Doğru haklisiniz her yüze gitmiyor. Şanslıyım o zaman.Ben de gördüm hastalarını ve Benim de en yakın arkadaşım ameliyat oldu ona da cok yakıştı size de yakışmış yaptığı burun güzel ama her yüze gitmiyor Malesef
Evet şanslısınız güzel olmuş gerçekten :)Doğru haklisiniz her yüze gitmiyor. Şanslıyım o zaman.
Burnunuza bayildim gerçekten cok sanslisiniz cok güzel olmus tam istediğim buydu ama yapmadiAmeliyat ettiği başka hastalarda gördüm baya güzeldi.Benimde gözlerim iri. Doğal bir burun olmuş diyorlar
Drlar yapmadı demeyelim bence yapamıyorlar beceriksizlerBurnunuza bayildim gerçekten cok sanslisiniz cok güzel olmus tam istediğim buydu ama yapmadi
sende guzel durmus burnun ama bende o tarz bir burun olma.daha kucuk istiyorumArkadaşlar ameliyat olalı 2 yıl olmasına rağmen şişlikler var biraz. En az bir yılda burnun sekli oturuyor. Üzmeyin kendinizi . Dikkat edin darbelere karşı.Ameliyat düşünenler Mersin sistemdeki Cüneyt Bozkurta görünün. Benim burnum eskisinden çok bambaskA adam harika üstelik kulak burun boğazcı olduğundan nefes alıp verme konusunda sıkıntı olmuyor
Onun daha küçüğü cok yapma olursende guzel durmus burnun ama bende o tarz bir burun olma.daha kucuk istiyorum
ya ben boyle minik ama zarif boyle dumduz inmeyen sirti bwlirgin bir burun istiyorum.ya sanirim cok fazla baris cakir takip ettim baskasi kesmeyecek beni.Onun daha küçüğü cok yapma olur
Baris cakir ameliyat icin 18000 tl istiyorya ben boyle minik ama zarif boyle dumduz inmeyen sirti bwlirgin bir burun istiyorum.ya sanirim cok fazla baris cakir takip ettim baskasi kesmeyecek beni.
Umarım sislikler iner nefes problemi düzelir yoksa hayal kırıklıgı dahada üzecek beniKızlar ben ameliyat olmadan önce çok şöyle olmalı diye ne hayal ettim nede kaygılandım. Doktora tek dediğim burnum domuz gibi olmasın yüzüme yakışsın . Dr. bıraktım kendimi. Oda korkma çok güzel olacak demişti. Beklenti çok olunca inanın hayal kırıklığı oluyor. Bende ilk bir hafta ağladım çünkü domuz gibiydi burun deliklerim karşıdan belliydi zamanla şişkinlikler indi. 6. Ayda bile simdikinden farklıydı. Gölünüzü ferah tutun.
aynen oyleBaris cakir ameliyat icin 18000 tl istiyor
Ben o durumu 1 yıldır bekliyorum.sonuç hüsranUmarım sislikler iner nefes problemi düzelir yoksa hayal kırıklıgı dahada üzecek beni
Demeyin oyleBen o durumu 1 yıldır bekliyorum.sonuç hüsran
Benim alçıdan çıkınca kocamandi şuan şişlikleri indi gayette memnunum herkesin ki farklıdır zamanla evrime uğrayan burunlar var yanlış bilgi vermeyelim :)O şiş durumu hikaye.İlk alçıdan çıktığında şiş olmuyor,sonradan ödem oluşuyor şişiyor,yani ilk alçıdan çıkınca neyse o.,ben o zaman anlamıştım.kaldı ki aylar geçmesine rağmen daha da oturdu ve yayıldı,güya küçülecekti.bi kere hiç düzeltmemiş,küçültmemiş,bunun neresi düzelecek kendi kendine?hani düzeltir küçültür de o oranda şişer.benim aynı duruyor ucunun büyüklüğü
Sen baya baya estetik olduğu belli olan bir burun istiyorsun o halde, çok yadirgarsin şimdiden söylemesi ve yüzüne gidecek mi o da varya ben boyle minik ama zarif boyle dumduz inmeyen sirti bwlirgin bir burun istiyorum.ya sanirim cok fazla baris cakir takip ettim baskasi kesmeyecek beni.
Verdiğim bilgi yanlış değil.Yaşadığım ne ise onu anlatıyorum.bu benim başıma gelen.siz de sadece yaşadığınızı anlatsanız yeterli.Verdiğim bilginin doğruluğu yanlışlığı sizi ilgilendirmez.Yazdığım şeyler yanlış olsaydı şu an revizyon için gün sayıyor olmazsdım.Bana da inince düzelir vs.diye boş moraller veren çok oldu.Ama dr yapamamışsa yapamamıştır.ve benimki de öyle.Öyle olmasaydı 1 senedir nefes alabiliyor olurdum.o yüzden lütfen kendiniz dışında başkalarının yaptığı paylaşıma karışmayın.Benim alçıdan çıkınca kocamandi şuan şişlikleri indi gayette memnunum herkesin ki farklıdır zamanla evrime uğrayan burunlar var yanlış bilgi vermeyelim :)
Verdiğim bilgi yanlış değil.Yaşadığım ne ise onu anlatıyorum.bu benim başıma gelen.siz de sadece yaşadığınızı anlatsanız yeterli.Verdiğim bilginin doğruluğu yanlışlığı sizi ilgilendirmez.Yazdığım şeyler yanlış olsaydı şu an revizyon için gün sayıyor olmazsdım.Bana da inince düzelir vs.diye boş moraller veren çok oldu.Ama dr yapamamışsa yapamamıştır.ve benimki de öyle.Öyle olmasaydı 1 senedir nefes alabiliyor olurdum.o yüzden lütfen kendiniz dışında başkalarının yaptığı paylaşıma karışmayın.
Benim burnunuzun şekli değişir güzel olur gibi bir yorumum olmadi sadece burun bir ameliyat geçirdiği için şişer ve iner neredeyse buradaki insanların çoğu aynı durumu yaşadı alçıdan çıktığı gibi kalmaz şişlikler bundan bahsettim, "alçıdan çıkınca neyse odur" yorumunuza yanlış dedim ve hala da diyorum yorum yapma özgürlüğüm var ki bunları yazabiliyorum biraz saygılı olmayı öğrenin.Verdiğim bilgi yanlış değil.Yaşadığım ne ise onu anlatıyorum.bu benim başıma gelen.siz de sadece yaşadığınızı anlatsanız yeterli.Verdiğim bilginin doğruluğu yanlışlığı sizi ilgilendirmez.Yazdığım şeyler yanlış olsaydı şu an revizyon için gün sayıyor olmazsdım.Bana da inince düzelir vs.diye boş moraller veren çok oldu.Ama dr yapamamışsa yapamamıştır.ve benimki de öyle.Öyle olmasaydı 1 senedir nefes alabiliyor olurdum.o yüzden lütfen kendiniz dışında başkalarının yaptığı paylaşıma karışmayın.
Ha bir de siz mi karıştınız..afedersiniz ama size ne.3.şahıs olduğunuzdan yaptığım paylaşım sizi neden rahatsız etti de arkadaşı savunma ihtiyacı duydunuz.kötü bir tecrübe evet,ve ben de bunu paylaştım.kimsenin yanlış doğru deme hakkı yok,sizin de bunu diyen kişiyi savunma hakkınız yok.bu durum ben ve silassing arasında bir paylaşım.lütfen 3.şahıs olarak yorum yapmayın işinize bakın.ben gayet sakinim.sakinleştirme görevinin de size verildiğini sanmıyorum.Yaşadığınız kötü bir tecrübe, keşke iyi sonuçlar olsaymış.. Ancak arkadaş kötü bir şey dememiş, bu şekilde saldırgan bir tavırla yaklaşmanız doğru değil, hepimiz burada yaşadıklarımızı paylaşıyoruz iyi kötü birbirimize yol olmaya çalışıyoruz, biraz sakin olun. Sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?