Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
anladım haklısın canım,

hava süper yaa dışarı çıkıp gezesim varrrrrrrrrrrrrr

keşke azıcık paramız olsada bugünde işi assak sonrada gezmelere gidebilsek. nede güzel olur herşey
alışverişe çıkarız mesela oh miss yada sahilde bi çay olur dondurma olurrr ama kısmetse haftasonu artık ne kaldı şurda

ayy maşallahhh yaaa hoşgeldinn kuzummmm Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşşş

kuzum düğün zamanımızda ciddi anlamda hiç kiralık ev yoktu...mecbur kaldık...nese dediğin gibi herşşeyimiz var şükürr

ay ne süper olurrr canımı çektirdin şimdi,,,,
saçlarını ne yaptın ?
Bende bir yenilenme sürecine 28 bin bakıma girmek istiyorum, kendimi boşladım, ama saçlarımı boyatmak istemiyorum şuan
en iyisi biraz giysi almak :)

valla bende içimden geçenleri yazdım inan benmde çok çekiyoooo.
daha kuaföre gidemedim cnm. akşamda camcı gelecek, yarın akşam arkadaşımın ananesi vefat etmişti başsağlığına gidicem, perç-pazar annem ablam ve çocuklarla bize gelecek. kısmetse hsonu yada önümüzdeki hafta canım yaa

anladım canım, ablanuın bebeği nasıl , kızmıydı ?

Selam canlar nabersiniz bakalım
Ebru tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah
Semt pazarına uğradım kurstan sonra oh ne güzel taze taze sebze alabilmekk

canım benimde aynı daha bebek yok bundan sonra düşünüyorum..bakalım önümüzdeki ay belli olur:))

Selam canlar nabersiniz bakalım
Ebru tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah
Semt pazarına uğradım kurstan sonra oh ne güzel taze taze sebze alabilmekk

ohh ne güzel canım ya evde olmanında bu artıları var bak..şimdi canım taze taze salatalık ve domates çekti:)) ben pazara gitmeyeli aylar oldu...

ohh ne güzel canım ya evde olmanında bu artıları var bak..şimdi canım taze taze salatalık ve domates çekti:)) ben pazara gitmeyeli aylar oldu...
Ben bekarken sürekli giderdim evlendiğimden beri gitmiyordum bugün kursuma yakın yerdeydi pazar bi uğradım
Geçen haftalarda bi kere eşimle gittik güzel oluyo yaa taze taze ohh...
Domates salatalık mevsimini bende hevesle bekliyorum canım

bence kadınlara en güzel iş türü 3 gün çalış 4 gün yat o zaman süper bi hayatımız olurdu çocukta yapardık kariyerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…