Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım hakkında hayırlısı olsun herkes 2. bi şansı hakeder sanırım umaırm bundan sonra mutlu olursunuz
ayy kuzum yaa kötü olmuş...baban bilmiomu kursa gittiğini :44::44: durumu anlatsaydın..abab hafta içi gelemem ama haftsa sonu en azından c.tesi gelirim deseydinn
biliyo canım bilmez olurmu kurs çıkışı git dedi bizde kalın falan dedi ama eşim istemez bence yani ben olsam bende istemezdim. eşime söyledim ama canım benim yine bakarız falan dedi napalım yaşlı kadın bakmadan olmaz
kişi başı 127 tl tatlım ama birkaç otel daha buldum akşam kararlaştırcaz bakalım inşş

Silence Beach Resort - Fotoğraf ve Videoları | Etstur buradaki göl evleride olabilir tabii yer kalmış ise
canım burasıda çok güzelmiş ama pahalı yaaa

şahsen dediğin gibi ben istemezdim benim eşiminde kabul etceğini düşünmezdim...ama duruma göre değişir tabii..şu durumda bende öle bişi olmadığı için bana öle gelio olaabilir...geçenlerde babam ankaraya gitti..kardeşimde arkadaşlarına söz vermiş halı saha maşı varmış..annem yalnız kalcaktı aklam eşim kendisi teklif etti anneni bize getirelim kalsın diye annem gelmedi bizde anneme yemeğe gittik kardeşim gelinceye kadar kaldık...Eşine maşallah diyelim hiç bozulmasın kuzum..
burası evet pahalı ama çok hoş bir yer...büyük ihtimalle sabah gönderdiğim olcak

Alanya güzel diyor giden herkes,
Balayı oteliniz neresiydi canım ?

bizim komik oldu tatlım...biz düğün gününe kadar balayı yeri ayarlayamadık olaylar yüzünden falan...düğünden 2 gün sonra sideye gittik...otel bulamadık 2 gün apartta kaldık...sonra bir otel boşaldı bize haber verdi tur şirketi oraya geçtik 5 günde oarada kaldık...öle özel bir yer olmadığı için çokta ahım şahım değildi ama çok eğlendik...farklı yerler gördük bu şekilde
Laphetos Laphetos Hotel Antalya Turkiye kaldığımız otel buydu tatlım

olsun canım aklnızda kalacak bi macera yaşamışsınız.
Biz kısmetse fethiyeye gideceğiz.

olsun canım aklnızda kalacak bi macera yaşamışsınız.
Biz kısmetse fethiyeye gideceğiz.

yaa aslında bizde fethiye olsun istiyoruz ama otel bulamadık..olanlarda çok pahalı...varmı sizin aklınızda bir otel..
birde eylül ayında soğuk olurmu acaba fethiye..:44::44:

aslında bende fethiye istiyordum ama fethiyede düzgün yer bulamadıık..bir tek her şey dahil lykiaword vardı oda çok pahalıydı..fethiyeye
gidip orda kalan var mı ya....

Yorumlar için teşekkürler kızlar
eğer kesinleşirse barışma durumu herşeye yeniden başlacak
başka bir şehirde oturacaz yeni mobilyalar eşyalar falan bu benim şartım kabul etmezse kırarım kafasını ki etmeyecek gibi değil deli gibi yalvarıyor hergün
bazen diyorum iyi oldu böyle yoksa akıllanacağı yoktu..
bu arada maaşım 1,500 oldu kızlar ocak ayından beridir hiç bir masrafım olmamasına rağmen tek kuruş biriktiremedim çok canım sıkılıyor bu duruma
benim para biriktirmem lazım yaaa

yaa aslında bizde fethiye olsun istiyoruz ama otel bulamadık..olanlarda çok pahalı...varmı sizin aklınızda bir otel..
birde eylül ayında soğuk olurmu acaba fethiye..:44::44:

bizde otele karar vermeedik henüz ama sadece deniz olan bir yer değil mavi yeşil bir arada giden herkes çok memnun.
Eylül nasıl olur bilemiyorum canım ilk gideceğim kısmetse.

kız napıon paraları yahuuu...gezion tozuosun değilmii
inş herşey çok daha güzel olur tatlım..
eski eşyalarına ne olmuştu:44:

ownercim yazmadan tutamadım kendimi,, en kötü insan bile 1 şansı hak eder, hep aklında acaba gerçekten düzelecekmiydi sorusu seni yer bitirir sonra.
Aslında problemleriniz sonucunda ayrılık kaçınılmaz sondu, ama madem herkes bu kadar ısrarcı tekrar gözden geçir canım.
Ama fedakarlık yaparak değil sen çok iyi niyetli yapıcı oldun bu evlilikte , bu kadar soruna rağmen çocuk bile düşündün.
Şuan yapacağın tek fedakarlık ona son bir şans vermen olsun, baktın düzelmiyor, yıllarını geçirmektense geçen sadece 1 yılın olsun deyip noktayı koy.
Mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirmeni tüm kalbimle diliyorum. Hakkın hayırlısı canım.

Son düzenleme:
kız napıon paraları yahuuu...gezion tozuosun değilmii
inş herşey çok daha güzel olur tatlım..
eski eşyalarına ne olmuştu:44:
aynen öyle oldu isyancım ama biriktirmem lazım araba almak lazım artık arabasızlık çok zordu
burda babamın abimin ve herkesin arabası var rahata alıştım tekrar arabasız kalmak zor gelir..
eşyalarım duruyor..salon ve yatak odası mobilyası hariç onları sattırdım..
ama kendi özel eşyalarımdan hiç bişey kalmadı baştan sona alınmalı yeniden
öfkeme yenilip kullanmadığım bi çok şeyi dağıttım herkese o yüzden
dedim ona yeniden evleniyomuşuz gibi herşeyi istiyorum
bu hale sen getirdin bizi diye tamam dedi eşim sen nasıl istersen öyle olsun dedi.

onun yaptıklarını bu bile az...en iyilerini aldır kız...burnunu sürt...bu sefer alttan alan fedakarlık yapan sen olma..zamanla eski helina dönersin ama başta dimdik dur..
en güzel eşyaları al

Sağol canım benim ben çok düşündüm eşim değiştiğine inandırdı beni namaza başlaması ve konuşmaları onun değiştirdiği yönündeki inancımı arttırdı
geri dönünce uzun bir zaman belkide 1,2 sene çocuk düşünmicem baktım ki mutlu olamıyorum
ailem o kapıyı hep açık bıraktı zaten bana kimse için hayatımı mahvedemem
eşimde farkında ve beni tamamen kaybetmekten çok korkuyor
hergün ağlıyor hatasının farkında tabi ki % 100 güvenmiyorum
daha tedbirliyim artık falso verirse affım olmayacak

onun yaptıklarını bu bile az...en iyilerini aldır kız...burnunu sürt...bu sefer alttan alan fedakarlık yapan sen olma..zamanla eski helina dönersin ama başta dimdik dur..
en güzel eşyaları al
öyleee işine gelirse en güzel marka gecelikler,iç çamaşırı ve kozmetik eşyaları aldıracam..
söyledim ona bunları
plazma tv vardı bende onuda verdim dedim oysa ki babamlara getirtim istersem geri alırım ama yenisini aldıracam neler neler çektirdi az sürünsün
hepsinden önce tek kuruş borç kalırsa yine olmaz bu iş dedim
ailesi ödemeye çalışıyor borçlarını işte

nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir senin kocana ben bunu sölerim şekerim....bir hata daaha yaparda köteği yer artık

nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir senin kocana ben bunu sölerim şekerim....bir hata daaha yaparda köteği yer artık
Aynen öyle canım valla
kurban olsun bana bulmuş ben gibisini anladı kıymetimide geç oldu işte
neyse vardır herşeyde bir hayır
benim aile akrabalar paramparça yarısı s... et gitsin diyor yarısı allah rızası için bir şans daha ver diyor barışırsam çook kişiyle aram fena halde bozulacak

tatlım neden bozulacakki aran anlayamadım...kim olursa olsun senin kararına saygı duymalı..bu yüzdende sana kızıp küseceklerde keyifleri bilir...seni ömür boyu bir soru işaretine mahkum bırakmaya kimsenin hakkı yok...
acaba affetseydim mutlu olurmuydummm? diye sorup durmak kolaymı kendine..

isyan sen çok akıllı bir kadınsın seni takdir ediyorum
çok haklısın ama işte bunu yapan abim ve erkek kardeşim olunca söylenecek pek bişey kalmıyor..affedersen gidersen bizi sil diyorlar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…