Yeni Doğum Sonrası Bebek Ziyareti

Teşekkür ederim. Saygı duyarım Günümüzde fesat insan çok olunca sen de haklısın tabii beni öyle görmekte.

Konu sahibi iyi niyetli yaklaşıyorsunuz. Bu güzel birşey ama bencede sonra gidin. Ilk günler kanamalar, dikişler, emzirme şu bu ile adapte süresi olarak geçiyor. Ailesi de oradaymış, fazla kalabalık iyi olmuyor. Babaanne ne zaman gitmek ister onu bilemem tabi. Gitseniz evleri fazla büyük degilse zaten müsait değildir kalmak için. Sağlıkla gelsin bebek inşallah

Amin gülüm teşekkür ederim

en fazla 1 gece kaliriz diyor konu sahibi israrla ☺
gerçekten ya illa gidecek:)
Hayır konu zaten gitmişken onu da aradan çıkarmak,ama faydam olur,yok ben olsam cok sevinirim:)
Trubune oynamak gibi geldi bana.)
Usenmedim eski konuyu buldum
Kocası sayıyormuş gibi saymis bugüne kadr yaptıklarını eltiye:)
Bukadar detayı hangi erkek oturur konuşur Allah askına.
Ben de iyi niyet sezemedim..

Ailesi orda olacaksa herkesi nereye yatırsin ki. Belki onun için de sonra gelin dedi. Ben öyle bir durumda en azından bir otelde kalırım insanlar rahat etsin diye.
Birtek annesi olacaksa gidilebilir bence birde çok uzakta gitmeyi düşünüyor ne güzel bizde olsa onca yolu bizim için geldi diye başımızın üstünde yatırırız.

Kadın zaten gelmeyin demiş, 10 günlükken bebek görmeye gidilebilir ama kalmak sıkıntı olur, yani ben de lohusayken yatılı misafir istemezdim. Ama siz sonra dönecekseniz, gitmişken bebeği görelim diye düşünüyorsanız kalmadan gidip görebilirsiniz. Diğer türlü bu sefer gidemezseniz, sırf bebek görmeye o kadar yol gidilmez. Bir sonraki gittiğinizde hediyenizi verirsiniz. Ya da Samsun’a gittiğinizde arayıp müsaitseniz bebek görmeye gelmek istiyoruz diye arayabilirsiniz. Çünkü o doğuma geleceğinizi anlamıştır ilk aramanızdan.

valla suan bende eski konusunu acmistim hic hoslanmam asiri iyi insanlardan, cunku gercek gelmezler bana.

Gitmeyin. Hele yatılı hiç gitmeyin. Kvdeniz yakinmis zaten o müsait bir zaman sonra kendisi gitsin siz de hediyenizi ona bırakırsiniz götürür. Zaten yılda bir iki bayramlarda falan ancak gördüğünüz birisi sanırım bu durumda elti yakın akraba olmuyor malesef, istenmiyorsunuz bence gitmeyin.

Olabilir

Ince dusunmussunuz tebrik ediyorum sizi kalmak icin gitmeyin iki uc saat oturup kalkabileceksiniz gidin yoksa lousa evine gitmeyin derim zor bi dönem iki kat zor olur kendisi icin...

Bende eski konuyu okurken hatirladim. Kimse bu kadar eltiyi düsünmez. Derdi "baaak ne kadar harika bir gelinim, süper ötesi bir eltiyim". Yani yapmacik hareketler. Bu elti ve bebegi üzerin acilan ikinci konu. Arkadas istenmiyorsunuz iste! Sanki hayatta görecekleri ilk bebek. Esinin yegeni, ama dert eden konu sahibi.

Yersen.

Esinize ragmen eltinize bir suru hediye alan, hatta hediyelerde abartan (karsi taraf size hic hediye vermemisken) uye siz miydiniz? Sizseniz, o soruda da ayn seyi hissetmistim. Sizdeki pek iyi niyet gibi gelmiyor bana. Birisi surekli bana bu sekilde davransa acaip sogurum. Kadin hediye almiyor onca hediyeye ragmen, sormaniza ragmen gelmeyin diyor siz gitmek istiyorsunuz. Kadin acikca sizinle samimi olmak istemiyor, hayatinda onemli bir yer vermek istemiyor. Siz zorla ama iyi niyet, ama o benim ablam bilmemne. Bi rahat verin kadina bence artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…