• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni birileriyle görüşemiyorum

Bir tanıdığım sevgilisinden ayrıldıktan 6 ay sonra yeni bir ilişkiye başladı. Hiç anlayamadım doğrusu. Ne ara unutup başka birine aşık oluyorlar. Ben yıllardır bunu başaramadım.

İlişkinin süresi dolunca öyle kolay unutuluyor çünkü insanlar yoruluyor, bıkıyor ya da artık tamamen kafalarında bitirmiş oluyorlar. Ancak her şey yaşanmadan, insanın içinde kalan ayrılıklar ya da platonik aşklar zor unutuluyor genelde

Bir tanıdığım sevgilisinden ayrıldıktan 6 ay sonra yeni bir ilişkiye başladı. Hiç anlayamadım doğrusu. Ne ara unutup başka birine aşık oluyorlar. Ben yıllardır bunu başaramadım.
dediğim gibi tarz, kişilik, enerji meselesi. bulan kolay buluyor hatta boşanıp kısa sürede tekrar evlenen de var ama bulamayan yıllarca bulamıyor.

Kızlar bugün biriyle görüştüm internetten. Malum salgın olduğu için görüntülü konuştuk. Beni iş yerimde görmüş, tanışmak istemiş. Ben de olur dedim görüştük. O kadar içim istemedi ki görüşmek. Önceki konularımdan biliyorsunuz aslında evlenmek istiyorum. Yalnız böyle görüşme olaylarına gelince bir an evvel bitsin, hayır diyim kurtulayım modunda oluyorum. Bugün görüştüğüm kişiye de olmaz dedim ve konuyu kapattım. Ve inanılmaz rahatladım, üzerimdem yük kalktı. Tipinde hiçbir şey yoktu, yani çirkin değildi. Efendi ve kibar biriydi. Yani olumsuz bir şey yoktu. Ama daha önce de böyle olmuştu, yine aynısı oldu. Bir arkadaşım sen ilişkilere kapalısın diyor. Ben olayı çözemiyorum ama neden böyleyim. Neden aslında hayatımda biri olsun diye kendimi üzüp, sonra iş başa düşünce kimseyle görüşmek istemiyorum. Yaw ben herhalde bu gidişle evlenemicem 😢 kızlar akıl verin lütfen
Aynı beni anlatıyorsun şuan da. Geçmişte yaşadığım şeyleri tekrar yaşayacakmış gibi hissediyorum ve uzaklaşıyorum o kişiden

Back
X