Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ohh ne güzelll yaa
kuzummm facede fotonu gördüm saçın sana acayip güzel olmuş yaaa...ben çok beğendimmmm hürrem hakt etmiş yanındaa
ayy gerçektenmi teşekkür ederim kuzum yaa.. benimde gözüm anca alışmaya başladı
balayında nerdeydini mmousse..

rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Paloma Oceana Resort - Tatil Budur.com
balayında burdaydık canım. rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşş

öff çok bunaltıcı bir hava var kızlar yaaa saatlar guya ileri alındı gıuya eve erken varıoz...evim karanlık olunca hiçbişi fark etmedi..parasızlıktan taşınma düşüncesinide durdurmak sorunda kaldıkk hay ben bu parasızlığınnnn .....

valla ben pekte farkedemedim canım henüz. dün ama eve gidip ışık açtım alışkanlıktan camlardan daha çok ışık geliyo. evimden tavanın az kısmının dökülmesi dışında çok memnunum. bide acaba diyorum seneye dahamı ucuz bi yere taşınsam..
parasızlık her evde var. huzur önemli olan huzur anlatamıyorum ben size bunu. tebi rahat batıyor size anlamazsınızz

çok merkezi yerdesin ama kiran fazla be kuzum,
seneye inşlahha makul fiyatlı bi ev çıkar yada ev almak nasip olur

kuzummm tabii huzur ama akşamlaru hesap yapıyoruz ediyoruz...doğal olarak iç huzurumuzda kalmıyor işin içinden çıkmayınca...

çok merkezi yerdesin ama kiran fazla be kuzum,
seneye inşlahha makul fiyatlı bi ev çıkar yada ev almak nasip olur

inşallah canım ev almak nasip olur diyelim.. ama Allahım oda merkezi bi yerden olsun mümkünse. mesela soyak evostar varya istesem ondan alabilirim şu anda ama çok uzak.. napıcam oradan alacağım evi ben oturamadıktan sonra. inşallah bahçelievler, bakırköy, incirli o taraflardan güzel bişi bulruum. özelliklede bahçelievlerden

öyle deme canım yaa çok şükür herşeyimiz var neyimiz eksik baktınmı. gönül hep dhaa fazlasını ister ama işte siz en başta taşınırken hata yaptınız buraya taşındınız. e taşınmakta ha deyince kolay değil şimdi

aynen öyle sana katılıyorum canım bencede huzur herşeyden önemli. çok şükür rabbime eksik olmasa hayatın anlamı olmaz ki. bende evimden çok memnunum rabbim inş oturduğum evi almayı nasip ederrr

dediğin semtler çok pahalı canımıniçi inşallah gönlüne göre olur,
soyak Evostar dediğin nerde ?

selamm kızlarr cok uzun zaman oldu gırmeyelıııı..... bebegım tam 4 aylık oldu ınsallah kız cocugu beklıyorumm.... ılk uc ayım bıraz sıkıntılı gectı ama cok sukur atlattım. sımdı cok sukur ıyıyım hersey yolundaa

ebruu sen hamile misin..ayy inanmıyorum..hayırlı olsun...hemde kız ..çok güzel canım..nasıl gidiyor bebek..

ebruu sen hamile misin..ayy inanmıyorum..hayırlı olsun...hemde kız ..çok güzel canım..nasıl gidiyor bebek..

evett cnmmmm hamıleyımm benn :) 4 aylık oldu bebıssss :) cok guzel gıdıyor.degısık bır duyguu .annelık bambaska bısey dahada anlıcam bunu.. ALLAh herkese nasıp etsın... guzel bısey yanı sen napıyosun nasıl gdıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…