burd a 13. gun simdi 15 falanoldu sabir sabir...
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de 14 şubatta ameliyat olacağım. Burnun gayet güzel ve doğal olmuş ben çok beğendim :128:
Mrb cnm öncelikle burnunu çok beğendim, bende antepdeyim ve Çarşamba günü Ertan Günal dan randevum var, Yakup bey hangi hastanede?teşekkür ediyoruum ..doktorum antepte yakup sarıgüney
Mrb cnm öncelikle burnunu çok beğendim, bende antepdeyim ve Çarşamba günü Ertan Günal dan randevum var, Yakup bey hangi hastanede?
ertan gunali duydum ama gorusmedim onn disnda bikac doktorla gorstum yakup bey kafama yatti gorus derim ozel duztepe yasam hastanesnde
Mrb cnm öncelikle burnunu çok beğendim, bende antepdeyim ve Çarşamba günü Ertan Günal dan randevum var, Yakup bey hangi hastanede?
meraba abak :)
yandan çok iyi duruyor burnun bence. hayırlı olsun:)) ama şiş galiba. kalın deri çok büyük problem oluyor benimde oyleydi. 3. ay burnum daha yeni oturdu sabırlı olmak lazım. ben ertan günal a ameliyat oldum. yakup beyi duymadım ama bence burnun oturunca daha da güzel olacak. tekrar hayırlı olsun...
Bence çok doğal bir burun olmuş... Kesinlikle içiniz rahat olsun bende böyle doğal duran bir burun istiyorum... Doktorunuz kim öğrenebilir miyim?
Ya bende istiyorum burun amelyatı ama çok korkuyorum benim korkumda o tampon falan alma kısmı acıya hiç dayanamıyorumson 4 senedir seneye olurum diyerek hiç cesaret edemedim :/
ewet cok sis ins biran once iner yesilcay maydanoz suyu odem atar diolar bilgisi olan war mi zaman mi sadece yardiiiiiiim(
canmm ben ameliyatımın ilk günündendir hergün 3-4 bardak yeşil çay içtim ödem toksin atar diye bayağı faydasını gördüm:)alçılarımdan sonra bandaj takmadı doktor ve bide nasıl yağlanıodu burnum anlatamamhergün içtiğim yeşil çaya bi kaç damla limon damlatıp masajdan sonraları hafiften siliorum okadar rahatlatıyoki ve bide daha az yağlanıo artk
.Canim çok güzel olmuş burnun geçmiş olsun kaça ve kime yaptirdigini ogrenebilirmiyim
Canim çok güzel olmuş burnun geçmiş olsun kaça ve kime yaptirdigini ogrenebilirmiyim
Bende begendim yandan iyi duruyo minicik olmasina gerek yok dogalini yapmis doktorun.. bende suan alcili bekliorum cumartesi alincak alcim :) heycanliyim
Burnun fındık gibi olmaması iyi olmuş bence fıstık gibi olmuş
Ödem atmak isteyen arkadaşlar 10. Günden itibaren ananas maydanoz yiyebilirmişiz(öncesinde önerilmiyor zira kanı sulandırıyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?