Yeni bir sorun

Tek göndermesemde o kadar şeye rağmen tükürdüğümü yalayıp gitmiş olucam

Yok işte öyle değil kadın benim inadıma böyle davranıyo yani daha çncede dışarda yemeğe çağırmıştı ben reddetmiştim yani sohbetimiz yok bişeyimiz yok niye bu ısrar

Ya aslında kadın benim umurumda değil
Benim derdim eşimin umurunda olmamam
Yani daha önce kadın yüzünden tartıştık ve onun tarafını tuttu ve şimdi istemiyotum demem bile umurunda değil

Bizimde var ama düzgün insanlar bu bahsettiğim kadın gini rahatsız edici değiller mesela

Aileden uzakta yaşayanlar için aralarında büyük hırslar sorunlar yoksa iş arkadaşları aile gibi oluyor. İftara da tabi ki iş arkadaşları çağrılır. Muhtemelen iş ortamında sizin tahmin ettiğinizden daha iyi bir arkadaşlıkları var. Huzursuz olmak yerine birlikte vakit geçirmeyi deneyin. Hep önyargılı yaklaşıp uzak olmayı seçmişsiniz. Benim arkadaşıma eşim böyle davransa sinirlenirdim. Kadın da hem sizi hem de diğer arkadaşlarını aileleri ile davet etmiş ne kadar düşünceli biriymiş. Siz iftar davetini reddederek hem çevrenin hem de eşinizin gözünde geçimsiz biri olarak görünürsünüz. Düşünceli olan hala o kadın olur...

Gitsem bile nasıl tahammül edicem bilmiyorum daha önce beni çok kırdı o kadın için
Anlıyorum ama gözlemleyip tam emin olmak daha uygun bence.
Yoksa uzayıp gidecek.
Ben de bazen hiç bir şey yapmadığı halde bazı insanları sevemıyorum ılla kı benı sevmeyen de vardır o sebeple sızı anladım.
Kadın kronık hale gelmıs, halbukı eşiniz dıyebılır ya bu hanım yuzunden bosuna gerıldık gorusmeyelım dıye ama erkek mılletı işte tırtımıklar...

Dostuna yakın ol düşmanına daha yakın
Ben reddetmez özellikle giderdim. Gözlem yapmak önemli. Ayrıca gerçekten sizi umursuyor mu kadın onu da bilemedim size öyle geliyor olabilir mi? Önceden reddetmissiniz hani şimdi bari bir arada olalım amacı da olabilir çünkü.

Konu sahibine oyle geliyor bile olsa ne olursa olsun kotu hissiyati var kadina karsi gorusmek ve esinin gorusmesini istemiyor . Esindeki bu israr da rahatsiz edici. Amann elin didisinin didisi icin karimla aramin bozulmasina degmez diyebilse keske . O da kotu niyetten degil demekki is arkadasi olarak iyi arkadasligi olan birisi oldugundan gorusmeyecek bi sorun gormuyor ortada esin de demekki . Bilemedim can skmaya degmez esinle arani da bozma birlikte git ve gozlemle esinle de gayet iyi ol bozuntuya verme . Bu iftarda kadinin esi de olacak sonucta degil mi

CRartıık iş arkkadaşı değiller. Benimde iş arkadaşlarım var şey ve aynı şeyi ben yapmış olsam onu ezip geçsem kimbilir napardı

Evet işte ondan beklediğim sadece bu yani kim o kadın dış kapının dış mandalı bana sorsan
Ama eşim olacak kişiye göre ben dış kapının dış mandalıyım

Yok onunla daha öncede farklı ortamlarda bulunduk ve sohbetimiz olmadı kasıtlı olarsk
Beni umursaması umurumda değil ki
Benim derdim eşimin bi kadın yüzünden beni üzmesi

Evet
Keske öyle diyebilse kendisi yerimde olsa ne olurdu acaba...
Bilmiyorum bu akşam tekrar konuşucam ve bi seçim yapmasını söyliycem çünkü gerçekten gitmek istemiyorum ruhum daralıyo düşündkçe

Sizi tanıyorsa direkt sizinle iletişime geçip çağırması gerekirdi..Yanlış orda başlıyor zaten..Ama bi arkadasın dediği gibi bence düşmanı yakından tanımakta fayda var

Eski konularınıza göz gezdirdim. Anladığım kadarıyla eşiniz sosyal dışa dönük konuşkan birisi. Çalıştığı pozisyon gereği de çok fazla kişiyle muhattap oluyor. Siz de eşinizin bu tavrını beğenmiyorsunuz. Eşiniz sizi aldatmıyor ama onun dışa dönüklüğü sizi yoruyor. Bu yaştaki birinin kişiliğini değiştiremezsiniz. Sanırım birbirinize pek uygun değilsiniz.

Gerçekten tahammül edemem yani biz o kadınn yüzünden çok kavga yaşadık ve arkasından konuştuğum birinin yemeğini yiyemem eşim seçim yapıcak
İşi daha da fazla çıkmaza kendiniz sokuyorsunuz .hadi diyelim eşiniz seçim yaptı gitmediniz ;eşinizin yapısı bu,daha dışa dönük biri ,adamın huyunu değiştiremezsiniz ,sizin sevmediğiniz arkadaşları ile aranızda seçim yaptırırsanız gün gelir seçılmezsiniz.
Kendimi eşinizin yerine koyduğumda yaptığınız çok itici kusura bakmayın .

Bi çok kişiyle zaten görüşüyoruz ailece
Onun öyle biri olması ona beni üzme hakkı vermez ki bana biraz saygısı olsa reddederdi zaten

Ama başka yok bırakmadı bana ben mecbur değilim ki istemediğim bi insanla görüşmeye ben aynısını yapsam acaba o ne yapardı
Kadını seçecekse seçsin zerre içim acımaz
Böylece sevilmediğimi insan yerine konmadığımı anlamış olurum çünkü

ölene kadar oturduğunuz yerde kafanızda kurup duracağınıza gidin bir bakın kadın başka bir çifti de çağırmış tek değilsiniz. Eşinizi hiç bir ortamda tek bırakmayın.Ayrıca ne güzel bir fırsat değerlendirin işte tatlı tatlı konuşun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…