- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi karalahana06
-
PekiBebeğin üzerinde bu kadar hak iddia etmek niye.
Kendi kocası abisiyle barışmak istemiyor.
Eltisi istemiyor.
Açıköa gelmeyin diyor.
Konu sahibi eski konusunda eşimle kavga ediyoruz ama ben yine de hediye alıyorum, eltim o benim, ablamm canımm modunda yazmış. Üstelij eltisi hediyelerine cevap bile vermiyormuş.
Bu yapışkanlık değil de ne?
Benim eşim konuşmak istemediğim abimle beni sürekli manasızca barıştırmaya çalışsa gurursuz musun derdim
Karşı taraf karı koca istemiyorlar
Konu sahibinin eşi de istemiyor
Konu sahibinin eşi canım yeğenimm bile demiyor, kızıyor.
E konu sahibine ne oluyor bu kadar?
Ben iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum
Ne güzel 2 doğum yapmış,yaz sıcağında nemi yüksek bir yerde zorlu hamilelik geçirmiş biri olarak yorum yapmama izin verdiğiniz için teşekkür ederim.Ay nolur doğurmamış ve basından hamilelik geçmemiş olanlar yorum yapmasın.
Arkadasım doğurdu aynı gun kalktı falan yazanları okudum.
Temmuz ayındayız ,hava sana 35 bana 45
8 aylık hamileyim.
Kocam bi bardk su isteyince pıcaklarım seni modundayım:)
Yok arkadaşı doğurmuşta,o hic öyle olmamış;D
O arkadaşının hamileliği.
Her hamilelik bir değil.
Sezeryan yapıp 1 günde ayağa kalkanda var,
Normal doğurup 20 gun yatanda!
Ablam bugün günündesinNe güzel 2 doğum yapmış,yaz sıcağında nemi yüksek bir yerde zorlu hamilelik geçirmiş biri olarak yorum yapmama izin verdiğiniz için teşekkür ederim.
İzin verip vermeme meselesi değil,Ne güzel 2 doğum yapmış,yaz sıcağında nemi yüksek bir yerde zorlu hamilelik geçirmiş biri olarak yorum yapmama izin verdiğiniz için teşekkür ederim.
Ablam bugün günündesin
Cekilin ben geldim 4uz doğurdum kimse konusmasin uleyn
Evt kv taşın altına elini koymalıBunları bana mı söylüyorsunuz, yanlış insana dert anlattınız diyeyim:)
İlk doğumumda kayınaile neredeyse evine yerleşti!
Kayınpederim dahil, sabahın köründe geldiler, yediler içtilet, misafirleri bile geldi, gecenin bir vakti gittiler, üstelik kv dem annem bende olmasına rağmen zorla kaldı ve hizmet bekledi.
Ben ki oturamıyor, yatamıyordum, çocuğum emmiyor çünkü düzgün pozisyon alamıyordum, bu halde bile anneme kıyamadığımdan geceleri gizlice temizlik, yemek yapıyordum.
Velhasıl kelam, benim yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını istemem ama, bir babaanne torununu görmeye ‘davet’ ile gidemez.
Zaten orada olması gerekir, bu noktada tavizim yoktur.
Nasıl ki o kızı ailesinden istedi, nişan düğününde bulundu, davete gerek yoktu, aynı şekilde torununu da bir zahmet görecek.
Buna kimse müsait değilim deme hakkına sahip değil.
Kv orda olmalı evt eltiye düşmezBabaanne torununu ille de görme derdinde olsa tek başına da giderdi
Amcayla eltiyi peşine takıp gitmek de neyin nesi
Tesekkur ederim :) Allah razi olsunMaşallah demeden gecemem. Masallah. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Altını kendi ellerinizle takın derimSanırım ben de doğumdan önce bunları okusaydım çocuk filan istemezdim. İlk çocuğum daha 4 yaşında yokken ikinciyi doğurdum(pardon sezaryen olunca doğurmamış oluyorum sanırım) yanımda da kimse yoktu. Çok şükür ağrı da olsa sızı da olsa kalktım ikisine de baktım. (Her doğum bir değildir elbette, ama benim gözlemlediğim çevresinde bakıcısı olmayan insanlar daha kolay toparlanıyor, sanırım toparlanmak zorunda oldukları için)
Ben eminim ki elti eş tarafı olunca sonra gelin dedi. Bir de görmeden gidince de bir gelip görmedi de diyecektir ilerleyen zamanlarda. Yani gitse de sorun gitmese de sorun olacak. Ama tekrar yazıyorum konu sahibi @karalahana06 bu kadar iyi olmayın, yüz de vermeyin. Kayınvalidenizle takınızı gönderin bir telefon açım hayırlı olsuna yeter. Seneye gidince görürsünüz bebeği denk gelirseniz.
Şimdi tek acıyla çıkardın 4 tane, daha ne istiyorsun, biz her birine ayrı ölüp dirildikçiler gelecek. :)Cekilin ben geldim 4uz doğurdum kimse konusmasin uleyn
Evet, premses benim lafım.İzin verip vermeme meselesi değil,
Ama ben kendim yasamadığım biseyde ahkam kesemem millete.
Piremses sendromu lafına bu sözüm.
Siz rahat geçirmişsinizdir,ben 9 ay yatarım.
Simdi siz daha guclu kadın,amazon kadını ben pıremses oluyorm öyle mi?
Yok böyle bi dünya.
Yarım paragraf çektiğiniz acıları yazmıssınz piremses hanım:)Evet, premses benim lafım.
14 ay arayla iki çocuğunu sunni sancıyla, 13 15 dikişle temmuz ayının cehennem sıcağında dünyaya getirmiş biri olarak, yorum yapma hakkım var mı acaba?
Siz söylediklerimi ya yanlış anlamış ya da yanlış anlamak istemiş olabilirsiniz.
Acısız, sancısız, ağrısız doğum mu var Allah aşkına?
Herkes bir şeyler çekiyor, sezaryen yapan başka çekiyor sonuçta kar kat kesilen ciddi bir ameliyat, normal yapan başka.
Yazı ayrı dert dikiş kurumaz nemden, terler ve jilet kesiği gibi batar, soğuğu ayrı dert üşüyünce sızlar, pansuman için değen batikon ya da duş almak zıplatır adamı.
Vızır vızır ağlacan bebek, sütün geldi mi doydu mu yok bu emziremeyecek vs türlü türlü konuşamalar da cabası.
En zor, en tehlikeli doğumlar bile Allah alacak nefes verdiyse geçip gidiyor, atlatılıyor.
Herkesin anne-aile-bakıcı bakımı gibi lüksleri de olmayabiliyor.
İşte bu sebepten bu kadar nazlanan ve kendininkini sanki dünyada tekmiş gibi abartan insana premses derim!
Kimbilir anneniz neler çekti, keza benim annem de öyle.
Eskiden bir de vakumla falan çekiliyordu, öyle epiduraller spinaller yokken!
Pekala iş başa düşünce her şey yapılıyor, can acısa da yatmaya lüksü olmayan her kadının yaptığı gibi.
Demek istediğim bu.
Dünyada tek doğuran ne benim, ne o yazan üye ne de buradaki kadınlar, o sebeple işi karantina boyutuna götürmek tam da premsesliktir, başka bir şey değil.
EstagfurullahŞimdi tek acıyla çıkardın 4 tane, daha ne istiyorsun, biz her birine ayrı ölüp dirildikçiler gelecek. :)
Önünüzde saygıyla eğiliyorum; Allah size güç, kuvvet ve sabır versin, yavrularınızı sizlere bağışlasın.
Teki bile bir evi cennete ve anneyi elektrik çarpmışa çevirirken, 4 meleği hayal edemedim.
Ne güzel bir mucize, ne muhteşem bir ev orası:)
Maşallah...
Acı?Yarım paragraf çektiğiniz acıları yazmıssınz piremses hanım:)
İronik bi cvp olmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?