Yeni bir sorun

Evet
Keske öyle diyebilse kendisi yerimde olsa ne olurdu acaba...
Bilmiyorum bu akşam tekrar konuşucam ve bi seçim yapmasını söyliycem çünkü gerçekten gitmek istemiyorum ruhum daralıyo düşündkçe
Hakkinizda hayirlisi insallah ama tartisma olacak gibi duruyor mubarek gun incitmeyin birbirinizi

Eşler arası ortak dil önemli. Ben de kendimi iyi hissetmediğim, istemediğim, hoşlanmadığım bi durumu dayatmasından rahatsız olurum. Ama etraflıca düşünmeyi de elden bırakmam bi yandan. Özellikle işi ili alakalı durumlarda baltalar mıyım, kendisini zor durumda bırakırmıyım diye de onun penceresinden bakarım. Siz de objektif bakmayı deneyin bir de görüşme sıklığınıza dikkat edin. Daha emrivakisiz davranmasını rica edin

Bende merak ettim ama sanırım gitmiş yoksa buraya yazardı.muhtemelen şimdide eşiyle kavga ediyordur.(umarım doğru çıkmaz)

Git bencesorun çıkarma. O seni nasıl rahatsız ettiyse sen de alttan alttan tavırlarınla onu rahatsız et anlasın, mübarek ramazana da fitne karıştırdım ama neyse

Kadinin hangi hareketinden nem kaptin ? Haklisindir hosuna gitmediyse huylandiysan gitmek istemezsin ve esinin de gorusmesini istemezsin. Akrabaniz bile degil sonucta

Neden eşini hic bir ortamda tek bırakmasın?

Son durum pek iyi olmadı
Kvler gelmişti iftara
Masadayken konuyu açtı annesine dediki
Anne perşembe günü biz davetliyiz x in (ben) hiç sevmediği birine
Bende dedimki sen davetlisn ben değilim
Yani sen gelmeyecekmisin dedi..
Ve kAvga çıktı
İşte kadın bana ne yapmışla başladı, ben ona kadınlarla samimiyet kurma diyomuşum bunu bile söyledi içini döktü yani( sizlerde evlisiniz kim isterki eşinin çevresindeki kadınlarla samimi olmasını) öyle bir bağırdı ki ailesinin yanında ben bile utandım tutamadım kendimi kalktım sofradan sonra ailesiyle kavga etti kapıyı vurup çıktı evden
Ya ben anlamıyorum sonuçta sen evli bi adamsn o senin erkek arkadaşın bile değil onu bu kadar değerli yapan ne?
Ben onun yerinde olsam kıyamet kopardı heralde
Kadınla bir kere yolculuk ettik yani farklı bi şehre gittik iş için ve tesadüf o kadın ve iş yerinden başka bi tanıdıkta oradaydı diğerinin işi çıktı ama bu kadın bizimle dönmek istedi. Neyse geldi yoldayken benim midem bulandı çok kötü oldum yani ben olsam derim nasıl oldunuz vs bunun umrunda değil arkada espriler patlatıp pis pis kahkahalar atıyo ben o haldeyken
Yani kadınn tavırlarını kim görse rahatsız olur
Sürekli eşimle şakalsşıp beni yok sayma çabaları daha neler neler
Şimdi ben su çlu oldum
Ben rol yapamam sevmediğim birinn evine gidemem içimdeki neyse o.
Annesi bizden çıkmadan aradı ve bişeyler söyledi anneside saçmalama eamazan ramazsn dedi...
Muhtemelen ayrılmak istedi kendi bilir

Olay ne raddelere gelmis inanılır gibi değil gercekten. Ailesinin yaninda bu sekilde yüz göz olunmasi da hic hos olmamis
Benimde basima bir kez gelmisti buna benzer ilk ve son oldu esimin ağzını kapadım simdi beni över oldu.
Sizde strateji hatası var gibime geldi.
Ha konunuza gelecek olursak haklısınız. Yalniz genel olarak bir kiskanclik durumunuz mu var esinize karsi?

Bence eşinizi de boş yere kırmayın ve gidin. İş yerinden arkadaşları da gelecek ise eşiniz gitmek ister tabiki. Gidince de kadına son derece iyi ve 'yakın' davranın ama eşinizle aşkınızı ve bağlılığınızı da göstermeyi unutmayın. Kadına öz güven sahibi olduğunuzu göstermeniz gerekiyor. Gidince de antenleriniz açık olsun - iyi gözlem yapın. Muhtemelen ters bir durum yoktur diye tahmin ediyorum ama sizi de anlıyourm - ben de kıskanç bir kadınım. Önemli olan bunu kadına hissettirmemek. Kıskandığınızı hissettirirseniz bu kadının hoşuna g

arkadaşım lütfen bir psikolojik destek al, kadını takmışsın kafaya ne güzel eğlenceli şen şakrak kadınmış.
ben olsam bende onunla vakit geçirmek isterim. evlilik hapislik kölelik değil elbet bayan arkadaşları olacak kaldı ki ailece görüşeceksşiniz kocanı baş başa bir yere göndermiyorsun, kendine gel rica edeceğim.

Aşırı bir kıskançlık değil ama eminim burdaki bayanların çoğu eşinin başka kadınlarla gereksiz bir samimiyet kurmasını telefonda konuşmasını mesajlaşmasını istemez. Ben bunları yaşadım

Nasıl davranmalıydım bilmiyorum ben herşeyi açıkmaçık söylerim
Bu saatten sonra gitme durumu olamaz ki üzerime yürüyecekti neredeyse annesi engel oldu
Eğlenceli mi!!
Ya ben orda kusuyorum kadın eşimin sırtına vurup şakslsşmaya çalışıyo aynı şeyi siz yaşasanız ne düşünürdünüz?
Bizim etrafımızda bi bu kadın yok bir sürü kadın ve bir sürü aile var niye onlardan değil de bundan rahatsız oluyorum

Ben konuya ilk yaptığım yorumu yineliyorum BENCE kadın ya çok güzel yada başka bir sebebple çok takıntı haline getirmişsiniz, kıskanıyorsunuz batıyor her hareketi.
Böyle şeylerde şunu düşünün bir evliliğiniz var ve geldiğiniz nokta berbat, rezil olmuşsunuz aileler yanında bu kadın sizin evliliğinize böyle bir zararı vermeye değer mi? gezin tozun gidin eşinizle yemeğe, yazıktır kendinize bu kadar takıntı yapmanız bir başkasını.
yineliyorum BENCE bunlar, siz bilirsiniz. ben bayanda bir sıkıntı göremedim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…