istanbulda oturanlar için kesinlike tatlı telaşlar mağazasına gitmesini öneririm mükemmel şeyler var biraz pahalı ama tatlı telaşlar süper biyer okadar güzel farklı şeyler varki bebişler için biraz pahalı ama süper şiddetle tavsiye ederim
Iste tam istedigim gibi.. fiatlarida gayet uygunmus baktimda internet sitesinden..
ilk kizima normal bebek karyolasi almistim icine ilk koydugumda cocuk kocaman yatakda kucucuk kaldi alismasi uzun zaman aldi bebekler ilk dogduklarinda boyle daha kucuk yerlerde daha guvende hissedip daha rahat uyuyorlar
arim doğrmussun sende sonunda :)
bebeklerini bekleyen annelere aklıma gelen tek tavsiye şuan, alacakları tulumların zıbınların yaka kısmına dikkat etmeleri..benim aldıklarım bebeğime büyük geldiği için gögüs kısmı açık kalıyordu...açık kalıp üşümesin diye kalın ağız mendilleri koyuyordum...
Demek istediğinizi anladım. Mothercare'in ürünlerinde de kenarlarında çıtçıt yok ya da yaka kısmında içine katlanan payını az tutmuşlar sanırım. Arkadaşın bebeklerinde görmüştüm yakalar açılmış, önüne kadar açık. Ağzı akan bir çocuk olsa bronşite kadar yolu var Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?