Yeni boşanmış birine aşık oldum

Siz evliyim demedi, bekarımda demedi diyorsunuz ama boşanmış diyorsunuz bir yandan da kesin mi yani yoksa sadece şüphemi kesinse nereden öğrendiniz, öğrendiyseniz bildiğinizi söylemek için neden bekliyorsunuz tabii ki eğer cidi bir ilişkiniz başladıysa biliyorum neden bana söylemedin demelisiniz oldukça rahatsınız adamın sizden sakladığı birşeyler olduğu belli bel ki de karısını aldattı, belki de şiddet uyguladı nereden biliyorsunuz. Daha bir haftadır ilişki durumu var beraber uyumuşsunuz artık gerisini bilemiyoruz ama fazla değil mi bu samimiyet şimdiden ne zaman bildiğinizi söylemeyi düşünüyorsunuz evlenirken mi. O aramıyorsun diyorsa merak ediyorsan se ara sen merak de, çek kendini biraz ve lütfen karşındaki insanı sorgulamaktan, kafandakileri sormaktan kaçma iş işten geçince ama sormadın ki merak etmedin ki diyip sıyrılıverir işin içinden sizde geçen zamanınıza yanarsınız zaten birbirinizi tanıma aşamasında kafanıza takılanları söyleyemeyeceksiniz de evlenince mi konuşacaksınız bunları sonra da tanıyamamışım diye konular açarsınız.

bundan 1.5 ay önce bende evlenip ayrılmış biri ile birlikte oldum ve çok zor canım sana tavsiyem ilerde üzülmek istemiyorsan yol yakınken vazgeç çnkü gün geliyor ufacık br şeyle eski eş sorunu ortaya çıkıyor yda barışmayı düşündükleri bile oluyor. annemin br sözü var erkekler eşlerinden boşansalar bile vazgeçemiyorlar diye

Sadece şu madde bile herşeyin cevabı aslında
Siz gülerek anlatsanız da bence hoş bi durum değil.
Ben olsam selamı sabahı keserim.

aynen canım, bende evlenip ayrılmış biri ile 2,5 yıl beraberlik yaşadım. bir de çocuğu vardı. eski eş sorununu hiç çözemedi dengeyi kuramadı bi türlü. basiretleri bağlanıyo eski eş deyince bak şimdi hatırlayınca bile sinirlendim

bnmknn çocuğu yoktu ama ufacık brşeyde hemen eski eşinin adı geçiyordu söylemediğini bırakmıyordu ama karşılaştıklarında da konuşuyorlardı falan brde bz eski eşi ile barıştığı için ayrıldık yani kısacası olmuyor birde şu var düşünüyorsun onunla evlenmiş ciddiyete gitmiş soyadını almış br süre sonra düşün düşün kafayı yemeye kdr geliyor iş

evet yapıstım cunku ona karşı farklı bir yakınlık hissettim, ayrıca sosyal statüsü güçlü olmasına rağmen bunu gündem yapmayışı alçak gönüllü oluşu, hayata bakış açısı, kadınlara ve canlılara yaklaşım şekli, evrensel ilkeleri ve kişisel duruşu beni ona saygı duymaya ve hayran bırakmaya yetti,

evet ben rahatsızlık hissetmediysem bunu yaparken normaldir,
onun ne düsündügü önemli değil ben öyle olmasını istedim öyle yaptım o istediği için değil,
basitleştirme konusuna gelince ikimizde belli olgunlukta insanlarız kaçan kovalanır triplerini çoktan gectik, ha deneriz olursa olur olmazsa olmaz diye düsünüyordum ama bayanız sonucta duygusal bağ geliştirmedende yapamıyoruz, benim çelişkim ona cok anlam yüklüyor olmam,

yalan soylemedı, sadece bu konudan bahsetmedı o kadar, ikisi arasında cok fark var, ben boşandıgını ortak arkadaşlarımızdan öğrendim, evine gittigimde değil gitmeden kurdum o cümleyi kendisine güvenmediğimi hissetsin guvenımı kazanmaya çalışsın diye,,,

bende nişanlanıp ayrıldım ve cokta saplantılıydım hatta, onsuz yaşayamam sanıyordum ama bir ayda unuttum, herkes aynı değil canım ya,

işte bende bu durumu yaşamamak için susup beklemeyı tercıh ettım olur da benımle paylaşırsa bile birdaha asla konusunu açmamayı düsünüyorum cünkü dediğiniz gibi cok hassas bir konu

Bu ilişkiye başlarken sizin ne istediğinizle alakalı.
Madem ciddi bir ilişkiye adım atılıyor karşı tarafın bana "net" olmasını isterim...

Bu ciddi birşey sonuçta. Siz üstü kapalı sorunca "saçmalama" diyebiliyorsa bence bu kişi boşanma arifesi yalnız kalmamak adına sizinle beraber.

Benim aklıma gelen bu. Önemseyen ,değer veren insan net olur...

Hala sizin de bilmiyormuş gibi saf ayağına yatıp laf almaya çalışmanız da doğru değil. Yıpranan tek siz olursunuz.

O bu kötü süreci atlatınca sizi de bırakabilir..

herkes aynı değil cnm ama genelde evlenp ayrılmş erkekler böyle. çevremde çok sayıda boşanmış erkek var buna babamda dahil %90 ı aynı. bn eski sevglme hoşlandğmı söylediğim zaman kendisi söylemişti evlenip ayrıldığını bir başkasından duymadım kendiside saklamadı ayrılma sebeplerine kadar biliyordum ama döndü dolaştı yne eski eşi tercih etti.

oyleyse defolsun gitsin hayatımdan, ben sırf baskı altında kalmasın kendi tercihini kendisi yapsın ne istediğinden emin olsun düşünsün belki zamana ihtiyacı vardır diye susuyorum, aptal değilm yoksa benı mutsuz edecek bır adam tabiki istemem hayatımda

bence karşına al konuş derim canım sor neden sakladın bnden evlenip ayrıldığını diye brşeyler saklanarak yürümez çnkü. benim aklım başıma geldi ayrıldıktan sonra ama işte bir yandan da eskisi gibi olamıyorum kimseye güvenemiyorum artık

onerın için teşekkür ederim canım, yarın şehir dışına cıkıyorum, birkaç gun uzak kalmak bana ıyı gelecek, dönüşte bakarım artk o aradaki durumlara göre,

Iliskinin adı yeni konmuş bile olsa sizi ve bu ilişkiyi önemsiyorsa bu durumunu sizinle paylaşıp size karşı samimi olmalıydı
yeni bitmiş bir evlilikse güven konusunda temkinli ol ona karşı
Ne istedigini bilmiyordur şimdi, haliyle ne buldugunu da anlamaz
Hakkında hayırlısı olsun ama cokta usteleyip ustunde durma cnm

off soru işaretleri tasalar aklıma bnm gecen sene evlenmeden öncekı halım geldı gercekten zor seyler :)
canım bence erkek arkadasının kafası karısık yenı boşanmış sudan cıkmıs balık gıbıdır o boyle bırıyle bırlıkte olmak zor sonuc pozıtıfte olabılır ama bıraz zamana ıhtıyac var gıbı

bana da ikinci madde gibi geldi.yani bir maratondan yeni cikmis zaten sorunlari devam ediyordur.bu asamada cok vicik vicik bir iliski yasayip bogulmak istemiyor ama yalniz da kalmak istemiyor.ancak burada daha manset bir sorun var ki bir iliskinin temel bilgilerinden olan medeni halinden emin degilsin.evine gidip gelecek kadar yakin,bunu soramayacak.kadar uzak.cok tuhaf ve ciddi bir tezat var.

biliyor musun ondan ziyade asıl dengesiz benim, bütün ilişkilerim sorunlu oldu, sanırım ilahi adalet bu benden sorunlu birine maruz kalmak ! :)

başından atar gibi günde bir kez arıyor en fazla iki kez yazıyor, biraz önce aradı görmedim 10 dk sonra dönüş yaptım açmadı ve hala da aramadı yarım saat geçti, ona mesaj atacağım beni aramak zorunda değilsin içinden gelmeyen hiçbirşeyi yapmak zorunda değilsin diye

Boşanma aşamasındaki bir kadın olarak söylemek isterim, kimsenin yara bandı olmayın bence.. ilişkinizi biraz ağırdan alın.. şu an yalnızlığı kaldıramıyor ve düşünmemek geçmişi unutmak için sizi kullanıyor olabilir.. (sevgiliniz açısından söylüyorum) bence bu zor süreçler insanın tek başına aşması gereken zamanlardır..

Daha dengeli normal bir insan bulabilirsiniz...

Mutluluk aski korukler,mutsuzluk baltalar,mutlu.olmak icin ask vardir,biri icin ozel olmak ve ozel hissetmek icin.bosanmis birine tabi ki asik olabilirsin ama once adama bakarsin adam mi diye.
Bu insanin sana iliski babinda verdigi tek sey mutsuzluk.biz buradan oyle okuyoruz.daha normal ve sorunsuz erkekler varken neden kendini acitasyona zorluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…