- Konu Sahibi mutluluk1982
-
zaman işte.. kolay olmuyor... ama söylemeleriniz emin olun işe yaradı.. kimse boş konuşmadı bu süreçte... zaman sabır.. birazda etraftakilere kulak vermek gerektğini anladım.. benim doğrularım değil.. kalbim değil.. mantık...akıl..eh bizler de uzun süredir bunu söylüyoruz.
hayat bu adamdan ibaret değil.
Yalniz da kalma tabiiki sana hep soyledik dunyadaki son erkek o degil diyekesinlikle.. çünkü benimde iki çocugum var.. daha önce yeni eşiyle ilgili vazgeçilmezleri yok bırakabilir diyordum. benim iki kız çocugum var diyordum.. bu düşüncede yanlıştı.. aslında ama insan kendine anlatamıyor işte.. çünkü o kadın en son bedel ödüyecek kişi.. onun hiçbir sucu yok.. başta çocuklu adamla evlenmem demiş zaten.. eski eşim onu kandırmış.. önce çocuklar umrunda değildi.. şimdi kadına verdği sözleri asıl benim eski eşim tutmuyor.. kadının sucu yok.. bu canımı acıtsada gerçek.. insanlığımı hala kaybetmedim.. tabi bebek olunca işler değişti...çünkü artık o kadınında vazgeçilmezleri var.....
öncedende hayalleri vardı.. kısa bir evlilik diye bitirmesini düşünmek zaten saçmalıktı.. ama şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.. çünkü geri dönüşü yok ve ben iyi olacağım.. burdaki herkeste görecek bunu.. derslerime asılacağım.. teşekkür ederiz..
aklım karışacak bir durum yokki... önceden tek neden evliliğini bitirebilir.. vazgeçilmez nedni yok dedim.. şimdi var..ve bitti.. zaten bende bir bebeği olana kadar düzlemeyeceğimi biliyordum.. evet şu an kötüyüm ama kafamda da bitirdim.. ben neler atlattım. buda geçeçek.. güzel bir hayat bizi bekliyor...Dilerim yine aklın karışmaz. Sen de öyle bir potansiyel var,üzgünüm ama gerçek bu. Hayatının merkezine kendini ve çocuklarını koy lütfen,en azından bundan sonra böyle devam et
bu konuyu bile sormuycam.. bitti.. onun aileside bitti.. haber almak ta yok.. anlatırsada beni ilgilendirmiyor diyeceğim... bu kadar.. bitirdiğimi anlamamlılar.. hatta haber göndereceğim.. artık önüme bakıcam.. karşıma iyi biri çıkarsa neden evlenmiyeyim diyeceğim.. artık bittiğini o da anlayacak herkeste..Demekki neymiş adam kadını bırakmayı falan düşünmüyomuş eltini dinleme artık
herkes aynı şeyi söylüyor. ama bu kez durum farklı.. artık bebekelri olucak.. tabiki bitti.. ve başka sorunlarda olmayacak.. çünkü onu hayatımızdan çıkartık.. ben çıkarttım.. o yüzden o hayatımda olamdığı için ne merak edeceğim. ne yaptıkları umrumda oalcak.. tek bildğim şey bu iş bitti... bitti.. ben yoluma.. burdaki herkes ne kadarda haklıymış.. ahhh ahh...Umarım bu size önünüze bakma isteği aşılar. Tüm konularınız 1 ileri 2 geri. İnşallah 2 gün sonra zıttı bi konuyla gelmezsiniz.
bu durum farklı.. artık bebeği oluyor... tabiki bitti.. konu açmak filan yok.. bundan sonra çocuklarım ve ben....herkes çok haklıymış.. sadece kendime kızıyorum.. kimseyi dinlemedim..inanmadım..dediklerine inanmayı o kadar isterdim ki...ama karşımda fikirleri çok çabuk değişen birini görüyorum. kendin ve kendi aşk hayatını eski kocanı düşüneceğine çocuklarını düşünmelisin bir süre. annesin sen. bu sıfat herşeyden önemli...
dün zaten bitmişti.. ama bebek olayının haberini aldım.. belkide bugün durumumun o kadar vahim olmamasının sebebi bu.. dünden bitirdmiştim.. yorumları defalarca okudum.. yüreğimi soğuttum.. herkes aynı şeyi söylüyor dedim.. dünden gerçetken bitirmeyseydim. bugün daha kötü durumda olablirsdim... doktorumda zaten onun çocugu oluncada bir acı yaşarsın ve o zaman bitirirsin demişti.. ben ce öyle olacak....senin hastaneye yatman gerek ben iyi görmüyorum seni destek almadan zor atlatırsın bunu. dün de bitti bitti diyordun bugün bebek haberini alınca bu sefer bitti diyorsun. yani gerçekten ne zaman bitecek. yazık çocukların için ayakta dur.
ya bir de etrafta ne kadar süper koca potansiyeli taşıyan adam var gözünü aç biraz, senin kovan kurtlu bakla resmen yıllarca çekmişsin zaten adamın yemediği halt kalmamış mide bulantısı resmendün zaten bitmişti.. ama bebek olayının haberini aldım.. belkide bugün durumumun o kadar vahim olmamasının sebebi bu.. dünden bitirdmiştim.. yorumları defalarca okudum.. yüreğimi soğuttum.. herkes aynı şeyi söylüyor dedim.. dünden gerçetken bitirmeyseydim. bugün daha kötü durumda olablirsdim... doktorumda zaten onun çocugu oluncada bir acı yaşarsın ve o zaman bitirirsin demişti.. ben ce öyle olacak....
yani inanın böyle söyleyince kendimi o kadar iyi hissediyorumki.. yani kaybettiğim birşey yokmuş diyorum.. kendimce hani kedi uzanamadığı cigere mundar dermiş ya.. acaba bende öylemi düşünüyorum şimdi diyorum ama.. sizlerin de yorumu bu.. ve inanın ki anlattığım hiçbirşey de yalan yok.. tek taraflı anlatmadım hiçbir olayı.. bende sinirliydim.. dedikodu yaprdım dedim.. ailesinin hakkında konuşurdum dedim.. ama insalar bunlara rağmen sen suçlu değilsin dedi.. ve sizlern böyle söylemesi beni çok mutlu ediyor... işallah ilerde de herşey herkesin söyledği gibi daha güzel ve iyi olur....ben inanıyorum..ya bir de etrafta ne kadar süper koca potansiyeli taşıyan adam var gözünü aç biraz, senin kovan kurtlu bakla resmen yıllarca çekmişsin zaten adamın yemediği halt kalmamış mide bulantısı resmen
herkes aynı şeyi söylüyor. ama bu kez durum farklı.. artık bebekelri olucak.. tabiki bitti.. ve başka sorunlarda olmayacak.. çünkü onu hayatımızdan çıkartık.. ben çıkarttım.. o yüzden o hayatımda olamdığı için ne merak edeceğim. ne yaptıkları umrumda oalcak.. tek bildğim şey bu iş bitti... bitti.. ben yoluma.. burdaki herkes ne kadarda haklıymış.. ahhh ahh...
ya bir de etrafta ne kadar süper koca potansiyeli taşıyan adam var gözünü aç biraz, senin kovan kurtlu bakla resmen yıllarca çekmişsin zaten adamın yemediği halt kalmamış mide bulantısı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?