- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #40.501
canım hakkında hayırlısı olsun herkes 2. bi şansı hakeder sanırım umaırm bundan sonra mutlu olursunuzselam kızlar ben geldim ama kimse yok
nasılsınız yeni haberler var mı?baya uzak kaldım sizlerden
bn iyiyim hala annemlerdeyim..
canlar 2 aydır kararım kesindi ayrılacaktım ama bazı durumlarlardan dolayı evliliğimi bir kez daha gözden geçirmeye karar verdim..
çok sıkıntılar yaşadım evliliğimin tadına varamadım şimdi birleşme olurda bir araya gelirsek yine aynı sıkıntıları yaşar mıyım diye endişe etmiyorum değil..
ama annem,babam eşim ve eşimin ailesi hiç bir şekilde boşanmamı istemiyor..özellikle babam çok katıyken bir şans daha verilmesi gerektiğini söylüyor..
eşimle görüşüyoruz bir kaç haftadır beni kazanmaya çalışıyor yeniden ama kolay ikna olamicam bi daha eşimin eski davranışlarını kaldıracak sabra sahip değilim çünkü..ailesi borçlarını ödeyecekmiş tek kuruş borç kalmayacakmış,ben işi bırakacakmışım ve ve para hakimiyeti bende olacakmış hee bide şehir değiştirecekmişiz eğer istersem ve daha bir sürü sözler yeminler..
bende durum bu şimdilik bekleme aşamasındayım ama şans verirsem uzun sürmez bi süre sonra tekrar bir araya gelir yeniden eşya alır ev kurarız..
hayırlısını nasip etsin rabbim inşallah
biliyo canım bilmez olurmu kurs çıkışı git dedi bizde kalın falan dedi ama eşim istemez bence yani ben olsam bende istemezdim. eşime söyledim ama canım benim yine bakarız falan dedi napalım yaşlı kadın bakmadan olmazayy kuzum yaa kötü olmuş...baban bilmiomu kursa gittiğini :44::44: durumu anlatsaydın..abab hafta içi gelemem ama haftsa sonu en azından c.tesi gelirim deseydinn
canım burasıda çok güzelmiş ama pahalı yaaakişi başı 127 tl tatlım ama birkaç otel daha buldum akşam kararlaştırcaz bakalım inşş
Silence Beach Resort - Fotoğraf ve Videoları | Etstur buradaki göl evleride olabilir tabii yer kalmış ise
canım hakkında hayırlısı olsun herkes 2. bi şansı hakeder sanırım umaırm bundan sonra mutlu olursunuz
biliyo canım bilmez olurmu kurs çıkışı git dedi bizde kalın falan dedi ama eşim istemez bence yani ben olsam bende istemezdim. eşime söyledim ama canım benim yine bakarız falan dedi napalım yaşlı kadın bakmadan olmaz
canım burasıda çok güzelmiş ama pahalı yaaa
mmmousemmm güzel dedi...birkaç kişi daha incekum güzel dedi..araba ile gitcez..orelde sıkılırsan bile gezebiliriz bu yıl en azından
Alanya güzel diyor giden herkes,
Balayı oteliniz neresiydi canım ?
bizim komik oldu tatlım...biz düğün gününe kadar balayı yeri ayarlayamadık olaylar yüzünden falan...düğünden 2 gün sonra sideye gittik...otel bulamadık2 gün apartta kaldık...sonra bir otel boşaldı bize haber verdi tur şirketi oraya geçtik 5 günde oarada kaldık...öle özel bir yer olmadığı için çokta ahım şahım değildi ama çok eğlendik...farklı yerler gördük bu şekilde
Laphetos Laphetos Hotel Antalya Turkiye kaldığımız otel buydu tatlım
olsun canım aklnızda kalacak bi macera yaşamışsınız.
Biz kısmetse fethiyeye gideceğiz.
aslında bende fethiye istiyordum ama fethiyede düzgün yer bulamadıık..bir tek her şey dahil lykiaword vardı oda çok pahalıydı..fethiyeye
gidip orda kalan var mı ya....
yaa aslında bizde fethiye olsun istiyoruz ama otel bulamadık..olanlarda çok pahalı...varmı sizin aklınızda bir otel..
birde eylül ayında soğuk olurmu acaba fethiye..:44::44:
Yorumlar için teşekkürler kızlar
eğer kesinleşirse barışma durumu herşeye yeniden başlacak
başka bir şehirde oturacaz yeni mobilyalar eşyalar falan bu benim şartım kabul etmezse kırarım kafasını ki etmeyecek gibi değil deli gibi yalvarıyor hergün
bazen diyorum iyi oldu böyle yoksa akıllanacağı yoktu..
bu arada maaşım 1,500 oldu kızlar ocak ayından beridir hiç bir masrafım olmamasına rağmen tek kuruş biriktiremedim çok canım sıkılıyor bu duruma
benim para biriktirmem lazım yaaa
Yorumlar için teşekkürler kızlar
eğer kesinleşirse barışma durumu herşeye yeniden başlacak
başka bir şehirde oturacaz yeni mobilyalar eşyalar falan bu benim şartım kabul etmezse kırarım kafasını ki etmeyecek gibi değil deli gibi yalvarıyor hergün
bazen diyorum iyi oldu böyle yoksa akıllanacağı yoktu..
bu arada maaşım 1,500 oldu kızlar ocak ayından beridir hiç bir masrafım olmamasına rağmen tek kuruş biriktiremedim çok canım sıkılıyor bu duruma
benim para biriktirmem lazım yaaa
aynen öyle oldu isyancım ama biriktirmem lazım araba almak lazım artık arabasızlık çok zordukız napıon paraları yahuuu...gezion tozuosun değilmii
inş herşey çok daha güzel olur tatlım..
eski eşyalarına ne olmuştu:44:
aynen öyle oldu isyancım ama biriktirmem lazım araba almak lazım artık arabasızlık çok zordu
burda babamın abimin ve herkesin arabası var rahata alıştım tekrar arabasız kalmak zor gelir..
eşyalarım duruyor..salon ve yatak odası mobilyası hariç onları sattırdım..
ama kendi özel eşyalarımdan hiç bişey kalmadı baştan sona alınmalı yeniden
öfkeme yenilip kullanmadığım bi çok şeyi dağıttım herkese o yüzden
dedim ona yeniden evleniyomuşuz gibi herşeyi istiyorum
bu hale sen getirdin bizi diye tamam dedi eşim sen nasıl istersen öyle olsun dedi.
Sağol canım benim ben çok düşündüm eşim değiştiğine inandırdı beni namaza başlaması ve konuşmaları onun değiştirdiği yönündeki inancımı arttırdıownercim yazmadan tutamadım kendimi,, en kötü insan bile 1 şansı hak eder, hep aklında acaba gerçekten düzelecekmiydi sorusu seni yer bitirir sonra.
Aslında problemleriniz sonucunda ayrılık kaçınılmaz sondu, ama madem herkes bu kadar ısrarcı tekrar gözden geçir canım.
Ama fedakarlık yaparak değil sen çok iyi niyetli yapıcı oldun bu evlilikte , bu kadar soruna rağmen çocuk bile düşündün.
Şuan yapacağın tek fedakarlık ona son bir şans vermen olsun, baktın düzelmiyor, yıllarını geçirmektense geçen sadece 1 yılın olsun deyip noktayı koy.
Mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirmeni tüm kalbimle diliyorum. Hakkın hayırlısı canım.
öyleee işine gelirse en güzel marka gecelikler,iç çamaşırı ve kozmetik eşyaları aldıracam..onun yaptıklarını bu bile az...en iyilerini aldır kız...burnunu sürt...bu sefer alttan alan fedakarlık yapan sen olma..zamanla eski helina dönersin ama başta dimdik dur..
en güzel eşyaları al
öyleee işine gelirse en güzel marka gecelikler,iç çamaşırı ve kozmetik eşyaları aldıracam..
söyledim ona bunları
plazma tv vardı bende onuda verdim dedim oysa ki babamlara getirtim istersem geri alırım ama yenisini aldıracam neler neler çektirdi az sürünsün
hepsinden önce tek kuruş borç kalırsa yine olmaz bu iş dedim
ailesi ödemeye çalışıyor borçlarını işte
Aynen öyle canım vallanush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir senin kocana ben bunu sölerim şekerim....bir hata daaha yaparda köteği yer artık
Aynen öyle canım valla
kurban olsun bana bulmuş ben gibisini anladı kıymetimide geç oldu işte
neyse vardır herşeyde bir hayır
benim aile akrabalar paramparça yarısı s... et gitsin diyor yarısı allah rızası için bir şans daha ver diyor barışırsam çook kişiyle aram fena halde bozulacak
isyan sen çok akıllı bir kadınsın seni takdir ediyorumtatlım neden bozulacakki aran anlayamadım...kim olursa olsun senin kararına saygı duymalı..bu yüzdende sana kızıp küseceklerde keyifleri bilir...seni ömür boyu bir soru işaretine mahkum bırakmaya kimsenin hakkı yok...
acaba affetseydim mutlu olurmuydummm? diye sorup durmak kolaymı kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?