Doğuma Hazırlık Yeni doğacak bebişler için alınması gerekenler nelerdir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaslar ben de yeni geldim henuz bir hazirligimiz yok sonlara dogru insallah ama tecrubelerden yararlanmak istiyorum

merhaba,

Bizim aldıklarımız;

battaniyelerimiz,
Oda takımımız (3lü dolabı,şifonyeri,oyuncak dolabı,büyüyebilen beşiği) (ay sonu kısmetse gelecek)
Oda takımıyla birlikte avizesi,cibinliği,uyku seti,perdesi,halısı takım olduğu için birlikte gelecekler.
Şuan elimde 10-15 adet alttan çıtçıtlı zıbın,
Bir kaç tulum,
2 li takımlar,
Bübchen Bebe şampuanı, bebe yağı, pişik kremi,
Bebe küveti, filesi, banyo süngeri,
Chicco kanguru,
Chicco Lite way arabası,
Dr. Browns biberon,
Chicco emzik,
Tırnak makası,
Kundaklığı

şuan aklıma gelenler bunlar.

Ben

Benim de günüm biraz daha yaklaşsa ben de alıcam...

alırsın canim bebis alışverişi yapmak çok zevkli

O kadar çok istiyorum ki anlatamam o günlerin biraz daha yaklaşmasını. Allahım inşallah izin verir de bebeğime sağlıcakla kavuşurum herşeyden öncesi ama onu hissetmek için ona bişeyler yapmayı deli gibi istiyorum...

Evet cnm cuma sabahi oğlumuz dogdu allahın izniyle.sen nasilsin?

Hayırlı olsun tatlım :) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve sevgi dolu bir yaşam diliyorum minik prense :)

Ya benimki de doğsun biran önce

Ben 5. Ayıma yeni girdim ve bu hafta alışveriş yapmaya başladım. Ufak tefek tulumlar, yeni doğan şapka, eldiven ve çorabı gibi standart şeyler alıyorum yavaştan. Her çıktığımda bebişe bir tanecik bir şey alıyorum önümde zaman var hem de böyle tadı çıkıyo. Sadece geçen aceleyle pramatüre tulum almışım eve geldim bakıyorum buna bebek nasıl sığacak diye bu haftasonu değiştircem. Arada böyle acemilikler oluyo

Hayırlı olsun tatlım :) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve sevgi dolu bir yaşam diliyorum minik prense :)

Ya benimki de doğsun biran önce

Amin cnm insallah.Merak etme bende sabirsizdim ama birde bakiyorsun dogmus kucağında.Hamileligin tadini cikar huzurlu sakin mutlu ol.Kendine dikkat et cnm.Darısı başına insallah.

Amin cnm insallah.Merak etme bende sabirsizdim ama birde bakiyorsun dogmus kucağında.Hamileligin tadini cikar huzurlu sakin mutlu ol.Kendine dikkat et cnm.Darısı başına insallah.

Çok sağol tatlım iyi dileklerin için. Daha 3. ay bitiyor geçer mi 6 ay daha diyorum kendime. Daha cinsiyetini öğrenicem :)
İsmi ne minik prensin?

Çok sağol tatlım iyi dileklerin için. Daha 3. ay bitiyor geçer mi 6 ay daha diyorum kendime. Daha cinsiyetini öğrenicem :)
İsmi ne minik prensin?

Mahir Çınar ablası ben 12. Haftada ogrenmistim cinsiyetini degisebiliyor ama yakinda öğrenirsiniz banada haber verirsin.

Mahir Çınar ablası ben 12. Haftada ogrenmistim cinsiyetini degisebiliyor ama yakinda öğrenirsiniz banada haber verirsin.

Pazartesi günü kemik yapısından bakılacak tatlım mutlaka haber veririm. Tabi sonra değişirse yine haber veririm :)

Mahir Çınar... İsmi gibi köklü, asil, dünyaya faydalı, güzel bir geleceği olsun inşallah :) Allah nazarlardan saklasın..

Merhabalar, benim haftaya perşembe ayrıntılı ultrasonum var 21. haftaya giricem haftaya, bir de evimin yakınında tıp merkezi var diye arada merak edince oraya da gidiyorum, ordaki doktor Gata dan emekli iki kere erkek gibi dedi. emin gibi değil :) Sorum şu , acaba ayrıntılı ultrasonda (üniversite hastanesi) söylerler mi ?

Amin insallah.evet kemik yapısından anlıyorlar.hadi hayirlisi

selam hanımlar ..bende bu hafta neler almalıyım neler gerekiyor diye araştırmaya başladım henüz.eşime göre bakmak için bile çok erken ama ben dayanamıyorum bakıyorum şimdiden .Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak ve etrafımdada hiç kimse yok çok cahilim bu konuda .neyseki internet var .hergün okuyup bişeyler öğrenmeye çalışıyorum .

Vallahi benim eşimde çok erken dedi. Ama şuanda bayağı birşeyini aldık ve eksiklerimizde vardır mutlaka. Çünkü bi anda hepsi alınmıyor ben zamana yayarak aldım. Mesela küçük zıbın gibi şeylerini alabilirsin. Alt üst takımlarını, tulumlarını vs vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…