Yeni bir hayata merhaba..Geçmişimden vazgeçebilme nedenlerim var artık..Artık arkama bakmayacağım..

Artık umudunuzu tamamen kesersiniz inşallah..
Bunca zamandır boş hayallerle kendinizi kandırdığınızı öğrenmişsinizdir umarım..

eh bizler de uzun süredir bunu söylüyoruz.
hayat bu adamdan ibaret değil.
zaman işte.. kolay olmuyor... ama söylemeleriniz emin olun işe yaradı.. kimse boş konuşmadı bu süreçte... zaman sabır.. birazda etraftakilere kulak vermek gerektğini anladım.. benim doğrularım değil.. kalbim değil.. mantık...akıl..

Yalniz da kalma tabiiki sana hep soyledik dunyadaki son erkek o degil diye
Cocuklarinla vakit gecirirsin ne guzel harika cocuklarin var her kula nasip degil annelik bunun kiymetini bil keyfine bak

Dilerim yine aklın karışmaz. Sen de öyle bir potansiyel var,üzgünüm ama gerçek bu. Hayatının merkezine kendini ve çocuklarını koy lütfen,en azından bundan sonra böyle devam et
aklım karışacak bir durum yokki... önceden tek neden evliliğini bitirebilir.. vazgeçilmez nedni yok dedim.. şimdi var..ve bitti.. zaten bende bir bebeği olana kadar düzlemeyeceğimi biliyordum.. evet şu an kötüyüm ama kafamda da bitirdim.. ben neler atlattım. buda geçeçek.. güzel bir hayat bizi bekliyor...

Demekki neymiş adam kadını bırakmayı falan düşünmüyomuş eltini dinleme artık
bu konuyu bile sormuycam.. bitti.. onun aileside bitti.. haber almak ta yok.. anlatırsada beni ilgilendirmiyor diyeceğim... bu kadar.. bitirdiğimi anlamamlılar.. hatta haber göndereceğim.. artık önüme bakıcam.. karşıma iyi biri çıkarsa neden evlenmiyeyim diyeceğim.. artık bittiğini o da anlayacak herkeste..

Umarım bu size önünüze bakma isteği aşılar. Tüm konularınız 1 ileri 2 geri. İnşallah 2 gün sonra zıttı bi konuyla gelmezsiniz.
herkes aynı şeyi söylüyor. ama bu kez durum farklı.. artık bebekelri olucak.. tabiki bitti.. ve başka sorunlarda olmayacak.. çünkü onu hayatımızdan çıkartık.. ben çıkarttım.. o yüzden o hayatımda olamdığı için ne merak edeceğim. ne yaptıkları umrumda oalcak.. tek bildğim şey bu iş bitti... bitti.. ben yoluma.. burdaki herkes ne kadarda haklıymış.. ahhh ahh...

bu durum farklı.. artık bebeği oluyor... tabiki bitti.. konu açmak filan yok.. bundan sonra çocuklarım ve ben....herkes çok haklıymış.. sadece kendime kızıyorum.. kimseyi dinlemedim..inanmadım..

dün zaten bitmişti.. ama bebek olayının haberini aldım.. belkide bugün durumumun o kadar vahim olmamasının sebebi bu.. dünden bitirdmiştim.. yorumları defalarca okudum.. yüreğimi soğuttum.. herkes aynı şeyi söylüyor dedim.. dünden gerçetken bitirmeyseydim. bugün daha kötü durumda olablirsdim... doktorumda zaten onun çocugu oluncada bir acı yaşarsın ve o zaman bitirirsin demişti.. ben ce öyle olacak....

ya bir de etrafta ne kadar süper koca potansiyeli taşıyan adam var gözünü aç biraz, senin kovan kurtlu bakla resmen yıllarca çekmişsin zaten adamın yemediği halt kalmamış mide bulantısı resmen

ya bir de etrafta ne kadar süper koca potansiyeli taşıyan adam var gözünü aç biraz, senin kovan kurtlu bakla resmen yıllarca çekmişsin zaten adamın yemediği halt kalmamış mide bulantısı resmen
yani inanın böyle söyleyince kendimi o kadar iyi hissediyorumki.. yani kaybettiğim birşey yokmuş diyorum.. kendimce hani kedi uzanamadığı cigere mundar dermiş ya.. acaba bende öylemi düşünüyorum şimdi diyorum ama.. sizlerin de yorumu bu.. ve inanın ki anlattığım hiçbirşey de yalan yok.. tek taraflı anlatmadım hiçbir olayı.. bende sinirliydim.. dedikodu yaprdım dedim.. ailesinin hakkında konuşurdum dedim.. ama insalar bunlara rağmen sen suçlu değilsin dedi.. ve sizlern böyle söylemesi beni çok mutlu ediyor... işallah ilerde de herşey herkesin söyledği gibi daha güzel ve iyi olur....ben inanıyorum..

Hemcimsim olarak emin olun hayatınıza devam etmenizi ayaklarını yere sağlam basmanızı isterim. Bundan sonraki hayatınız geçmişi unutacak güzellikte olur inş.

Katılıyorum böyle adamlar iğrenç.

Bir onunla evleniyor 2 çocuk sonra boşanıyor başkasından 2 çocuk tey tey ne ala memleket. Kart haliyle azıtmış bir de bebek yapıyor torunu mu çocuğu mu belli değil murdarlık.

insallah bu sefer gercekten bitirmissndr..cnku hep kararlar veriyosun snra eskiye donuyo ..o adamin bosanacagi yoktu sen oyle olmasini istiyodun sdece..gayet mutluki cocugu olucak..onlarin hayatyla ilgilenme onlardan hber gelecek insanlarla da iletisimi kes..kndi hyatina en onemlisi de cocuklarina yogunlas..herseyden once annesn cnku..

Bu adamı tekrar kendime koca etmezdim ben niye diyeyim mi okyanus ?

Can parcam göz nurum olan evladima kardesiniz olmayacak deyip akabinde size kardes geliyor diyerek bu konuları bile evladiyla konusabilecek kadar basit bir musvetteden ibaret olduğu için onu değil bir defa bin kere affetmez eski kocami evlatlarima kurban ederdim.

Sen kocani putun etmistin Rabbinde o putunu kırdı.

Umarım aklın başına gelmiştir

Isin var gücün var be kadin Allah'dan belanı mi istiyorsun ya ekonomik olarak bir hiç olsaydın halin ne olacaktı ha hiç düşündün mu ?

Burada kaç konu açılıyor bu sebeble git oku gel

Işte bu kadinin fendi :) supersiniz gercekte cok sevindim. Bir kadinin en deger vermesi gereken sey kendisi. Artik dümdüz önünüze bakabilirsiniz. arada uzuntuler hatirlamalar anılar olcak insanin aklina tabiki gelir. Ama onun dısında aklinizin ucuna dahi getirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…