- 17 Eylül 2014
- 398
- 39
- 33
- 34
Hastane ikramligi olarak farkli birseyler bulmak istiyorum ben. Fikirlerinizi alabilir miyim?
Tek kullanımlıklar var onlar hastanede lazım oluomşLogusa kilotu lazim oluyo mu arkadaslar???
TesekkurlerrTek kullanımlıklar var onlar hastanede lazım oluomş
Merhaba arkadaşlar,
Aklıma takılan bir soru oldu yeni doğan bebek kıyafetleriyle ilgili.Geçtiğimiz hafta sonu bebeğimin yeni doğan kıyafetlerini aldım hastane çıkışlarını 50 beden olan yeni doğan setleri olarak 10 lu ve 5 li set aldım.Fakat bebek eğer iri doğarsa olmayabilir diyorlar kafama çok takıldı. Benimde bebeğimin gelişimi normalden ileri gidiyor yani kilolu bir bebek.Deneyimli olan var mı?Bu konularda sizce ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar,
Aklıma takılan bir soru oldu yeni doğan bebek kıyafetleriyle ilgili.Geçtiğimiz hafta sonu bebeğimin yeni doğan kıyafetlerini aldım hastane çıkışlarını 50 beden olan yeni doğan setleri olarak 10 lu ve 5 li set aldım.Fakat bebek eğer iri doğarsa olmayabilir diyorlar kafama çok takıldı. Benimde bebeğimin gelişimi normalden ileri gidiyor yani kilolu bir bebek.Deneyimli olan var mı?Bu konularda sizce ne yapmalıyım?
bende philips avent otomatik olanını aldım canım sitelerden önerilere göre aldım daha kullanmadım inş memnun kalırımbende bu günlerde pompa araştırmaları yapıyorum... hangi marka alacağıma karar veremedim. yardımlarınızı bekliyorum
ben bugun weewell telsiz aldim ama 3de degil 3.nun ekransiz olanindan aldim 99tl ye e bebekten :)Arkadaşlar merhaba,
weewell şu 3 telsizi arasında kaldım.
içlerinde kullandığınız memnun kaldığını var mı? hangisi almam gerektiğine kara veremedim bi türlü...
yardımmmmmm
Eki Görüntüle 1313740 Eki Görüntüle 1313741 Eki Görüntüle 1313742
Merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?