- 20 Ocak 2008
- 15.266
- 32.191
- 1.123
- Konu Sahibi karalahana06
-
Cekilin ben geldim 4uz doğurdum kimse konusmasin uleyn
Acısız doğum yok demissinz?Acı?
Yaşadığım durumu anlattım, içinde bir tanımlama, duygudurum betimlemesi, iyi çektim kötü çektim vs diye betimleyen tek bir kelime yok.
Olay anlattım, durum değil.
Sadece malumunuz temmuz sıcağını kötü betimledim, bilinen gerçektir.
O sebeple, önce Türkçenizi geliştiriniz, zira okuduğunuzu yanlış anlamanızdan dolayı yanlış da değerlendiriyorsunuz.
Yani ama aradaki samimiyete bagli, kadin acaba buraya kadar geldiler de bana ugramadilar der mi diye dusunuyor sanirim ama gidip baska yerde kalma imkani olsa daha guzel olirH
o sonranin ucu açık ama 1 hafta sonra mi 1 sene sonra mi biz onu bilemeyiz.40 i cikmadan gitmenin evinde kalmanin anlami yok.
Sagolun :)Valla karsinizda kimsenin tek satir yazmaya hakki yok kesinlikleben ikizlere hamileyim yamulmus vaziyetteyim ama sizz masallahh
Ben de iyi niyet disinda bir sebep oldugunu dusunuyorum psikolojik bir sey ama cozemedim eski konusunu da hatirladim simdi .Bebeğin üzerinde bu kadar hak iddia etmek niye.
Kendi kocası abisiyle barışmak istemiyor.
Eltisi istemiyor.
Açıköa gelmeyin diyor.
Konu sahibi eski konusunda eşimle kavga ediyoruz ama ben yine de hediye alıyorum, eltim o benim, ablamm canımm modunda yazmış. Üstelij eltisi hediyelerine cevap bile vermiyormuş.
Bu yapışkanlık değil de ne?
Benim eşim konuşmak istemediğim abimle beni sürekli manasızca barıştırmaya çalışsa gurursuz musun derdim
Karşı taraf karı koca istemiyorlar
Konu sahibinin eşi de istemiyor
Konu sahibinin eşi canım yeğenimm bile demiyor, kızıyor.
E konu sahibine ne oluyor bu kadar?
Ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum
Ben de iyi niyet disinda bir sebep oldugunu dusunuyorum psikolojik bir sey ama cozemedim eski konusunu da hatirladim simdi .
Doktoru düzgün seçmek ne demektir yahu? Kim başına kötü birşey gelsin diye doğuma girer. Doğumda herşey olabilir terslik olabilir bunu bilerek ve korkarak giriyoruz. Yorumunuz çok acımasız.Kusura bakmayın da doktorunuzu düzgün seçecektiniz, normal yollardan gelmesi zor olan bebeği masada kalırcasına normal doğuma sokmayacaktınız o zaman.
Ben de böyle diyeyim size.
Yalnız psikolojiniz iyi değil, hala sendromdan çıkmış değilsiniz belli ki.
Doğum gibi mucize olayı bile argo ve kötü kelimelerle anlatmanızdan bunu anladım.
O sebeple mazur göreceğim çirkin ithamlarınızı, mahremiyet dediğiniz şey, insanın beden varlığıyla alakalı değildir.
Zihindedir, iyi niyet ve güzel bakmaktadır.
Sizin o istemediğiniz babaanneler belki de pamuklar içinde bakacaktı, gözleri dolacaktı halinizi görünce.
İşte bu sebeple hep iyi niyet, az ‘ben’cilik diyorum ve size iyi geceler diliyorum.
Eğilir kalkar bir şey olmaz. Annesi bir hafta bile kalsa zaten toparlanır. 10 günden sonra eğilip kalkmak için kimseye ihtiyacı olmazEmrivaki yapmadım ki. Ben bir şeye ihtiyacı olur eğilip kalkamaz diye yardım ederim diye düşündüm. Annesi yanında çok kalamayacak çünkü. Yalnız hissetmesin. Ben onu Abla yerine koyuyorum bunu bilsin istemiştim
Eskiden sorunlarımız olduğunu yazmıştım zaten. İlk zamanlar problemli bir süreç yaşadık ama şu an bir sorum yok çok Şükür. Öküz altında buzağı aramak gibi sürekli kötü niyet arayıp duruyorsunuz... O kadar odaklanmışsınız ki mutsuzluk ve kötülüğe '' yok samimi değil vay efendim nereden senin yeğenin oluyor onca hediye ne için " diye diye... Asıl ben sizleri anlayamıyorumBen de üşenmedim eski konulara baktım 1.5 senedir elti ile alakalı konular açmış.
Eltisinin annesi ile ilgili bile konusu var. Pes diyorum. Belli ki soğuklar size karşı nerden o benim yiğemim, bebiş sevcez moduna girip tonla hediye aldınız ki?
Bunun gönlü geniş olmakla alakası yok. Başka bir şey bu
Merhabalar. Telefonumun çekmediği bir yerdeydim o nedenle yazamadım. Olsun kuzum. Bir zararı olmazBu arada hala yaziyorsunuz da konu sahibi yazmayi coktan birakti konuya bayanlar !
Bu kadar yine konu sahibi kendisini sevdirmeye ugrasmamasi,paralamamasi gerektigini kendi cocugu oldugunda karsidan tık gelmeyince anlayacak ama geç olacak.
Gerçekten merak ettim. Ne gibi bir sorunum olduğunu düşünüyorsunuz.Ben çözdüm de söylersem ban yerim diye girişmiyorum bu topic e
Ciddi ciddi ne düşündüğünüzü merak ettim amaBebeğin üzerinde bu kadar hak iddia etmek niye.
Kendi kocası abisiyle barışmak istemiyor.
Eltisi istemiyor.
Açıköa gelmeyin diyor.
Konu sahibi eski konusunda eşimle kavga ediyoruz ama ben yine de hediye alıyorum, eltim o benim, ablamm canımm modunda yazmış. Üstelij eltisi hediyelerine cevap bile vermiyormuş.
Bu yapışkanlık değil de ne?
Benim eşim konuşmak istemediğim abimle beni sürekli manasızca barıştırmaya çalışsa gurursuz musun derdim
Karşı taraf karı koca istemiyorlar
Konu sahibinin eşi de istemiyor
Konu sahibinin eşi canım yeğenimm bile demiyor, kızıyor.
E konu sahibine ne oluyor bu kadar?
Ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum
Biraz ağır konuşulmuş yalnız...Iyice abartmışsın
Yoo ben ilk başta naif cevaplarından dolayı sana hak veriyordum. Konularının hepsini bir oku kendin demişsin eltimi kıskanıyorum sürekli kendilerini övüyorlar, annesi bize laf sokuyor, çift maaşız diye kıskanıyorlar, kaynım yüksekokul mezunh vs vs demişsin. Biz bu konuları okuyana kadar sanki sadece abisi ile kaynının arası limoni gibi anlatmışsın. Bunun kötülükle alakası yok. Kıskandığınızı eltiniz de anlamıştır sizi samimi bulmuyordur. Üstüne de nevresimden kahve takımına kadar bir sürü şey almışsınız. İyi niyetle aldıysanız bile aileye yaranmaya çalıştığınızı düşünüyordur. Ki eşinize bile batmış bu durum.Eskiden sorunlarımız olduğunu yazmıştım zaten. İlk zamanlar problemli bir süreç yaşadık ama şu an bir sorum yok çok Şükür. Öküz altında buzağı aramak gibi sürekli kötü niyet arayıp duruyorsunuz... O kadar odaklanmışsınız ki mutsuzluk ve kötülüğe '' yok samimi değil vay efendim nereden senin yeğenin oluyor onca hediye ne için " diye diye... Asıl ben sizleri anlayamıyorum
Kıskançlık durumunun geçtiğini ilerleyen konularda yazmıştım. O dönem hepiniz zor şeyler yaşamıştık. Velev ki sizin dediğiniz gibi olsun. Benim burada bu konuyu açma sebebim yeni doğum yapan birinin psikolojisinin vs nasıl olduğunu öğrenmekti. Nelere dikkat etmek gerektiğini yani.Yoo ben ilk başta naif cevaplarından dolayı sana hak veriyordum. Konularının hepsini bir oku kendin demişsin eltimi kıskanıyorum sürekli kendilerini övüyorlar, annesi bize laf sokuyor, çift maaşız diye kıskanıyorlar, kaynım yüksekokul mezunh vs vs demişsin. Biz bu konuları okuyana kadar sanki sadece abisi ile kaynının arası limoni gibi anlatmışsın. Bunun kötülükle alakası yok. Kıskandığınızı eltiniz de anlamıştır sizi samimi bulmuyordur. Üstüne de nevresimden kahve takımına kadar bir sürü şey almışsınız. İyi niyetle aldıysanız bile aileye yaranmaya çalıştığınızı düşünüyordur. Ki eşinize bile batmış bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?