Doğuma Hazırlık Yeni doğacak bebişler için alınması gerekenler nelerdir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba arkadaşlar sormak istediğim şey bi bebeğe kaç tane battaniye alınmalı, bir polar bir örme kalın düşünüyorum ama penye olarak bir mi iki mi alayım kararsızım

bu benim 2. hamilliğim 3 yaşında bi olum var..valla şuanda 11+2 günlük hamileyim bebeğimin cinsiyetini öğrenmeyi bkliyorum eğer kızsaa hemen cıkıcam alışverişe ama olansa pek bişi almama geek yokk çünkü oğlumun kıyafetleri hep duruyoo...ayy dua edinde kız olsun hayırlısıylaa

merhaba arkadaşlar sormak istediğim şey bi bebeğe kaç tane battaniye alınmalı, bir polar bir örme kalın düşünüyorum ama penye olarak bir mi iki mi alayım kararsızım

hiç kimse soruma cevap vermesede ben alışveriverişimi yaptım halende yapmaya devam ediyorum. birmi ikimi battaniye derken oğlumun 7 tane battaniyesi oldu, planlarımın bayağı bi dişına çıkmış oldum ama olsun, güle güle kullanmak nasip olsun

iyi yapmışsın bence
bende de 5 tane olmuştu fazla diye düşünüyordum ama özellikle penye olanları yıkamaya yetiştiremiyoruz
kızım kusuyor, süt akıyor falan derken çok kullanılıyor
kış olduğu için de sürekli sarılı duruyor zaten hep lazım anlayacağın

kızlar bir sorumvar.. aventin 4 biberon, 1 emzik, 1 de temizleme fırçası olan bi seti var ondan aldım..bebek çantasına koycakmısınız bibebon, emzik? birde onları nasıl yıkadınız, temizlediniz? 34. haftadayım

canım benim bebek çantasına biberon koymalısın tabi bebeğin seni bütün zorlamalara rağmen emmzse sütünü sağdırırlar biberona koydururlar onu da çay kaşığıyla verdiriyolar zaten yıkama konusuna geince kaynamış suda bırakıcaksınn bu şekilde 1-2 defa yıkamalısın sakın deterjanlı su değdirmee:...

arkadaşlar anne adayısınız ve sanırım bebekler için buhar makineleri filan alıcaksınız. sizlere tavsiyem sunny penguen modeli almayın. hatta ucuz marka almayın. ben klıma calıstırdıgımdan kendım ıcın aldım fiyatı da uygundu fakat ilk aldıgımdan beri çıkan buharı plastık kokuyo ve sabaha kadar calıstırdıgımdan sabah butun oda plastık kokuyo du. daha önce bu makınelerden almadıgımdan soğuk buharı titreşimle yaptıgını düşünerek kokunun normal oldugunu düşünmüştüm fakat başka bir bebk magazasında iyi bir marka ve oldukca pahalı olan bir ürünün yaptıgı buharı kokladım hiç koku yoktu. bende benımkını servıse yolladım servıs ıcıne parfum koydugumu düşünüyor. ama ben kesınlıkle koymadım ve kullanma kılavuzunda da yazıyo zaten parfum giibi bişiler koymayın diye.zaten ılk aldıgımdan beri kokuyodu buharı. şu anda serviste ama ucuz ve adi bir marka oldugundan servıs zaten ılgılenmıyo 15 gundur arıyorum daha makıneyi gelen kargolarda bile bulamadılar filan. bana döneceklerini söylüyorlar sürekli. aramak için ödediğim telefon faturaları ile iki tane daha makine alırdım. bende aramıyorum artık. yani aklınızda olsun. almadan önce orada denemek amaçlı çalıştırın ve buharın çıktığı yerden iyice tazyikli ve yukarıya doğru üflüyor olmasına dikkat edin benimki cansız cansız üflüyodu oda yere çöküyodu hemen. iyice koklayın kesinlikle kokusuz olmalı. bunları diğer anne adayı arkadaşlar ilede paylaşalım lütfen kimse mağdur olmasın.

arkadaşlar MOTHERCAREda indirim var 2. üründe %50 bende çıtçıtlı kolsuz badilerden 2 paket aldım(3lü) ama gerçektende omzunda çıtçıt yoktu sanırım...şuan işteyim bakamıyorum...ee çıtçıt yoksa nasıl geçicek bebişimin kafasından 0-3 ay almıştım bisürüde badisi oldu...sizce bu Mothercare'inkiler iyimi kötü mü anlayamadım...

Aldığınız urunleri iyi gunlerde kullanın.bende ilk çocuğum da MC den almştm tum bodylerini Zarf yaka baodyler cok kullanışlı ve giydirmesi çok pratik.cıtcıtlamayla uğraşmak zorunda kalınmıyor.Birde penyeleri o kadar kaliteliki yıka yıka kullan En ufak bir renk atma ve kumaşda kendini salma yamıyor

teşekkür ederim ya çıtçıtlı değilse kafasından zor geçermi diye düşünmüştüm de..inşallah öyle olur rahat ederiz. bayağı da badisi oldu kızımın...:)

Bebek bakımıyla ilgili her konuyu kapsayan bir site buldum bebegimebakim.com diye oku oku bitiremiyorum kısa ve öz yazılar var
hamilelik ve bebek bakımıyla ilgili bi bakarsınız

merhaba
bende 18 haftalığım daha bebeğe hiçbişey almadık. annem kendince hazırlıklar yapıyor. sizinde yazdıklarınızdan anladığım çok fazla abartıya kaçılmaması.
bebek karyolası konusunda kararsızız. büyüyen karyolamı alsak yoksa sallamalımı beşik alsak bir türlü karar vermedim. kullanlar varsa hangisini tavsiye edersiniz.

Merhaba hayırlı olun bebeğiniz.18 hafta alışveriş için erken olabilir ama ne alacağınıza karar verip listenizi olşturmak için çok ideal bir dönem.

bebeğinize ayrı odayı hemen yapacaksanız buyue bir karyola alın derim en azından gündüz uykularını odasında yatırırsanız daha rahat alışabilir.kendi odanızda kullanmak için park yataklardan alın derim.odayı ayırdığınızda salonda rahatlıkla kullanabilrsiniz,bide oplayıp kaldırdığınızda fazlada yer kaplamaz...

arkadaşlar buhar makinesi gerekli mi ? kaloriferli evde oturuyorum.sıcak buhar veren de var soğuk buhar veren de hangisini almalıyım? soğuk buhar veren kışın odayı soğutur mu acaba?

göbek bağı bandını bende burda okudum da bılgım oldu bende merak etmıyo değilim arkadaşım

alışveriş bitti sayılır çok şükür, yastık, nevresim takımı tarzı bişeyler kaldı, ve lohusa kıyafetlerim... heyecanlanmaya başladım

kendimce gereksiz bulduklarımı almadım, buhar makinesi oda ve banyo termometresi, sterilizatör vs almadım, buhar makinesi yerine kaloriferlerin üzerine kaplara su koysanız da olur, ve odasını yeterli havalandırmak gerek. plastik kokusundan şikayet edenler duyuyorum çünkü buhar makinesi konusunda.. emzirme pompasını da bi arkadaşımdan alıcam strelize ettirip kullanıcam, göbek bandı da almayı düşünmüyorum, evde malzemem var pansumanını yaparım ben çok lazım olursa aldırırız önemli şeyleri aldık gibi...

Kızlar bu lohusa kilodu nasıl bişeydir ilk defa duydum we merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…