ayy canım yaa cok üzüldüm keşke arabada dursaydı cantan umarım cok zorlanmamışssındır. banada ders olsun bu ben son zamanlarda cantayı arabada tasıyacagımben okadar hazırlık yaptım hiçbir işe yaramadı konrole diye gittim doğum yaptım geldim yanımızda hiçbirşey olmadan . çok şükür ki bebeğime o zaman kıyafet almıştım bazılarını değiştirmek istedim sonra yanıma almıştım kontrole giderken onlar arabada duruyordu iyiki onlar varmıs hastaneyle evimizin arasındada 1.5 saat ara vardı . gece 3.5 da doğum yaptım eşim gece nin o saatinde bez aramaya çıktı bende hastane nin özel kıyafetini giydim onlar bana doğumdan sonra kullanacağım ped i verdiler hastaneden çıkarkende tekrar gittiğim kıyafetle geri döndüm. yani okadar uğraştım ettim hastane çantasıyla boşuna yapmışım .
ayy canım yaa cok üzüldüm keşke arabada dursaydı cantan umarım cok zorlanmamışssındır. banada ders olsun bu ben son zamanlarda cantayı arabada tasıyacagım
benim anlayamadıgım ben suan tam 25 haftalık hamileyim ogluma kac aylık oluo hep haftaya gore hesaplandıgı ıcın ayrıca bende biton kıyafet aldım oglusuma baya bı aldık hepsını gıyebılcegınıde sanmıorum ılk ebbek olunca boyle heves oluo ister ıstemez ama allah hepımıze sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın cantasını dahaca hazırlamadım ama hazırlamayı dusunuorum okudum yazdıklarını önerileriniz için tesekkurler gercekten sıteye yenı uye oldum ama genede takıp edıordum devamlı dun gıttım kontrole ogluşum 34 cm 769 gr normal dedı doktor ben zayıfmı dıye terettutte kaldım
Mrb ben 33 haftamdayım eksiklerimi tamamladım sayılır ben travel sistm bebek arabası aldım ve oto koltugunu hastane cıkısı için kullnmayı düşünüyorum sizce port bebe almalımıyım lazım oluyormu
slm heroprenses,
ben puset aldım hem hastane çıkışında hem de arabada kullanmak için. travel sistem bebek arabası alman iyi bende öle aldım bastonlar çok sağlam gelmedi bana ilk etap için. port bebe almadım ben onun yerine pusetle taşıyacam bebeği. bence sende alma gereksiz olur. portbebe ve çanta takımları var. bana çok demode geliyo onlar. port bebe yerine puset bebek çantası yerine nike spor çanta aldım daha şık ve kullanışlı olur bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?