Yeni bir hayata merhaba :)

bugünkü menüm
kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği,3-4 dilim beyaz peynir, domates, 3 tane biber, 2 bardak çay
ara:1 elma
öğle:1 fincan kahve, 2 tane mısır patlağı (diyet olandan)
ara:1 tane mısır patlağı, 1 fincan kahve
akşam:1 kaşık pirinç pilavı, 1 kaşık kuru fasulye, 1 kaşık mantı
ara:1 bardak metabolizma çayı

su:2.5 litre

Günaydın herkese :KK68: güncel kilomu bildiriyorum 77,3 kilo çıktım çok mutluyum :KK71:

dünkü menümü paylaşmayı unutmuşum :oops: dünkü menüm

kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği,domates, 1 dal nane, 2-3 dilim peynir,3 tane ufak biber,1 bardak çay
ara:3 ceviz
öğle:4-5 kaşık kuru fasulye,2 kaşık pirinç pilavı
ara:1 fincan sütlü kahve, yanında 1 tane çikolata
akşam:1 kase soğanlı yumurta,1 dilim kepek ekmeği,1 domates
ara:1 bardak metabolizma çayı, 1 tane siyah hurma

su:2.5 litre spor:51 dakika yürüyüş, 60 mekik

menülerimi paylaşayım bu ara biraz yoğun olunca unutuyorum yazmayı o_O
cumartesi
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, domates,salatalık, menemen ,1 bardak çay, beyaz peynir
ara:1 elma
öğle:1 kase domates çorbası,salata
ara:1 fincan kahve
akşam: 1 kase domates çorbası, 3 kaşık pirinç pilavı,3 kaşık kuru fasülye, salata

spor:40 dakika yürüyüş

pazar
kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği,salatalık, bir tutam nane, beyaz peynir,1 fincan kahve
ara:4 tane kuru üzüm , 2 ceviz
öğle:1 dilim kepek ekmeği, peynirli omlet,domates, 2 bardak çay
ara:1 tane pekmezli cevizli sucuk , 1 bardak çay( burada ceviz sucuğu diyorlar)
akşam:4 tane lahana sarması(pirinçli), salata

bugünkü menüm
kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği, domates,salatalık,2 tane yeşil biber, menemen, 1 bardak çay
ara:2 tane kuru üzüm, 1 fincan kahve
öğle: yok
akşam: 1 kase yoğurtlu çorba, 3 kaşık közlenmiş patlıcan ve biberli salata
ara:1 elma,1 mandalina

pek iştahım yoktu bugün

bugünkü menüm
kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği, domates,salatalık,2 tane yeşil biber, menemen, 1 bardak çay
ara:2 tane kuru üzüm, 1 fincan kahve
öğle: yok
akşam: 1 kase yoğurtlu çorba, 3 kaşık közlenmiş patlıcan ve biberli salata
ara:1 elma,1 mandalina

pek iştahım yoktu bugün
nasıl böyle hırsla devam edebiliyorsunuz sasıyorum

Bende istiyorum hem de çok dikkat ediyorum yediklerime ekmek yemiyoyorum su içiyorum yeşil Çay içiyorum ama hiç fayda etmiyor deli olacağım
başka ne yapıyorsun ne yiyorsun mesela anlatsana biraz ?

başka ne yapıyorsun ne yiyorsun mesela anlatsana biraz ?
Sabah bir dilim ekmekle kahvaltı yapıyorum peynir zeytin arada ekmek yerine ceviz sonra okula gidiyorum öğretmenim. Tuzsuz leblebi badem atıştırıyorum elma bir tane Öğlen ekmeksiz bir tabak ne yemek varsa onu aksam biraz kaçıyorum belki ama gene ekmek yemiyorum Çaçıkla karnımı doyuyorum saat 6 san sonra hiç bir şey yemiyorum günlük toplam 1.5 2 litre su içiyorum

Sabah bir dilim ekmekle kahvaltı yapıyorum peynir zeytin arada ekmek yerine ceviz sonra okula gidiyorum öğretmenim. Tuzsuz leblebi badem atıştırıyorum elma bir tane Öğlen ekmeksiz bir tabak ne yemek varsa onu aksam biraz kaçıyorum belki ama gene ekmek yemiyorum Çaçıkla karnımı doyuyorum saat 6 san sonra hiç bir şey yemiyorum günlük toplam 1.5 2 litre su içiyorum

gün içerisinde hareketsiz misin peki ? su da en az 2 litre olursa iyi olur

merhabalar günlüğüm son zamanlarda kilo vermem çok yavaşlamış 1 aydır aynı kulvarlarda geziyorum dikkat etsem de ilk günlerdeki gibi değilim sanırım bu beni çok üzüyor hayallerimi hatırlıyorum ve tekrar sıkı sıkı sarılıyorum sana bugün 76.3 kiloyum

Back
X