- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.681
Kızlar oturma odası olması amacıyla kanepe takımı düşünüyorum ama sizce başka türlü mü alayım?
Hem yatak da olur misafir ağırlarım rahatça..
Çok mu klasik olur??
Örtü diktirecem şöyl güzel bi kumaşla,,bi de fon perde yaptırcam aynı kumaşla...:44:
erir mi:26: hiç aklıma gelmedı bu. o zaman bıldığımden şaşmayım ben. hoş bildiğimde yok annem yapardı ben yenı denıcem
bende dün akşam ıspanak yemeği yaptım akşam eve gidince yemek hazır belki yanına hemen bi makarna yaparım ohh mis gibi
kızlar bu arada ben turşu kurmak istiyorum aranızda bilen varmııı :26:
valla cnaım bende cok ıstıyormmm tursu yapmayıııı bu aralarrrr
2 3 ay oncee yapmıstım bıber vee domates
tursusu cok guzel olmustu bitti şimdi lahan turşusu yapmak ıstıyorum
sen hangsıınden yapmak ıstıyosun
şimdi fasulye lahana ve havuç zamanı üçünüde yapmak istiyorum vallaayyy biliyosan bana da anlatırmısın pratik bi hesabı varmı bunun sonuçta mühim olan şey suyunu ayarşayabilmek
maaşallah hatunlarım sizlere
turşu falan kırmayıda biliyormuşsunuz ne güzel
az kaldı son15 dk eve gitmek istiyorum
bu arada ellerim o kdara soğukki istanbul buz resmen
akşam kendime latte alıcam
rejim kaçamağı yapıcam banane yavvvvv bişiler olmaz
millet ünlü kafelerde bir fincana 9-10 tl veriyor
a101 den 0,45 kuruşa alıyorum yapışyorum kendime anacımmmmm
ay evettt benımde buz gıbıydı butun gun ellerım hele baskşehir tarafı hepten buzzzzz cumartesı aksmaı
kar yagdı bzıım oaryaaa:)
kuzum sen başakşehrde misin
bende şu an ikitelli sanayi sitesindeyim
çok yakınız birbirimize
gerçekten ellerim buz gibi dün -1 i gördüm arabada şok oldum
inşş geçer canımcımm merak etme zamanla geçecektam yazın bana da öyle oluyo ama evlendiğimden beri böyleyim
canım sende çok yoruyosun ama kendini temizlik temizlik nereye kadar canım aaa
benimkide zamnla geçer inşş yaa bende evliliğe yoruyorum daha alışamadım koşturmayı bünye hala kaldıramıyo sanırım
Evet cnm artk ckmam gerkyo ama bu ayıda ckrtmam lazm skntlrmz var brazckta
lahanayı kucuk kcuuk parçalara bölüp üzarine kaynamıs suyuu dokup hemn suzunce ve uzerıne tekrar soguk su tutunca erımıyo fasulyede kaynamıs suyun ıcıne fasulyeyı yıkayp temızleyıp at 2dakıka
rengı hafıf donene kadr bekletıp hemn soguk suyaaa atıyosun oda öle oluyooo
içinedee biraz sarmısak ve acı bıber atıyosun sarmısakları soyup ıster butun ıstersen ıkıye bolup atabılırsın
5kiloluk kavanoza 3 baş sarmısak iri olanlardan yetıyo tabı 2bucuk bardak flanda sirke koyuyosun sırkelı svemıosan sarmısagı dha cok koyacaksın
tuzunu ve suyunuda sole ayarlıyorum normal yemekten bıraz tuzlu olucak tadı ozman guzel oluyooo sirkeyıde suyuna katıyorum her tarfına esıt dgaılsın dıye ben böle yapıyorum cnım annemden gordugum kadarıylaa
günaydın hanımlarr kısa bi aranın ardın ben geldimmm
işlerim bazen yoğun oluyor eleman vardı yanımdaa artık gelmesini istemiyorum
çünkü müdür bana verdi elemanı ama herkes kendi işini yaptırıyoo benim işler birikiyoo
eee haliyle ne oluyor bütün işler yığınla goodu bekliyo
dedim artık gelme ben yapıyorum onunlamı uğraşacam beee bir gün gel bir gün gelme
gribim geçti çok şükür ama hapşuruklarım devam ediyor :18:
dünde egl oldumm çok fena olduğum için eve gönderdilerr yakındaa kapının önüne koyacaklarr
ösledim sohbetinizi ama artık pek fazla zevk alamıyorum sohbetlerden
inşş geçer canımcımm merak etme zamanla geçecek
herşeyin hayırlısııı canım
günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeee
Evet canım başakşehirde oturuyorum bende daha önce ikitelli sanayide çalıştım bilirim oraları sen hangisinde çalışıyosun canım
günaydınn hanımlarrr
sanada günaydın canımmmm
Ben marmara san.sitesindeyim canım sen hangisinde çalıştın
bende iyi bilirim bu tarafı
başakşehirde liseden günden arkadaşım var 5.etaptı sanırım
sular vadisinin karşısında
günaydınnnn canımmm
nasılsın bakalım
aslına moralim bozuk kuzum...bu ay maddi durum olarak çok şıkıştık...bizde anlayamadık..bir ankaraya gitmek gelmek bize pahalıya geldi mahvoldukk
Annemlerden 500 tl borç almamıza rağmen hala borçlar ödenmedi tam olarak kredi kartı kaldı 300 tl :18::18::18: Elimizde 5 kuruş para kalmadı napıcaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?