yeni buruncuğum (fotolu) yorumlarınızı istiyorummmm

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de 14 şubatta ameliyat olacağım. Burnun gayet güzel ve doğal olmuş ben çok beğendim :128:

Mrb cnm öncelikle burnunu çok beğendim, bende antepdeyim ve Çarşamba günü Ertan Günal dan randevum var, Yakup bey hangi hastanede?

ertan gunali duydum ama gorusmedim onn disnda bikac doktorla gorstum yakup bey kafama yatti gorus derim ozel duztepe yasam hastanesnde

ertan gunali duydum ama gorusmedim onn disnda bikac doktorla gorstum yakup bey kafama yatti gorus derim ozel duztepe yasam hastanesnde

meraba abak :)

yandan çok iyi duruyor burnun bence. hayırlı olsun:)) ama şiş galiba. kalın deri çok büyük problem oluyor benimde oyleydi. 3. ay burnum daha yeni oturdu sabırlı olmak lazım. ben ertan günal a ameliyat oldum. yakup beyi duymadım ama bence burnun oturunca daha da güzel olacak. tekrar hayırlı olsun...

Mrb cnm öncelikle burnunu çok beğendim, bende antepdeyim ve Çarşamba günü Ertan Günal dan randevum var, Yakup bey hangi hastanede?

canım hiç teretüt etme ertan günal a ameliyat ol derim. ben arkadaş tavsiyesi ile gittim . çok memnunum. bizim arkadaş tayfasında 10 a yaklaştı ertan beye ameliyat olan . çok sıcaktır abimiz oldu diyebilirim. çok şükür sorun olmadı şimdiye kadar. yakup beyi duymadım. ama içinin rahat olması çok önemli acele etme görüş derim:)

bir defa ameliyat olacaksın iyi karar vermen lazım. kimi duyduysan git görüş, kafana yatana ameliyat ol derim tatlım :)))

cok cok teşekkür ederim bu süreçte yorumlar önemli oluyo, tekrar teşekkürler güzel yorumlar..

Ya bende istiyorum burun amelyatı ama çok korkuyorum benim korkumda o tampon falan alma kısmı acıya hiç dayanamıyorum son 4 senedir seneye olurum diyerek hiç cesaret edemedim :/

kısaca anlatıyım ben sana ameliyatta zaten hic birsey hissetmiyosun sonrakı 2 gün biraz halsiz oluyosun onun dışında bir agrı sızıoyle abartılacak birsey yok, benim 1 haftanın sonunda hic morluk kalmamıştı sadece tampon çıkarılırken biraz ağrıdı o kadar. yanı fiziksel olarak korkulacak bir agrı olmuyo ki benim de canım çok tatlıdır iğneden bile korkarım :))))))))))) ona rağmen ben yaptırabildiysem herkes yaptırır diye düşünüyorum.

ama psikolojik olarak cok farklı bir duygu yeni bir insan duruyo aynada karsında alışmak benimsemek zor oluyo, eger cok şikâyetçiyseniz yaptırın derim, gönlünüzce olur inşallah..

ewet cok sis ins biran once iner yesilcay maydanoz suyu odem atar diolar bilgisi olan war mi zaman mi sadece yardiiiiiiim(

canmm ben ameliyatımın ilk günündendir hergün 3-4 bardak yeşil çay içtim ödem toksin atar diye bayağı faydasını gördüm:)alçılarımdan sonra bandaj takmadı doktor ve bide nasıl yağlanıodu burnum anlatamamhergün içtiğim yeşil çaya bi kaç damla limon damlatıp masajdan sonraları hafiften siliorum okadar rahatlatıyoki ve bide daha az yağlanıo artk

teşekkürler bende denicem yağlanma bendede oluyo

Canim çok güzel olmuş burnun kime ve kaça yaptirdin ogrebilirmiyim çok geçmiş olsun sevgilerrr

Bende begendim yandan iyi duruyo minicik olmasina gerek yok dogalini yapmis doktorun.. bende suan alcili bekliorum cumartesi alincak alcim :) heycanliyim

Burnun fındık gibi olmaması iyi olmuş bence fıstık gibi olmuş
Ödem atmak isteyen arkadaşlar 10. Günden itibaren ananas maydanoz yiyebilirmişiz(öncesinde önerilmiyor zira kanı sulandırıyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…