Aslinda kimsenin kalmasina gerek yok. Yardima ihtiyaciniz varsa da, eger imkan varsa kendi anneniz (daha rahat edersiniz diye) yoksa kv veya baska bir aile yakini kalabilir. Ozetle, bu konuda bir kural yokMerhabalar,
Şuan hamileyim herhangi bir sorunum yok sadece merak ediyorum . Bu konudaki ilerleyişin nasıl olduğunu bilmediğim için ileride adet vs vs böyle kısmında en azından bilgim olsun istiyorum.
Doğum hastane çıkışı sonrası eve geçildiğinde evde aile dışında kim kalır, bu işler nasıl olur, kalıcaz mı derler gelirler mi yoksa benim isteğim doğrultusunda mı belirlenir.
Hiii. Teşekkür ederim bilgi için. Ben çok kalabalığa gelebilen biri değilim ve müdahaleden çok hoşlanmam.Aslinda kimsenin kalmasina gerek yok. Yardima ihtiyaciniz varsa da, eger imkan varsa kendi anneniz (daha rahat edersiniz diye) yoksa kv veya baska bir aile yakini kalabilir. Ozetle, bu konuda bir kural yok
Ben aile derken kendi çekirdek ailem dışında kim kalırı sormuştum.Baba kalir, digerleri gereksizdir. Bebek size, siz bebege alisacaksiniz
Merhabalar,
Şuan hamileyim herhangi bir sorunum yok sadece merak ediyorum . Bu konudaki ilerleyişin nasıl olduğunu bilmediğim için ileride adet vs vs böyle kısmında en azından bilgim olsun istiyorum.
Doğum hastane çıkışı sonrası eve geçildiğinde evde aile dışında kim kalır, bu işler nasıl olur, kalıcaz mı derler gelirler mi yoksa benim isteğim doğrultusunda mı belirlenir.
Teşekkür ederim cevap içinGenelde rahat etme açısından kendi annen ,ablan varsa kalır. İsterse kv kalabilir. Kimsenin kalmasına gerek yok dersende kimse kalmaz illa kimse kalmak zorunda değil.
Yok ben kendi evimde kalacağım zaten. Benim evimde yatılı olarak kim kalırdı sorum.Kendi evinde kalır. Yardımcı olmak isteyen gelir yardın eder
Yok ben kendi evimde kalacağım zaten. Benim evimde yatılı olarak kim kalırdı sorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?