Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar ben daha adet olmadım ya test yaptım negatif çıktı nolckkk böleeeeeeee

e canım tahlil de yaptırdıysa o zaman mevsim değişikliğindendir yapacak bişey yok. ama illa olayım diyorsan doktora gidip söktürücü ilaçlar isteyebilirsin. bana progestan vermişlerdi en son. 10 gün kullanıyosun. 10 günün sonunda adet garantili

bu arada canım benimde 10 gün geçti bende olamadım. ama ben önemsemiyorum tabi senin kadar. olurum nasıl olsa. benm normalde de düzensizdir son bikaç ay iyiydim ama bu ay yine şaştı. stres, mevsim değişikliği, psikolojik nedenler, düzensiz uyku herşey olabilir sebebi benimkinin..

eneee bayağı oldu senin geçikeli değilmiii :26: bende isyana katılıyorum canım kan testi yaptır adet hissiyatı olabilirama hamile olabilrisin

baya oldu ama ben ilaç kullanıyodum cnm adet olcağım vakitler yeni bıraktım 4 gün oldu bırakalı karnım ağrıyo deligbi ama olmadıııı

baya oldu ama ben ilaç kullanıyodum cnm adet olcağım vakitler yeni bıraktım 4 gün oldu bırakalı karnım ağrıyo deligbi ama olmadıııı

canım hamile değilsindir ama yinede kan tahlili yaptır...karın ağrısı kasık ağrısıda bir hamilelik belirtisi..kadınları en büyük yanıltan sebep bu zaten...çoğu kadın hamile iken adet söktürücü içiyor ve düşük oluyor Allah korusun...

yahuu bugün 1 nisan ve eşime şöle unutamacağı ve yıllarca hatırladıkça güleceğimiz bir şaka yapmak istiyorum ama bulamadım birşey...fikir verin banaa

Allah korusun canım ya.. düşük olmasın kimsede

ayy bende yapmak isterim ama aklıma bişey gelmiyo

benim birkaç kez serviste uyuyup kalmışığım arkadaşlarımın uyarısı ile uyanıp inmişliğim vardır....eşime anlattım bunları...acaba aşkım yaa serviste uyumuş kalmışım beni alırmısın şuradan desem 10 dk sonrada aşkım eve dön veb evdeyim 1 nisan desem nasıl olur diye düşündüm..yenidenoğdum olmaz güzel değil dedi..ama aklıma bişi gelmio :44::44:

valla bende beğenmedim canım ya

yok canım bu pek gülüncek bi şaka olmaz yaaa

ben pek sevmiyorum bu 1 nisan muhabebtlerini ya. yaratıcı değilim ondanmıdır nedir. ama bana yapılmasınada sinir oluyorum. çok saçma geliyor yaa

öğleden sonra konuşamadık kızlar bugün ama olsun yarın telafi ederiz inşallah. iyi akşamlar demeden çıkmak olmaz. hepinize hayırlı akşamlarrr. yarın görüşmek üzeree....

günaydın kızlarrr

dün akşam ben şaka yapcam derken eşim yaptı...akşam 11 buşukta yattık ben su almaya gitim ..geldim yatakta taıo gibiydi..ama halbuki yastık koymuş kapının arkasına geçmiş benimde dolap aynalı ya aynada karşımda karanlıkta adam görünce bir çığlık attım...eşim hemen ışığı yaktı 1 nisan falan dedi ama yüreğim hopladı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…