doğum öncesi annem ve kız kardeşim gelmişti allah bin kere razı olsun evimi temizlediler. hastanede annem kaldı benimle. eve geçtiğimizde yine ikisi vardı. bir süre sonra kayınvalidem geldi ama kendi evi vardı yatılı kalmadı. sağ olsun çok ama çok anlayışlıdır çok da kalmadı zaten. toplam 40 gün kaldılar yanımda çok faydasını gördüm. allah bin kere razı olsunMerhabalar,
Şuan hamileyim herhangi bir sorunum yok sadece merak ediyorum . Bu konudaki ilerleyişin nasıl olduğunu bilmediğim için ileride adet vs vs böyle kısmında en azından bilgim olsun istiyorum.
Doğum hastane çıkışı sonrası eve geçildiğinde evde aile dışında kim kalır, bu işler nasıl olur, kalıcaz mı derler gelirler mi yoksa benim isteğim doğrultusunda mı belirlenir.
İlk günler biraz zorlanabilirsiniz.yaninizda birisi kalsa iyi olur özellikle sezaryen olursanız uzanıp kalkmanız için yardımcı olur bebeği verir evle ilgilenir.1 haftadan sonra yavaş yavaş toparlanirsiniz zaten.bence mümkünse annenizi tercih edin rahat edebilmeniz icin.simdiden hayırlı olsun bebeginiz Allah anneli babalı büyütsünMerhabalar,
Şuan hamileyim herhangi bir sorunum yok sadece merak ediyorum . Bu konudaki ilerleyişin nasıl olduğunu bilmediğim için ileride adet vs vs böyle kısmında en azından bilgim olsun istiyorum.
Doğum hastane çıkışı sonrası eve geçildiğinde evde aile dışında kim kalır, bu işler nasıl olur, kalıcaz mı derler gelirler mi yoksa benim isteğim doğrultusunda mı belirlenir.
Yani bunun bir standartı yoktur herhalde ama doğum yapan kişinin annesi kalsa kadın daha rahat eder bence.Merhabalar,
Eşiniz ilgilensin izin alabiliyorsa. Sezeryanda bir haftaya toparlaniyor zaten. Bir hafta anneniz kalabilir ama daha fazla kesinlikle kalmasın. Bence esle de idare edilir.Merhabalar,
Şuan bende hamileyim ama daha küçük. Aralıkda doğumum inşallah. Hastaneye kimseyi istemiyorum. Ben ve eşim yeter. Zaten doğumdan çıkmış olacağım insan çekemem. Bebeği görmeye kv kp ve kendi annem babam gelir. Babam ve kp çok durmaz. 20 gün annem 20 gün kv dursa bana yeter. Hem onlarında gönlü olmuş olur. Hemde 40ı çıkmış olur( çok mantıklı gelmiyor bu 40 gün muhabbetti ama olsun)Merhabalar,
Banada gelmiyordu canim ama gercekmis . Degisen birden tavan yapan sonra yere kacilan hormonlardan sebep yaninda birinin kalması iyi oluyormusŞuan bende hamileyim ama daha küçük. Aralıkda doğumum inşallah. Hastaneye kimseyi istemiyorum. Ben ve eşim yeter. Zaten doğumdan çıkmış olacağım insan çekemem. Bebeği görmeye kv kp ve kendi annem babam gelir. Babam ve kp çok durmaz. 20 gün annem 20 gün kv dursa bana yeter. Hem onlarında gönlü olmuş olur. Hemde 40ı çıkmış olur( çok mantıklı gelmiyor bu 40 gün muhabbetti ama olsun)
Hamileligimde tek stres yaptigim sey bu olmustu Gelir de kalirlarsa , uzun yoldan geldik diye gitmezlerde naparim ben o halde cinnet geciririm diye delirip duruyordum. Esime bin kere beynini yemistim. Doguma yakin açık açık dogum ne zaman olursa ondan sonraki ilk haftasonu gelin 1 gece kalin dönün dedi. Acik ve net bir sekidle. O yuzden kafalarina gore is yapamadilar neyse ki cok iyi oldu boyleKaynanamlar şehir dışında ve mutlaka gelmek isterler onları da anlıyorum torunu görmek isterler tabi ama ben en azından 1 hafta kendi annemin kalmasını istiyorum, hamileliğin sonuna doğru konuşmak istiyorum ilk günden gelmek isterlerse annem kalsın diye umarım sorun olmaz , onlarında geldiğinde uzun süre kalmasını istemiyorum da hayırlısı bakalım şehir dışı olunca böyle oluyor aynı şehirde olsa zaten kaynanam kalsın istemem gerek yok diye 1 hafta sonra toparlar iyi olursam
Onu zaten söylerler gelelim yada gelmeyelim. Benim doğumum kurban bayramına geliyordu. Hiç kimse gelmedi. Ben dövüş çekiş anneme gittim. 2. Doğumum olmasına ragmen psikolojik olarak birisini istedim. Tabikide destek olacak birilerini. Bide yemek yapan birinin olması kadar mükemmel bişe yokMerhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?