Ben sıvı aldım zaten toz deterjan makinenin borularını tıkıyor diye duydum internette bulabilirsin ayrıca büyük marketlerde de satılıyorbende ondan alcaktim toz etkisi kaliyormuş kiyafetlerinde bebege alerji yapıyormuş.. sıvı deterjan alin dediler onu da bulamadik.
Ayrıca şişelerimize pembe bebe kolonyalarımızı da aldık, ismine karar verince de stikerler yapışacakBunlar da bizim aldıklarımız, açıkçası havuzlu han bahsettikleri kadar uygun da değil
Kizim olsa ben de bebitofun bu takimini alcaktimBunlar da bizim aldıklarımız, açıkçası havuzlu han bahsettikleri kadar uygun da değil
Ben 10lu takımı 40a aldım heryerde 45, bornoz setini de 40a aldım ama kürkçühanda 35e de gördüm... Bebeitofun bu dantelli krem işlemeli 10lu takımı her mağazada 45zaten, pembeli mavili yeşilli olanları ise 35 yine , penyeleri güzel şimdilik yıkamadım. Aziz bebe de istiyordumama %50 indirimi kaçırdım, arkadaslar 53e 65e ne güzel 10luset almışlar bana 90, 100 dediler zaten kaç ay giyecekler o kadar masrafımız varzaten bu 40liralık bebeitoflar da gayet iyi benceKizim olsa ben de bebitofun bu takimini alcaktim
Erkek cocuklarim icin bebitof_prens krem renkli nakisli takimini alicam. Netten siparis vercektim ama kumasini/yumusakligini bilemedim. Kalitesi nasil,begendin mi,icine sindi mi? Solma,sarkma olur mu acaba?
Iyi gunlerde kullanin insallah.
Nette, 10 lu takimlari 65 TL. Sizde mi oyle aldiniz?
Aa evet aziz bebe de guzelmis. Bebitof da guzel gibi geldi bana ama hic yakindan inceleme firsatim olmadi. Iyi ki netten almamisim ozmnBen 10lu takımı 40a aldım heryerde 45, bornoz setini de 40a aldım ama kürkçühanda 35e de gördüm... Bebeitofun bu dantelli krem işlemeli 10lu takımı her mağazada 45zaten, pembeli mavili yeşilli olaonları ise 35 yine , penyeleri güzel şimdilik yıkamadım. Aziz bebe de istiyordumama %50 indirimi kaçırdım, arkadaslar 53e 65e ne güzel 10luset almışlar bana 90, 100 dediler zaten kaç ay giyecekler o kadar masrafımız varzaten bu 40liralık bebitoflar da gayet iyi bence
Bence çok kibar zarifler, çeyiz gibi :)) hele istanbuldaysanız fiyatlar toplu alımda baya farkediyorAa evet aziz bebe de guzelmis. Bebitof da guzel gibi geldi bana ama hic yakindan inceleme firsatim olmadi. Iyi ki netten almamisim ozmnmagazalarda daha uygun demek ki.
Ben de tory nin asagidaki 12 li setini alayim diyorum(95 TL) belki magazada daha uygundur fiyatı. Parcalari da iyi.
Hem mevlit icin de ekstra takim almama gerek kalmaz, cunku icinden mevlit takimlari da cikiyor.(45TL)
Boylelikle 95 e ikisini de halletmis olurum, modelleri de tam istedigim gibi satenli_nakışlı.. kalitesinden emin olursam bunu almayi dusunuyorum, bu olmazsa bebitof prens nakışliyi alacagim.
Sence nasil?
AMA ACAMIYOM BENben fazla detaycı ve planlıyımdır, o yüzden bir liste yapmıştım. blogda hepsini yazdım, umarım işinize yarar, bebeğiniz mutlu günlerde kullanır
http://ozgenette.kadinlarkulubu.com...iyac-listesi-ve-oneriler.html?q=doğum+çantası
Merhaba, aldıklarınız çok güzel allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inş. Bende sizde görünce internetten Bebitof un 10 lu krem işlemeli tk. istedim ve araştırdım ama en ucuzu 65 tl. Sizin aldığınız yerde 40 tl çok uygunmuş. Hangi şehirdesiniz acaba? Ben İzmir'deyim.Ben 10lu takımı 40a aldım heryerde 45, bornoz setini de 40a aldım ama kürkçühanda 35e de gördüm... Bebeitofun bu dantelli krem işlemeli 10lu takımı her mağazada 45zaten, pembeli mavili yeşilli olanları ise 35 yine , penyeleri güzel şimdilik yıkamadım. Aziz bebe de istiyordumama %50 indirimi kaçırdım, arkadaslar 53e 65e ne güzel 10luset almışlar bana 90, 100 dediler zaten kaç ay giyecekler o kadar masrafımız varzaten bu 40liralık bebeitoflar da gayet iyi bence
AMA ACAMIYOM BEN
Istanbuldayim canim evet, eminonune gidecegim haftaici bi gun. Annem toplu alimlarda nakitte cok iyidir,neredeyse yari fiyatina alırBence çok kibar zarifler, çeyiz gibi :)) hele istanbuldaysanız fiyatlar toplu alımda baya farkediyor
Ben de manisadayım izmirde kemeraltında bebe mağazalarında 50ye vardı sanki,ben gezmek için istanbula gittim bu forumdaki arkadaşlardan havuzlıhan, kürkçühan vs duya duya tahrik oldum gittim aldım :)Merhaba, aldıklarınız çok güzel allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inş. Bende sizde görünce internetten Bebitof un 10 lu krem işlemeli tk. istedim ve araştırdım ama en ucuzu 65 tl. Sizin aldığınız yerde 40 tl çok uygunmuş. Hangi şehirdesiniz acaba? Ben İzmir'deyim.
Eminönü havzluhan effortt diye bi mağaza artış pijama toptancısı, herşey %50 yeni sezon dahil pijama, gecelik 3lü set herşey var tavsiye ederimIstanbuldayim canim evet, eminonune gidecegim haftaici bi gun. Annem toplu alimlarda nakitte cok iyidir,neredeyse yari fiyatina alır
Tesekkur ederim, tory de aklimda bulunsun o zaman..
Not aldim simdi, tesekkurlerEminönü havzluhan effortt diye bi mağaza artış pijama toptancısı, herşey %50 yeni sezon dahil pijama, gecelik 3lü set herşey var tavsiye ederim
Anladım, İstanbul benim için zor olur. Neyse Kemeraltı'na bir bakarım öyleyse bende. Teşekkürler cevap için:)Ben de manisadayım izmirde kemeraltında bebe mağazalarında 50ye vardı sanki,ben gezmek için istanbula gittim bu forumdaki arkadaşlardan havuzlıhan, kürkçühan vs duya duya tahrik oldum gittim aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?