Öyle düşünme ama illa yüzünün gülmesi için bir erkeğe mi ihtiyaç var ? , merak etme öyle sürekli peşinde olduğun için olmuyor karşına saçma sapan ilk çıkan kişiyle konuşuyorsun bu şimdiki erkeklerin nefes alsın yeter tarzı pis cümlesi gibi bir şey bu yüzden biraz akışına bırak farklı şeylerle ilgilen nasibinse olur elbetHmm iyiymis. canim biz yuzum gulmedi
Fark ettimYorumunuzu görmeden o emojiyi kullanmışım
Muta nikahı mi istiyorKizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Ah be bi tane delikanlı da gelip demiyo ki işin ne burda o zaman diye. Erkekler ciddi akılsız, iki sevişecez diye girdikleri hallere bak, püü.Gunah dedim diye
Tövbe yarabbi, sizi kullanmak istemis . Yaşınız cokmu küçük ne yapmak istedigini anlayamayack kadar. Bide utangaçim demis ,dalga geçiyor. Konusma ,buluşma tanımadığın insanlarla. Adam manyakmi ,sapikmi , hirsizmi ne olduğu belli değil. Korkun ve bulusmayin. Başına neler geldi böyle saf kızların yazikKizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Ya sagol canimÇünkü seni hak etmiyolar be gülüm
Çevrendeki erkekler neden konuşmak istemiyor sence sebebi neKizlar kimseyle konusmayinca icimde sevgili istegi oluyor cevremdeki erkekler benimle konusmak istemiyor internettekilerde kullanma pesinde ne yapacagimi sasirdim
Sebebi bunlarÇevrendeki erkekler neden konuşmak istemiyor sence sebebi neBelki biraz bakım eksiğin vardır veya sohbetini güzel bulmuyolardır bunları değiştirmeye çalış. Sanal dünya çözüm değil ki
Kendine yatırım yapmalısın o halde, hem dış görünüş hem de kişisel gelişim için yapabileceğin bir sürü şey var. Sohbeti sarmayan, konuşacak şeyi olmayan veya dış görünüşüne özen göstermeyen birini sadece erkekler değil kadınlar da istemezler. Mesela sanalda sevgili bulmak için harcadığın vakti kaliteli kitaplara, filmlere, gezilere, kurslara harcasan zaten sevgili dediğin şey kendiliğinden çevrenden geliverecek sana.Sebebi bunlar
Ay ben bu iki üyeyi karıştırıyorum hep.Hangisinin durumu daha vahim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?