- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Bu adamı tekrar kendime koca etmezdim ben niye diyeyim mi okyanus ?
Can parcam göz nurum olan evladima kardesiniz olmayacak deyip akabinde size kardes geliyor diyerek bu konuları bile evladiyla konusabilecek kadar basit bir musvetteden ibaret olduğu için onu değil bir defa bin kere affetmez eski kocami evlatlarima kurban ederdim.
kaç yaşındalar , bu adam 3.cüyüde alır ikinci buraya konu açar. sanmıyorum bu adam tam gaz devam taa andropoza kadar. haa bu gamsızlıkla bu 90 yaşına kadar devam eder benceKatılıyorum böyle adamlar iğrenç.
Bir onunla evleniyor 2 çocuk sonra boşanıyor başkasından 2 çocuk tey tey ne ala memleket. Kart haliyle azıtmış bir de bebek yapıyor torunu mu çocuğu mu belli değil murdarlık.
Can parcam göz nurum olan evladima kardesiniz olmayacak deyip akabinde size kardes geliyor diyerek bu konuları bile evladiyla konusabilecek kadar basit bir musvetteden ibaret olduğu için onu değil bir defa bin kere affetmez eski kocami evlatlarima kurban ederdim.
Sen kocani putun etmistin Rabbinde o putunu kırdı.
Umarım aklın başına gelmiştir
Isin var gücün var be kadin Allah'dan belanı mi istiyorsun ya ekonomik olarak bir hiç olsaydın halin ne olacaktı ha hiç düşündün mu ?
Burada kaç konu açılıyor bu sebeble git oku gel
Diyorim ya cherry bunun için bile affetmem hadi aldatilmayi sineye çekersin çekersin de evladimla alay eder gibi kardes mevzusu ortada dönerse orada dünyayı yakar ana dediginAdamdan iğrendim artık. Onun üstüne atlıyor bunun üstüne atlıyor yetmiyor el kadar çocuğa kardeşin olacak diyor. İğrendim öldüm bittim artık. Bu çocuklara yazık be, anne baba ayrılıyor tonla rezalet, üstüne bir de cici bici ne güzel kardeş geliyor hoppaaa.
bence adamın karısı da adamın ne kadar ele avuca sığmaz , pislik birisi olduğunu farketti ve gitmesin diye hemen çocuk yaptı. böyle insanların dünyada çoğalmaları yasaklanmalı aslında.
senin için ise geç bir adım oldu. artık kızına söyle onlardan haber getirmesin sen de meraklanıp bebekle ilgili gelişmeleri takip etme. gerçekten önüne bak artık
evet ama bi çocuk daha yaptı ilerde ona da aynılarını yaşatacaklar, normal bir baba değilki. hakkı var mı böyle birşeye bu çocukların günahı ne.Giderse de gitsin bulunmaz dünya nimeti mi kart zamparanın teki.
Sizin eski konunuz yanlis hatirlamiyorsam "sosyal hizmetlere ihbar edinle" sonlanmisti..
bence cocugunuzun konu oldugu hikayeleri anlatmayin burda cunku insanlarda artik hassasiyet olustu sanirim cocuklarinizin psikolojisine dair..
korkarimki sonunda burda birileri bunu yapar mi yapar..yinede siz bilirsiniz..
Sen kocani putun etmistin Rabbinde o putunu kırdı.
Umarım aklın başına gelmiştir
Isin var gücün var be kadin Allah'dan belanı mi istiyorsun ya ekonomik olarak bir hiç olsaydın halin ne olacaktı ha hiç düşündün mu ?
Burada kaç konu açılıyor bu sebeble git oku gel
yazdıklarımdan bunu mu anladınız... neyse önemli değil... burdaki herkesin yorumu bana iyi geliyor.. kendime getiriyor beni.. ama artık o adam umrumda değil.. gitsin yaşasın hayatını.. bende önüme bakıcam..bakıcaz..sizlerde göreceksiniz...konu sahibinin düşünmediği kadar çocuklarını düşündüğümüz gerçek, ne acı annelerinin onlara kol kanat germesi lazım şimdi hala eski kocasının doğacak bebeğini düşünüyor kendi bebeklerini değil..
bilmiyorum..yanlışsa haberde göndermem.. o beni hep cepte zannediyor.. çünkü ben ona hiç evlenmiycem demiştim.. artık böyle bir düşüncem yok.. cepte dğeilim.. vazgeçtim.. evet haklısınız..vazgeçmem için çok neden vardı.. çocuğa gerek kalmadan önceki sebeplerden biri yeterliydi.. ama çok sevince öyle olmuyor işte.. artık ister çocugu olsun ister aldırsın ister çocuk olduktan sonra boşansın.. artık yok benim hayatmda... sizleri dğeil önce kendimi inandırmam lazım.. ki biliyorsunuz ben burda kendimle ilgili tüm gerçekelri anlatıyorum.. günlüğüm gibi burası.. gizli saklım yok.. şu anki duygularım böyle.. ve bu defa değişmeyecek.. evet o insandan nefret edemiyorum.. ama bitti.. beni ilgilendirmeyecek artık... beni güzel bir gelecek bekliyor. ve başka insanlara şans vereceğim... artık ölene kadar o insanı bekleyeceğim filan yok.. ama şimdi çok erken.. çünkü düşünemiyorum bile ama en azından büyük konuşmamak lazım artık... herşey güzel olacak... ben iyileşeceğim..sizi en çirkin şekilde aldattı diye
çocuklarına sahip çıkmadı diye
sizden sonra hemen gidip evlendi diye vazgeçmediyseniz yine vazgeçmezsiniz..
yarın birgün çocuğu aldırsalar ve boşansalar siz yine koşa koşa bu adama gidersiniz..
ben hiç mantığıyla hareket edebilen güçlü bir kadın göremedim yazdıklarınızda...
hala da aynı şekilde hareket ediyorsunuz... haber göndereceğim diyorsunuz vazgeçtim hayatıma bakıcam diye..
eğer gerçekten bakacak olsanız haber göndermezsiniz.. ne hali varsa görsün dersiniz.. zamanla zaten vazgeçtiğinizi görecek... bu ısrar niye..
kesinlikle hayır............Vazgeçme sebebin bebek demek hmmm.. Allah muhafaza düşük gibi bir durum sözkonusu olursa tekrar umuda yolculuğun başlayacak anlamına geliyor bu.
bebek olmasa da adam evlendiği gün bitmişti aslında... sen zorluyordun...Öncelikle burdaki tüm bayan arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum.. Sizlerin yorumları benim için o kadar önemliki.. Etrafımdaki herkesi kaybetmiştim.. Ve burdaki tüm arkadaşlar bana zaman ayırıp iyi kötü bişeyler yazdılar.. Ve herkes yine başa sarıp düzelmeyeceğimi zannediyorlardı.. Evet zaman zaman krizlere giriyorum. ve burdaki konuları duygularımın zirvede olduğu an yazıyordum..
belkide hala biten evliliğimle ilgili umutlarım vardı.. umutlarımı bitirecek nedenler yoktu..
bilmiyorum bugün öyle bir haber aldımki kızımdan.. biraz önce.. hayat o kadar hızlı akıyor ki.. herşey her an o akdar değişebiliyor ki .. herkes değişmedğimi sanıyor.. ama emin olun ki bu haberi bundan birkaç ay önce alsaydım..bitmiştim.. hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.. şu an duuygularımı tarif edemiyroum.. eski eşimin bebeği olacak... kızıma kardeşin olacak demiş... ya evet şu an sanki bıçak saplanmış gibi kalbime.. ama iyi oldu.. umudumun bitti yer burası iste..işte hep vazgeçemiyordum ya... hep bekliyordum ya.. artık bitti... artık onun mutluluğu mutsuzluğu geri dönme ihtimali kalmadı.. benim içinde onun içinde... böyle olmasına gerçekten sevindim.. yani çok kötüyüm.. sonu belli.. sevindim derken o.. artık bitti.. yeni bir hayata merhaba deme zamanı...zaten bunu o resmen boşanma için imzayı attığımda demeliydim ama şimdi oldu.. ağlıyamıyorum.. arkadaşlarım yanımda.. herkes beni arıyor telefonla.. memleketteki arkadaşlar arıyor.. ortak arkadaşlarımız...
evet şimdi elim ayağım titriyor ama .... iyi oldu be.. ya ne duygular varmış.. geçekten çok farklı.. yüreğüm içimde alev alev bişeyler var... ama artık içimdeki umudu bu öldürdü.. aslında yaşayabilmek için hayatıma devam edebilmek için böyle bir haber alıp önüme bakmam gerekiyordu.. hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum.. ama olmuyor.. sadece tüm açtığım konularla ilgili yazdığınız yorumları okuyup yüreğim buz gibi oluyor.. evet diyorum.. bu kadar adam yanlışmı söylüyor.. herkes önüne bak demişti.. geçmişi boş ver demişlerdi.. o adam geri dönme demişlerdi.. yazdığınız mesajları okuyup yüreğim soguyor.. kimse beni kadnrımadı.. herkes gerçekleri söylüyor.. güzel bir hayat beni bekliyor.. inanın şu an bunları yazarken elim ayağım ttiriyor.. ama çok ilginç ağlıyamıyorum.. ölmek istiyorum demiyorum.. tam aksine hayata tutunasım var... belgemi alasım var.. hatta onun için memleketimi bıraktım.. memleketime gidip hayatımı yaşayasım var... kaçmak istemiyorum artık... herşey güzel olacak değilmi arkadaşlar... bana yazdığınız şeylerin hepsi doğru.. ilerde yazacağım... haklıymışsınız diye.. nitekim de haklı çıktınız... yakın zamanda bir bebek haber ialırsınız demiştiniz.. çok kızmıştım... ama şimdi kızmıyorum.. bu geçmişimle ilgili size yazmış olduğum son konu arkadaşlar.. Bebekleri oluyor.. Bu benim hayrıma... herkes mutlu olsun.. benim kız çocuklarım var.. çok farklı duygularmış.. bitti.... asıl şimdi bitti.... iyide oldu....
bilmiyorum..yanlışsa haberde göndermem.. o beni hep cepte zannediyor.. çünkü ben ona hiç evlenmiycem demiştim.. artık böyle bir düşüncem yok.. cepte dğeilim.. vazgeçtim.. evet haklısınız..vazgeçmem için çok neden vardı.. çocuğa gerek kalmadan önceki sebeplerden biri yeterliydi.. ama çok sevince öyle olmuyor işte.. artık ister çocugu olsun ister aldırsın ister çocuk olduktan sonra boşansın.. artık yok benim hayatmda... sizleri dğeil önce kendimi inandırmam lazım.. ki biliyorsunuz ben burda kendimle ilgili tüm gerçekelri anlatıyorum.. günlüğüm gibi burası.. gizli saklım yok.. şu anki duygularım böyle.. ve bu defa değişmeyecek.. evet o insandan nefret edemiyorum.. ama bitti.. beni ilgilendirmeyecek artık... beni güzel bir gelecek bekliyor. ve başka insanlara şans vereceğim... artık ölene kadar o insanı bekleyeceğim filan yok.. ama şimdi çok erken.. çünkü düşünemiyorum bile ama en azından büyük konuşmamak lazım artık... herşey güzel olacak... ben iyileşeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?