn hanımlarrr

günaydınnnn canımmm
nasılsın bakalım

kızlar bende dün eve bir gittim grip gibi oldum
burnum hiç bir koku almıyor vs
yemeği yedim,bulaşıkları koydum
odamı topladım biraz sonra yattım yatağıma elişmde kumanda
annem allah razı olsun süt ısıtmışş anneler işte
Kayıp şehiri izlerken uyumuşum

aslına moralim bozuk kuzum...bu ay maddi durum olarak çok şıkıştık...bizde anlayamadık..bir ankaraya gitmek gelmek bize pahalıya geldi mahvoldukk
annemlerden 500 tl borç almamıza rağmen hala borçlar ödenmedi tam olarak kredi kartı kaldı 300 tl :18::18::18: elimizde 5 kuruş para kalmadı napıcaz bilmiyorum

kuzum olur arada sıkma canını
borç ödenir gider bir şekilde
sağlık versin allahım bu ay biraz daha az harcama yapmaya özen gösterin bir dahaki ay daha rahatlarısınız inş
sizin ne kadar kaldı borçların bitmesine birde düğün borcumuydu bu
yani eşya,altın,düğün vs vs miydi
biz ne yapıcaz bilmiyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…