Yeni doğan bebeğinizi başkasından kıskanır mısınız ?

istisna diilsin bence..bizim gibi hisseden birçok kişi vardır..biz böle düşünürüz başkası başka türlü ona diyecek bi sözümüz yok..belkide dediğim gibi yaşananlarla alakalıdır kimbilir..belki kv bana biraz destek olsa böle düşünmezdim bilmiyorum:44:

belli ki sıkıntılı bi dönem olmuş lohusalık dönemin.o dönem yaşanılan güzellikler ve sıkıntılar hiç unutulmuyor, bi bayanın en özel ve hassas dönemi.k.v (belki istemeden) kırıcı olmuş,yeni bebeği olmuş bi anneye söylenilmemesi gereken ,gereksiz konuşmalar yapmış.neyse.boşver ,güzel taraflarını düşünmeye bak vardır muhakkak güzel anılar

güzel olan tek şey kızımdı işte

Aslında kayın validem'le anne kız gibiyiz. Öyle deyince bende şaşırmıştım. Sonra kendisi de pişman oldu zaten. Takıntılı olduğum için, kırkım çıkana kadar bayağı bir soğuk davrandım. Keşke olmasaydı, o beni bende onu kırmasaydım...
Ben rahattım ama, büyüklerin engin bilgileri bazen sıkıyor. Çocuğu çekip alası geliyo insanın :)
Canım Rabbim kuzunu sağlıcakla kavuştursun...

Canım bunun bilgiyle alakasımı var ilk defa duydum bebeği zaten anne sezeryanla uyuyor bile olsa hemen birileri memesini ağzına versin doğar doğmaz anne kokosunu alsın derler. Hatta bebeğin amniyo sıvısından anne memesine sürülme şansı olsaydı bebek memeyi hiç bırakmazdı süte hemen alışırdı yazıyor nette.

Bence saçmalamış iyi olabilir ama hangi mantık yenidoğan bebeği anneye vermez normal soğum yapsaydın kordonu nerdeyse kesmeden bebekle anneyi buluştururlar.

Neyse atlatmışsın amin canım inşallah sağlıkla zamanında diliyorum.

canım engin bilgi derken onu kastetmedim, biz anneler rahat olucaz aslında ama büyükler bazen işi abartıyo. yok sütün yetmiyo, şerbet verelim, yok bu çocuk doymuyo vs., yok şu ottan kaynatıp verelim, yok göbeğine çörek otu ekelim( bunu bile duydum :) şeytan yaklaşmazmış vs. İnsan ister istemez stres oluyor.
İkinciyi normal doğurdum, ama onu da kucağıma hemen vermedi doktor. Neyse üçüncü de alırız heralde

:)) Sezryan sonrası normal olmaz diye duymuştum maşallah sende kadersizmişin :)

:)) Sezryan sonrası normal olmaz diye duymuştum maşallah sende kadersizmişin :)

Bende olmaz diye biliyordum ama araştıra araştıra olabileceğini öğrendim. Bir de pratiğe geçeyim dedim, çatır çatır doğurdum :)

Son düzenleme:

bizde öyleydik işte..doğum yaptım 360 derece değişti...bebeği görünce nevri dönüyo hepsininçocuklarımızın analarını kendileri sanıyolar heralde

al emzir desem dünden razıydızaten ikidebir annemm kızımm diyo sinir oluyorum..benim kızım osadece ben annem diyebilirim..zamanında doymamış zaar

hakikaten bende çok geriliyorum böyle şeylere.bi çocuk için anne kokusu ve anne sütünden,anne sevgisinden daha faydalı hiç bir şey olamaz.şeytanın o küçücük bebeğin yanında ne işi varmış bence şeytan böyle şeyleri uyduranın yanında hatta içinde.sütün yetip yetmediğini de anneden başka hiç kimse bilemez.gelmiyor gelmiyor deyip strese konulunca zaten süt kesiliyor:117:

al emzir desem dünden razıydızaten ikidebir annemm kızımm diyo sinir oluyorum..benim kızım osadece ben annem diyebilirim..zamanında doymamış zaar

.... Yazın memlekete gittiğimde, kayınvalidem kızımı " annem benim, annem de vs." diye seviyordu. Oğlum şöyle dedi; hiç babaannelere annem denmez bi tek annelere denir. Benim 4 yaşındaki fırlatma sanki öğretmişiz gibi :) lafı koydu.
içten sevdiğine inandığım için annem diye sevmesine hiç kızmadım. Ama koku meselesi aklıma gelince sinir olmuyo değilim hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…