Yeni Doğum Sonrası Bebek Ziyareti

Acısız doğum yok demissinz?
Herkes bir şeyler çekiyor, sezaryen yapan başka çekiyor sonuçta kar kat kesilen ciddi bir ameliyat cümlenizden bizim Türkcemiz acı çektiğinizi cıkarıyor

H
o sonranin ucu açık ama 1 hafta sonra mi 1 sene sonra mi biz onu bilemeyiz.40 i cikmadan gitmenin evinde kalmanin anlami yok.
Yani ama aradaki samimiyete bagli, kadin acaba buraya kadar geldiler de bana ugramadilar der mi diye dusunuyor sanirim ama gidip baska yerde kalma imkani olsa daha guzel olir

Bu arada hala yaziyorsunuz da konu sahibi yazmayi coktan birakti konuya bayanlar !
Bu kadar yine konu sahibi kendisini sevdirmeye ugrasmamasi,paralamamasi gerektigini kendi cocugu oldugunda karsidan tık gelmeyince anlayacak ama geç olacak.

Ben de iyi niyet disinda bir sebep oldugunu dusunuyorum psikolojik bir sey ama cozemedim eski konusunu da hatirladim simdi .

Doktoru düzgün seçmek ne demektir yahu? Kim başına kötü birşey gelsin diye doğuma girer. Doğumda herşey olabilir terslik olabilir bunu bilerek ve korkarak giriyoruz. Yorumunuz çok acımasız.

2, 5 ay önce dogum yaptım.bebeği yıkamaya yardım etmek yemek getirmek için gelmek isteyen arkadaşlarım oldu.sagolsunlar faydaları oldu.ama bir tencere yemek için iki çocukla dikişli halimle evi sil süpür.bir seyler hazırla banyo tuvaleti cifleyiver falan astarı yüzünden pahalıya geldi.bir de daha 10 günlük lohusayım.eşleriyle gece 1 e kadar gelip oturan oldu.caylar kahveler... yahu yaz günü hava sıcak zaten memeler ortada geziyorsun askılı bluzlarla şortlarla.adamların onünde oturamazsın öyle tabi.bir sey yapma diyorlar bir de.e benim için temizlik bir toz almak bile yüktü o günler.eşim yardım ederdi.o da söylenirdi.siz bir de kalmaktan bahsediyorsunuz.gitmeyin 10 gün çok erken.daha toparlanamaz.bir gece bile kalsanız yattıgınız carşaf içeceginiz çay bile başlıbaşına bir iş lohusa için ilk 10 -20 gün

Sanki tüm yaşam amacınız birisinin eltisi olmak ona hediye almak hizmet etmek. İyi ki eltisiniz siz çok yaşayın. Buldumcuksunuz resmen. Her şeyin fazlası samimiyetten uzaktır bana göre. Sizi eşiniz bile uyarıyor bukadar yapma diye sanırım o birazdaha sizden büyük ve olgun. Bence ona danışın o daha iyi bilir ne zaman gitmenin uygun olacağını.

Ben de üşenmedim eski konulara baktım 1.5 senedir elti ile alakalı konular açmış.
Eltisinin annesi ile ilgili bile konusu var. Pes diyorum. Belli ki soğuklar size karşı nerden o benim yiğemim, bebiş sevcez moduna girip tonla hediye aldınız ki?
Bunun gönlü geniş olmakla alakası yok. Başka bir şey bu

Eklentiler

• Screenshot_20190713-163734.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 139
Arayıp en azından sorma nezaketi göstermişsiniz çoğu insan sormadan pat diye gidiyor. Lakin Kadın gelmeyin demiş, bir gece kalır dönerdim yazmışsınız da. Hayır ben eltimi filan görmek istemezdim. Annem yanımdaydı yeterli oldu. Kimsenin gelip gelmemesini dert etmedim tek istediğim yalnız kalmak boş vaktimde uyumaktı. Kim gelmiş nerde yatacak derdiyle uğraşmak istemiyor insan. Bir gece de kalınsa yatacak yer, nevresim çarşafı yastığı hazırlanması, sonrasında yıkanıp kaldırılması insanlara külfet. Ben böyle düşünüyorum. Annemler gelecek dediğine göre belki babası kardeşleri filan da gelecektir. Sıkış tıkış yatılmaz yeri de olmayabilir. Benim yerim yoktu mesela. 15 dk mesafeden kaynım kp kv yatılı gelip kalsınlar doğuma giderken dedi eşim. İstemedim yerim yoktu ailem vardı yanımda çünkü. İki uç ay sonra olur bir yıl sonra bile daha iyi olur önemli olan şu an onların rahatı

Eğilir kalkar bir şey olmaz. Annesi bir hafta bile kalsa zaten toparlanır. 10 günden sonra eğilip kalkmak için kimseye ihtiyacı olmaz

Eskiden sorunlarımız olduğunu yazmıştım zaten. İlk zamanlar problemli bir süreç yaşadık ama şu an bir sorum yok çok Şükür. Öküz altında buzağı aramak gibi sürekli kötü niyet arayıp duruyorsunuz... O kadar odaklanmışsınız ki mutsuzluk ve kötülüğe '' yok samimi değil vay efendim nereden senin yeğenin oluyor onca hediye ne için " diye diye... Asıl ben sizleri anlayamıyorum

Bu arada hala yaziyorsunuz da konu sahibi yazmayi coktan birakti konuya bayanlar !
Bu kadar yine konu sahibi kendisini sevdirmeye ugrasmamasi,paralamamasi gerektigini kendi cocugu oldugunda karsidan tık gelmeyince anlayacak ama geç olacak.
Merhabalar. Telefonumun çekmediği bir yerdeydim o nedenle yazamadım. Olsun kuzum. Bir zararı olmaz

Ciddi ciddi ne düşündüğünüzü merak ettim ama

Yoo ben ilk başta naif cevaplarından dolayı sana hak veriyordum. Konularının hepsini bir oku kendin demişsin eltimi kıskanıyorum sürekli kendilerini övüyorlar, annesi bize laf sokuyor, çift maaşız diye kıskanıyorlar, kaynım yüksekokul mezunh vs vs demişsin. Biz bu konuları okuyana kadar sanki sadece abisi ile kaynının arası limoni gibi anlatmışsın. Bunun kötülükle alakası yok. Kıskandığınızı eltiniz de anlamıştır sizi samimi bulmuyordur. Üstüne de nevresimden kahve takımına kadar bir sürü şey almışsınız. İyi niyetle aldıysanız bile aileye yaranmaya çalıştığınızı düşünüyordur. Ki eşinize bile batmış bu durum.

Kıskançlık durumunun geçtiğini ilerleyen konularda yazmıştım. O dönem hepiniz zor şeyler yaşamıştık. Velev ki sizin dediğiniz gibi olsun. Benim burada bu konuyu açma sebebim yeni doğum yapan birinin psikolojisinin vs nasıl olduğunu öğrenmekti. Nelere dikkat etmek gerektiğini yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…