Yeni dogum yaptı bebegini kucagina almadan..

Of of Çok üzüldüm.
Ben gelmeyen sütümü sağmaya çalışırken, sütten fazla kan akardı, kv yanımda ben göğsümü açtım mı sütün duvara fışkırırdı derdi..
Tövbe estağfurullah. O fışkıran sütle sigara içip 4 5 ay ancak emzirmiş.
Ben uğraşıp 21 ay emzirdim çok şükür.
Olmayadabilirdi tabi ki..
Hayırlısı der geçerdik ne yapalım..
Lohusa kadına moralden başka şey verilemez en yakınlar bile bilmiyor bunu malesef..

Bu yorumu destekliyorum..kesinlikle...yeter artik su anne sutu veren kadinlarin kahraman gorulmesinden...esas mamali bebek daha zor..surekli sut ayari yapiyorsun..isi ayari yapiyosun..agladiginda ayarinda olan bir anne sutu cikarim emziremiyosun..sagda solda mama yapacak yer ariyosun..biberonum kirildi bikere havaalaninda..biberon bulamadim cok aglamisti bebegim acliktan..
Birde maddi yonu var tabi...ayda 600 _700 civari sadece mama masrafimiz vardi ilk 6 ay..ek gidadan sonra buraz dustu.
Her gece yatmadan evvel bebegimin termosunu ayarliyorum biberonlari temizliyorum falan...mamasini ayarlayip yanina koyuyoun gece aglayinca o uyku sersemligi ile bazen dokup saciyorun..aglar aglamaz meme veremesigim icin uykusu kaciyor bebegimin..cidden daha cok efor sarfediyoruz her ikisinide tatmjs biri olarak soyluyorum

Cok üzüldüm canim olen bayan icin
Bencede sorulmamali sutun varmi geldimi diye

Allahın belaları o ağızları dilleri kurumadı o sabiyi anasız o anayı daha evladına doyamadan kara toprağa girmesine sebep olanlar hepsinin cümlesinin Allah belasını versin akilsiz mahluklar. Benim kv de sütüm yaramıyor diye zorla sütten kestirdi bebeğimi. Her kesimden ayrı cins var. Kimi sütün yok diye kadının psikolojisini bozar kimi de sütün var ama yaramıyor diye bozar ne diyeyim sadece suratlarına tükürmek geliyor içimden.

ben de emziremedim 3 aydan fazla .mamayla devam ettik sonrasın da ve size katılıyorum mama hazırlamak devamlı evde yedeğini bulundurmak mama ısıtıcısında bekleye bekleye bozulan mamalar içmek istemezse ciddi bir maliyet ayrıca kaliteli mamalar ev dışında bebeği besleme zorluğu gittiğimiz her ortama mama biberon ısıtıcı vs taşımak devamlı.kızım 7 yaşında çok şukur yaşıtlarından zeki ve sağlıklı şimdilik.doğar doğmaz terkedilen bebekler var onlar allahın sevilmeyen kullarımı ki süt içemediler .sütle ya da sutsuz sağlıklı mutlu olsunlar yetmeli annelere

Kesinlikle katılıyorum. Hele kadın erkek normal mi? Diye soruyorlar ya. Uyuz oluyorum
Bebek bir şekilde sağlıkla doğmuş ki, normal normal aramıza katılmış. İllaha o kadar mahreme girecem dersen 'vajinal doğum mu?' de. Onu sormaya utanacak çekinecek insanlar telefonda bile pervasızca sorma cesareti bulurlar 'normal mi?' diye.
Süt meselesi de aynı.
Anne sütü sağlikli, anne sütü sağlikli.
Tamam da arkadaş, bağışıklığı düşüp hasta olursa çocuğu sana mı getiricez? Hastanede başında sen mi bekleyeceksin?
Daha sana ne yani
Konudaki kadına da çok üzüldüm. yine de sağ salim doğmuş bebeği. Bu durum ailesine moral olur umarım, coook zor

5 yaşı gördüm ben 2 neki

O kadar üzüldüm ki anlatamam Allah gani gani rahmet eylesin kalanlara da sabır inşallah

Evet ve olecgi gece bile hep anne sutum.nasil artar diye arastirma yapmis ..arkadaslarina mesaj atmis..
Cok takmis kafasina..
Hamilelikte tansiyonu yuksekmis ama aniden tansyonu dusmus yukseltememisler
Çok üzüldüm ya cidden o kadar üzgünüm ki kendime gelemiyorum. Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Çok acı çok çok.

Allah rahmet eylesin
Yalnız baskıdan dolayı vefat etmemiştir rahmetli
Zaten tansiyondan Doğum yapmış muhtemelen eklampsi hellp filan oldu

Anne sütü ile ilgili de şunu diyeyim
Baskı yüzünden yanlış yapılan ve yanlış bilinen çok şey var
Ben de dahil bir çok şeyi sonradan öğrendim
Doğru yapılanlarla her annenin sütü yeter
Ama anneler etraf baskısıyla yanlış yönlendiriliyor hep
Bebek ağlıyor aç, mama ver. Emzik ver, biberon ver
Sonra Bebek emmek istemiyor süt azalıyor

Eklampsi ya da hellp yüksek tansiyondan olmaz mı? Düşük tansiyondan da mı oluyor?

Allahimmm çok üzüldüm ya allah rahmet eylesinn bebegede yazık annesiz başladı hayata ve o cahil insanlar içinde büyüyecek eğer gercekten o sebeptense allah sorsun onlardan nefret ediyorum hiç bişey bilmeden bildiğini sanan insanlardannn

Komplikasyon olmuştur. Durumunu bilemediğim İçin farazi konuşuyorum
Stres yüzünden ölmemiştir, kimse süt var mı baskısından vefat etmez. Altta yatan bir şey var.
Stres tansiyonu ve bir-çok hastaligi tetikler. Allah rahmet eylesin.

Kesinlikle haklısınız. Son zamanlarda baş dönmesi şikayetiyle bir dizi doktora gittim hepsi de emzirmeyi bırak artık dedi. Siz cahil değilsiniz bunların araştırmaları var kendini yıpratmaktan başka bir şey yapmıyorsun 6 aydan sonra emzirmeye devam ederek dediler. Bu arada Kızım 18 aylık sütüm yeterli değil ama emmeyi seviyor olmasa da emzik niyetine kullanıyor beni.
Ayrıca kv eşimi sanırım 3-4 yaşına kadar emzirmiş dediğine göre şakır şakır süt akarmış ondan. Benim annem de mamayla büyütmüş beni ama şimdi bakıyorum kuş kanat çırpsa eşim hapşırmaya başlar ben ise yılda en fazla 2 kere hasta olurum. Hatta doktor tanıdığımız dalga geçti benimle anne sütü çok faydalı olsa dünyanın en zeki en uzun yaşayan toplumu biz olurduk diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…