İlk bebeğim ve nerden başlayacağımı bile bilemiyorum şu an :S
İlk bebeğim ve nerden başlayacağımı bile bilemiyorum şu an :S
aynen bende bi kaç tane zıbın hediye geldi o kadar..daha ne almam gerektiğini ana ihtiyaçları bilemiyorum..yardmcı olan olur umarım bize..
kızlar ilk etapta beşik yada yapacaksanız oda takımı bakın... özellikle 28.haftadaki arkadaşım... mobilyalar 3aydan önce teslim edilmez onları havalandırman gerektiğinide düşnürsek..... bende o haftalarımda sipariş verdim doğurdum doğurucam (erken doğum riskim varda azıcık) hala gelen giden yok bu hafta gelicek dendi ama bakalım...
oda yada beşikten sonra uyku seti, battaniyesi, kundağı, uyku tulumu... altaçma sizin tercihinize kalmış... ben almadım ama kayınvalidem almış... oda yapacaksanız, mobilyayı belirledikten sonra perdesi, halısı, avizesi, abajuru, cibinliği.... bunlara bakının... oda düznlemenize göre neler koyucaksanız onlara bakın...
kıyafetlerine başlayın... hastane çıkışı, tulum, pijama, eşofman, patikli patiksiz alt, alttan çıtçıtlı body (sıfırkol,yarımkol,uzunkol) çorap, yelek, hırka, alt-üst takım vs.... ben sayıca fazla aldım... abarttım itiraf ediyorum ama insan görünce dayanamıyor ki yaa.... 56-62-68 beden de herşeyi tamam nerdeyse bebeğimin... 68 bedeni geçene kadar daha bişe almam heralde
penye, polar, triko battaniyeler alın... penye daha çok işe yarıyomuş...
biberon emzik ben 1er tane aldım lazım olursa diye... ne olur ne olmaz 1er tane el altında tutmakta yarar var bence...
tarak, tırnak makası seti vs bakım eşyaları... pişik kremi, şampuanı gibi bakım ürünleri...
küvet... ayaklı olanlar daha iyi olacaktır... birde küvetin su gideri olmasına dikkat edin...
bebek arabası bakın... ilk zamanlar kullanmam derseniz portbebe yada anakucağı falan bakın... artık ne kullanıcaksanız onları araştırın...
şimdilik kabaca aklıma gelenleri anlattım... nerden başlayacağımı bilmiyorum dediğiniz için, size fikir olması için... detay isterseniz seve seve yardımcı olurum... kolay gelsin kızlar
Uf be yamisym gene döktürmüşsün be..valla senin gb organizatör yok burada..süpersin her şeyi ayrıntısı ile yazmışsın gene..Ben de yararlanayım bari yakalamışken :))
Eren Çınar'ın Annesi: Bebek alışverişi...
yukarıdaki linkden bakabilirsiniz.oğlum karnımdayken birlikte hazırladık :)
doğuma giderken ki çanta içinde aşağıdaki link :)
Eren Çınar'ın Annesi: Doğum çantası nasıl hazırlanır ?
Eren Çınar'ın Annesi: Bebek alışverişi...
yukarıdaki linkden bakabilirsiniz.oğlum karnımdayken birlikte hazırladık :)
doğuma giderken ki çanta içinde aşağıdaki link :)
Eren Çınar'ın Annesi: Doğum çantası nasıl hazırlanır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?