Doğuma Hazırlık Yeni doğacak bebişler için alınması gerekenler nelerdir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben okadar hazırlık yaptım hiçbir işe yaramadı konrole diye gittim doğum yaptım geldim yanımızda hiçbirşey olmadan . çok şükür ki bebeğime o zaman kıyafet almıştım bazılarını değiştirmek istedim sonra yanıma almıştım kontrole giderken onlar arabada duruyordu iyiki onlar varmıs hastaneyle evimizin arasındada 1.5 saat ara vardı . gece 3.5 da doğum yaptım eşim gece nin o saatinde bez aramaya çıktı bende hastane nin özel kıyafetini giydim onlar bana doğumdan sonra kullanacağım ped i verdiler hastaneden çıkarkende tekrar gittiğim kıyafetle geri döndüm. yani okadar uğraştım ettim hastane çantasıyla boşuna yapmışım .

ayy canım yaa cok üzüldüm keşke arabada dursaydı cantan umarım cok zorlanmamışssındır. banada ders olsun bu ben son zamanlarda cantayı arabada tasıyacagım

ayy canım yaa cok üzüldüm keşke arabada dursaydı cantan umarım cok zorlanmamışssındır. banada ders olsun bu ben son zamanlarda cantayı arabada tasıyacagım

evet cnm cantayı hazırlar hazırlamaz erken falan demeyin ne zaman geleceği belli olmuyor bebişin :) arabada dursun.

Merhaba,

Şubat ayında doğum yapıcam şuan 25 haftalık hamileyim. Bebeğin kilosunun ne olacağını bilmiyorum,neye göre nasıl bir alışveriş yapmak lazım.. Fazladan abartarak alışveriş yapmakta istemiyorum. Birazda olsa bilgi verebilecek anneler var mı ? yada sizler nasıl alışveriş yaptınız ?

Merhaba sevgili anne adayları;

Minik bebeğinizin aranıza katılmasına çok az kaldı...Mutlu günüze renk katacak birbirinden güzel kurabiyelerden hazırlayıp bebeğinize en güzel karşılamayı birlikte hazırlayalım...

Renkli telaşlarda 1 adet şeker kurabiyenin fiyatı sadece 2 TL dir. renkli.telaslar@gmail.com mesajınızı bırakın veya arayın 549 455 01 50 birlikte tasarlayalım...Mutlu günlerinizde şeker kurabiyeleriniz eksik olmasın! Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

https://www.facebook.com/renklitelaslarbalikesir

24 haftalık hamileyim bebeğimi kucağıma almak için sabırsızlıkla bekliyorum daha önceden kist ameliyatı olduğum için sezeryanın nasıl olduğunu biliyorum.Bebeğimde maşallah şuan kilo olarak biraz ilerde yani iri bir bebek olarak doğacak ilk hamileliğim ve şuan gercekten doğumdan cok korkuyorum.Dediklerine göre kucagına alırsan hepsini unutursun diyolar ama o ana kadar olan heyecan ve korku:18: inş kolay geçirmek nasip olur

benim anlayamadıgım ben suan tam 25 haftalık hamileyim ogluma kac aylık oluo hep haftaya gore hesaplandıgı ıcın ayrıca bende biton kıyafet aldım oglusuma baya bı aldık hepsını gıyebılcegınıde sanmıorum ılk ebbek olunca boyle heves oluo ister ıstemez ama allah hepımıze sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın cantasını dahaca hazırlamadım ama hazırlamayı dusunuorum okudum yazdıklarını önerileriniz için tesekkurler gercekten sıteye yenı uye oldum ama genede takıp edıordum devamlı dun gıttım kontrole ogluşum 34 cm 769 gr normal dedı doktor ben zayıfmı dıye terettutte kaldım

öncelikle kesinlikle zayıf degıl çok normal suan kılosu hatta boyuda uzun haftasına gore bende suan 25+3 gunluk gebeyim bebegin boyu 21 cm kılosu 813 kı bunlar ortalama degerler unutmayalım su kadar kılo denılıp daha kılolu dogan bebekler var sıkıntı yapma canm ayrıca 6 ay 1 haftalık hamılesın 26. haftanı bıtırdıgınde 6.5 aylık olursun ınş canım

Son düzenleme:
Kızlar hastanede çık mu kalınıyor ?birde bebek için bebek odası sizce yapmalımıuım?kullanışlı olurmu yoksa yanımıDamı yatacak

Mrb ben 33 haftamdayım eksiklerimi tamamladım sayılır ben travel sistm bebek arabası aldım ve oto koltugunu hastane cıkısı için kullnmayı düşünüyorum sizce port bebe almalımıyım lazım oluyormu

Mrb ben 33 haftamdayım eksiklerimi tamamladım sayılır ben travel sistm bebek arabası aldım ve oto koltugunu hastane cıkısı için kullnmayı düşünüyorum sizce port bebe almalımıyım lazım oluyormu

slm heroprenses,

ben puset aldım hem hastane çıkışında hem de arabada kullanmak için. travel sistem bebek arabası alman iyi bende öle aldım bastonlar çok sağlam gelmedi bana ilk etap için. port bebe almadım ben onun yerine pusetle taşıyacam bebeği. bence sende alma gereksiz olur. portbebe ve çanta takımları var. bana çok demode geliyo onlar. port bebe yerine puset bebek çantası yerine nike spor çanta aldım daha şık ve kullanışlı olur bence..

merhaba hamiş hanımlar,

her türlü hazırlığınızı eminim yaptınız, yapıyorsunuz.

elime yeni geçen Tracy hogg & melinda blau isimli yazarlara ait yeni annelere mucize çözümler isimli kitap çok faydalı olacaktı benim için eğer doğum öncesi okusaydım.

şu anda da işime yarıyor ama 9 ay geç kalmışım :)

emzirme şeklinden, saatine, doğum sonrası ruh halimizden süte kadar her konuya cevap veriyor.

mutlaka tavsiye ediyorum, okuyun.

Son düzenleme:
Bazı eşyaları temiz kullanılmış ikinci el alabilirsiniz. görüntülü telsiz,sterilizasyon,ev tipi ultrason,dönence,yoğurt makinası v.b. inanın sıfır alıp bir sürü paralar dökmenize gerek yok.Düşünürseniz haberim olsun:))

port bebeye ihtiyaç yok! emin ol bebeğin özgüveni için görüntülü telsiz çok daha önemli.....

bebek doğumlarında hastanede dağıtmak üzere ve mevlütlerde dağıtılmak üzere hazırlanan baby shower kurabiyeler simdi tek fiyat kampanyası ile bilgi için benimle irtibata geçmeniz yeterlidir.

Slm
Doğum yaz da olsa kış da olsa terletmeyecek ince pijama ve gecelik almanızı öneririm.. Doğumdan sonra çok sıcak basıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…