Yeni dogum yaptı bebegini kucagina almadan..

Of of çok üzüldüm içim parçalandı. Psikolojim bozuk zaten lohusalıktan bu konuyu okumam da hiç iyi olmadı/ Allahım sen o yavruyu koru, kötülerin eline düşürme
Nasıl farketmemişler ki tansiyonun 1’e düştüğünü? Ah ya çok üzgünüm

Benim anneme de ben dogunca sakin mama verme demisler. 30 yil oncesi tabi. Annem de bir turlu beni susturamamis ama cevre baskisindan mama da vermemis. Meger sutu yeterli gelmiyormus, kilo alacagim yerde zayifladigim gibi 40 gunlukken zaturre de olarak emmeyi birakmisim tamamen. Anneler artik kulaklarini tamamen tikamali.

Çok acı .. doğum yapana yapacak olana tavsiye bunu diyen kendi anneniz bile olsa, kapayın kulağınızı gözünüzü benim sütüm bana da yeter bebeğime sen karışma diyin yollayın .. kimse sizden bebeğinizden o sütten değerli değil .. çok bilmiş teyzeler bir sussa artık yada onların nesli bitse tükense artık .. brn kimseyi takmadım hastanede evde heryerde en yakınlarım süti yok doymuyo e bu hep ağlıyo mama versek biraz dediler sustum odaya çekildim siz karışmayın sütüm var dedim .. ayda 1.5 kg alan çocuğa sütün yok dediler ve maşallah 26 aya kadar emdi doya doya yavrum .. yeterki kulağınızı kapatın olumlu düşünün

ne kadar acimasiz bir yorum insanliktan cok uzak. umarim amcasinin kizina da boyle konusmamissinizdir.

Allah rahmet eylesin içim parçalandı. Ben de ilk doğum yaptığım sıralar yaşadım aynı şeyleri. KV gelip gidip goguslerimi kontrol ederdi. Yok gelmedi hala sütün diye diye az depresyona sokmadı beni. Saatlerce oturup sagardim. Meğer zaten ilk üç gün gelmemesi normalmiş. Bunu bana bir çocuk büyütmüş insan yaptı. Oğlunun yanında kulağım duya duya benim sütüm şöyle boldu böyle çok geliyordu diye anlatırdı. En sonunda ağlaya ağlaya lütfen deme artık diye isyan ettim. Sustu mu dili? Hayır. Oğlu da bizim iyiligimizi düşündüğü için söylüyor diyip duruyordu. Benim sütüm geldi, bebeğim 8,5 ay emdi ama ben hakkımı helal etmiyorum. O ölen zavallinin da elbet hesabı sorulur.

Çok üzüldüm. Donup kaldım, başka bir şey yazamayacağım.

Çok iyi düşündünüz.

Su anne suti baskisini anlamiyorum. Tamam anne sutu gibi besin hic birseyde yok, normal dogum en güzelli. Ama olmuyorsa ne yapsin ? Zorlami getirsin ? Ben sezaryanla dogum yaptim, kizim hic emmedi. Ama masallah daha doktor yuzu görmedim. Normal dogum yapiota anne sutu bile alinsa hersey soylenildigi gibi olmuyor.. cahiliz cahill.
Allah rahmet eylesin , meleginin yuzu gulsun insallah...

Çok üzüldüm,çok...
Allah rahmet eylesin,mekanını cennet eylesin inşallah.

Ben de erken doğum yaptım,yüksek tansiyondan ötürü.
Bebeklerimi kucağıma almak için 33 gün bekledim.
İlk günler damla damla süt götürdüm onlara.
"Damla bile olsa getir önemli değil" dediler.
Ne zor şeyler.......

Ben sütü olan annelerdendim.
Ama yine de milletin merak konusuydum.
"İkizlere süt yettiremezsin,mecbur mama verirsin şimdi " cümlelerini çook duydum.

Ben sütün yeme içme ile çok da ilgili olduğunu sanmıyorum.
En azından yüzde yüz etkili değil.
Olmuyorsa olmaz.Allahtan gelen bişey neticede,zorla olmazki bu iş.
Yetti artık şu süt muhabbeti.
Kadınlar yapıyor yine bunu!
Yine bir kadın diğer bir kadına yapıyor!
İğrenç gerçekten...iğrenç...
Kimsenin sütüne,şeyine karışmadan yaşamayı öğrenemedik.
Yeni nesil böyle olmayalım bari.

Kadın stresten değil preeklampsiden dolayı vefat etmiş. Stresli olması da son günlerini zor geçirdiği anlamına geliyor. Şehit olmuş. Allah geride kalanlara sabır versin.

Allah rahmet eylesin , cok uzuldum Zaten bizim cahil toplum yuzunden kadinlar lohusa depresyonuna giriyor cogu zaman.
Hep yazdim yazacagim mama zehir degil abartmayin. En kotu bebek mama icer ne var yani. Anne sutu mucize falan ama 6 aydan sonra cokta onemi yok ilk 6 ay kadar! Amerikada Turkiye de 2 yasa kadar emzirildigini duyunca herkes sok oluyor!

Kadın stresten değil preeklampsiden dolayı vefat etmiş. Stresli olması da son günlerini zor geçirdiği anlamına geliyor. Şehit olmuş. Allah geride kalanlara sabır versin.
Preeklampsi yüksek tansiyondan dolayı oluyor. Kadının tansiyonu 1e düşmüş diyor konu Sahibi.

cok sacma ve en az o baskiyi yapan insanlarin yaptigi gibi cahilce bir yorum!!!

Benim kizim 3.5 ay mama destekli anne sutu aldi..suan 8 aylik..ve cok aukur hic hastalanmadi..ve boyu kilosu ayina gorede ust sinirda..ben lohusayken sutum yokken 2 aylik sutu bol olan arkadasim sutumun azligiyla alay iveren bi karikatu yollamisti..hem sutunden bahseiyoordu..ama onun bebegi malesef ayina gore cok geride kaldei ve her hafta hastanelerde bagisikligi hic gelismedi..ve gecen ay ortada sebep yokken beni heryerden sildi engelledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…