Doğuma Hazırlık Yeni doğacak bebişler için alınması gerekenler nelerdir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sipariş üzerine yaptıklarımdan bazıları :)
Hamile anneler bebeklerinize yaptırmak isterseniz yapıyorum
kendi beğendikleriniz varsa yine yapılır.

yaaa ben alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum ama 7 aya kadar bekleme taraftarıyım :S offff :S

ıslak mendil ve bez de stoklayın. ıslak mendil sürekli ihtiyaç bez de bebeğin büyüme hızına göre numarası artacak. ben en azından ilk 1 ay sadece pamukla silmeyi düşünüyorum. sonra ıslak mendiller.. :)

evet ıslak mendiller hiçbirşey gibi duruyor ama çok tüketileceği için çok masraf :)

evet ıslak mendiller hiçbirşey gibi duruyor ama çok tüketileceği için çok masraf :)

Daha dün yine bez aldım indirime girmiş bez stoğu yapıyorum :)

bende birşeyler almak istiyorum ama daha çok erken diye bi çöp bile almış değilim :)

yaaa ben alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum ama 7 aya kadar bekleme taraftarıyım :S offff :S

aynı fikirdeyim arkadaşım ,6.ay inşallah yaparız alışverişlerimizi Allah izin verirse ...tabi sabırsızlanıyorum mini mini kıyafetlerini almak için. ben şimdiden ilk alınacaklar listesi yapmaya çalışıyorum ..mesele park yatak almak istiyorum .burda sordum hanımlara önerilerini inceledim ve birine karar verdim .Nasip olursa onu alıcam .şimdide bebek arabası araştırıyorum .bide lohusa geceliği takımlarını inceliyorum :) ayyy anlatmak bile çok zevkli geldi

tecrübeli annişler lütfen cevap verebilirmi ?? herkes için göğüs pompası lazımmı .??

tecrübeli annişler lütfen cevap verebilirmi ?? herkes için göğüs pompası lazımmı .??
lazim degil canim 3 aylik bebegim var bi sikinti.olmadi emmesinde.ben almadim.ancak ise baslarsin sagman gerekir vs ozaman.ki ellede sagilabiliyo

lazim degil canim 3 aylik bebegim var bi sikinti.olmadi emmesinde.ben almadim.ancak ise baslarsin sagman gerekir vs ozaman.ki ellede sagilabiliyo
ben çalışmıyorum ama ev hanımlarıda alıyor sanki anlamadım lazım mı oluyor acaba dedim .. teşekkür ederim

ben çalışmıyorum ama ev hanımlarıda alıyor sanki anlamadım lazım mı oluyor acaba dedim .. teşekkür ederim
canim.bebegin ememiycek durumda olur sagman gerekir ama bebek emiyosa calusmiyomussunda hic gerekli degil.ihtiyac duyarsan alirsin bosa para verme.baska merak ettigin olursa sor cevaplarim cocuk hemsiresiyim bende

canim.bebegin ememiycek durumda olur sagman gerekir ama bebek emiyosa calusmiyomussunda hic gerekli degil.ihtiyac duyarsan alirsin bosa para verme.baska merak ettigin olursa sor cevaplarim cocuk hemsiresiyim bende

çok teşekkür ederim .Allah izin verirse ilk bebeğimiz olacak .inanın hiç bir şey bilmiyorum .etrafımdada küçük çocuğu olan yok. internetten okuyorum ,araştırıyorum .

çok teşekkür ederim .Allah izin verirse ilk bebeğimiz olacak .inanın hiç bir şey bilmiyorum .etrafımdada küçük çocuğu olan yok. internetten okuyorum ,araştırıyorum .
internette yazan cogu seyi uygulayamiyosunuz emin olun cunku her bebegin huyu baska baska.insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.yasayarak tecrube ediliyo hersey ama korkmayin biraz yorucu ama zor degil

internette yazan cogu seyi uygulayamiyosunuz emin olun cunku her bebegin huyu baska baska.insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.yasayarak tecrube ediliyo hersey ama korkmayin biraz yorucu ama zor degil

çok teşekkür ederim umarım sağlıkla kucağımıza alırızda öğreniriz yavaş yavaş .Allah herkese sağlıklı hayırlı zahmetsiz evlatlar versin . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…