- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #39.721
Herzaman gttgm dktr yk tatlm ama dün gttgm dktr çok ıyi dktr o yüzdn o ne drse onu dnlcemaman aman iyi olun kuzumm nazar değmesinn
aynen canık gücü el verdiği kadar yapacak...hiç eşyaymış cartmış curtmuş bu yüzden birbirinizi kırmayın üzmeyin..
senin kv lerde herhalde sana çok gelip gitmiolar değilmi gelin kızım diye...
biraz mesafeliler sanırımm..
bende takmıodumda bu ay çok fena dıkıştık kuzum öle böle değill :18::18:
amin kuzumm aminn :26::26:
bu doktorlara çok sinir oluyorum yaa..insanları nasıl korkutuolar..her zaman kontrlüne gittiğin bir doktorun var değilmi kuzum ona gittinmi..bence en önemlisi o doktorun ne dediği
anladım internetten tarif almıştım ama hiç bulaşmıyım ben senin tarif ettiğin gibi yapıyım. bide son bişey sorucam bu turşuyu lahana havuç fasulye karışık yapabilirim dimi. 15 gün bekletsem yeterli olur herhalde.
Herzaman gttgm dktr yk tatlm ama dün gttgm dktr çok ıyi dktr o yüzdn o ne drse onu dnlcem
Hastane bellı ama dktr bellı dgl o an km nöbdtcyse o dogm yapyo ben dvlet hastnsnde dgum yapcm tatlmkuzum nasıl yaniidoğum yapacağın doktor hastane belli değilmi...neden böle bir tercih yaptın anlayamadım kuzum yaa..
çok cesaretlisin kuzucum yaa maşallah...ben bilmiyorum ama devlat hastanesinde doğum yapmayı düşünmem sanırım..tabi o zaman durum ne gösterir bilmiyorum ama..belki çalıştığım hastane olabilir ama yinede özel düşünürüm sanırımm..Hastane bellı ama dktr bellı dgl o an km nöbdtcyse o dogm yapyo ben dvlet hastnsnde dgum yapcm tatlm
bende cok istrm özlde yapmyı ama imkanlar el vermyo kuzu yaçok cesaretlisin kuzucum yaa maşallah...ben bilmiyorum ama devlat hastanesinde doğum yapmayı düşünmem sanırım..tabi o zaman durum ne gösterir bilmiyorum ama..belki çalıştığım hastane olabilir ama yinede özel düşünürüm sanırımm..
bende cok istrm özlde yapmyı ama imkanlar el vermyo kuzu ya
aslına moralim bozuk kuzum...bu ay maddi durum olarak çok şıkıştık...bizde anlayamadık..bir ankaraya gitmek gelmek bize pahalıya geldi mahvoldukk
annemlerden 500 tl borç almamıza rağmen hala borçlar ödenmedi tam olarak kredi kartı kaldı 300 tl :18::18::18: elimizde 5 kuruş para kalmadı napıcaz bilmiyorum
eşya, kredi borçları işte kuzum...bu ay en büyük 700 tl olan bir taksitten kurtuluyoruz inş..o bizi çok zorluyorduAllah bize güç versin inş..sizlerde yardımcı olsun rabbimm
BORCLARI neden odemedınız canım gecen ayda bu sekılde gectı daha maasları alalı 3 gun oldu sızın neden bu sekılde borclar maaslardan fazlamı gelıyor :S
bızımde bu ay 850 tl kalmıstı faturalar harıc
200 tl kaldı
150 sac bnoyamasının harıcınde ekstra gıden bıseyde yok
hayat nekadar pahalı
Selâmün aleyküm السلام عليكم
arkadaşlar merhaba nasılsınız yahuuu görüşmeyeliiii :)
az biraz okudum geçmişi gözlerim yaşardı valla, nerden nerelere gelmişiz :)
nasıl gidiyor evlilik bayanlar?
ben epey bi alıştım hatta akşamları 4 çeşit yemek yapabilme kapasitesine bile eriştim düşünün yani :)
şimdilik bebişimiz yok kısmet, daha erken olduğunu düşünüyoruz,
olanlar varmış aramızda ALLAH HAYIRLISI ile kucağınıza almayı nasip eder İNŞALLAAH.
benden bu kadar kızlar, pek fazla değişiklik yok hayatımda... :)
sizler nasılsınız neler yaptınız???
Selâmün aleyküm السلام عليكم
arkadaşlar merhaba nasılsınız yahuuu görüşmeyeliiii :)
az biraz okudum geçmişi gözlerim yaşardı valla, nerden nerelere gelmişiz :)
nasıl gidiyor evlilik bayanlar?
ben epey bi alıştım hatta akşamları 4 çeşit yemek yapabilme kapasitesine bile eriştim düşünün yani :)
şimdilik bebişimiz yok kısmet, daha erken olduğunu düşünüyoruz,
olanlar varmış aramızda ALLAH HAYIRLISI ile kucağınıza almayı nasip eder İNŞALLAAH.
benden bu kadar kızlar, pek fazla değişiklik yok hayatımda... :)
sizler nasılsınız neler yaptınız???
kimse kalmamış çok kızıyorum valla. bende terkedicem en sonunda bu topiği görceksiniz.. kızdırmayın beniii
aleyküm selam. biz hiç konuşmamıştık ama benim anlatabilecek bişeyim yok sen anlat. evlilik naısl giidyor? kaç aylık evlisin? çalışmıyorsun galiba? yaş kaç ve nereden yazıyorsun?
Ben geçen sene bu zamanlar harıl harıl hazırlıklar içindeydim... eşya gelinlik ıvır zıvır sinir stresss :)))
5 mayıs da evlendim canım neredeyse senem geliyor...
maalesef ki çalışıyorum tatlım, evlilik + çalışma biraz zor gibi ama alışınca ve herşeyi planlı yapınca oooo bi dünya da akşam zaman kalıyor.
ben ki, bekarken mutfaga sadece ne yemek var diye bakmaya giren bi kızdım... şimdi çorbasındn et yemeğine zeytinyağlısından tatlısına bi kerede yemek yapıp çıkan biri oluverdim :)
Allah razı olsun eşim inanılmaz yardımcı bana, sofrayı ben hazırlıyorsam o toplar ben çorba karıştırırken o salatayı yapar ben silerken o süpürür... çok şükür. Hep böyle devam eder inşalllah...
27 yaşında evlendim ( 85 doğumluym ) ama evlendikten sonra anladım ki, evlenmek için ideal yaş 25.. 1 - 2 sene evliliğe alışma birlikte zaman geçirme dönemi akabinde hayırlısı ile çocuk...
ama bençocuk olana kadar 30 olucam....
ne yapalım hayırlısı böyleymiş.. Allah can sağlıı mutluluk ve en önemlsii huzur versin arkadaşlar...
ve evlilik hazırlığında olan arkadaşlara tavsiyem... " elalem " için eşya şu bu almayın..çok çok masrafa girmeyin.. kapınızı kapattığınızda eşinizle kalıyosunuz, ha 1 koltuk eksik ha fazla onların çok bi önemi olmuyo..
sırf almak için aldığım bi kaç eşyayı maalesef ki değiştirdimacele ile karar verdiğim içime sinmeyen bi tv ünitesiyedi.. şimdi istediğim gibi benm zevkime göre yaptırdım ... millet ister beğensin ister beğenmesin umrum değil....
maşallah canım Allah mutluluğunu daim etsin. iyi bak sen 30 olacakmışsın. benim yaş 27 birde koca bülmam laızm o süre zarfında. 86 lıyım bende canım. 24 üm de evlenmiştim geçen ay boşandım. şimdi haydii bi koca bul olurmu olmazmı derken çocuğu 30a yetiştirsem şükredicem valla halimetabi evde kalmazsam
ne iş yapıyosun canım? bu arada benim yemekle hiç işim olmaz sevmiyorum yemek yapmayı
Ben geçen sene bu zamanlar harıl harıl hazırlıklar içindeydim... eşya gelinlik ıvır zıvır sinir stresss :)))
5 mayıs da evlendim canım neredeyse senem geliyor...
maalesef ki çalışıyorum tatlım, evlilik + çalışma biraz zor gibi ama alışınca ve herşeyi planlı yapınca oooo bi dünya da akşam zaman kalıyor.
ben ki, bekarken mutfaga sadece ne yemek var diye bakmaya giren bi kızdım... şimdi çorbasındn et yemeğine zeytinyağlısından tatlısına bi kerede yemek yapıp çıkan biri oluverdim :)
Allah razı olsun eşim inanılmaz yardımcı bana, sofrayı ben hazırlıyorsam o toplar ben çorba karıştırırken o salatayı yapar ben silerken o süpürür... çok şükür. Hep böyle devam eder inşalllah...
27 yaşında evlendim ( 85 doğumluym ) ama evlendikten sonra anladım ki, evlenmek için ideal yaş 25.. 1 - 2 sene evliliğe alışma birlikte zaman geçirme dönemi akabinde hayırlısı ile çocuk...
ama bençocuk olana kadar 30 olucam....
ne yapalım hayırlısı böyleymiş.. Allah can sağlıı mutluluk ve en önemlsii huzur versin arkadaşlar...
ve evlilik hazırlığında olan arkadaşlara tavsiyem... " elalem " için eşya şu bu almayın..çok çok masrafa girmeyin.. kapınızı kapattığınızda eşinizle kalıyosunuz, ha 1 koltuk eksik ha fazla onların çok bi önemi olmuyo..
sırf almak için aldığım bi kaç eşyayı maalesef ki değiştirdimacele ile karar verdiğim içime sinmeyen bi tv ünitesiyedi.. şimdi istediğim gibi benm zevkime göre yaptırdım ... millet ister beğensin ister beğenmesin umrum değil....
boşandığından dolayı; geçmiş olsun mu desem, gözün aydın mı desem bilemedim ama hayırlısı olsun güzelim... evlenmek gibi boşanmakta çok doğal ve normal...
aceleye getirme kuzum koca bulmayı, bırak geç olsun ama sağlam olsun, bekarlık bambaşka bir güzellik evlilikte ona keza kafa dengi bi eşin varsa muhteşem... fakat bana yine sorsalar ben yine bekarlık derim :))
bi endüstri firmasında proje yönetiminde çalışıyorum...
işten çıkıp eve gitmem akşam 7,30 olur, düşün o saatten sonra ki telaşımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?