- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.361
neden tedirginsin ki?Selam canlar nabersiniz
Bugün kurstan sonra tanıdığıma gittim vardı ya hani arka sokağımda oturan
Geldim tekim evde oturuyorum
Yenidendoğdumda bi gelişme var mıdır?
Özel durumundan dolayı acaba bi sorun olur mu burda soruyruz ediyoruz ama tedirginim adını anmasak x mi desek ki:44:
Özledim onuu :26:
İsyancım bunu söyle ona lütfenn
onunla bir başka formdan tanışıyoruz canım çok uzun zaman oldu tanışalı
aaa çok yakınlar birbirlerine
şiddetli geçimsizlik ve şiddetten dolayı canım iki tane darp raporum var
çook güzel bir hafta sonundan puslu bir sabaha günaydın kızlarrr
kızlar bizim kurs hocası varya kurs hocası... kurstan biriyle çıkmış bi süre.. sonra o biter bitmez başkasıyla kaynaşmaya başlamış. yan, yere bakan yürek yakanmışş. hafta sonu öğrendim bendeee adada dedikodusunu yaptılardaaaaaz değil herkese boncuk dağıtıyo falan gibi...
birde karadeniz ekibine seçilmişim gösteri için. hocada diyorki dün ya bu karadenize ne kadar çok kız geliyor hocasındanmıdır nedir!!!!!!!! ukala yaaa 10 dk lık bi konuşma yaptı gözümdeki değerinide sıfırladı. zaten ada da konuşulanlardan etkilemiştim herkese boncuk dağıtıyor falan denmişti. dünde üstüne tuz biber oldu. hayallerim yıkıldı gittii
kızlar bizim kurs hocası varya kurs hocası... kurstan biriyle çıkmış bi süre.. sonra o biter bitmez başkasıyla kaynaşmaya başlamış. yan, yere bakan yürek yakanmışş. hafta sonu öğrendim bendeee adada dedikodusunu yaptılardaaaaaz değil herkese boncuk dağıtıyo falan gibi...
birde karadeniz ekibine seçilmişim gösteri için. hocada diyorki dün ya bu karadenize ne kadar çok kız geliyor hocasındanmıdır nedir!!!!!!!! ukala yaaa 10 dk lık bi konuşma yaptı gözümdeki değerinide sıfırladı. zaten ada da konuşulanlardan etkilemiştim herkese boncuk dağıtıyor falan denmişti. dünde üstüne tuz biber oldu. hayallerim yıkıldı gittii
İsyancım evliliğinin 1 yılında yolu yarılamışsın kuzum, 6 ay ne de çabuk geçti gitti
aman canım erken öğrenmen iyi olmuş işte en azından bişeylerin önüne geçersin boşverr adammı kalmadıkızlar bizim kurs hocası varya kurs hocası... kurstan biriyle çıkmış bi süre.. sonra o biter bitmez başkasıyla kaynaşmaya başlamış. yan, yere bakan yürek yakanmışş. hafta sonu öğrendim bendeee adada dedikodusunu yaptılardaaaaaz değil herkese boncuk dağıtıyo falan gibi...
ağva güzeliiiii naptın bakaım nasıldı...
konaklama yaptınmızmı yoksa günübirlikmi gittiniii<<
erkek milleti dicem olmuycak hepsini dahil etmek istemiyorum ama.
Allahım böyle insanlardan uzak tutsun bizleri diyorum, su testisi su yolunda kırılır
anammm uzakkk durrr kaççç o hocadan kaççç
günaydın herkese,
hepinizi kocaman öpüyorum güzel bayanlar, nasılsınız bakalım
aman canım erken öğrenmen iyi olmuş işte en azından bişeylerin önüne geçersin boşverr adammı kalmadı
ayyy hafta sonum çok güzel geçti isyann.... ctesi ağvaya gittik çook güzeldi ordan ist teyzeme geçtik annemlerde oraya gelmişti. akşam sahile yürüyüşe çıktık ordan eniştem bi yere götürdü iki köprü rumeli hisarı manzaralı. gece ordan dönünce biz annemlerden ayrıldık geçtik karşıya ablama sabah 4 e kadar oturduk. sabah kahvaltıya teyzemler annemler geldi hep birlikte kahvaltı yaptık. eşimle biz 3 gibi çıktık izmite geldik pazara gittik. eve geçp hemen evi temizledik arkadaşlar geldi ark eşi kuaför o saçımı boyadı. kızlar şimdi görseniz varyaa hürrem gibi oldu saçımın rengişu anda biraz fazla açık renkli oldu ama 20 gün sonra bi daha boyucak o zaman oturucak saçımın rengi. aynaaya baktımmı yabancı biri bakıyomus gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?