Yeni bir hayata merhaba..Geçmişimden vazgeçebilme nedenlerim var artık..Artık arkama bakmayacağım..

kaç yaşındalar , bu adam 3.cüyüde alır ikinci buraya konu açar. sanmıyorum bu adam tam gaz devam taa andropoza kadar. haa bu gamsızlıkla bu 90 yaşına kadar devam eder bence

Adamdan iğrendim artık. Onun üstüne atlıyor bunun üstüne atlıyor yetmiyor el kadar çocuğa kardeşin olacak diyor. İğrendim öldüm bittim artık. Bu çocuklara yazık be, anne baba ayrılıyor tonla rezalet, üstüne bir de cici bici ne güzel kardeş geliyor hoppaaa.

Diyorim ya cherry bunun için bile affetmem hadi aldatilmayi sineye çekersin çekersin de evladimla alay eder gibi kardes mevzusu ortada dönerse orada dünyayı yakar ana dedigin

Hop dur ! Sen kimsin be der insan çocuk meselesi ne zamandır el kadar bebelerle konuşulur oldu

bence adamın karısı da adamın ne kadar ele avuca sığmaz , pislik birisi olduğunu farketti ve gitmesin diye hemen çocuk yaptı. böyle insanların dünyada çoğalmaları yasaklanmalı aslında.
senin için ise geç bir adım oldu. artık kızına söyle onlardan haber getirmesin sen de meraklanıp bebekle ilgili gelişmeleri takip etme. gerçekten önüne bak artık

Giderse de gitsin bulunmaz dünya nimeti mi kart zamparanın teki.

Sizin eski konunuz yanlis hatirlamiyorsam "sosyal hizmetlere ihbar edinle" sonlanmisti..

bence cocugunuzun konu oldugu hikayeleri anlatmayin burda cunku insanlarda artik hassasiyet olustu sanirim cocuklarinizin psikolojisine dair..

korkarimki sonunda burda birileri bunu yapar mi yapar..yinede siz bilirsiniz..

konu sahibinin düşünmediği kadar çocuklarını düşündüğümüz gerçek, ne acı annelerinin onlara kol kanat germesi lazım şimdi hala eski kocasının doğacak bebeğini düşünüyor kendi bebeklerini değil..

sizi en çirkin şekilde aldattı diye
çocuklarına sahip çıkmadı diye
sizden sonra hemen gidip evlendi diye vazgeçmediyseniz yine vazgeçmezsiniz..
yarın birgün çocuğu aldırsalar ve boşansalar siz yine koşa koşa bu adama gidersiniz..

ben hiç mantığıyla hareket edebilen güçlü bir kadın göremedim yazdıklarınızda...
hala da aynı şekilde hareket ediyorsunuz... haber göndereceğim diyorsunuz vazgeçtim hayatıma bakıcam diye..
eğer gerçekten bakacak olsanız haber göndermezsiniz.. ne hali varsa görsün dersiniz.. zamanla zaten vazgeçtiğinizi görecek... bu ısrar niye..

kesinlikle.. önce kardeşiniz olmayacak dedi.. size döneceğim dedi.. kızım babalar gününde hediye vermişti.. bunu size döbneceğim zaman kullanırım dedi... kızım bile güçlü... bana anne üzülmne dedi.. kızım benim yüzümden babasını geri istedi.. ben bir türlü düzelemedim.. onları bu hayatta tek başıma büyütemem dedim.. güvenlerini sarstım.. ama bugun kırk kere kzım beni aradı.. annem ansılsın.. iyimisin.. akşam yemeğimizi ben yapayım sana dedi.. şu an evde kızım yoğurtlu mantı yapıyor.. üstü soslu.. ve kızım daha 12 yaşında.. evet bunarı şu an aglayarak yazıyorum.. bir yadan kızımla yazışıyorum.. bunları unutmuycam.. o adam değmezmiş... değmez.. herkesin dediği gibi yeni evliliğinde o kadar mutlu olsunki sana geri bulaşmasın demişlerdi... annem babam.. arkadaşlarım.. çok haklılarmış... ya sen çocuguna nasıl umut verrisin.. neymişte kuzeninden duyma benden duy diyor.. Umrumda değil.. Biz güçlü olucaz.. Belkide bu şekilde toparlanabilirdik.. bilmiyorum... bugün kötüyüm.. amabu defa ahh vahh demek yok... inandığımız için yazıklar olsun... gerçekten pişmanlıklarına inandığımız için n yazıklar olsun...ben bugün gidip kızlarımla kızımın yaptığı mantıyı yiycem.. ve akşam onları dışarı çıkarıcam.. arabammı yok.. otobüs var. dolmuş var... defolsun gitsin hayatımızdan.. artık onunla ilgili ne tek bir kelime yazıcam nede tek bir söz...

yazdıklarımdan bunu mu anladınız... neyse önemli değil... burdaki herkesin yorumu bana iyi geliyor.. kendime getiriyor beni.. ama artık o adam umrumda değil.. gitsin yaşasın hayatını.. bende önüme bakıcam..bakıcaz..sizlerde göreceksiniz...

bilmiyorum..yanlışsa haberde göndermem.. o beni hep cepte zannediyor.. çünkü ben ona hiç evlenmiycem demiştim.. artık böyle bir düşüncem yok.. cepte dğeilim.. vazgeçtim.. evet haklısınız..vazgeçmem için çok neden vardı.. çocuğa gerek kalmadan önceki sebeplerden biri yeterliydi.. ama çok sevince öyle olmuyor işte.. artık ister çocugu olsun ister aldırsın ister çocuk olduktan sonra boşansın.. artık yok benim hayatmda... sizleri dğeil önce kendimi inandırmam lazım.. ki biliyorsunuz ben burda kendimle ilgili tüm gerçekelri anlatıyorum.. günlüğüm gibi burası.. gizli saklım yok.. şu anki duygularım böyle.. ve bu defa değişmeyecek.. evet o insandan nefret edemiyorum.. ama bitti.. beni ilgilendirmeyecek artık... beni güzel bir gelecek bekliyor. ve başka insanlara şans vereceğim... artık ölene kadar o insanı bekleyeceğim filan yok.. ama şimdi çok erken.. çünkü düşünemiyorum bile ama en azından büyük konuşmamak lazım artık... herşey güzel olacak... ben iyileşeceğim..

bebek olmasa da adam evlendiği gün bitmişti aslında... sen zorluyordun...

senin hakkında en hayırlısı olmuş bu,evlatlarınla yeni bir yol çiz ve mutlu ol,
aynı onun yaptığı gibi..

lutfen kendinizi harap etmeyin, insan degmeyecek seyler yuzunden kendini cok uzen bir varlik. kendinize yönelin, zor seyler yasamissiniz. yasadiklarinizi kim yasasa ayni seyleri hisseder. ama sanslisiniz, artik gercek elle tutulur bir sebebiniz var, bu haber umudunuzu kaybetmenize sebep olduysa ayni sekilde kendinize yeni kapilar acmaniza, yeni hayatiniza adim atmaniza da da sebep olsun. Allah yardimciniz olsun

inşallah söylediğini yaparsın.. ben bir kadının kendini ezdirmesine çok fazla kızıyorum ve tepkim sert oluyor.
daha dik durun önünüze bakın eminim bigün onun için döktüğünüz gözyaşlarınız için kendinize kızacaksınız
inşallah iyi haberlerinizi alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…