- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.481
bence kadınlara en güzel iş türü 3 gün çalış 4 gün yat o zaman süper bi hayatımız olurdu çocukta yapardık kariyerde
günaydın kızlaarrr.
bencede bayanlara çalışma koşulları iyileştirilmeli. evli olanlar var, çocuklu olanlar var.. sonrada erken yaşlanıyoruz, erkeklerin gözü dışarı kayıyor.. yok efendim ev işi, alışveriz, ütü çamaşır, temizlik bitmiyor. kızlar bi platform oluşturalım bayanlara 3 olmasada 4 gün çalışma 3 gün tatil olsun. yada haftada 2 gün erken çıkma olsun.
ne dersiniz? imza kampanyası başlatalımmı? ayrıcada bir işyerinde işin niteliğine göre kadın erkek çalışan sayısı eşit olsun. yani kadınlar az çalışıyor diye işe alımlarda sıkıntı yaşanmasın..
İncekum Beach Resort - Tatil Sepeti.Com - İncekum / Alanya Otel / Antalya Oteller kızlar bu otekl nasıl...incekuma giden varmı :44::44:
günaydın kızlarrr ...
iş çok yoğun bide 2 akşamdır 10 da evde olmak çok yordu beni
kuzum bence güzel fiyatta uygun incekum güzel bi yer
ayy kuzum yaa saat 10 da evde olsam pestilim çıkar herhaldeeAllah kolaylık versinnn
incekumun denizide güzeldir inş...buraya karar verdik gibi ama bugünde bir bakalım dedik..
8 eylül 13 eylül arası...yıldönümümüzü oorada kutlucaz inşş
hoşgeldin şekerimmmm...kısmetse inşşş bakıcazz artıkkkGünaydın kızlar
ooo yıl dönümü planları yapılmışşş süperrr
ayy kuzum yaa saat 10 da evde olsam pestilim çıkar herhaldeeAllah kolaylık versinnn
incekumun denizide güzeldir inş...buraya karar verdik gibi ama bugünde bir bakalım dedik..
8 eylül 13 eylül arası...yıldönümümüzü oorada kutlucaz inşş
hoşgeldin şekerimmmm...kısmetse inşşş bakıcazz artıkkk
selam kızlar ben geldim ama kimse yok
nasılsınız yeni haberler var mı?baya uzak kaldım sizlerden
bn iyiyim hala annemlerdeyim..
canlar 2 aydır kararım kesindi ayrılacaktım ama bazı durumlarlardan dolayı evliliğimi bir kez daha gözden geçirmeye karar verdim..
çok sıkıntılar yaşadım evliliğimin tadına varamadım şimdi birleşme olurda bir araya gelirsek yine aynı sıkıntıları yaşar mıyım diye endişe etmiyorum değil..
ama annem,babam eşim ve eşimin ailesi hiç bir şekilde boşanmamı istemiyor..özellikle babam çok katıyken bir şans daha verilmesi gerektiğini söylüyor..
eşimle görüşüyoruz bir kaç haftadır beni kazanmaya çalışıyor yeniden ama kolay ikna olamicam bi daha eşimin eski davranışlarını kaldıracak sabra sahip değilim çünkü..ailesi borçlarını ödeyecekmiş tek kuruş borç kalmayacakmış,ben işi bırakacakmışım ve ve para hakimiyeti bende olacakmış hee bide şehir değiştirecekmişiz eğer istersem ve daha bir sürü sözler yeminler..
bende durum bu şimdilik bekleme aşamasındayım ama şans verirsem uzun sürmez bi süre sonra tekrar bir araya gelir yeniden eşya alır ev kurarız..
hayırlısını nasip etsin rabbim inşallah
selam kızlar ben geldim ama kimse yok
nasılsınız yeni haberler var mı?baya uzak kaldım sizlerden
bn iyiyim hala annemlerdeyim..
canlar 2 aydır kararım kesindi ayrılacaktım ama bazı durumlarlardan dolayı evliliğimi bir kez daha gözden geçirmeye karar verdim..
çok sıkıntılar yaşadım evliliğimin tadına varamadım şimdi birleşme olurda bir araya gelirsek yine aynı sıkıntıları yaşar mıyım diye endişe etmiyorum değil..
ama annem,babam eşim ve eşimin ailesi hiç bir şekilde boşanmamı istemiyor..özellikle babam çok katıyken bir şans daha verilmesi gerektiğini söylüyor..
eşimle görüşüyoruz bir kaç haftadır beni kazanmaya çalışıyor yeniden ama kolay ikna olamicam bi daha eşimin eski davranışlarını kaldıracak sabra sahip değilim çünkü..ailesi borçlarını ödeyecekmiş tek kuruş borç kalmayacakmış,ben işi bırakacakmışım ve ve para hakimiyeti bende olacakmış hee bide şehir değiştirecekmişiz eğer istersem ve daha bir sürü sözler yeminler..
bende durum bu şimdilik bekleme aşamasındayım ama şans verirsem uzun sürmez bi süre sonra tekrar bir araya gelir yeniden eşya alır ev kurarız..
hayırlısını nasip etsin rabbim inşallah
ooo süper yaa gidiyosunuz sizde tatile ohh ne güzel
az önce babam aradı annemler tatile gidiyo babanenle ilgilen akşamları uğra dedi ben şimdi kurstan çıktıktan sonra nasıl gidicem hem oraya hem eve bide hafta sonu bizde kalın falan dedi ya hayırda diyemedim ama nasıl yapıcam onuda bilmiyorum
isyan canım tatiliniz hayırlı olsun..otel çok güzel görünüyo..ne kadarmış..
İncekum Beach Resort - Tatil Sepeti.Com - İncekum / Alanya Otel / Antalya Oteller kızlar bu otekl nasıl...incekuma giden varmı :44::44:
isyancım bu otel süper
ben daha önce gitmedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?