- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
1- bu adam yeni boşanmış olmanın etkisinde tedbirli davranıyor güvenmek ıstıyor
2- cok anlam yüklemek istemiyor nefes almak istiyor boşanma sonrasında
2- adam beni önemsemiyor
3- aidiyet hissetmek için benim onu sahiplenmemi bekliyor
hangisi sizce?
bundan 1.5 ay önce bende evlenip ayrılmış biri ile birlikte oldum ve çok zor canım sana tavsiyem ilerde üzülmek istemiyorsan yol yakınken vazgeç çnkü gün geliyor ufacık br şeyle eski eş sorunu ortaya çıkıyor yda barışmayı düşündükleri bile oluyor. annemin br sözü var erkekler eşlerinden boşansalar bile vazgeçemiyorlar diye
bnmknn çocuğu yoktu ama ufacık brşeyde hemen eski eşinin adı geçiyordu söylemediğini bırakmıyordu ama karşılaştıklarında da konuşuyorlardı falan brde bz eski eşi ile barıştığı için ayrıldık yani kısacası olmuyor birde şu var düşünüyorsun onunla evlenmiş ciddiyete gitmiş soyadını almış br süre sonra düşün düşün kafayı yemeye kdr geliyor işaynen canım, bende evlenip ayrılmış biri ile 2,5 yıl beraberlik yaşadım. bir de çocuğu vardı. eski eş sorununu hiç çözemedi dengeyi kuramadı bi türlü. basiretleri bağlanıyo eski eş deyince bak şimdi hatırlayınca bile sinirlendim
yorumları okumadım....
ama nedir bu kadar adama yapışmanı sağlayan şey (kaba oldu ama zira karşıdan öyle gözüküyor)
adam takmıyor resmen ve ayrıca yeni boşanmış birinden çok sağlıklı bir ilişki bekleme...
adama sesini çıkarmıyorsun, korkuyorsun terkeder diye...
bunu ona daha fazla belli etme istersen, pişman olursun
cevap vermeden yapamadım ... beraber uyuduk demıssın daha bır aylık bı ilşkide normal bıseymı sence , cok mu safsın bılmıyorum ama bıkere kendını cok basitleştirmişşsin bence. ha unutmadan bınuzman soylemıstı boşandıkta sonra ıkıyıl ıcerısınde yapılan evlılkler malesef son buluyomus haberın olsun
Daha boşanır boşanmaz yeni ilişkiye başlayan erkekten uzak dur derim.
Adamın verdiği tepkiler ayrı, yalan söylemesi ayrı dert.
Bence sadece kafa dağıtmak istiyor gibi.
Bir de ben anlamadım siz boşandığını nereden biliyorsunuz ?
Ve neden evine gittiğinizde evli değilsindir umarım gibi bir cümle kurdunuz :S
bundan 1.5 ay önce bende evlenip ayrılmış biri ile birlikte oldum ve çok zor canım sana tavsiyem ilerde üzülmek istemiyorsan yol yakınken vazgeç çnkü gün geliyor ufacık br şeyle eski eş sorunu ortaya çıkıyor yda barışmayı düşündükleri bile oluyor. annemin br sözü var erkekler eşlerinden boşansalar bile vazgeçemiyorlar diye
bnmknn çocuğu yoktu ama ufacık brşeyde hemen eski eşinin adı geçiyordu söylemediğini bırakmıyordu ama karşılaştıklarında da konuşuyorlardı falan brde bz eski eşi ile barıştığı için ayrıldık yani kısacası olmuyor birde şu var düşünüyorsun onunla evlenmiş ciddiyete gitmiş soyadını almış br süre sonra düşün düşün kafayı yemeye kdr geliyor iş
bende nişanlanıp ayrıldım ve cokta saplantılıydım hatta, onsuz yaşayamam sanıyordum ama bir ayda unuttum, herkes aynı değil canım ya,
işte bende bu durumu yaşamamak için susup beklemeyı tercıh ettım olur da benımle paylaşırsa bile birdaha asla konusunu açmamayı düsünüyorum cünkü dediğiniz gibi cok hassas bir konu
herkes aynı değil cnm ama genelde evlenp ayrılmş erkekler böyle. çevremde çok sayıda boşanmış erkek var buna babamda dahil %90 ı aynı. bn eski sevglme hoşlandğmı söylediğim zaman kendisi söylemişti evlenip ayrıldığını bir başkasından duymadım kendiside saklamadı ayrılma sebeplerine kadar biliyordum ama döndü dolaştı yne eski eşi tercih etti.
bence karşına al konuş derim canım sor neden sakladın bnden evlenip ayrıldığını diye brşeyler saklanarak yürümez çnkü. benim aklım başıma geldi ayrıldıktan sonra ama işte bir yandan da eskisi gibi olamıyorum kimseye güvenemiyorum artıkoyleyse defolsun gitsin hayatımdan, ben sırf baskı altında kalmasın kendi tercihini kendisi yapsın ne istediğinden emin olsun düşünsün belki zamana ihtiyacı vardır diye susuyorum, aptal değilm yoksa benı mutsuz edecek bır adam tabiki istemem hayatımda
bence karşına al konuş derim canım sor neden sakladın bnden evlenip ayrıldığını diye brşeyler saklanarak yürümez çnkü. benim aklım başıma geldi ayrıldıktan sonra ama işte bir yandan da eskisi gibi olamıyorum kimseye güvenemiyorum artık
rica ederim cnmonerın için teşekkür ederim canım, yarın şehir dışına cıkıyorum, birkaç gun uzak kalmak bana ıyı gelecek, dönüşte bakarım artk o aradaki durumlara göre,
bana da ikinci madde gibi geldi.yani bir maratondan yeni cikmis zaten sorunlari devam ediyordur.bu asamada cok vicik vicik bir iliski yasayip bogulmak istemiyor ama yalniz da kalmak istemiyor.ancak burada daha manset bir sorun var ki bir iliskinin temel bilgilerinden olan medeni halinden emin degilsin.evine gidip gelecek kadar yakin,bunu soramayacak.kadar uzak.cok tuhaf ve ciddi bir tezat var.
başından atar gibi günde bir kez arıyor en fazla iki kez yazıyor, biraz önce aradı görmedim 10 dk sonra dönüş yaptım açmadı ve hala da aramadı yarım saat geçti, ona mesaj atacağım beni aramak zorunda değilsin içinden gelmeyen hiçbirşeyi yapmak zorunda değilsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?