Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
merhaba arkadaşlar
işimin bitmesine 1 saat kaldı
oğlum bugun babaannesinde cumadn gidiyor pzt. günü bana geliyor. babasının ayrı evi var ama babası pek alakalı değil bazen babasını 1 saat görüyor topu topu
ama dedesi ve babannesi çok düşkünler

neden tedirginsin ki?

canlarım herkese hayırlı haftalar olsun inşallah
hepinizi çoook özledim yemin ediyorum
kaldığım yerden hepsini okudum tek tek

piyonist kuzum o dans hıocası senin için hayırlı olacak ise rabbim nasip etsin inşaallah
yenidendoğdum yazmış ve gitmiş başka nik alabilir resim koymadanda girebilir ama kendisi bilir selam söle isyan
burcu aramıza hoşgeldin canım
moon canım senide görtmek istiyoruz aramızda artık
Isyan,mause,prenses,gofretto,citl,gofretto,kardanmadan,good kızlar szleride çoook özledim hepiniz allah emanet olun
ben arada girer yazmaya çalışırım yine sizi seviyorum hanımlarrrrrrr

günaydın kızlar ya. kusura bakmayınkaldığım yerden okumaya devam edince günaydını atlıyorum hep.
güzel hayırlı bir hafta diliyorum hepimize.

eflinacım tümmm yazdıklarımı beğenmişsin kuzum bende seni beğeniyorum öpüldünnn

sınavın ne zaman? aramıza ne zaman döneceksizn hayırlısıyla??

kızlar bizim kurs hocası varya kurs hocası... kurstan biriyle çıkmış bi süre.. sonra o biter bitmez başkasıyla kaynaşmaya başlamış. yan, yere bakan yürek yakanmışş. hafta sonu öğrendim bendeee adada dedikodusunu yaptılardaaaa az değil herkese boncuk dağıtıyo falan gibi...

birde karadeniz ekibine seçilmişim gösteri için. hocada diyorki dün ya bu karadenize ne kadar çok kız geliyor hocasındanmıdır nedir!!!!!!!! ukala yaaa 10 dk lık bi konuşma yaptı gözümdeki değerinide sıfırladı. zaten ada da konuşulanlardan etkilemiştim herkese boncuk dağıtıyor falan denmişti. dünde üstüne tuz biber oldu. hayallerim yıkıldı gittii

Son düzenleme:

anammm uzakkk durrr kaççç o hocadan kaççç

erkek milleti dicem olmuycak hepsini dahil etmek istemiyorum ama.

Allahım böyle insanlardan uzak tutsun bizleri diyorum, su testisi su yolunda kırılır

aman canım erken öğrenmen iyi olmuş işte en azından bişeylerin önüne geçersin boşverr adammı kalmadı
ağva güzeliiiii naptın bakaım nasıldı...
konaklama yaptınmızmı yoksa günübirlikmi gittiniii<<

ayyy hafta sonum çok güzel geçti isyann.... ctesi ağvaya gittik çook güzeldi ordan ist teyzeme geçtik annemlerde oraya gelmişti. akşam sahile yürüyüşe çıktık ordan eniştem bi yere götürdü iki köprü rumeli hisarı manzaralı. gece ordan dönünce biz annemlerden ayrıldık geçtik karşıya ablama sabah 4 e kadar oturduk. sabah kahvaltıya teyzemler annemler geldi hep birlikte kahvaltı yaptık. eşimle biz 3 gibi çıktık izmite geldik pazara gittik. eve geçp hemen evi temizledik arkadaşlar geldi ark eşi kuaför o saçımı boyadı. kızlar şimdi görseniz varyaa hürrem gibi oldu saçımın rengi şu anda biraz fazla açık renkli oldu ama 20 gün sonra bi daha boyucak o zaman oturucak saçımın rengi. aynaaya baktımmı yabancı biri bakıyomus gibi geliyo

erkek milleti dicem olmuycak hepsini dahil etmek istemiyorum ama.

Allahım böyle insanlardan uzak tutsun bizleri diyorum, su testisi su yolunda kırılır

anammm uzakkk durrr kaççç o hocadan kaççç

ya ben nasıl şaşırdım anlatamam. konuşuyorlardı kurstan 2 kişi 7 aydır birliktelermiş adaya beraber gelmişler bunlarda olursa ne ala ama olmayınca sıkıntı oluyor. mesela şununla şu diye bi başladılar şok oldum. bende tabi kim hocamı karadeniz hocasımı diye şoklardayım. herkes evet sen farketmedinmi beraber gidip geliyorlardı bi ara falan dedi ben iyice şok oldum.. yeniyim dikkat etmedim dedim bende. gerçektende yeniyim ama aynı zamanda körmüşümde. azıcık gözümü açmam lazım devir değişmiş

ooo maşallah baya yoğun güzel geçmişşş okurken ben bile yoruldum sende çok yorulmuşundurrr
foto eklesene bizde görsekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…