- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.401
kan tahlili yaptır kuzummmbazen o testler yanıltıcı olabiliyor
kızlar ben daha adet olmadım ya test yaptım negatif çıktı nolckkk böleeeeeeee
kızlar ben daha adet olmadım ya test yaptım negatif çıktı nolckkk böleeeeeeee
eneee bayağı oldu senin geçikeli değilmiii :26: bende isyana katılıyorum canım kan testi yaptır adet hissiyatı olabilirama hamile olabilrisin
baya oldu ama ben ilaç kullanıyodum cnm adet olcağım vakitler yeni bıraktım 4 gün oldu bırakalı karnım ağrıyo deligbi ama olmadıııı
canım hamile değilsindir ama yinede kan tahlili yaptır...karın ağrısı kasık ağrısıda bir hamilelik belirtisi..kadınları en büyük yanıltan sebep bu zaten...çoğu kadın hamile iken adet söktürücü içiyor ve düşük oluyor Allah korusun...
Allah korusun canım ya.. düşük olmasın kimsede
yahuu bugün 1 nisan ve eşime şöle unutamacağı ve yıllarca hatırladıkça güleceğimiz bir şaka yapmak istiyorum ama bulamadım birşey...fikir verin banaa
ayy bende yapmak isterim ama aklıma bişey gelmiyo
benim birkaç kez serviste uyuyup kalmışığım arkadaşlarımın uyarısı ile uyanıp inmişliğim vardır....eşime anlattım bunları...acaba aşkım yaa serviste uyumuş kalmışım beni alırmısın şuradan desem 10 dk sonrada aşkım eve dön veb evdeyim 1 nisan desem nasıl olur diye düşündüm..yenidenoğdum olmaz güzel değil dedi..ama aklıma bişi gelmio :44::44:
valla bende beğenmedim canım ya
benim birkaç kez serviste uyuyup kalmışığım arkadaşlarımın uyarısı ile uyanıp inmişliğim vardır....eşime anlattım bunları...acaba aşkım yaa serviste uyumuş kalmışım beni alırmısın şuradan desem 10 dk sonrada aşkım eve dön veb evdeyim 1 nisan desem nasıl olur diye düşündüm..yenidenoğdum olmaz güzel değil dedi..ama aklıma bişi gelmio :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?