- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.461
ikitelli halkalı canım ama teee diplerde köşelerde. gece 11de çıksan dışarı köpekler, kurtlar çıkar valla :18::18:
anladım haklısın canım,
hava süper yaa dışarı çıkıp gezesim varrrrrrrrrrrrrr
selamm kızlarr cok uzun zaman oldu gırmeyelıııı..... bebegım tam 4 aylık oldu ınsallah kız cocugu beklıyorumm.... ılk uc ayım bıraz sıkıntılı gectı ama cok sukur atlattım. sımdı cok sukur ıyıyım hersey yolundaa
öyle deme canım yaa çok şükür herşeyimiz var neyimiz eksik baktınmı. gönül hep dhaa fazlasını ister ama işte siz en başta taşınırken hata yaptınız buraya taşındınız. e taşınmakta ha deyince kolay değil şimdi
aynen öyle sana katılıyorum canım bencede huzur herşeyden önemli. çok şükür rabbime eksik olmasa hayatın anlamı olmaz ki. bende evimden çok memnunum rabbim inş oturduğum evi almayı nasip ederrr
keşke azıcık paramız olsada bugünde işi assak sonrada gezmelere gidebilsek. nede güzel olur herşey
alışverişe çıkarız mesela oh miss yada sahilde bi çay olur dondurma olurrr ama kısmetse haftasonu artık ne kaldı şurda
ay ne süper olurrr canımı çektirdin şimdi,,,,
saçlarını ne yaptın ?
Bende bir yenilenme sürecine 28 bin bakıma girmek istiyorum, kendimi boşladım, ama saçlarımı boyatmak istemiyorum şuan
en iyisi biraz giysi almak :)
valla bende içimden geçenleri yazdım inan benmde çok çekiyoooo.
daha kuaföre gidemedim cnm. akşamda camcı gelecek, yarın akşam arkadaşımın ananesi vefat etmişti başsağlığına gidicem, perç-pazar annem ablam ve çocuklarla bize gelecek. kısmetse hsonu yada önümüzdeki hafta canım yaa
kızlar slm hepinize....tatil yerleri ayarlanmış.hayırlı olsun..bizde bu yaz sideye gidiyoruz....mmouse sen ankarada mıydın canım...
owner sen ne yapıtın ne var ne yok...nasıl gidiyor...
anladım canım, ablanuın bebeği nasıl , kızmıydı ?
ablamın büyük olan kız canım. 3 yaşına gircek bu hafta. birde küçük var 2.5 aylık. son güne kadar kız dediler. bi doğdu erkek hepimiz şok olduk
evett cnmmmm hamıleyımm benn :) 4 aylık oldu bebıssss :) cok guzel gıdıyor.degısık bır duyguu .annelık bambaska bısey dahada anlıcam bunu.. ALLAh herkese nasıp etsın... guzel bısey yanı sen napıyosun nasıl gdıyor
Selam canlar nabersiniz bakalım
Ebru tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah
Semt pazarına uğradım kurstan sonra oh ne güzel taze taze sebze alabilmekk
Ben bekarken sürekli giderdim evlendiğimden beri gitmiyordum bugün kursuma yakın yerdeydi pazar bi uğradımohh ne güzel canım ya evde olmanında bu artıları var bak..şimdi canım taze taze salatalık ve domates çekti:)) ben pazara gitmeyeli aylar oldu...
Uzaktan davulun sesi hoş geliyo bence size kızlar :)))prenses oohhh ne güzell hayat size güzell valla
Uzaktan davulun sesi hoş geliyo bence size kızlar :)))
Bana sorsanız ben de çalışmayı isterdim
kızlar ya bizim hamişler nerelerde...elif...sibel..elif izne ayrıldı ya sibel nerelerde ya...
Uzaktan davulun sesi hoş geliyo bence size kızlar :)))
Bana sorsanız ben de çalışmayı isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?