• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni biriyle tanıştım, hiç evlenmemiş biri

ladymera

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
194
295
18
Kızlar merhaba. Bugün değişik bir gün oldu. Arkadaşlarım aracılığı ile yeni biriyle tanıştım. Önceki konularımdan bilirsiniz. Ben 40 yaşındayım, daha önce 2 evlilik yaptım. Ama tanıştığım kişi 44 yaşında ve daha önce hiç evlilik yapmamış biri. Biliyor tabi benim evlenip ayrıldığımı. Ve sorun yapmıyor sanırım. Ya da şimdilik bişi sölemedi. Ama sorun yapsaydı benimle görüşmezdi diye düşünüyorum. Fakat bir arkadaşım bu yaşa kadar hiç evlilik yapmamış bir erkeğin mutlaka bir sorunu ne bileyim bir zorluğu filan olabileceğini söyledi. Yani erkekler normalde bu yaşa kadar kalmazmış. Bilmiyorum biraz kafam karıştı. Hem benim boşanmış olma durumum hem de onun durumu kafamı biraz karıştırıyor. Ne dersiniz bu duruma?

Kızlar merhaba. Bugün değişik bir gün oldu. Arkadaşlarım aracılığı ile yeni biriyle tanıştım. Önceki konularımdan bilirsiniz. Ben 40 yaşındayım, daha önce 2 evlilik yaptım. Ama tanıştığım kişi 44 yaşında ve daha önce hiç evlilik yapmamış biri. Biliyor tabi benim evlenip ayrıldığımı. Ve sorun yapmıyor sanırım. Ya da şimdilik bişi sölemedi. Ama sorun yapsaydı benimle görüşmezdi diye düşünüyorum. Fakat bir arkadaşım bu yaşa kadar hiç evlilik yapmamış bir erkeğin mutlaka bir sorunu ne bileyim bir zorluğu filan olabileceğini söyledi. Yani erkekler normalde bu yaşa kadar kalmazmış. Bilmiyorum biraz kafam karıştı. Hem benim boşanmış olma durumum hem de onun durumu kafamı biraz karıştırıyor. Ne dersiniz bu duruma?
ilk once hayirli olsin sen kendin gordin onu sen kendin iyice tani sorunu yokdur insallah etrafdan her kes her soz deyer sen kendi tanidikdan sonra bos ver

Neden evlenmemiş olması burda önemli . Annesi yatalak olur mesela ona bakmak için evlenmemiştir . Hem senin yüzüne yüzüne öyle diyen arkadaşın arkandan sana üçüncü kocayı buldu diyordur .
Bu tür şeyler genellikle yaşanmadan bilinmiyor. Hele insanoğlu çiğ süt emmiş derler ya , bir günü bir gününü tutmuyor .

Simdi direkt sorunlu demek de yanlis Belki evlenmek istedi aldatildi ya da kalbi kırıktı toparlanamadi evlenme niyetine girince de yas oldu 44
Bazen de cok istersin olmaz nasip kismet mesela kuzenim 42 yasinda ama ben kendimi bildim bileli yengem kiz bakar ona :) görüştüğü kisiler de oldu 2 kere nisanlandi hatta yeni nişan atti onda da cok hayal kirikligi oldu. Çünkü hersey hazırdı. Birkac aya evleneceklerdi. Yani bazen olmayinca olmuyor.
O sizin onceden evlilik yasamanizi dert etmiyorsa demek ki bir sorun yok
Taniyin görüşün önyargı ile yaklasmayin

Bu yaşa kadar hiç evlenmemiş erkeklere ve bayanlara genelde böyle diyenler olur acaba bı sorunmu var derler..fakat iki kez evlilik yapmış boşanmış kişilerede aynı şeyi söylerler acaba sorunlumu diye...herkesin kendine göre vardır gerekçeleri ..karşınızdaki kişiyi tanıdıkça zaman içerisinde belli olur ancak bu..bastan hicbisey söylenemez böyle bir durumda

Üstte birisi daha yazmış
Kusura bakmayın ama sizin arkanızdan da 2 evlilik yapmış, kesin vardır bir sorunu diyenler olacaktır. Onu vazgeçirmeye falan çalışacaklardır.
Yani el alemin ağzı torba değil.

Vardır bir sebebi. Kısmet ya bu işler.

Bir çok tanıdığım 40 yaşından sonra evlendi.Kimisi zamanında beğenmemiş sonra da seçici olmuş kimisi maddi yönden kimisi de hasta bakmış.İki evlilik geçirmiş siniz az çok bilirsiniz insanları tanımaya çalışın zamanla herşey kismet

Çok saçma bir düşünce. O zaman sen de iki kere bosanmissin sende de bir problem vardır mi desin? Tanımadan bilemezsin. Herkesin karşısına doğru insan çıkmıyor.

karşısına evlenmek istediği biri de çıkmamış olabilir? her erkek koşa koşa evlenecek, 40lı yaşlarda bekar kalmayacak diye bir şey yok ki. benim dayım da 45 yaşında hiç evlenmedi, anneannem ne kadar uğraşırsa uğraşsın kimseyi de beğenmiyor :-) görüştüyseniz ve ya görüşecekseniz siz tanırsınız, kim ne derse desin

Hangımızde sorun yokkı.Hemen tabıkı evlenme .Once bı tanı .Zaten bellı edıolar

44 yaşında evlenmemişse bi sorun vardır diyen arkadaşların kadar ona da iki defa evlilik yapmış bi sorun vardır diyenler olacak. Bence etrafa kulağını kapat. Kendin tanımaya bak.

Katılıyorum, adam ne yapsa suç
Evlenmemiş olsa niye evlenmedi
Boşanmış olsa Kim bilir ne yaptı da boşandı
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

O kadar sey yasayip hala boyle bir konu aciyor olmaniz oyle enteresan ki... Yasinizin insani olamadiginiz actiginiz konulardan, sordugunuz sorulardan belli.

Bu yasa kadar niye evlenmemis? Soru mu simdi bu? Belki istedi ama olmadi, belki yeni yeni kendisini evlenmeye hazir hissediyor, belki de evlenmesine engel olacak sorunlarla mucadele ediyordu. Hemen sorunlu olma ihtimalini uzerinde durmak niye?

Arkadasiniz bu adamin arkadasi olsaydi, sizin hakkinizda yapabilecegi yorumlarin ne olacagi cok belliydi.

Sonuc: Siz sig, cevreniz daha sig.

Sizin “boşanmış olmak” başlığınız yüzünden ban yemiştim. Tabii kendimi çok doğru ifade edememiştim. Şimdi açtığınız konuya bakınca hayata karşı bir duruşunuz, kararlılığınız olmadığını görüyorum. Summer-girl Summer-girl katılıyorum. 40 yaşında 2 evlilik yapmış bir kadın hayatın çemberinden geçmiş olması gerekiyor. Burda siz başka insanlara yol gösterecek potansiyelde olmanız gerekirken elalemin laflarından etkilenen, arkadaşlarının sözleriyle hareket eden bir profil çiziyorsunuz. Kendinizden içinde hep 2 kere boşandığım için bana yaklaşmıyorlar diye tanımlıyorsunuz. Sizin hayatınızı başkalarının söylemleri şekillendirmez. hayatınızı sizin kendinizi nasıl konumlandırdığınız belirler. Bu beyle yeni tanışmışsınız. Sorunlu olup olmayacağını buradakilere soruyorsunuz. Bir insanın sorunlu olabileceği teşhisini koymak için beraber vakit geçirmek lazım. Eldeki tek veri 44 yaşına kadar evlenmemiş olması. Belki maddi imkanları yoktu, belki beğendiklerini ailesine onaylatamadı, belki kariyerine odaklandı ve evlenmeyi erteledi, belki unutamadığı bir aşkı var. Bir sürü sebebi olabilir. Yani hayatınız o kadar belirsiz ki bu belirsizlikte ışık arıyorsunuz.

evlenip evlenmemek tamamen kısmetle alakalı ille de sorun var diye düşünmemeli bence

Sizin “boşanmış olmak” başlığınız yüzünden ban yemiştim. Tabii kendimi çok doğru ifade edememiştim. Şimdi açtığınız konuya bakınca hayata karşı bir duruşunuz, kararlılığınız olmadığını görüyorum. Summer-girl Summer-girl katılıyorum. 40 yaşında 2 evlilik yapmış bir kadın hayatın çemberinden geçmiş olması gerekiyor. Burda siz başka insanlara yol gösterecek potansiyelde olmanız gerekirken elalemin laflarından etkilenen, arkadaşlarının sözleriyle hareket eden bir profil çiziyorsunuz. Kendinizden içinde hep 2 kere boşandığım için bana yaklaşmıyorlar diye tanımlıyorsunuz. Sizin hayatınızı başkalarının söylemleri şekillendirmez. hayatınızı sizin kendinizi nasıl konumlandırdığınız belirler. Bu beyle yeni tanışmışsınız. Sorunlu olup olmayacağını buradakilere soruyorsunuz. Bir insanın sorunlu olabileceği teşhisini koymak için beraber vakit geçirmek lazım. Eldeki tek veri 44 yaşına kadar evlenmemiş olması. Belki maddi imkanları yoktu, belki beğendiklerini ailesine onaylatamadı, belki kariyerine odaklandı ve evlenmeyi erteledi, belki unutamadığı bir aşkı var. Bir sürü sebebi olabilir. Yani hayatınız o kadar belirsiz ki bu belirsizlikte ışık arıyorsunuz.

Sizi hatirladim. 😊

Ilgili konuda sizi epey elestirmistik ama su an cok yerinde bir yorum yapmissiniz.

Back
X