merhaba arkadaşlar sormak istediğim şey bi bebeğe kaç tane battaniye alınmalı, bir polar bir örme kalın düşünüyorum ama penye olarak bir mi iki mi alayım kararsızım
kızlar bir sorumvar.. aventin 4 biberon, 1 emzik, 1 de temizleme fırçası olan bi seti var ondan aldım..bebek çantasına koycakmısınız bibebon, emzik? birde onları nasıl yıkadınız, temizlediniz? 34. haftadayım
Demek istediğinizi anladım. Mothercare'in ürünlerinde de kenarlarında çıtçıt yok ya da yaka kısmında içine katlanan payını az tutmuşlar sanırım. Arkadaşın bebeklerinde görmüştüm yakalar açılmış, önüne kadar açık. Ağzı akan bir çocuk olsa bronşite kadar yolu var Allah korusun.
arkadaşlar MOTHERCAREda indirim var 2. üründe %50 bende çıtçıtlı kolsuz badilerden 2 paket aldım(3lü) ama gerçektende omzunda çıtçıt yoktu sanırım...şuan işteyim bakamıyorum...ee çıtçıt yoksa nasıl geçicek bebişimin kafasından 0-3 ay almıştım bisürüde badisi oldu...sizce bu Mothercare'inkiler iyimi kötü mü anlayamadım...
Aldığınız urunleri iyi gunlerde kullanın.bende ilk çocuğum da MC den almştm tum bodylerini Zarf yaka baodyler cok kullanışlı ve giydirmesi çok pratik.cıtcıtlamayla uğraşmak zorunda kalınmıyor.Birde penyeleri o kadar kaliteliki yıka yıka kullan En ufak bir renk atma ve kumaşda kendini salma yamıyor
merhaba
bende 18 haftalığım daha bebeğe hiçbişey almadık. annem kendince hazırlıklar yapıyor. sizinde yazdıklarınızdan anladığım çok fazla abartıya kaçılmaması.
bebek karyolası konusunda kararsızız. büyüyen karyolamı alsak yoksa sallamalımı beşik alsak bir türlü karar vermedim. kullanlar varsa hangisini tavsiye edersiniz.
selam kızlar bende 25+4 haftalığımBi baktım ki herkes şimdiden hazırlığa başlamış ben daha bir çaput bile almadım kızıma stres oldum birden valla :84: Hemen liste yapmaya başlıyom hafta sonuna hazır olsun.listelerde ilgimi çeken birşey var göbek bağı bandı.bunu hastaneler vermiyo mu ? Biz mi alıyoz ilk etapta alınması gerekenler arasında mı karar veremedim ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?