Ya sen daha geçenlerde bir başkası var diyordun hangi ara bitti. Hatta pazar günü mü neydi 40 yaşında biri vardı senin hoşlandığın başka biri vardı daha önce 13 yaş büyük biri vardı. He bide geçenlerde yeni kapanmıştın erkekler bakar mı diye konu açmıştın. Şimdi biri sana baktı bundan sonra çarşafa girersin kesin. Maşallah yani 3 gün arayla birini buluyorsun yada hayal dünyanda mı buluyorsun diyelimKizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Yaş kaç ? Ne iş yapiyorsunuz ? Çok mu acele ediyorsunuz?Kizlar kimseyle konusmayinca icimde sevgili istegi oluyor cevremdeki erkekler benimle konusmak istemiyor internettekilerde kullanma pesinde ne yapacagimi sasirdim
Bu 40 yasindakine cevap vermedim.Ya sen daha geçenlerde bir başkası var diyordun hangi ara bitti. Hatta pazar günü mü neydi 40 yaşında biri vardı senin hoşlandığın başka biri vardı daha önce 13 yaş büyük biri vardı. He bide geçenlerde yeni kapanmıştın erkekler bakar mı diye konu açmıştın. Şimdi biri sana baktı bundan sonra çarşafa girersin kesin. Maşallah yani 3 gün arayla birini buluyorsun yada hayal dünyanda mı buluyorsun diyelim
27 olcam bu ay. Acele degil benceYaş kaç ? Ne iş yapiyorsunuz ? Çok mu acele ediyorsunuz?
Onlar buranın vazgeçilmezleriAy ben bu iki üyeyi karıştırıyorum hep.Hangisinin durumu daha vahim?
Ya sen alev almışsın aleeeeevKizlar kimseyle konusmayinca icimde sevgili istegi oluyor cevremdeki erkekler benimle konusmak istemiyor internettekilerde kullanma pesinde ne yapacagimi sasirdim
Aaaaa olmaz ama vermen gerekiyordu cevap üzülmüştür. Allah akıl dağıtırken nerede ne yapıyordun merak ediyorumBu 40 yasindakine cevap vermedim.
Hemen yap nikahi ne duruyosunKizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Kitap oku roman oku . Kurslara git kendini geliştir. Hobi edin. Boya yap resim yap dikiş dik. Boş oturmaktan aranıyosun.Kizlar kimseyle konusmayinca icimde sevgili istegi oluyor cevremdeki erkekler benimle konusmak istemiyor internettekilerde kullanma pesinde ne yapacagimi sasirdim
Hepsiyle evlen kaçırma bu fırsatıKizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Daha şurda 2 hafta önce mi ne yine böyle aynı konuyu açtın. Çocuk sana cinsellik teklif etmiş sen yok diyince de evlenelim demişti. E aynısı işte. O zaman nasıl olmaz dediysek bunada aynı yorumlar gelecek işte. Ya yorumları bırak sence oluru var mı bu işin?Gecen sefer ne olmadi
Evlenelim derken?Daha şurda 2 hafta önce mi ne yine böyle aynı konuyu açtın. Çocuk sana cinsellik teklif etmiş sen yok diyince de evlenelim demişti. E aynısı işte. O zaman nasıl olmaz dediysek bunada aynı yorumlar gelecek işte. Ya yorumları bırak sence oluru var mı bu işin?
Kizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Gençliğin çürüdü heba oldu kiz. Ver kurtul. Vfvxvbxh şaka şaka yapma öyle bisey elin aç sığırini eyliycem diye.27 olcam bu ay. Acele degil bence
O resmi nikah mı teklif etmiş. Kaçırmış keşke kabul etseydi bak bu sadece dini nikah demişDaha şurda 2 hafta önce mi ne yine böyle aynı konuyu açtın. Çocuk sana cinsellik teklif etmiş sen yok diyince de evlenelim demişti. E aynısı işte. O zaman nasıl olmaz dediysek bunada aynı yorumlar gelecek işte. Ya yorumları bırak sence oluru var mı bu işin?
Oyle bir sey olmadi ki karistirdi galibaO resmi nikah mı teklif etmiş. Kaçırmış keşke kabul etseydi bak bu sadece dini nikah demiş
Benim için de ilk 3: zorunlu, rainy ve vanessaOnlar buranın vazgeçilmezleriben seviyom ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?