- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
istisna diilsin bence..bizim gibi hisseden birçok kişi vardır..biz böle düşünürüz başkası başka türlü ona diyecek bi sözümüz yok..belkide dediğim gibi yaşananlarla alakalıdır kimbilir..belki kv bana biraz destek olsa böle düşünmezdim bilmiyorum:44:[/QUOTE
inan k.v alakası yok bence.benim k.v çok ilgili ve hanım bi bayandır yine de kıskanma oluyr ona değil annem alınca da oluyrdu ilk ay.kendime kızıyordum ama insanın elinde olmayan bişey bu.muhabbetten,sevgiden,anneliği en içten yaşamaya bağlıyorum ben bunu
ben sezeryan yapmıştım..sütüm geç geldi,kızımda ilk başta emmek istemedi e bende yeni doğum yapmışım,ilk çocuğum,yanımda ne bi akrabam var nede annemhaliyle hiçbişey bilmiyorum..neyseki kızım sonradan emdi..ondan sonra dememezmi ''nerdeyse ben vericektim,5 10 sene evvel sıktımda bişey gelmişt'' be cahil kadın benim sütüm olmasa bile mama denen bişey var..hangi devirde yaşıyoruz onu bıraktım sen hangi cüretle benim çocuğumu emzirmek istersin..kocamı 4 buçuk ay emzirmiş içinde kalmış olsa gerek..benim bebeğimi görünce bi anda emzirme aşkı alevlendi ..o gün bugündür hiç iyi duygular beslemiyorum ona karşı..40 gün boyunca ettiklerini saymıyorum tabi..çocuğuma uyku düzeni bile oluşturamadım...gittide ohhhh be dedim..ikinci cevabın içinde yorum yapıyım:sölediklerinde baştan sona haklısın..en azından ben böle düşünüyorum..o benim çocuğum,bütün zorluklarını ben çektim,bundan sonrada seve seve çekerim..bütün mutluluklarınıda ben yaşarım,ilk hareketlerini ben görürüm,ilk dişini,ilk adımı,ilk kelimesini..herşeyini ben görürüm..bu egoistlikse evet ben egoistim kabul ediyorum zamanında yapılanlara karşılık,bende onlara başka mutluluklardan mahrum ederim oh canıma deysin ..çünkü ben ilk çocuğumda hiçbi mutluluğumu yaşayamadım,hastanede ne bi fotoğrafım var nede bir anım..ilk bebeğimdi hayatta bunu bir kere yaşıyacaktım ama hiç bi mutluluğunu yaşayamadım,hastaneye yatma sevincimi,doğumdan çıktığımda 9 ay hasretle beklediğim bebeğimin sesini duyma sevincini hiç bişey hiç bişey..aklıma ne zaman gelse üzülürüm..hala içimde ukte kalmıştır..anlatıcak o kadar çok şey varki offf be nuryolu yaramı deştin valla
belli ki sıkıntılı bi dönem olmuş lohusalık dönemin.o dönem yaşanılan güzellikler ve sıkıntılar hiç unutulmuyor, bi bayanın en özel ve hassas dönemi.k.v (belki istemeden) kırıcı olmuş,yeni bebeği olmuş bi anneye söylenilmemesi gereken ,gereksiz konuşmalar yapmış.neyse.boşver ,güzel taraflarını düşünmeye bak vardır muhakkak güzel anılar
yuuuh yolarım ben o kv yi höst afedersin ağlardım oturup avazım çıktığı kadar verin yavrumu diyee hastane ayağa kalkardı.
ben kızkardeşim doğduğunda 7 yaşındaydım kimseyi yaklaştırmamıştım :)
benim oğlumda altın bebek aslında tüp yani :)) doktorlar altın bebek diyorlar yada kıymetli bebek diyorlar doğunca görcem ben ya saklarım yada çok rahat olurum hiç kendimi bilmiyorum :))
Aslında kayın validem'le anne kız gibiyiz. Öyle deyince bende şaşırmıştım. Sonra kendisi de pişman oldu zaten. Takıntılı olduğum için, kırkım çıkana kadar bayağı bir soğuk davrandım. Keşke olmasaydı, o beni bende onu kırmasaydım...
Ben rahattım ama, büyüklerin engin bilgileri bazen sıkıyor. Çocuğu çekip alası geliyo insanın :)
Canım Rabbim kuzunu sağlıcakla kavuştursun...
Canım bunun bilgiyle alakasımı var ilk defa duydum bebeği zaten anne sezeryanla uyuyor bile olsa hemen birileri memesini ağzına versin doğar doğmaz anne kokosunu alsın derler. Hatta bebeğin amniyo sıvısından anne memesine sürülme şansı olsaydı bebek memeyi hiç bırakmazdı süte hemen alışırdı yazıyor nette.
Bence saçmalamış iyi olabilir ama hangi mantık yenidoğan bebeği anneye vermez normal soğum yapsaydın kordonu nerdeyse kesmeden bebekle anneyi buluştururlar.
Neyse atlatmışsın amin canım inşallah sağlıkla zamanında diliyorum.
canım engin bilgi derken onu kastetmedim, biz anneler rahat olucaz aslında ama büyükler bazen işi abartıyo. yok sütün yetmiyo, şerbet verelim, yok bu çocuk doymuyo vs., yok şu ottan kaynatıp verelim, yok göbeğine çörek otu ekelim( bunu bile duydum :) şeytan yaklaşmazmışvs. İnsan ister istemez stres oluyor.
İkinciyi normal doğurdum, ama onu da kucağıma hemen vermedi doktor. Neyse üçüncü de alırız heralde
:)) Sezryan sonrası normal olmaz diye duymuştum maşallah sende kadersizmişin :)
Aslında kayın validem'le anne kız gibiyiz. Öyle deyince bende şaşırmıştım. Sonra kendisi de pişman oldu zaten. Takıntılı olduğum için, kırkım çıkana kadar bayağı bir soğuk davrandım. Keşke olmasaydı, o beni bende onu kırmasaydım...
Ben rahattım ama, büyüklerin engin bilgileri bazen sıkıyor. Çocuğu çekip alası geliyo insanın :)
Canım Rabbim kuzunu sağlıcakla kavuştursun...
al emzir desem dünden razıydızaten ikidebir annemm kızımm diyo sinir oluyorum.. benim kızım o sadece ben annem diyebilirim..zamanında doymamış zaar
canım engin bilgi derken onu kastetmedim, biz anneler rahat olucaz aslında ama büyükler bazen işi abartıyo. yok sütün yetmiyo, şerbet verelim, yok bu çocuk doymuyo vs., yok şu ottan kaynatıp verelim, yok göbeğine çörek otu ekelim( bunu bile duydum :) şeytan yaklaşmazmışvs. İnsan ister istemez stres oluyor.
İkinciyi normal doğurdum, ama onu da kucağıma hemen vermedi doktor. Neyse üçüncü de alırız heralde
çok güldüm vallahi.alemsin yahu
ben saçımı boyadım güzel oldu
güzel olmasına çok sevindim.istediğin renk mi oldu ,güzel bi renk mi:44:
güzel renk aslında..biraz daha açılsa fena olmaz..saçımı açmak için boyamıştım ama renkte fena gelmeditekrar boyıcam
resim bekliyoruz diğer topiğe o zamn.o kadar bekledik
al emzir desem dünden razıydızaten ikidebir annemm kızımm diyo sinir oluyorum.. benim kızım o sadece ben annem diyebilirim..zamanında doymamış zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?