Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kıyafeti falan geçtimde ben yazın tatile gitmeyi çok istiyrum. bir şekilde yaşıyoruz yani çıplak değiliz şükür. ama tatile ihtiyacım var gidip böyle kafamı dinlemek serin sulara atlamak hazır yemek yemek istiyorum. çokmu şey istiyorum

yok canım gayet mantıklı bir istek. bence herkes bi şekilde bi yere gitmeli. çok büyük bi bütçeli olmasada ufak tefek ucuz bi yerlerde mutlaka tatile ihtiyacı var insan deşarj oluyor..

merhabalar 26 yaşındayım eşimden 1.5 sene önce ayrıldım..
yeni hayatıma merhaba dedim
diktatör bi anneyle yufka yürekli bir baba ile birlikte yaşıyorum
5,5 yaşında sebebi varlığım olan bir evladım var

merhaba canım. küçük bi yaşta evlenmişsin. bende 3 ay önce ayrıldım ama resmi boşanma yeni oldu. önümüzdeki haftalarda nüfus cüzdanımı falan değiştirmek için gidicem inşallah heryere, çocuk yok, 2.5 yıl evli kaldım. nerelisin canım?

evet arkadaşım 19 bitiyordu evlendiğimde küçük evlilik hata işte

senin de daha çok yeni..
rabbbim yar ve yardımcın olsun..

çocuğun var mı ?

bu arada tekirdağlıyım

ne kadar güzel :)
kolay gelsin cok

sizlerle konuşmak bana çok iyi gelicek biliyorum

özel değilse eğer, diğer forum neydi yenidendoğdumla tanıştığınız
bizde burda baya kaynaştık yenidendoğdum diğer kızlar fln

Maşallah sende ne güzelsi, erken evlenmişsin canım
Kaderde ne varsa yaş kaç olursa olsun yaşıyorsun işte.

evet arkadaşım 19 bitiyordu evlendiğimde küçük evlilik hata işte

senin de daha çok yeni..
rabbbim yar ve yardımcın olsun..

çocuğun var mı ?

bu arada tekirdağlıyım

hayırlısı buymuş canım. ben 24te evlendim. hatanın yaşı yok sanırım. olacağı varsa kaderde oluyor işte.

teşekkür ederim canım. çocuk yok benim. Allah korudu diyelim 1 ay denemiştik sadece onda da kısmet olmadı.
benimde ailem çerkezköyde oturuyor bu arada, halamlarda kapaklıda. yarı tekirdağlı sayılırım

neden ayrıldınız canım özel değilse?

gofrettom canım mesainin bitmeisne son 15-20 dk var artık. burcudoruk çıktı herlade. bende iyi dileklerimi sadece sana iletebileceğim..
kuzum kendine çok çok çok iyi bak. en güzel haftasonun olsun. ve bol bol gezin inşallah. ailesi bişi olsun sizden uzağa gitsin, seninkide seni çok sevsin, sözünden çıkmasın, sonra bide maaşına çok iyi bi zam olsun. sonra 1 araba alın son yazınızı arabanızla geze geze bitirin vee çocuğunuz olsunnn. devamı ptesi

yerim ben seni, Allah razı olsun öperim kocaman iyi tatiller

Selam canlar nabersiniz
Bugün kurstan sonra tanıdığıma gittim vardı ya hani arka sokağımda oturan
Geldim tekim evde oturuyorum
Yenidendoğdumda bi gelişme var mıdır?
Özel durumundan dolayı acaba bi sorun olur mu burda soruyruz ediyoruz ama tedirginim adını anmasak x mi desek ki:44:
Özledim onuu :26:
İsyancım bunu söyle ona lütfenn

onunla bir başka formdan tanışıyoruz canım çok uzun zaman oldu tanışalı

aaa çok yakınlar birbirlerine
şiddetli geçimsizlik ve şiddetten dolayı canım iki tane darp raporum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…