Yeni bir sorun

evli olması, kocanızda gözü olmayacağı anlamına gelmez, ben anlatmak istediğinizi gayet iyi anladım...aslında sizi de mecburiyetten çağırdığını hissediyorsunuz, asıl amacı eşinizle olmak belki, diğer aileyide paravan olarak çağırıyor olabilir...şimdi siz giderseniz yemeğe, bu sefer eşiniz diyecek, bizde onları çağırmamız lazım ayıp olur diyecek, siz daha da sinir olcaksınız...

Göremezsiniz tabi başınıza gelmesi lazım bir sıkıntı görebilmeniz için en size açıkladım kadını şahsi olarak kıskanmadığımı söyledim
İstediğinize inanın

Kesinlikle.
Tşk ederim anladığınız için

Göremezsiniz tabi başınıza gelmesi lazım bir sıkıntı görebilmeniz için en size açıkladım kadını şahsi olarak kıskanmadığımı söyledim
İstediğinize inanın
kıskanıyorum kadın çok güzel deliricem demenizi zaten beklemiyordum ben size ayna tutmuş olayım da siz istediğinize inanın bence.
yazık ediyorsunuz evliliğinize kıskançlık yüzünden.

Eşinizin size olan sevgisine güveniyor musunuz?
Burda önemli olan bu bence.
Ben zaten kötü niyetli birşey düşünmüyorum eşimin gözü kadına kayıcak diye aklımdan geçmedi asla
Benim rahatsız olduğum şey, kadının davranışları eşiminde benim rahatsızlığımı göz ardı edip onu koruması

Anlıyorum. Haklısınız bu konuda. Kimse sizi üzecek kadar önemli olmamalı.
Eşinizin inatçı bi yapısı mı var? Benim dediğim olmalı gibi bir güç gösterisine mi girdi acaba.

Eşimn yaptığını hazmedemiyorum yani nasıl tek başına gider

Gidebileceğimizi yazdım demiş
tek gitmemiş
abartmayın
siz sevmiyor olabilirsiniz ama sürekli kavga ederken kadın adama yürüse alır elinden
ortada fol yok yumurta yok siz zorla holluk yapmaya çalışıyorsunuz
adamı gizli görüşmeye itmeyin
kadına mutluyuz mesajı verin dönün evinize

Anlıyorum. Haklısınız bu konuda. Kimse sizi üzecek kadar önemli olmamalı.
Eşinizin inatçı bi yapısı mı var? Benim dediğim olmalı gibi bir güç gösterisine mi girdi acaba.
Evet olabilir daha öncede böyle inatlaşmalar olmuştu ama ben artık o kadar yoruldum ki yani ben kendimi düşünüyorum ben olsam derim ki eşimle aramız bozulmasın sonuçta hastalıkta sağlıkta o yanımda olacak ve 3. Bir şahıs için üzmezdim onu. Yazık

Aslında böyle durumlarda empati ve konuşmak çok işe yarar.
Siz buraya yazdığınız gibi duygularınızı sakince anlattınız mı?

Elimden alır gibi bi düşünce asla aklımdan geçmezdi hidecek adam hertürlü gider tutmak iöin de bi çaba harcamsm zaten ama burda durum başka
Ve dünki mesajda tek gideceğini söyledi zaten sonradan

Aslında böyle durumlarda empati ve konuşmak çok işe yarar.
Siz buraya yazdığınız gibi duygularınızı sakince anlattınız mı?
Fırsat vermedi ki
Ben ona dün dedim ki iftardan sonra konuşuruz canım. Aynen böyle yazdım niyetim derdimi anlatmaktı
Ama karşımda normal bi insan yok konuşma kabiliyeti yok daha doğrusu öfke kontrolü yok dün gözü dönmüş gibiydi

hiç bir elle tutulur bir sebep olmasada, kadınlar hissediyor bazı şeyleri...neden her kadından rahatsız olmuyoruz da bazılarından oluyoruz...

Bu geç kalmış bir konuşma çabası olmuş ama. Keşke daha önce anlatabilseydiniz.
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bu sebepten boşanılmaz

hiç bir elle tutulur bir sebep olmasada, kadınlar hissediyor bazı şeyleri...neden her kadından rahatsız olmuyoruz da bazılarından oluyoruz...
Bende buna katılıyorum. Eşimin akrabalarından, görür görmez hoşlanmadığım bi kızın eşimden hoşlandığını öğrenmiştim mesela.

Evet işte bizim çevremizde geniştir mesela nefen onlardan rahatsız olmuyorum
çevrem de 1-2 olay oldu böyle...ailecek görüşülen kişiler arasında..birincisi evli adam, işyerindeki bekar sekreteri yemeğe çağırmış evine, sekreter o adamı 1 çocuğuyla boşattı ve şu an ikisi evlendiler...
ikincisi ise, öğretmen bir adam, evli bayan öğretmen arkadaşıyla ailecek görüşüyorlardı, her iki aileninde çocukları vardı,
sonra adamın karısı telefonda flört mesajlarını yakaladı, kadın evi terk etti, sonra adam bir şekilde ikna edip barıştı eşiyle..
adam okulu değiştirdi, şimdi görüşmüyorlar sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…