Beraber paylaşıp, yardımcı olacağız birbirimize inşallah canım
Aman tanrım harika :) Yani haftaya kucağında olacak minik prens. Bundan öte hiçbirşey olamaz bu yeryüzünde heralde :) :) :)
Gelirse tabi bakalim hayirlisi
Bugun kontrollerimizi olduk oglusumuz henuz doguma hazir degil 1 hafta daha bekliyecegiz
merhaba,
Bizim aldıklarımız;
battaniyelerimiz,
Oda takımımız (3lü dolabı,şifonyeri,oyuncak dolabı,büyüyebilen beşiği) (ay sonu kısmetse gelecek)
Oda takımıyla birlikte avizesi,cibinliği,uyku seti,perdesi,halısı takım olduğu için birlikte gelecekler.
Şuan elimde 10-15 adet alttan çıtçıtlı zıbın,
Bir kaç tulum,
2 li takımlar,
Bübchen Bebe şampuanı, bebe yağı, pişik kremi,
Bebe küveti, filesi, banyo süngeri,
Chicco kanguru,
Chicco Lite way arabası,
Dr. Browns biberon,
Chicco emzik,
Tırnak makası,
Kundaklığı
şuan aklıma gelenler bunlar.
Ben
Benim de günüm biraz daha yaklaşsa ben de alıcam...
alırsın canim bebis alışverişi yapmak çok zevkli
Tatlım doğum yaptın mı çok merak ettim...
Tatlım doğum yaptın mı çok merak ettim...
Evet cnm cuma sabahi oğlumuz dogdu allahın izniyle.sen nasilsin?
Hayırlı olsun tatlım :) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve sevgi dolu bir yaşam diliyorum minik prense :)
Ya benimki de doğsun biran önce
Amin cnm insallah.Merak etme bende sabirsizdim ama birde bakiyorsun dogmus kucağında.Hamileligin tadini cikar huzurlu sakin mutlu ol.Kendine dikkat et cnm.Darısı başına insallah.
Çok sağol tatlım iyi dileklerin için. Daha 3. ay bitiyor geçer mi 6 ay daha diyorum kendime. Daha cinsiyetini öğrenicem :)
İsmi ne minik prensin?
Mahir Çınar ablası ben 12. Haftada ogrenmistim cinsiyetini degisebiliyor ama yakinda öğrenirsiniz banada haber verirsin.
Pazartesi günü kemik yapısından bakılacak tatlım mutlaka haber veririm. Tabi sonra değişirse yine haber veririm :)
Mahir Çınar... İsmi gibi köklü, asil, dünyaya faydalı, güzel bir geleceği olsun inşallah :) Allah nazarlardan saklasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?