Yeni boşanmış birine aşık oldum

Canım aşık olabilirsin buna engel olamıyoruz ama dikkat et bence yeni boşanmış biri sebebiyeti de belirsiz senden hala da gizliyor üstelik.

Yeni boşandığı için hemen ciddi bir ilişkiye başlamak istemediği için belki söylemiyordur sana ne gereği var diyerek ? Sen yine çok fazla kurma kafan da şundandır bundandır diyerek ve elinde kozun varken kullan neden gizledin niyetin nedir diye açık açık sor bunu fırsatın var.

bu konuda muthıs derecede haklısın, ama sanırım aramızdaki sevgi bağının biraz daha derinleşmesi gerek rest çekip sormam için, yeterli gormuyorum

ihtiyatlı davran diyorsun, tamam canım teşekkürler cevabın için,

Saçmalama demek aslında öyle ama sana öyle olmadıgına dair yalan atıyorum demek. Ayrıca bosandıgını soylememesı sizinle cıddı anlamda herhangi bısey düşünmediğini gösterir ki kaldıkı yeni boşanmış bir ınsan neden hemen evlenmek ister. Daha psıkolojısını üstünden atamamıstıırkı. Bence sana karsı en başında dürüst davranması gerekiyordu ben bosandım su su sebebpten demesi lazımdı. İlişkinin dürüstlüğü seffaflııgı Nerde kaldı ?

ihtiyatlı davran diyorsun, tamam canım teşekkürler cevabın için,

Aynen öyle canım ve mantıklı ol şimdi aşıksın ateş bacayı sarmış resmen :) duyguların ile düşünüyorsun kendince nedenler yaratıyorsun onu kaybetme korkundan kıyamıyorsun hatta.

Ama işte istediğimiz gibi gitmiyor her şey maalesef yeni boşanmış birinin genellemek elbet hata hele bir erkeğin hemen ciddi bir ilişkiye adım atacağı düşüncesi bana pek inandırıcı gelmiyor zaten dürüst olsaydı direk kendisinden duyardın bunu yada duymalıydın diyelim alıp karşına konuşması lazımdı canım hakkında tabi hayırlısı olsun.

teşekkür ederım sanırım birazcık daha mesafe koymam gerek aramıza,

teşekkür ederım sanırım birazcık daha mesafe koymam gerek aramıza,

Haklısın mesafe koy hatta soğuk davran bakalım ne tepki verecek ? Sorgularsa söylersin böyle bir şey var doğrumu öyle ise neden gizledin gibi anladın mı ? Kusura bakma canım ama açıkcası öylesine takılıyor gibi geliyor bana umarım yanılıyorumdur.

Belki yorumlarda yazıyordur ama ben kaçırdım sanırım.
Yeni boşanmış derken, ne kadar süreden bahsediyoruz aşağı yukarı.
Ve boşanma sebebi hakkında ufak da olsa bir fikriniz var mı?
Kaç senelik evlilikti? Kaç yaşında şu an?
Bunlar, adam çok iyi olsa bile sorulması gereken öncelikli sorular bence..

Gorustugunuz bir zamanda "bu iliskiye deger veriyorum ve seninle olmaktan cok keyif aliyorum.bence iliskiler karsilikli sevgi saygi ve guven icerisinde kurulmali.hersey acik ve seffaf olmali.birbirimizin herseyine hosgoruyle bakabilmeli,birbirimizle herseyi paylasabilmeliyiz.benim hayalimdeki sey bu" temali bir konusma yapabilirsiniz.bildiginizi belli etmeden.konusularak asilamayacak hicbir sey yok bence,yeter ki durustluk ve samimiyet olsun diyebilirsiniz.bisey biliyormussunuz gibi deil de genel beklentilerinizi soyluyormussunuz gibi bir hava vererek.
Bunu yaparak sizi kaybetme ihtimalinden korkma durumunu elemis olursunuz,cunku oyle olmayacagi sinyalini verdiniz.
Acik olmak benim icin onemli konusarak asilmayacak hicbir sey yok demenize ragmen size birkac gun icinde soylemezse geriye 2 ihtimal kalir.ya sizinle gonul eglendiriyor ya da o kadar kotu bi bosanma sebebi var ki kabul edilemez bisey ve sakliyor.
Kendi soylerse ne ala soylemezse birkac hafta daha bekleyin ve birgun ogrenmis gibi yapin."aciklik ve durustluge ne kadar onem verdigimi soylemistim sana" diye karsinina cikin ve kendinizi geri cekin.o zaman ya size aciklama yapacak ya da kilini kipirdatmayacak.boylece size ne kadar deger verdigini de anlamis olursunuz.

ben olsam illa ki konuyu oraya getirir ve sorardım ciddi bir kız arkadaşın oldu mu vslerden konuyu oraya getirirdim
bunu yapmak çok zor değil bence ve bunu öğrenmek senin hakkın...

ne için boşanmışlar sorun tam olarak kimde mutlaka öğrenmelisin

Paylaşması için hiç bir şey yapma. Zaten yapabileceğin bir şey de yok.
O hazır olduğunda konuşacaktır.
Önemli olan neden konuşmadığı.
Bu onun sana nasıl baktığının da göstergesi.
Belki yaraları kabuk bağlamadı konuşmak için hazır değil.
Belki boşandığını söylediğinde seni kaybetmekten korkuyor.
Ama belki de bu sıkıntılı süreçte sadece yanında biri olsun istiyor. O veya bu şekilde..
Onun yeniden sevmesi için çok erken. Yarım kalan hayaller, beklentiler insanları yaşanmış, tükenmiş evliliklerin noktalanışından daha fazla yıkıyor.

Oluruna bırak. Kendini kaptırma.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun..

bır buçuk yıl kadar evlı kalmış, ayrılalı 2-3 ay olmuş, 32 yaşında, boşanma sebebini bilmiyorum

cok detaylı bır yol gostermışsınız bana cok teşekkür ederım, kesınlıkle bunları değerlendireceğim

teşekkür ederım umarım bir şekilde çözülür bu sorunlar iyi dileklerinize cok ihtiyacım var :26: :2:

Yeni boşanmış birinin henüz sağlıklı düşüneceğini zannetmiyorum.Bence ondan uzak durun.Eski eşine bile bu dönemde çok dönen oluyor...

yorumları okumadım....

ama nedir bu kadar adama yapışmanı sağlayan şey (kaba oldu ama zira karşıdan öyle gözüküyor)

adam takmıyor resmen ve ayrıca yeni boşanmış birinden çok sağlıklı bir ilişki bekleme...

adama sesini çıkarmıyorsun, korkuyorsun terkeder diye...

bunu ona daha fazla belli etme istersen, pişman olursun

cevap vermeden yapamadım ... beraber uyuduk demıssın daha bır aylık bı ilşkide normal bıseymı sence , cok mu safsın bılmıyorum ama bıkere kendını cok basitleştirmişşsin bence. ha unutmadan bınuzman soylemıstı boşandıkta sonra ıkıyıl ıcerısınde yapılan evlılkler malesef son buluyomus haberın olsun

ne zaman söyleyecek ve sonunda ne olacak bu konuyu çok merak ediyorum :126:

Daha boşanır boşanmaz yeni ilişkiye başlayan erkekten uzak dur derim.

Adamın verdiği tepkiler ayrı, yalan söylemesi ayrı dert.

Bence sadece kafa dağıtmak istiyor gibi.

Bir de ben anlamadım siz boşandığını nereden biliyorsunuz ?

Ve neden evine gittiğinizde evli değilsindir umarım gibi bir cümle kurdunuz :S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…