yaaa ben alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum ama 7 aya kadar bekleme taraftarıyım :S offff :S
lazim degil canim 3 aylik bebegim var bi sikinti.olmadi emmesinde.ben almadim.ancak ise baslarsin sagman gerekir vs ozaman.ki ellede sagilabiliyotecrübeli annişler lütfen cevap verebilirmi ?? herkes için göğüs pompası lazımmı .??
ben çalışmıyorum ama ev hanımlarıda alıyor sanki anlamadım lazım mı oluyor acaba dedim .. teşekkür ederimlazim degil canim 3 aylik bebegim var bi sikinti.olmadi emmesinde.ben almadim.ancak ise baslarsin sagman gerekir vs ozaman.ki ellede sagilabiliyo
allah bağışlasın güle güle büyütün .darısı başımıza inşallahlazim degil canim 3 aylik bebegim var bi sikinti.olmadi emmesinde.ben almadim.ancak ise baslarsin sagman gerekir vs ozaman.ki ellede sagilabiliyo
canim.bebegin ememiycek durumda olur sagman gerekir ama bebek emiyosa calusmiyomussunda hic gerekli degil.ihtiyac duyarsan alirsin bosa para verme.baska merak ettigin olursa sor cevaplarim cocuk hemsiresiyim bendeben çalışmıyorum ama ev hanımlarıda alıyor sanki anlamadım lazım mı oluyor acaba dedim .. teşekkür ederim
amiin insallah darisi basina canim tatli telaslar bunlar enerji varken yapmak guzel oluyoallah bağışlasın güle güle büyütün .darısı başımıza inşallah
canim.bebegin ememiycek durumda olur sagman gerekir ama bebek emiyosa calusmiyomussunda hic gerekli degil.ihtiyac duyarsan alirsin bosa para verme.baska merak ettigin olursa sor cevaplarim cocuk hemsiresiyim bende
internette yazan cogu seyi uygulayamiyosunuz emin olun cunku her bebegin huyu baska baska.insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.yasayarak tecrube ediliyo hersey ama korkmayin biraz yorucu ama zor degilçok teşekkür ederim .Allah izin verirse ilk bebeğimiz olacak .inanın hiç bir şey bilmiyorum .etrafımdada küçük çocuğu olan yok. internetten okuyorum ,araştırıyorum .
internette yazan cogu seyi uygulayamiyosunuz emin olun cunku her bebegin huyu baska baska.insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.yasayarak tecrube ediliyo hersey ama korkmayin biraz yorucu ama zor degil
amiiiinçok teşekkür ederim umarım sağlıkla kucağımıza alırızda öğreniriz yavaş yavaş .Allah herkese sağlıklı hayırlı zahmetsiz evlatlar versin . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?