- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
2 hurma 2 gunkurusu(kayisi) 1 avuc kuru uzum 1 litre suda kaynat. Blenderden gecir icsin. Uzerine bol bol su icsin. Sutum boyle artmisti. Ben artacagina inandim acikcasi. Dogumdan eve geldik. Ertesi gun arkadas arayinca sutum yok demistim bu tarifi getirdi sag olsun. Ilik ilik icmistim.O normal doğum ve mama vermeyin baskısı varya ! Eltim yeni doğum yaptı baskıyla normal doğum ve 20 dikişi var kızcağızın
Güya normal doğum oldu
Şimdide sütün yok diyorlarmış beni ağlayarak aradı
Bı rahat biraksalar insanları keşke
kızın sutu var ya mıllet gereksızlıgınden oyle dıyor bır kac gun oldu dogum yapalı zaten ...2 hurma 2 gunkurusu(kayisi) 1 avuc kuru uzum 1 litre suda kaynat. Blenderden gecir icsin. Uzerine bol bol su icsin. Sutum boyle artmisti. Ben artacagina inandim acikcasi. Dogumdan eve geldik. Ertesi gun arkadas arayinca sutum yok demistim bu tarifi getirdi sag olsun. Ilik ilik icmistim.
Bu tarif bebek kabiz olunca da ise yariyor:)) ek gidaya baslayinca kabiz problemi yasarsaniz verebilirsiniz:)) cok yonlu tarif:))kızın sutu var ya mıllet gereksızlıgınden oyle dıyor bır kac gun oldu dogum yapalı zaten ...
tesekkur ederım yıne de kaydettım tarıfı nolur nolmaz :)
ne kadar acimasiz bir yorum insanliktan cok uzak. umarim amcasinin kizina da boyle konusmamissinizdir.
Allah rahmet eylesin ...Bi arkadaşımın arkadaşı severek evleniyor..ailesi istemeyincede kaçarak evleniyor..Zar zor hamile kalıyor hamilelikte tansyonu hep yüksekmiş..
Doğum yapmış bikaç hafta öncesi..erken doğum olunca bebegi küveze almışlar anne iyi olmuş..ama sütü gelmemiş..şu lanet toplum baskısi varya.......her gelen sütün niye gelmiyor diyince süt gelmesi için direnmiş herkesten yardim istemiş daha dogum acilari dururken.
O gece hemşire yarın bebegini kucagina alacaksın demis..arkadasima mesaj atmis son mesaji...yarin bebegimi kucagima alacagim cok heyecanliyim diye..
Ama gece tansyonu 1 e inmis ve vefat etmiş...bebegini bir kere bile koklayamadan vefat etti..günlerdir aklimdan cikmiyor..benimde gamilelikte tansyonum hep yüksekti ve benimde sütüm gelmedi..sutüm memede iltihap oldu tefavi gördüm..bebegim mamayla tanisti..15 gun sonra sutum gelmeye basladi ve sadece 3.5 ay emdi bebegin..simdi 8 aylik vok sukur gayet saglikli..
Ama o anne sutu cok onemli baskilari yuzunden bende bi donem stres yasadim zor gunler atlattim..
Bu bir vebaldir bana göre...moral verselerdi belki boyle olmazdı..strese bagli ölüm diyorlar şimdi...
Buraya bu konuyu aciyorumki herkes bilsin..yeni yasanmis bir olay...litfen yeni dogan anneye sutun geliyormu diye sormayin...sen nasilsin hersey iyi olacak diyin..
Cok uzgunum cook...
Allah rahmet etsin
Keşke yeni doğum yapan kadına yapılan bu anlayışsızlıklar silsilesi konusunda bir kamu spotu falan hazırlansa..bu kadar bilmiş,densiz davranmasalar insanlar
GelenKutusu AdAm_OLaCaK_KIZ siz sağlık bakanlığında mı çalışıyordunuz?
Acaba bu konuda yetkili birimlerle iletişiminiz söz konusu olur mu?
Ya da kk olarak böylesi kamu spotu oluşturulması için biz talepte bulunabilir miyiz? @Mune ???
Ne dersiniz?
Tetikledigini dusunuyorlar ki moral oyle bi ilacki kanser tedavisinde bile en buyuk etken ken sanirim.bu ust uste gelen olumsuzluklar iyice tetikledi.Komplikasyon olmuştur. Durumunu bilemediğim İçin farazi konuşuyorum
Stres yüzünden ölmemiştir, kimse süt var mı baskısından vefat etmez. Altta yatan bir şey var.
Ben farklı bir açıdan bakacagim, anne baba rizasi alinmadan, kaçarak yapılan evliliklerde böyle agir sinavlar maalesef çok fazla oluyor. Eşimin amcasının kızı da aynı şeyi yaşadı, ikizlerini doğumda kaybetti, kendimde 1 ay yoğun bakımda yatti
Bi arkadaşımın arkadaşı severek evleniyor..ailesi istemeyincede kaçarak evleniyor..Zar zor hamile kalıyor hamilelikte tansyonu hep yüksekmiş..
Doğum yapmış bikaç hafta öncesi..erken doğum olunca bebegi küveze almışlar anne iyi olmuş..ama sütü gelmemiş..şu lanet toplum baskısi varya.......her gelen sütün niye gelmiyor diyince süt gelmesi için direnmiş herkesten yardim istemiş daha dogum acilari dururken.
O gece hemşire yarın bebegini kucagina alacaksın demis..arkadasima mesaj atmis son mesaji...yarin bebegimi kucagima alacagim cok heyecanliyim diye..
Ama gece tansyonu 1 e inmis ve vefat etmiş...bebegini bir kere bile koklayamadan vefat etti..günlerdir aklimdan cikmiyor..benimde gamilelikte tansyonum hep yüksekti ve benimde sütüm gelmedi..sutüm memede iltihap oldu tefavi gördüm..bebegim mamayla tanisti..15 gun sonra sutum gelmeye basladi ve sadece 3.5 ay emdi bebegin..simdi 8 aylik vok sukur gayet saglikli..
Ama o anne sutu cok onemli baskilari yuzunden bende bi donem stres yasadim zor gunler atlattim..
Bu bir vebaldir bana göre...moral verselerdi belki boyle olmazdı..strese bagli ölüm diyorlar şimdi...
Buraya bu konuyu aciyorumki herkes bilsin..yeni yasanmis bir olay...litfen yeni dogan anneye sutun geliyormu diye sormayin...sen nasilsin hersey iyi olacak diyin..
Cok uzgunum cook...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?