ne olursa olsun yaptıgımız seyler mantıgımızın önüne gecmemeli diye dusunurum hep.
ask bir cesaret işi. en güvenilir sandıgımız kisilerden bile yıllar sonra kazık yiyoruz.
korkudan kılımızı kıpırdatmayacak mıyız?
ama aşık bile olsak kaybetmeyi de goze alabilmelisin... bence konusmayı geciktirme.
hazır soruyormus noldu neyin var diye...
boyle bir sey ogrendim dogru mu de. evet derse,
o zaman neden sakladıgını, senin saygı duyup kurcamalamadıgını ama onun sana soyleyecek kadar bile deger verip vermedigini sorguladıgını vs anlat.
ciddi bir iliskiye hazır olmasa bile seven adam kıyamaz, her seyi konusur... cunku o vakitten sonra seni kaybetme ihtimali acıktır, onu degistirmek icin her seyi yapar.
kimi yalan soyler kıvırır ki bu kaybetmeyi istememek degil kendi oyuncagından vazgecememektir bence.
kimi de uzun vadeli olsun olmasın deger verdigi insanla açıkca konusup kaygılarını gidermeye calısır.
bu tavrı bile "hayatımın erkegi" olup olmamasını netlestirir.
zaten saygın azaldıkca sevgin de aşkın da zedeleniyor...
Canım aşık olabilirsin buna engel olamıyoruz ama dikkat et bence yeni boşanmış biri sebebiyeti de belirsiz senden hala da gizliyor üstelik.
Yeni boşandığı için hemen ciddi bir ilişkiye başlamak istemediği için belki söylemiyordur sana ne gereği var diyerek ? Sen yine çok fazla kurma kafan da şundandır bundandır diyerek ve elinde kozun varken kullan neden gizledin niyetin nedir diye açık açık sor bunu fırsatın var.
ihtiyatlı davran diyorsun, tamam canım teşekkürler cevabın için,
Aynen öyle canım ve mantıklı ol şimdi aşıksın ateş bacayı sarmış resmen :) duyguların ile düşünüyorsun kendince nedenler yaratıyorsun onu kaybetme korkundan kıyamıyorsun hatta.
Ama işte istediğimiz gibi gitmiyor her şey maalesef yeni boşanmış birinin genellemek elbet hata hele bir erkeğin hemen ciddi bir ilişkiye adım atacağı düşüncesi bana pek inandırıcı gelmiyor zaten dürüst olsaydı direk kendisinden duyardın bunu yada duymalıydın diyelim alıp karşına konuşması lazımdı canım hakkında tabi hayırlısı olsun.
teşekkür ederımsanırım birazcık daha mesafe koymam gerek aramıza,
bır yıl kadar evlı kalmış bırkac ay önce boşanmış,,
ya bende hemen evlenmek falan ıstemıyorum ama karşımdaki adamın hayatında da özel biri olduğumu bilmek isterim yani,
peki sence paylaşması için ne yapmalıyım ya da bir şey yapmalı mıyım sende türevi bir olay yaşamışsın daha ıyı empatı kurarsın onunla,,,
Belki yorumlarda yazıyordur ama ben kaçırdım sanırım.
Yeni boşanmış derken, ne kadar süreden bahsediyoruz aşağı yukarı.
Ve boşanma sebebi hakkında ufak da olsa bir fikriniz var mı?
Kaç senelik evlilikti? Kaç yaşında şu an?
Bunlar, adam çok iyi olsa bile sorulması gereken öncelikli sorular bence..
Gorustugunuz bir zamanda "bu iliskiye deger veriyorum ve seninle olmaktan cok keyif aliyorum.bence iliskiler karsilikli sevgi saygi ve guven icerisinde kurulmali.hersey acik ve seffaf olmali.birbirimizin herseyine hosgoruyle bakabilmeli,birbirimizle herseyi paylasabilmeliyiz.benim hayalimdeki sey bu" temali bir konusma yapabilirsiniz.bildiginizi belli etmeden.konusularak asilamayacak hicbir sey yok bence,yeter ki durustluk ve samimiyet olsun diyebilirsiniz.bisey biliyormussunuz gibi deil de genel beklentilerinizi soyluyormussunuz gibi bir hava vererek.
Bunu yaparak sizi kaybetme ihtimalinden korkma durumunu elemis olursunuz,cunku oyle olmayacagi sinyalini verdiniz.
Acik olmak benim icin onemli konusarak asilmayacak hicbir sey yok demenize ragmen size birkac gun icinde soylemezse geriye 2 ihtimal kalir.ya sizinle gonul eglendiriyor ya da o kadar kotu bi bosanma sebebi var ki kabul edilemez bisey ve sakliyor.
Kendi soylerse ne ala soylemezse birkac hafta daha bekleyin ve birgun ogrenmis gibi yapin."aciklik ve durustluge ne kadar onem verdigimi soylemistim sana" diye karsinina cikin ve kendinizi geri cekin.o zaman ya size aciklama yapacak ya da kilini kipirdatmayacak.boylece size ne kadar deger verdigini de anlamis olursunuz.
Paylaşması için hiç bir şey yapma. Zaten yapabileceğin bir şey de yok.
O hazır olduğunda konuşacaktır.
Önemli olan neden konuşmadığı.
Bu onun sana nasıl baktığının da göstergesi.
Belki yaraları kabuk bağlamadı konuşmak için hazır değil.
Belki boşandığını söylediğinde seni kaybetmekten korkuyor.
Ama belki de bu sıkıntılı süreçte sadece yanında biri olsun istiyor. O veya bu şekilde..
Onun yeniden sevmesi için çok erken. Yarım kalan hayaller, beklentiler insanları yaşanmış, tükenmiş evliliklerin noktalanışından daha fazla yıkıyor.
Oluruna bırak. Kendini kaptırma.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?