Yeni dogum yaptı bebegini kucagina almadan..

Bekarım.. Çocuğum olursa da süt vermezsem üzülmem sanırım. Üzülmelimiyim Çocuk sağlığı için önemlidir ama gelmiyorsa gelmiyor ne yapabiliriz ki.

Ne yazik ki o baskiyi ben de yasadim
Emzir iner
Emzirmezsen beyni gelismez
Emzirmezsen bagisikligi zayif olur
Kv yanimdaydi hastanede sag olsun o böyle demezdi ama
Sagolsun bi gorumce bi koca aglama krizlerine soktular hastanede
10 gun yattik hastanede sezeryan oldum 3gun süt inmedi ve en kötüsü sürekli sariliktan yattik ikiz bebek biri kuvozde bi yogun bakima in kuvozdekine bi odaya cik fetoterapi alan bebege ve ben dikisimle 1gun bile yatamadim kalk bebeklere uzan yat 2.gun komple ayaga kalktim in cik balon gibi sistim ve bu halde bile dedikleri mama verme sut ver
Mamayi siringayla verdittiler
Neymis memeyi unutmasin ve siringayla 1 varya siringada sadece o kadar anne sütü de yok
3aya yakin sarilik cekti yavrularım
O zaman aptalmisim simdiki aklim olsa dinlemem hem emdiler hem máma yediler gec de olsa duymamayi ogrenmistim ama psikolojim mahvoldu
Cok sakin olan ben simdilerde köpek gibiyim
Cok dolmusum kusura bakmayın

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,geride kalan yavrusunun ömrü güzel olsun inşallah. Hamile ve lohusa kadınları rahat bıraksınlar artık,doğum şekli veya sütün geç gelip gelmemesi hiç önemli değil yeter ki ikisi de sağlıklı olsun. Bunları eleştiren zihniyete Allah akıl fikir vicdan versin.

Çok üzüldüm , Allah eşine sabır , bebeğine güzel bir gelecek nasip etsin.

Allah rahmet eylesin
O masum bebek inşallah sağlıkla huzurla yaşar

Kimseyi dinlemeyin arkadaşlar lütfen
Kayınbaba olacak insan mama veriyorum diye bebek gerizekalı olacak demişti. Düşünün cahilliği. Küçücük bebeğime oğlunun oğluna gerizekalı olacak dedi.
Bende Allahın verdiği zekayı mama mı alacak dedim ve kimseyi umursamadım.
Oğlum 4 aylıkken emmeyi reddetti mamayla büyüdü şimdi 1 yaşında gayette zeki yaşıtlarıyla arasında hiç bi fark yok.

Cahil insanlar konuşur konuşur susarlar

Simdi kizmasin kimsede surada ah vah yapan insanlarin yarisi ben cocugumu 20 ay emzirdim diye emziremeyene hava atmamissa bende bise bilmiyorum
O atmasa anasi kv bizim gelinde su kadar emzirdi aa emzirmedinmi ay anne sutu cok kiymetli bla bla bla Ee ulkeyimi kurtardin kansere caremi buldun ilacmi urettin uzaya fuzemi attin alti ustu insanlik dogdugundan beri var olan ureme olayini gerceklestirip dogurdun emzirdin bu bir ustunluk degilki digerine laf soyleme hakkini kendinde buluyorsun diger bir kadin sutu yok diye dahami degersiz onun cocugu dahami aptal olacak hastami olacak yooo en cok seninkinden daha cok grip vs olur yasi gelincede gida ile ekarte edilir seni o dan ustun kilan ne mesela hic!
İste kendimizin yarattigi sevimsizliklerden cahilliklerden yine kendimiz rahatsiz oluyoruz
Bir ara ulker vs hazir kavanoz mama cikardi herkeste pekala onlari aldi verdi hatta algiyi o kadar guzel yaptiki pasa pasa yedirmemek eksiklik gibiydi sonra baska bir pazar olmamasi gerektigini savundu tu kaka oldu herkes evlerde blendirladi
yrn biri cikip saglam bir pr la algi operasyonuyla yalandan cocuk drlari beslenme uzmanlari cocuk gelisimciler mamayi savunsa yarisi belkide emzirmeyi birakir

Kendimizin olusturdugu algilarla stresle kendimiz ah vahniyoruzya cok ikiyuzluz kasmayin dogan buyur diye bosa dememis eskiler ,ne sutsuz analar ne aslanlar buyutmus
olsa ne guzel ama olmayanada eksiklik degil

Cok uzuldum gercekten benimde ayni durum basims geldi bebegim erken dogdu ve gunlerce sutum yoktu cevreden boyle baskilar yapildikca insan cok uzuluyor bebegine bakamadigini dusunuyor

Biz malesef ezikliklerimizi, yetersizliklerimizi,aşağılık komplekslerimizi başkalarına laf sokarak,onları inciterek, onlara kendilerini yetersiz hissettirerek örtüyoruz... Bu konuyu umarım bir haber sitesi vs bulur alırda insanlar görür nasıl bi bok yediklerini!! Yavrusunu koklayamadan göçen giden bi anne... Allah sebebiyet verenleri kahretsin!

Çok çok üzüldüm

Böyle ağzını tutamayan insanlardan nefret ediyorum.
Sanane arkadaşım sanane.
Sütü gelse sanane, gelmese sanane.
Al sana süt.
Değer mi ya, yeni doğum yapmış anneyi böyle saçma sapan strese sokmaya değer mi?
Allah böyle insanları yok etsin diyorum.

Öncelikle gerçekten çok üzüldüm burnumun direği sızladı..
Ama daha çok sinirlendim..
Toplum olarak her konuda bilgiçlik taslamaktan bıkmayacağız yere girsin bildiğimizi sandığımız her şey..
Ergenliğe giren kızın memesine fincan kapatırlar şekilli olsun yarın kocan beğenmez derler ve yıllar geçse de o küçük kız büyüsede her çıplak kaldığında uzuvlarını kontrol eder beğenilmeme güdüsünü iliklerine kadar yaşar
ne kadar sağlıklı bir cinsel hayatı olursa artık..
Ergenlik geçer hayatında birileri olur
Aman boşa zaman geçirme hemen yamanman gerekir derler
O zamanda ne ten teması ne dünya görüşü yakınından geçmeyen ilk ayıyla evlenir gider..
Bir kaç ayı bulmaz ayı kardeş zulmeder ama olurmu gelinlikle çıktığın eve anca kefenle dönersin derler..
Çocuk yapmazsan yapamazsan senden kusurlusu yok
Bir döl veremedin adamcağıza derler..
Gebe kalırsın doğruluğu milyon kere tartışılır önerileriyle beynini yerler doğum için heyecanını bile kabullenmez
Bu ne canım hayvanlarda doğuruyor abartma derler..
Doğumunun şekline göre anneliğini kıyas ederler
Sezeryan mı? Hımm olsun napalım derler sanki kusur..
Sütünü şu artırır bu artırır diye baskının feriştahını kurarlar sonra ters giden birşey oldumu Söylediğimi yapsaydın böyle olmazdı cahildin tecrüben yok derler..
Çocuğun yaşına girmeden 2. Çocuk derler.. evliliğin çatırdarken onlar için önemli olan tek şey üremektir çünkü çiftleşmezsen ölürsün!
Daha fazla eş zulmüne katlanamaz boşanmak istersin
Aaa ne ayıp kol kırılır yen içinde kalır derler..
Bunu kabullenip eyvallah dersin
Bir gün yol kenarında döve döve hastanelik edilirsin çocuğun da elden gitmiştir polise gidersin
Aile içi sorunlar dört duvar arasında kalır polise gitmek de neymiş ne ayıp derler
Polisten çıkarken kör bir kurşunla son nefesini verirsin
Arkandan söylenmeye devam ederler..
Hepimiz kadınız bize niye böyle şeyler olmuyor adamı katıl edecek ne yaptı da öldü gitti çocuğunu anasız bıraktı derler..
Sanki gitmeyi ölmeyi biz seçmişiz gibi..

Velhasıl.. Bir bitmediniz bee!!!! Herkes bildiğini kendine saklasa Sorunca fikir verse ama yermese eleştirmese nolur ya nolur? Ömür herkese 1 kere verilen bir hediye.. zehretmese kimse bu armağanı nolur ki yaaa..
Boğazım ağrıdı sabah sabah yemin ederim..

cok üzüldüm.. haklısınız ben de benzer süreçlerden geçtim çok iyi anlıyorum. ancak vakit saat geldi mı birşeyler vesile oluyor bilemiyoruz. Allah rahmet eylesin inşallah babası elinden geleni yapar yavrucak için, güzel bir hayatı olur.

Doğumunu,lohusalığını kvdesinin burnundan getirdiği biri olarak çok üzüldüm gerçekten
bilmezmiyim o baskıyı her telefon çalısında bebek doğduda gelinin sütü yok bebek sağlıklıda gelinin göğüs uçları küçük hııı normal doğurduda sütü yetmiyor diye her lafı oraya getirdiğini.. hep söylüyorum emzircem diye ömrümden 5 sene gitti
Malesef bu baskıyı çoğunlukla eş ailesi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…