Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Herzaman gttgm dktr yk tatlm ama dün gttgm dktr çok ıyi dktr o yüzdn o ne drse onu dnlcem

karısık olurr canımmmm hiç bişey olmaz yalnız havuc hıç yapmadım ama karısık olur sorun olmaz olur heralde canım tadından rengınden anlarsın zatennn ama hemn hemen 2-3 hafta oluyo ay bendemı yapsamkıı bu haftasonuuu hevese geldım şimdi

günaydın hanımlar hepinizee. hergün geç kalacak bir bahanem var bugünde okuya okuya geldiğim için yine en son ben geldim...
arkadaşlar borçlarınıza gerçekten hiç üzülmeyin 2-3 haftada gezmez tozmazsınız, et yemez kahvaltılık yersniz ama kocanızla olursunuz yalnız değilsinizdir. mutluluğunuzun kıymetini bilin. o yok bu yok diye söyleneceğinize kocanıza çok şükür sen varsın diyin.. para bugün var yarın yok ama huzur her daim lazım.. parayla huzurlu olmaazsnız ama huzurunuz sizi çok zengin edebilir.
zaten şu parayı bulan adamı bi bulsam.. çok çınlatıyorum kulaklarını...

Hastane bellı ama dktr bellı dgl o an km nöbdtcyse o dogm yapyo ben dvlet hastnsnde dgum yapcm tatlm
çok cesaretlisin kuzucum yaa maşallah...ben bilmiyorum ama devlat hastanesinde doğum yapmayı düşünmem sanırım..tabi o zaman durum ne gösterir bilmiyorum ama..belki çalıştığım hastane olabilir ama yinede özel düşünürüm sanırımm..

bende cok istrm özlde yapmyı ama imkanlar el vermyo kuzu ya

eşya, kredi borçları işte kuzum...bu ay en büyük 700 tl olan bir taksitten kurtuluyoruz inş..o bizi çok zorluyordu Allah bize güç versin inş..sizlerde yardımcı olsun rabbimm

BORCLARI neden odemedınız canım gecen ayda bu sekılde gectı daha maasları alalı 3 gun oldu sızın neden bu sekılde borclar maaslardan fazlamı gelıyor :S
bızımde bu ay 850 tl kalmıstı faturalar harıc
200 tl kaldı
150 sac bnoyamasının harıcınde ekstra gıden bıseyde yok
hayat nekadar pahalı

evet tatlım bu ay borçlar maaşlardan fazlaya geldi...birde hiç akla gelmeyecek absurt masraflar çıktır..onlarada ödme yapınca sıkıştık..off bilmiyorum nasıl olcakk

valla ben her ay 520 kredi ödüyorum+930 kira kalan parayla geçiniyorum. ben bile yetiştiremiyorumm tek başıma siz napıcaksınız hiç bilmiyorum valla. bide bu aysonu bulaşık makinesi alayım diyorum. elde yıkamak hem zormuş, hem tezgah üstünde bişi olunca sinir oluyorum, hem çok su gidiyo hem zaman kaybıı

Selâmün aleyküm السلام عليكم

arkadaşlar merhaba nasılsınız yahuuu görüşmeyeliiii :)

az biraz okudum geçmişi gözlerim yaşardı valla, nerden nerelere gelmişiz :)

nasıl gidiyor evlilik bayanlar?

ben epey bi alıştım hatta akşamları 4 çeşit yemek yapabilme kapasitesine bile eriştim düşünün yani :)
şimdilik bebişimiz yok kısmet, daha erken olduğunu düşünüyoruz,
olanlar varmış aramızda ALLAH HAYIRLISI ile kucağınıza almayı nasip eder İNŞALLAAH.

benden bu kadar kızlar, pek fazla değişiklik yok hayatımda... :)

sizler nasılsınız neler yaptınız???

aleyküm selam. biz hiç konuşmamıştık ama benim anlatabilecek bişeyim yok sen anlat. evlilik naısl giidyor? kaç aylık evlisin? çalışmıyorsun galiba? yaş kaç ve nereden yazıyorsun?

kimse kalmamış çok kızıyorum valla. bende terkedicem en sonunda bu topiği görceksiniz.. kızdırmayın beniii

ALEYKÜM SELAM KUZUMMM
nasılsın kuzum nerelerdesin yahuuu :44::44::44:
hiç girmez oldunuz valla aşk olsunnn
özledik sizleri..
bizler iyiyiz şükür sen nasılsın bakalımm

kimse kalmamış çok kızıyorum valla. bende terkedicem en sonunda bu topiği görceksiniz.. kızdırmayın beniii

kuzum yoğunum anacım yoğunnn

aleyküm selam. biz hiç konuşmamıştık ama benim anlatabilecek bişeyim yok sen anlat. evlilik naısl giidyor? kaç aylık evlisin? çalışmıyorsun galiba? yaş kaç ve nereden yazıyorsun?

Ben geçen sene bu zamanlar harıl harıl hazırlıklar içindeydim... eşya gelinlik ıvır zıvır sinir stresss :)))
5 mayıs da evlendim canım neredeyse senem geliyor...

maalesef ki çalışıyorum tatlım, evlilik + çalışma biraz zor gibi ama alışınca ve herşeyi planlı yapınca oooo bi dünya da akşam zaman kalıyor.

ben ki, bekarken mutfaga sadece ne yemek var diye bakmaya giren bi kızdım... şimdi çorbasındn et yemeğine zeytinyağlısından tatlısına bi kerede yemek yapıp çıkan biri oluverdim :)

Allah razı olsun eşim inanılmaz yardımcı bana, sofrayı ben hazırlıyorsam o toplar ben çorba karıştırırken o salatayı yapar ben silerken o süpürür... çok şükür. Hep böyle devam eder inşalllah...

27 yaşında evlendim ( 85 doğumluym ) ama evlendikten sonra anladım ki, evlenmek için ideal yaş 25.. 1 - 2 sene evliliğe alışma birlikte zaman geçirme dönemi akabinde hayırlısı ile çocuk...
ama ben çocuk olana kadar 30 olucam....

ne yapalım hayırlısı böyleymiş.. Allah can sağlıı mutluluk ve en önemlsii huzur versin arkadaşlar...

ve evlilik hazırlığında olan arkadaşlara tavsiyem... " elalem " için eşya şu bu almayın..çok çok masrafa girmeyin.. kapınızı kapattığınızda eşinizle kalıyosunuz, ha 1 koltuk eksik ha fazla onların çok bi önemi olmuyo..
sırf almak için aldığım bi kaç eşyayı maalesef ki değiştirdim acele ile karar verdiğim içime sinmeyen bi tv ünitesiyedi.. şimdi istediğim gibi benm zevkime göre yaptırdım ... millet ister beğensin ister beğenmesin umrum değil....

maşallah canım Allah mutluluğunu daim etsin. iyi bak sen 30 olacakmışsın. benim yaş 27 birde koca bülmam laızm o süre zarfında. 86 lıyım bende canım. 24 üm de evlenmiştim geçen ay boşandım. şimdi haydii bi koca bul olurmu olmazmı derken çocuğu 30a yetiştirsem şükredicem valla halime tabi evde kalmazsam
ne iş yapıyosun canım? bu arada benim yemekle hiç işim olmaz sevmiyorum yemek yapmayı

boşandığından dolayı; geçmiş olsun mu desem, gözün aydın mı desem bilemedim ama hayırlısı olsun güzelim... evlenmek gibi boşanmakta çok doğal ve normal...

aceleye getirme kuzum koca bulmayı, bırak geç olsun ama sağlam olsun, bekarlık bambaşka bir güzellik evlilikte ona keza kafa dengi bi eşin varsa muhteşem... fakat bana yine sorsalar ben yine bekarlık derim :))

bi endüstri firmasında proje yönetiminde çalışıyorum...
işten çıkıp eve gitmem akşam 7,30 olur, düşün o saatten sonra ki telaşımı :)

ne güzel alatmışın kuzum yaaa
ben hala senin gibi tam bir ev hanımı olamadım yaa...nerde 3 çeşit yemek 1 çeşiti bulan öpsün başına koysunn
bizde aldığımız salon eşyalarından dolayı pişmanız...zaten istememiştikk avangarde aileler zorladılar şimdi keşke spor bir takım alsaydık otursaydık diyoruz...çok haklısınn

bende karar veremiyorum geçmişmi olacak yoksa gözüm aydınmı? zaman zaman keyfime göre dğeişiyor sanırım bu ama gözün aydın daha ağır basıyor gibi. Allah hayırlısını nasip etsin herşeyin. pişmanda değilim ama hergün mutsuz olacağıma 3 ay olurum geçer. ben evlilikten şaşmıyorum iyi bir eş ile hiçbişeyin öenmi olmaz benim gözümde. evlilik çok güzel çok muhteşem bişey. keşke çok sivri olamsaydı bazı konularda da bende sevdiğimle yaşlanabilseydim. çok seviyorum aslınd aonu. gözlerim doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…