Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ayy yaa vallaaa..7 ay olmak üzere...ne çabuk geçti zaman hiç anlayamadıkkk..bir bakmışın anne olmuşuz...

İnş. cnm o haberlerini duyarız

Vayy süper bir haftasonu olmuş::) hürrem :))

Yol yakınken fark etmişsin ne güzel

ooo maşallah baya yoğun güzel geçmişşş okurken ben bile yoruldum sende çok yorulmuşundurrr
foto eklesene bizde görsekkk

valla canım yoruldum ama psikolojik olarak çok iyi geldiği için hiç o kısma bakmıyorum. bide bu akşam kursum başlıyo. ptesiden perşembeye ağustosa kadar akşam 7 9.30 arası eve gitmem 10 artık iyice pertim çıkıcak zaten. foto eklerim birazdan canım

Aman salla gitsin canım, ileri hep ileri...
Hafta sonum güzel geçti sahil kır bayır dolandım temizlik yaptım bide. :)

ne kursu mmoussecim ?

maouse canım saçına bayıldım bu halide süper. bende açmayı düşünüyprum saçımın rengini. hayatımda 1-2 kere boya yapmıştım teee 6-7 yıl önce ama dün arkadaşlarım illa sarı yap diye tutturdu. açayım diyorum bnde :44:

sağol kuzum hala alışamadım aynada yabancı gibiyim
benim yüz hatlarım belirgin olduğu için koyu renk saç bni sert miizaçlı gösteriyo. yumuşak tonlar daha iyi bide yazın açık renk kullanmak benim hoşuma gidiyo canınm. hem senin tenine de gider yani sarı

aa yüzhatları belirgin olana koyu renk öylemi gösteriyormuşş. hımm hem şaşırdım hem hakverdim sana..:44:
saol canım. bende snein gibi yapayım. öncesi sonrası diyeyim bakalım beğenecekmisiniz. ama haftasonu falan yaparım ben ancak. yada arkadaşımı çağırırım bu hafta içi belki ona yaptırırm.

hadi bakalım senide gaza getirelim

hadi bakalım senide gaza getirelim

sorma canım ya geçen artistlik yapıyordum ben saç boyamayı sevmiyorum. rengim çok güzel falan diye. dün arkadaşımın kardeşi saçıma taktı çok kötü gri gibi bu nasıl renk açsana falan diye bir girdi. 4 kişi de açık yap dedi daha öncede hiç yapmadım tmm deidm o gazla. bakalım artık

komple boyama canım röfle yada gölge yakısır sana..

amann topiğimize hareket gelmiş..piyonist bak sen şu halk oyunları hocasının yaptığına..yere bakan yürek yatan..boş ver başka aşklara yelken aç şekerim:)) bu sırada ben seni ilk defa gördüm röflede çok yakışır...

mmouse önceki saçında çok güzeldi canım bu renkte eminim güzel olmuştur..ağva nasıl geçti neler yaptınız..
yeniden doğdumda ses yok sanırım..

cahil sorusu olacak ama bu ne tam olarak anlamadım, mimarlık fln mı açılımı ?
mimari bir program olarak geçiyor ama genelde 3 boyutlu çizim programı canım. ben hem mimari iş yapıyorum aynı zamanda grafikerim o yüzden çok işimi görücek inşşş

sağol canımm.... ağva çok güzel geçti canım romantik romantik

ya canım çok teşekkür ederim fikir verdiğin için öyle yapayım o zman bennnn haftasonu zmanım kalırsa gideyim kuaförüme. çok uzak gitmem 1 saat sürecek ama napayım artık

senin ana rengin çok güzel komple boya yapıp o rengi bozma kuzum, üstüne bişeyler attır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…