Yeni bir hayata merhaba..Geçmişimden vazgeçebilme nedenlerim var artık..Artık arkama bakmayacağım..

Hayat bu geçmişle yaşanmaz aynı şeyleri bende yaşadım 8 yıl önce ayrıldım çok gençtim şimdi huzurluyum iki evladımla sadece onlara odaklandım herşey onlar için inanın zaman geçtikçe kendinizi yıprattiğınıza değmeyeceğine anlayacaksınız hayat devam ediyor

umarım buna en çok mutlu olanlardan biri ben olurum canım sana hem kızıyorum ama hem de üzülüyorum yolun açık olsun

eski eşimin bebeği olacak...
Ohh cok ıyı olmus,hazırandakı konuna yazmıstım bunu zaten.Beklenen son bırak artık onları.Önune bak,yolunu cız.Keske benım ex esımın de olsa da kızıma bı kardes gelse ben lohusalık gebelık yasamadan oh ne guzel vaallla:)Eskı esın yoksa tecavuze ugradıgını mı söyledı sımdı dee yazıııkk:):)

Karaktersizlik adamın karakteri olmuş, paçalarından akıyor böyle.

Daha geçenlerde mutsuzum, kadını istemiyorum diyen adam bugün kadından çocuk yapıyor. Ya sizi yedi ya da adam bu kadından da bi çocuk yapayım ileride ayrılırsam hatıra kalır dedi.

Bu adam daha kedi gibi çok çocuk yapar diyim sana, bu kadından olur başka kadınlardan olur, nüfus patlarsa sebebi ex kocan.

Umarım bundan sonra daha aklı başında ve mutlu konular açarsınız. Zira bir ex kocama aşkım bitmemiş, çocuk düşmüş, hala umudum var falan bize de yazık, bu da kafa sonuçta, seni kendine getireceğiz diye biz kendimizi kaybetmek istemiyoruz...

inanın artık ilgilenmiyorum.. çok ilginçtirki artık pek fazla birşeyde hissetmiyorum.hatta aylardır ilk defa hesabımı kitabımı yapmaya başladım.. neler yapabilirm demeye başladım.. ve çok güzel şeyler yaspacağım işallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…