sıkılmak için 10 erken değilmi?
tabbi kişiye göre değişebilir ama bilemiorum ne yapman gerektiği konusunda
benimm de böle şeylere ihtyacm vaarona yemek yap kek yaaap yedir :) ona mektup yaaz bilmemm mesela bu 1 hafta ona her gün bi kağıda duyglarnı yazz bulşnca ver onnaa :) ay kelin ilacı olsa basına sürer birlkte alışveriş yapın markete gidin saçma sapan şeyler alın biz hep öle yapyorz
eevet bunlar çok tatlı özellikle keki yapıcam zaten tatlılara bayılır opuyorumnanaktan bak bndende sana bi tavsiye ona bi atkı ör çok hoşlarına gidio bide
ay benim arkdaşlarım da atkı örüp duruyolar.. artık herkes yapıyor onu. . benim şimdi aklıma bişi gelmedi ama düşüncem bunu aklımda olumunekankayizsmile
eevet bunlar çok tatlı özellikle keki yapıcam zaten tatlılara bayılır opuyorumnanaktan bak bndende sana bi tavsiye ona bi atkı ör çok hoşlarına gidio bide
ayyy cidii misnnn aklımdan geçiyooduu bnm deee aslnda ikimzn beraber elimzin sığacağı bi eldiven örmek istiodm sevgililer günü için malum şubat ayı ellermz üşümesn :) ama bilmiyorm kii örgüüü atkı nasl örcem benşimdi başlasam yetşmez :sinifsinif:
erkekler mutlu oluyo mu ya, var mı böle bişey, ne yaparsan yap kendini kasıyosa mutsuz olmak için her şey boş... bence ayrı şehirlerdeyseniz yanına gidince illaki mutlu olması lazım...
ya bak sana şunu söliyim işiyle ilgili problemleri vardı, sürekli morali bozuktu zamanında yapmadığım şebeklik kalmadı yeri geldi telefonlarımı meşgule verdi, konuşmak istemiyorum moralim bozuk dedi, ama inatla yanında oldum. sonrasını zaten her türlü topikte anlatıyorum sözün özü olduğundan fazla değer verme, çok sevdiğini belli etme bak sana bi tavsiye her zaman ağırdan sat kendini, bigün soğuk davran ama ertesi gün ilgili ol yani her zaman yanında olduğunu hissetsin ama hissetmesin, kaybetme korkusu olsun en azından...:çok üzgünüm:feci halde haklısın ben onu mutlu etmek için herşeyi yapıyom ama yinede o kendini üzcek bişi buluyo hiç tatmin olmuo oküz altında buza arıyo yaniklava:
ya bak sana şunu söliyim işiyle ilgili problemleri vardı, sürekli morali bozuktu zamanında yapmadığım şebeklik kalmadı yeri geldi telefonlarımı meşgule verdi, konuşmak istemiyorum moralim bozuk dedi, ama inatla yanında oldum. sonrasını zaten her türlü topikte anlatıyorum sözün özü olduğundan fazla değer verme, çok sevdiğini belli etme bak sana bi tavsiye her zaman ağırdan sat kendini, bigün soğuk davran ama ertesi gün ilgili ol yani her zaman yanında olduğunu hissetsin ama hissetmesin, kaybetme korkusu olsun en azından...:çok üzgünüm:
Ahh çok teşekkür ederim canım ben de seni çok sevdimolumunekankayizsmilecanım senn durumun çok kötü anladığım kadarıyla senn için çok üzüldüm we görüyorum ki sende bnm yaptıklarımı yapmışın aynı sona mahkum olmamak için tawsiyelerine uyucam çok teşekkür ederim we sana benden bi tawsiye eğer seni mutlu edeceğine inanıyosan onu aldat sana ne yaşattığını anlasın dalga geç sonra karşısına geçip tabi yapmaman en güzeli ama yapanada yapılırolumunekankayizsmile seni tanımasamda çok sewdim
feci halde haklısın ben onu mutlu etmek için herşeyi yapıyom ama yinede o kendini üzcek bişi buluyo hiç tatmin olmuo oküz altında buza arıyo yaniklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?