- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Tek göndermesemde o kadar şeye rağmen tükürdüğümü yalayıp gitmiş olucamYa bu iş arkadaşlarıyla gidip gelim yapmak dünyanın en saçma şeyi değil mi?
Hele bir de ailelerle. Bir de şöyle bi durum var ki, siz tanımıyorsunuz o kadını. Çok saçma yav.
İş arkadaşına kadar normal günlük arkadaşın mı yok akraban mı yok? Samimiyet yok arada, hiçbi şey yok.
Neyse kocanız size saygısızlık yapmış. Olur da giderse sakın tek göndermeyin. Siz de gidin. Madem senin dediğin oldu gidiyoruz, benim istediğim saatte kalkacağız deyin.
Yok işte öyle değil kadın benim inadıma böyle davranıyo yani daha çncede dışarda yemeğe çağırmıştı ben reddetmiştim yani sohbetimiz yok bişeyimiz yok niye bu ısrarAbartmayın. Anlaşılan kadını sevmemiş biraz da kıskanmışsınız eşinizden. Görünen o ki kadının size kasıtlı olarak bir kötü hareketi de olmamış. EE bir şans verin belki aranız düzelir ve düşündüğünüz gibi birisi çıkmaz.
Ya aslında kadın benim umurumda değilDaha ramazanın ikinci gününden başladı mı davetler yahu
Neyse, ben olsam giderdim ortada net bişey yok.
Biraz daha gözlemlemiş olurdum.
Boşuna günah almamak adına.
Ayrıca çağrılan yere gidilir, şimdi mübarek gün, yalan söyleyerek reddetmek yakışık almazdı.
Bir şans daha verin kadına :)
Sonra da eşinize çemkirirsiniz.
Bak senin için iftara bile geldim, daha da bişey yapmam vs dersiniz.
Bizimde var ama düzgün insanlar bu bahsettiğim kadın gini rahatsız edici değiller meselaSiz memleketinizden çıkmadınız mı hiç??? Biz aile ve akrabamızın olmadığı bir yerdeyiz mesela. Komşularımız ve iş arkadaşlarımız var. Dolayısıyla iftarda onlarla görüşüyoruz. Onlar da zaten geneli bizim durumumuzda. Ramazan’ın ilk günü son haftası muhabbeti olmuyor yani.
Anlıyorum ama gözlemleyip tam emin olmak daha uygun bence.Gitsem bile nasıl tahammül edicem bilmiyorum daha önce beni çok kırdı o kadın için
Tek basina gitmesin cnm birlikte gidin iftara birlikte davet edilmissiniz zatenEşimn yaptığını hazmedemiyorum yani nasıl tek başına gider
CRartıık iş arkkadaşı değiller. Benimde iş arkadaşlarım var şey ve aynı şeyi ben yapmış olsam onu ezip geçsem kimbilir napardıAileden uzakta yaşayanlar için aralarında büyük hırslar sorunlar yoksa iş arkadaşları aile gibi oluyor. İftara da tabi ki iş arkadaşları çağrılır. Muhtemelen iş ortamında sizin tahmin ettiğinizden daha iyi bir arkadaşlıkları var. Huzursuz olmak yerine birlikte vakit geçirmeyi deneyin. Hep önyargılı yaklaşıp uzak olmayı seçmişsiniz. Benim arkadaşıma eşim böyldavransasmi sinirlenirdim. Kadın da hem sizi hem de diğer arkadaşlarını aileleri ile davet etmiş ne kadar düşünceli biriymiş. Siz iftar davetini reddederek hem çevrenin hem de eşinizin gözünde geçimsiz biri olarak görünürsünüz. Düşünceli olan hala o kadın olur...
Evet işte ondan beklediğim sadece bu yani kim o kadın dış kapının dış mandalı bana sorsanAnlıyorum ama gözlemleyip tam emin olmak daha uygun bence.
Yoksa uzayıp gidecek.
Ben de bazen hiç bir şey yapmadığı halde bazı insanları sevemıyorum ılla kı benı sevmeyen de vardır o sebeple sızı anladım.
Kadın kronık hale gelmıs, halbukı eşiniz dıyebılır ya bu hanım yuzunden bosuna gerıldık gorusmeyelım dıye ama erkek mılletı işte tırtımıklar...
Gerçekten tahammül edemem yani biz o kadınn yüzünden çok kavga yaşadık ve arkasından konuştuğum birinin yemeğini yiyemem eşim seçim yapıcakTek basina gitmesin cnm birlikte gidin iftara birlikte davet edilmissiniz zaten
Yok onunla daha öncede farklı ortamlarda bulunduk ve sohbetimiz olmadı kasıtlı olarskDostuna yakın ol düşmanına daha yakın
Ben reddetmez özellikle giderdim. Gözlem yapmak önemli. Ayrıca gerçekten sizi umursuyor mu kadın onu da bilemedimsize öyle geliyor olabilir mi? Önceden reddetmissiniz hani şimdi bari bir arada olalım amacı da olabilir çünkü.
EvetKonu sahibine oyle geliyor bile olsa ne olursa olsun kotu hissiyati var kadina karsi gorusmek ve esinin gorusmesini istemiyor . Esindeki bu israr da rahatsiz edici. Amann elin didisinin didisi icin karimla aramin bozulmasina degmez diyebilse keske . O da kotu niyetten degil demekki is arkadasi olarak iyi arkadasligi olan birisi oldugundan gorusmeyecek bi sorun gormuyor ortada esin de demekki . Bilemedim can skmaya degmez esinle arani da bozma birlikte git ve gozlemle esinle de gayet iyi ol bozuntuya verme . Bu iftarda kadinin esi de olacak sonucta degil mi
İşi daha da fazla çıkmaza kendiniz sokuyorsunuz .hadi diyelim eşiniz seçim yaptı gitmediniz ;eşinizin yapısı bu,daha dışa dönük biri ,adamın huyunu değiştiremezsiniz ,sizin sevmediğiniz arkadaşları ile aranızda seçim yaptırırsanız gün gelir seçılmezsiniz.Gerçekten tahammül edemem yani biz o kadınn yüzünden çok kavga yaşadık ve arkasından konuştuğum birinin yemeğini yiyemem eşim seçim yapıcak
Bi çok kişiyle zaten görüşüyoruz aileceEski konularınıza göz gezdirdim. Anladığım kadarıyla eşiniz sosyal dışa dönük konuşkan birisi. Çalıştığı pozisyon gereği de çok fazla kişiyle muhattap oluyor. Siz de eşinizin bu tavrını beğenmiyorsunuz. Eşiniz sizi aldatmıyor ama onun dışa dönüklüğü sizi yoruyor. Bu yaştaki birinin kişiliğini değiştiremezsiniz. Sanırım birbirinize pek uygun değilsiniz.
Ama başka yok bırakmadı bana ben mecbur değilim ki istemediğim bi insanla görüşmeye ben aynısını yapsam acaba o ne yapardıİşi daha da fazla çıkmaza kendiniz sokuyorsunuz .hadi diyelim eşiniz seçim yaptı gitmediniz ;eşinizin yapısı bu,daha dışa dönük biri ,adamın huyunu değiştiremezsiniz ,sizin sevmediğiniz arkadaşları ile aranızda seçim yaptırırsanız gün gelir seçılmezsiniz.
Kendimi eşinizin yerine koyduğumda yaptığınız çok itici kusura bakmayın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?