- 22 Mart 2019
- 690
- 1.072
- 18
- 51
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
evli olması, kocanızda gözü olmayacağı anlamına gelmez, ben anlatmak istediğinizi gayet iyi anladım...aslında sizi de mecburiyetten çağırdığını hissediyorsunuz, asıl amacı eşinizle olmak belki, diğer aileyide paravan olarak çağırıyor olabilir...şimdi siz giderseniz yemeğe, bu sefer eşiniz diyecek, bizde onları çağırmamız lazım ayıp olur diyecek, siz daha da sinir olcaksınız...Merhaba herkese
Bir önceki konuma yazamadım sonuç olarak kv gelmedi bize
Neyse yeni konuma geçiyorum direk
Eşimin işyerinde çalışan bi kadın vardı oradan ayrıldı ama çok çok nadir de olsa işle ilgili bazı bağlantıları olabiliyor
Neyse biz bu kadın yüzünden bi kaç kere kavga etmiştik geçmişte çünkü lafını sözünü bilmeyen çekinmeyen bir kadın yani ben böyle davranıyorum ama karşımdaki acaba bundan rahatsız olur mu diye düşünmeyen aşırı rahat biri...
Biz kavga etmiştik yine bu kadın yüzünden eşimle ve eşim bir türlü anlamadı benim rahatsızlığımı hani birini sevmezsiniz huzursuz olursunuzya emimim birçoğunuza olmuştur. Kadınında beni sevmediğine adım gibi eminim. Öyle bir soğukluk varki aradabunu size anlatamam
Yani kadın evli zaten yok işte benim kocamda gözü var gibi bir düşüncede asla değilim ama inanılmaz huzursuzum.
Neyse bu kadın eşime mesaj atıyor bugün eşimde beni aradı bizi iftara davet ediyor dedi. Sadece bizi değil yine eşimin iş yerinden bir çifti daha çağırmış..
Sana söylemeden cevap yazmadım dedi
Bende istemediğimi bi bahane bulmasını söyledim ama eşim bahane bulamam filan dedi kapattık
Ben dayanamadım mesaj attım gitmek istemiyorum diye
O da, gidebileceğimizi söyledim yazmış.
Tabi ben çok kötü oldum ama kavga etmeyelim diye akşam konuşuruz yazdım
Hem bana soruyo hem kendi kendibe karar veriyo
Yani ben aynı durumda olsam eşimle aram bozulmasın diye reddederdim ama o kadınla arası bozulmasın diye beni reddetti!
Göremezsiniz tabi başınıza gelmesi lazım bir sıkıntı görebilmeniz için en size açıkladım kadını şahsi olarak kıskanmadığımı söyledimBen konuya ilk yaptığım yorumu yineliyorum BENCE kadın ya çok güzel yada başka bir sebebple çok takıntı haline getirmişsiniz, kıskanıyorsunuz batıyor her hareketi.
Böyle şeylerde şunu düşünün bir evliliğiniz var ve geldiğiniz nokta berbat, rezil olmuşsunuz aileler yanında bu kadın sizin evliliğinize böyle bir zararı vermeye değer mi? gezin tozun gidin eşinizle yemeğe, yazıktır kendinize bu kadar takıntı yapmanız bir başkasını.
yineliyorum BENCE bunlar, siz bilirsiniz. ben bayanda bir sıkıntı göremedim ama.
Kesinlikle.evli olması, kocanızda gözü olmayacağı anlamına gelmez, ben anlatmak istediğinizi gayet iyi anladım...aslında sizi de mecburiyetten çağırdığını hissediyorsunuz, asıl amacı eşinizle olmak belki, diğer aileyide paravan olarak çağırıyor olabilir...şimdi siz giderseniz yemeğe, bu sefer eşiniz diyecek, bizde onları çağırmamız lazım ayıp olur diyecek, siz daha da sinir olcaksınız...
kıskanıyorum kadın çok güzel deliricem demenizi zaten beklemiyordum ben size ayna tutmuş olayım da siz istediğinize inanın bence.Göremezsiniz tabi başınıza gelmesi lazım bir sıkıntı görebilmeniz için en size açıkladım kadını şahsi olarak kıskanmadığımı söyledim
İstediğinize inanın
Bence siz bir psikoloğa görününkıskanıyorum kadın çok güzel deliricem demenizi zaten beklemiyordum ben size ayna tutmuş olayım da siz istediğinize inanın bence.
yazık ediyorsunuz evliliğinize kıskançlık yüzünden.
Ben zaten kötü niyetli birşey düşünmüyorum eşimin gözü kadına kayıcak diye aklımdan geçmedi aslaEşinizin size olan sevgisine güveniyor musunuz?
Burda önemli olan bu bence.
Anlıyorum. Haklısınız bu konuda. Kimse sizi üzecek kadar önemli olmamalı.Ben zaten kötü niyetli birşey düşünmüyorum eşimin gözü kadına kayıcak diye aklımdan geçmedi asla
Benim rahatsız olduğum şey, kadının davranışları eşiminde benim rahatsızlığımı göz ardı edip onu koruması
Eşimn yaptığını hazmedemiyorum yani nasıl tek başına gider
Evet olabilir daha öncede böyle inatlaşmalar olmuştu ama ben artık o kadar yoruldum ki yani ben kendimi düşünüyorum ben olsam derim ki eşimle aramız bozulmasın sonuçta hastalıkta sağlıkta o yanımda olacak ve 3. Bir şahıs için üzmezdim onu. YazıkAnlıyorum. Haklısınız bu konuda. Kimse sizi üzecek kadar önemli olmamalı.
Eşinizin inatçı bi yapısı mı var? Benim dediğim olmalı gibi bir güç gösterisine mi girdi acaba.
Aslında böyle durumlarda empati ve konuşmak çok işe yarar.Evet olabilir daha öncede böyle inatlaşmalar olmuştu ama ben artık o kadar yoruldum ki yani ben kendimi düşünüyorum ben olsam derim ki eşimle aramız bozulmasın sonuçta hastalıkta sağlıkta o yanımda olacak ve 3. Bir şahıs için üzmezdim onu. Yazık
Elimden alır gibi bi düşünce asla aklımdan geçmezdi hidecek adam hertürlü gider tutmak iöin de bi çaba harcamsm zaten ama burda durum başkaGidebileceğimizi yazdım demiş
tek gitmemiş
abartmayın
siz sevmiyor olabilirsiniz ama sürekli kavga ederken kadın adama yürüse alır elinden
ortada fol yok yumurta yok siz zorla holluk yapmaya çalışıyorsunuz
adamı gizli görüşmeye itmeyin
kadına mutluyuz mesajı verin dönün evinize
Fırsat vermedi kiAslında böyle durumlarda empati ve konuşmak çok işe yarar.
Siz buraya yazdığınız gibi duygularınızı sakince anlattınız mı?
hiç bir elle tutulur bir sebep olmasada, kadınlar hissediyor bazı şeyleri...neden her kadından rahatsız olmuyoruz da bazılarından oluyoruz...Merhaba herkese
Bir önceki konuma yazamadım sonuç olarak kv gelmedi bize
Neyse yeni konuma geçiyorum direk
Eşimin işyerinde çalışan bi kadın vardı oradan ayrıldı ama çok çok nadir de olsa işle ilgili bazı bağlantıları olabiliyor
Neyse biz bu kadın yüzünden bi kaç kere kavga etmiştik geçmişte çünkü lafını sözünü bilmeyen çekinmeyen bir kadın yani ben böyle davranıyorum ama karşımdaki acaba bundan rahatsız olur mu diye düşünmeyen aşırı rahat biri...
Biz kavga etmiştik yine bu kadın yüzünden eşimle ve eşim bir türlü anlamadı benim rahatsızlığımı hani birini sevmezsiniz huzursuz olursunuzya emimim birçoğunuza olmuştur. Kadınında beni sevmediğine adım gibi eminim. Öyle bir soğukluk varki aradabunu size anlatamam
Yani kadın evli zaten yok işte benim kocamda gözü var gibi bir düşüncede asla değilim ama inanılmaz huzursuzum.
Neyse bu kadın eşime mesaj atıyor bugün eşimde beni aradı bizi iftara davet ediyor dedi. Sadece bizi değil yine eşimin iş yerinden bir çifti daha çağırmış..
Sana söylemeden cevap yazmadım dedi
Bende istemediğimi bi bahane bulmasını söyledim ama eşim bahane bulamam filan dedi kapattık
Ben dayanamadım mesaj attım gitmek istemiyorum diye
O da, gidebileceğimizi söyledim yazmış.
Tabi ben çok kötü oldum ama kavga etmeyelim diye akşam konuşuruz yazdım
Hem bana soruyo hem kendi kendibe karar veriyo
Yani ben aynı durumda olsam eşimle aram bozulmasın diye reddederdim ama o kadınla arası bozulmasın diye beni reddetti!
Evet işte bizim çevremizde geniştir mesela nefen onlardan rahatsız olmuyorumhiç bir elle tutulur bir sebep olmasada, kadınlar hissediyor bazı şeyleri...neden her kadından rahatsız olmuyoruz da bazılarından oluyoruz...
Bu geç kalmış bir konuşma çabası olmuş ama. Keşke daha önce anlatabilseydiniz.Fırsat vermedi ki
Ben ona dün dedim ki iftardan sonra konuşuruz canım. Aynen böyle yazdım niyetim derdimi anlatmaktı
Ama karşımda normal bi insan yok konuşma kabiliyeti yok daha doğrusu öfke kontrolü yok dün gözü dönmüş gibiydi
Bende buna katılıyorum. Eşimin akrabalarından, görür görmez hoşlanmadığım bi kızın eşimden hoşlandığını öğrenmiştim mesela.hiç bir elle tutulur bir sebep olmasada, kadınlar hissediyor bazı şeyleri...neden her kadından rahatsız olmuyoruz da bazılarından oluyoruz...
çevrem de 1-2 olay oldu böyle...ailecek görüşülen kişiler arasında..birincisi evli adam, işyerindeki bekar sekreteri yemeğe çağırmış evine, sekreter o adamı 1 çocuğuyla boşattı ve şu an ikisi evlendiler...Evet işte bizim çevremizde geniştir mesela nefen onlardan rahatsız olmuyorum
:)))Bende buna katılıyorum. Eşimin akrabalarından, görür görmez hoşlanmadığım bi kızın eşimden hoşlandığını öğrenmiştim mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?