Doğuma Hazırlık Yeni doğacak bebişler için alınması gerekenler nelerdir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
E eliphe ve goffita Allahım ne güzel, bebeklerinizi kucaklarınıza almanıza ne kadar az zaman kalmış. Sağlıcakla onlara kavuşmanız dileğiyle..

Hic sorma cnm kime inanacagimi sasirdim bir kackere doktorlarim hastaneyi biraktigi icin 4 ayri doktorla devam etmek zorunda kaldim.Su an 4. Doktorumdayim o konuda cok sanssizim fakat biri surekli 2 hafta sonraki kilolarda oldugunu soylerken iki hafta once son doktorum yanlis olctuklerini olmasi gereken kiloda oldugunu soyledi.pazartesi tekrar kontr. Var bakalim kac kilo olmus oglum.kafam allak bullak oldu

Öyle de olsa böyle de olsa, sağlığında sorun olmadığı sürece tedirgin olmaya gerek yok tatlım. Hem normalinden zayıf olmasından daha iyidir diye düşünüyorum ne biliyim :) Bak ne kadar şanslısın, güzel bir bebeğin oluyor. Dünyalar senindir diye tahmin ediyorum :) Bu arada merak ettim pazartesi ne diyeceklerini paylaşırsın dimi :)

Aynen katiliyorum bende aldim eczaneden valizime koydum bile.
Kizlar bu kremi ben de cok duydum oneriyolar bayagi. Simdiden gogus uclarim aciyo kuruyo almak istiyorum ben de ama fiyatini merak ettim cok pahali bisey mi acaba? Eczanelerde var di mi?

Sanki çok uzakmış daha gibi geliyor biran önce zaman geçsin de bebeğime sarılayım istiyorum :) Herşeyi hazırladınız mı?

Aynen Oyle herseyimiz hazir cok sukur kucagimiza almak icin bekliyoruz.hayalmis gibi geliyor.sanki ben dogurmuyacagim bir baskasi doguracakmis gibi

Kizlar bu kremi ben de cok duydum oneriyolar bayagi. Simdiden gogus uclarim aciyo kuruyo almak istiyorum ben de ama fiyatini merak ettim cok pahali bisey mi acaba? Eczanelerde var di mi?

Eczanelerde bulunuyor bazilarinida olmuyor.ama cogunlugunda var.boyutuna gorede fiyati biraz pahalidirlar. 20 ml lik 26 tl /40 ml lik 39 tl di. Ben surekli para vermemek icin 40 ml lik aldim gecen hafta.fiyatlar 3 assagi 5 yukari ayni hemen hemen.

Be
Sagolasin tatlim dun esim siparis etmis weewell almis bakalim iyi diyolar ona da.

Benim esimde arayip weewell var fiyati daha uygun dedi, fakat nasil bir marka oldugunu bilemedigim icin guvenemedim 20 / 30 tl icin cabuk bozulan birsey olsun istemedim.ama dedigim gibi belkide iyidir cevremde tecrube Eden yok bir fikrimde yok.gule gule kullanin

Cok sukur gelisimimiz normal 37. Hafta doldugunda 3100 gramdik olmasi gerektigi gibi zayif olmadi hic bir kontrolumuzde ama bana hep iri oldugunu soyleyip birdenbire yanlis olcmusler gayet normal deyince komik geldi haftasina gore gayet iyi ve saglikliydik insallah allahin izniyle oyle devam ediyor.darisi herkesin basinapazartesini sabirsizlikla bekliyorum oglum nasil ne yapiyor en onemlisi ne zaman gelicek oyh allahim cok heyecanliyim haber veririm doktor donusu

Eczanelerde bulunuyor bazilarinida olmuyor.ama cogunlugunda var.boyutuna gorede fiyati biraz pahalidirlar. 20 ml lik 26 tl /40 ml lik 39 tl di. Ben surekli para vermemek icin 40 ml lik aldim gecen hafta.fiyatlar 3 assagi 5 yukari ayni hemen hemen.

Weewell de iyi bir marka ama braun garanti tabii iyi yapmissin :) krem de sandigimdan daha uygunmus ya sevindim. Herkes bu kremi oneriyor alicam mutlaka. Cok sagol canim :)

Bugun kontrollerimizi olduk oglusumuz henuz doguma hazir degil 1 hafta daha bekliyecegiz

Bugun kontrollerimizi olduk oglusumuz henuz doguma hazir degil 1 hafta daha bekliyecegiz

Aman tanrım harika :) Yani haftaya kucağında olacak minik prens. Bundan öte hiçbirşey olamaz bu yeryüzünde heralde :) :) :)

Bende geldim aranıza Henüz tek hazırlığım nelere ihtiyacımız olabileceği konusunda listeler çıkarma ve araştırma yapmak
Hepimiz için hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…