- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.381
ayy yaa vallaaa..7 ay olmak üzere...ne çabuk geçti zaman hiç anlayamadıkkk..bir bakmışın anne olmuşuz...
aman canım erken öğrenmen iyi olmuş işte en azından bişeylerin önüne geçersin boşverr adammı kalmadı
ayyy hafta sonum çok güzel geçti isyann.... ctesi ağvaya gittik çook güzeldi ordan ist teyzeme geçtik annemlerde oraya gelmişti. akşam sahile yürüyüşe çıktık ordan eniştem bi yere götürdü iki köprü rumeli hisarı manzaralı. gece ordan dönünce biz annemlerden ayrıldık geçtik karşıya ablama sabah 4 e kadar oturduk. sabah kahvaltıya teyzemler annemler geldi hep birlikte kahvaltı yaptık. eşimle biz 3 gibi çıktık izmite geldik pazara gittik. eve geçp hemen evi temizledik arkadaşlar geldi ark eşi kuaför o saçımı boyadı. kızlar şimdi görseniz varyaa hürrem gibi oldu saçımın rengişu anda biraz fazla açık renkli oldu ama 20 gün sonra bi daha boyucak o zaman oturucak saçımın rengi. aynaaya baktımmı yabancı biri bakıyomus gibi geliyo
ya ben nasıl şaşırdım anlatamam. konuşuyorlardı kurstan 2 kişi 7 aydır birliktelermiş adaya beraber gelmişler bunlarda olursa ne ala ama olmayınca sıkıntı oluyor. mesela şununla şu diye bi başladılar şok oldum. bende tabi kim hocamı karadeniz hocasımı diye şoklardayım. herkes evet sen farketmedinmi beraber gidip geliyorlardı bi ara falan dedi ben iyice şok oldum.. yeniyim dikkat etmedim dedim bende. gerçektende yeniyim ama aynı zamanda körmüşümde. azıcık gözümü açmam lazım devir değişmiş
ooo maşallah baya yoğun güzel geçmişşşokurken ben bile yoruldum sende çok yorulmuşundurrr
foto eklesene bizde görsekkk
ya ben nasıl şaşırdım anlatamam. konuşuyorlardı kurstan 2 kişi 7 aydır birliktelermiş adaya beraber gelmişler bunlarda olursa ne ala ama olmayınca sıkıntı oluyor. mesela şununla şu diye bi başladılar şok oldum. bende tabi kim hocamı karadeniz hocasımı diye şoklardayım. herkes evet sen farketmedinmi beraber gidip geliyorlardı bi ara falan dedi ben iyice şok oldum.. yeniyim dikkat etmedim dedim bende. gerçektende yeniyim ama aynı zamanda körmüşümde. azıcık gözümü açmam lazım devir değişmiş
valla canım yoruldum ama psikolojik olarak çok iyi geldiği için hiç o kısma bakmıyorum. bide bu akşam kursum başlıyo. ptesiden perşembeye ağustosa kadar akşam 7 9.30 arası eve gitmem 10 artık iyice pertim çıkıcak zaten. foto eklerim birazdan canım
ne kursu mmoussecim ?
sağol kuzum hala alışamadım aynada yabancı gibiyimmaouse canım saçına bayıldım bu halide süper. bende açmayı düşünüyprum saçımın rengini. hayatımda 1-2 kere boya yapmıştım teee 6-7 yıl önce ama dün arkadaşlarım illa sarı yap diye tutturdu. açayım diyorum bnde :44:
sağol kuzum hala alışamadım aynada yabancı gibiyim
benim yüz hatlarım belirgin olduğu için koyu renk saç bni sert miizaçlı gösteriyo. yumuşak tonlar daha iyi bide yazın açık renk kullanmak benim hoşuma gidiyo canınm. hem senin tenine de gider yani sarı
aa yüzhatları belirgin olana koyu renk öylemi gösteriyormuşş. hımm hem şaşırdım hem hakverdim sana..:44:
saol canım. bende snein gibi yapayım. öncesi sonrası diyeyim bakalım beğenecekmisiniz. ama haftasonu falan yaparım ben ancak. yada arkadaşımı çağırırım bu hafta içi belki ona yaptırırm.
hadi bakalım senide gaza getirelim
kızlar albüme ctesi ve pazar günü halleri koydum
3D max kursu canım :)
sorma canım ya geçen artistlik yapıyordum ben saç boyamayı sevmiyorum. rengim çok güzel falan diye. dün arkadaşımın kardeşi saçıma taktı çok kötü gri gibi bu nasıl renk açsana falan diye bir girdi. 4 kişi de açık yap dedi daha öncede hiç yapmadım tmm deidm o gazla. bakalım artık
mimari bir program olarak geçiyor ama genelde 3 boyutlu çizim programı canım. ben hem mimari iş yapıyorum aynı zamanda grafikerim o yüzden çok işimi görücek inşşşcahil sorusu olacak ama bu ne tam olarak anlamadım, mimarlık fln mı açılımı ?
amann topiğimize hareket gelmiş..piyonist bak sen şu halk oyunları hocasının yaptığına..yere bakan yürek yatan..boş ver başka aşklara yelken aç şekerim:)) bu sırada ben seni ilk defa gördüm röflede çok yakışır...
mmouse önceki saçında çok güzeldi canım bu renkte eminim güzel olmuştur..ağva nasıl geçti neler yaptınız..
yeniden doğdumda ses yok sanırım..
komple boyama canım röfle yada gölge yakısır sana..
ya canım çok teşekkür ederim fikir verdiğin için öyle yapayım o zman bennnnhaftasonu zmanım kalırsa gideyim kuaförüme. çok uzak gitmem 1 saat sürecek ama napayım artık
kızlar ben daha adet olmadım ya test yaptım negatif çıktı nolckkk böleeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?