- 13 Mayıs 2015
- 700
- 334
- 303
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
kesinlikle.. çünkü benimde iki çocugum var.. daha önce yeni eşiyle ilgili vazgeçilmezleri yok bırakabilir diyordum. benim iki kız çocugum var diyordum.. bu düşüncede yanlıştı.. aslında ama insan kendine anlatamıyor işte.. çünkü o kadın en son bedel ödüyecek kişi.. onun hiçbir sucu yok.. başta çocuklu adamla evlenmem demiş zaten.. eski eşim onu kandırmış.. önce çocuklar umrunda değildi.. şimdi kadına verdği sözleri asıl benim eski eşim tutmuyor.. kadının sucu yok.. bu canımı acıtsada gerçek.. insanlığımı hala kaybetmedim.. tabi bebek olunca işler değişti...çünkü artık o kadınında vazgeçilmezleri var.....Insallah bu haber artik seni tutar
Hakkinda hayirlisi olsun
teşekkür ederim.. çok teşekkür ederim.. ne olur bana dua edin.. artık ne kendimi ne çocuklarımı üzmek istiyorum.. bugün bu haberden sonra artık geçmişle ilgili tek kelime konuşmuycam.. tek kelime yazmıycam...sizlerde göreceksiniz.. burası benim dert köşem ve bana çok iyi geliyor.."Gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim" denilmiş ya geç olmadan siz de en çok kendinizi ve evlâtlarınızı sevin, el oğlu bir yere kadar. Bundan sonraki hayatınızda Allah güzellikler sersin önünüze:)
lütfen takip edin beni.. bu duygular çok zor.. başınıa geldimi bilmiyorum. ama beni hiç bir şey yıkmayacak.. böyle birşey de düşünmeyeceğim.. sorun ondan vazgeçmememdi.. inanın onu hayatımızdan çıkarıp vazgeçtikten sonra ne yaparsa yapsın.. umrumuzda olmayacak.. sizde göreceksiniz.. bundan sonraki konu açarsam açacağım konular mesleiğmle geleceğimle ve çocuklarımla ilgili olacak.. söz veriyorum. önce kendime sonra size.. geçmişimle ilgili yeni bir konu açarsam bu söylediklerinizi hatırlatın.. bu defa farklı.. bu defa vazgeçtik.. bitti.. bitince onu hiç sayıyoruz.. bu demekki o ne yaprsa yapsın artık umrumuzda değil..............yeni bir hayat bizi bekliyoruz..Offf ne belalı ailesiniz ya. Simdi böyle de 1 hafta sonra da önce benim kızlarım baba oldu diye ortalığı yıkar krizlere girersiniz.
böyle birşey olmayacak.. ne demek ya... artık bebeği oluyor... birde ordaki bebeği boynu bükük bırakıp bana gelemez....inşallah yarın öbürgün
eski kocam bize dönmek istiyor ama kadın zorla hamile kalmış kocamdan diye bir başlık görmeyiz.
inşallah hakikaten sondur.
inşallah cidden yeni bir hayata merhaba demişsinizdir.
böyle birşey olmayacak.. ne demek ya... artık bebeği oluyor... birde ordaki bebeği boynu bükük bırakıp bana gelemez....
gelsede ben istemem.. zaten artık bende hayatıma bakıcam... şimdi değil ama ilerde yanlız kalmak istemiyorum.. hayat ondan ibaret değil...
Bayan size 50 kez bu adam şerefsiz ikinizi bir arada idare etmeye çalışıyor yazdım.
Şerefsizlik adamın paçasından akıyor , iğrenç bir herif.
Diğer topiğe benimle evlenmek isteyen bir avukat var yazmışsınız memnun oldum. Acele etmeyin, flört edin gezin tozun tanıyın hemen almayın:)))
Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz.
Bayan size 50 kez bu adam şerefsiz ikinizi bir arada idare etmeye çalışıyor yazdım.
Şerefsizlik adamın paçasından akıyor , iğrenç bir herif.
Diğer topiğe benimle evlenmek isteyen bir avukat var yazmışsınız memnun oldum. Acele etmeyin, flört edin gezin tozun tanıyın hemen almayın:)))
Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?